Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
CANON EF-S 10-22 F/3,5-4,5 USM OBJEKTÍV 3 HÓNAP GARANCIA!!!
Eladó a képeken látható kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban levő objektív, első-hátsó sapkával, napellenzővel, gyöngyvászon tokkal. Az ár fix! Csere, alku nem érdekel! Vác-Budapest-Fót-Gödöllő-Veresegyház útvonalon ingyen házhoz viszem!
A mailem publikus. Tel.: 06 harminc kettő 76 hetvenhét 40
Canon EOS 70D (dobozos, doboz, összes tartozék, számla – 2014. 07. vétel – első tulajdonos) Sn: 0830240000551* + elejétől rajta lévő GGS LarmorLCD védő + LP-E6 pótakku (2014. 07. vétel, ezekhez is megvan a számla)
Ár: 180.000 Ft. Kifejezetten szép állapot.
+Meike portrémarkolattal: 200.000 Ft (2014.07. vétel, számla, doboz, tartozékok, hibátlan.)
+Canon EFS 18-135 IS STM objektív + EW73B: 70.000 Ft (2014. 07. vétel, külön, számla, hibátlan, karcmentes, UV-vel használt) Sn: 10302501912*ELKELT, SZÉP FÉNYEKET A VEVŐNEK.
+67mm HOYA Pro1 Digital UV: 5000 Ft (karcmentes) ELKELT.
+JJC 67-77 step up gyűrű + JJC fehéregyensúly sapka: 1500 Ft.
Sigma 150-600 F5-6.3 DG (Contemporary) DG OS HSM objektív (2015.05. vétel így garanciás, számla, doboz, összes tartozék, hibátlan állapotban) Sn: 5110679*
Ár: 265.000 Ft. Kifejezetten szép állapot.
Canon Macro EF 100mm F:2,8:0 USM + ET-67 + Hama UV 58mm + Hoya Pro1 Circ.Pol 58 mm együtt. Sn: 5491059*
Ár :90.000 Ft. Szép állapotban (ennél nincs számla, csak doboz, második tulaj vagyok.) Szűrők nélkül alkuképes, mondjuk 85.000 Ft.
Metz Mecablitz 44 AF-1 digital vaku + Aputure TTL kábel: 45.000 Ft Sn: 00443119*
(2012. ill 2013. vétel, számla, doboz)
Kenko 1.4 X MC4 DGX converter: 36.000 Ft (2013. 05. vétel, karcmentes, hibátlan)
Eladó egy használt,de tökéletesen működő Canon eos 60D fényképezőgép portrémarkolattal,töltővel ,két akksival,nyakpánttal.Valamint jár még hozzá egy nagyon ritka Voightlander color ultron 50mm-es f1.8 fényerejű manuális objektív chippes adapterrrel(KB 25-30ezer forintot ér).A vázban 58 ezer expo van,ahogy a képen is látszik.Ezek simán elmennek 100-150 ezret,ami még sok-sok év.Saját vakujával nem nagyon volt használva,inkább külsővel.Ennek nyoma sajnos meglátszik rajta vakucsatlakozónál kicsi kopás van a műanyagon illetve van egy két hajszálkarc a kijelzőn ami bekapcsolt állapotban nem látszik és a képeket természetesen nem befojásolja.Nagyobbra váltás miatt elaó. Helyileg győr,vagy posta.(inkább személyesen,ha lehet)
Eladóvá vált Canon 85 1/8-as obim, mivel szeretnék helyette egy 1.4-es Sigma-t, bár ahhoz még gyűjteni kell némi "aprót". Aki szeret játszani a kis mélységélességgel, annak nagyon tudom ajánlani! Kipróbálni, átvenni Budapesten lehet, posta most nem igazán játszik.
Ami jár hozzá az egy utángyártott napellenző és egy védő kupak.
"Lehetséges olcsóbb megoldás a panel cserére , mint a szak szervíz (110 ért )? "
Hogyn, veszel pl egy ilyet Kínából: "Original Mother Main Board For Canon 70D Mainboard Camera Parts" "New other (see details) “This item is about 95%, tested working well.” Kábé 50000 forintért. Már az "about 95%"-on visítva röhögtem. Mihez képes??? Miben mérve??? Na mindegy. Valaki belevarázsolja a gépedbe, nyilván nincs mivel felprogramozni, elmeséli hogy nem is kell. Aztán míg meghal, addig sem működik rendesen az autofókusz pl. Meg lehet próbálkozni a javítással - de nem tudom elhinni, hogy ha egy GYÁRI technológiával forrasztott mondjuk 200 forrpontú BGA chip leválik, akkor majd a javított mitől nem fog. Előttem szóló kollégát nem értem: ha neked 2 panel halt meg kettőből, neki 1 nem halt meg egyből, akkor miért gondolja, hogy a te eseted a véletlen?! Statisztika legfeljebb a gyártónál van.
A gyakori videózásról annyit, hogy egy 70D-t kb három éve "ütünk-vágunk" hóban, fagyban, melegben, homokban, esőben, szerintem összesen 100 fotó nem készült vele, ellenben több száz órányi videó, a legmostohább körülmények között és semmi baja! Van, hogy nyáron nem állhatunk le, és egy komplett aksi elmegy úgy, hogy szenzor túlmelegedést jelez, de még így sincs semmi baja. Szerintem egyszerűen belenyúltál egy rossz példányba... :/
Szeretnék segítséget kérni. Három évvel ezelőtt vásároltam egy Canon EOS 70 D-t. Vegyesen használtam videóra és fotózásra.
Kb. 8000 expo nál Minszkben (ahova nem egyszerű visszamenni ismételni ) csikozni kezdte a felvételeket, majd ki be kapcsoláskor lefagyott.
Akku ki-be , de egy idő után az sem segített. Garancia lejárta előtt kicserélték benne a vezérlő panelt.
A nyáron egyik percről a másikra bekapcsoláskor se kép se hang. Majd idő elteltével újra beindult. Ez ismétlődött többször.
A szervizben újra vezérlő panelt cserélnének 110 ért.
Kérdésem, hogy ez típus hiba lehet ? Hallottam olyat is hogy nem használ a készülék élettartamának a gyakori videózás.
Lehetséges olcsóbb megoldás a panel cserére , mint a szak szervíz (110 ért )? Tartok tőle, hogy kidobott pénz a javíttatás, ha egy évig tartott az előző
panel. Arra ui. fél év garancia volt.
Jelenleg úgy fest hogy hogy be kell nyelnem a kuka verziót ?
Megköszönném ha valaki mondana valami vigasztalót.
Canon EOS 7D váz eladó, dobozában, minden gyári kiegészítőjével, hibátlan állapotban. 150.000 Ft. Expo: 67.120 (bevizsgált), garancia már nincs. sn 048040387*