Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ja, csak a Meki ipari környezet, egyszerű cserélni. Legközelebb jobban figyelek y szerintem valami PCOIP van, nincs is saját OS, de ma még nem kávéztam tévedés jogát fenntartom.
Az egész világ egy sufni Bt. Bár olajipart egy ideje nem követem, de amit itt házon belül művelünk egy HR/pénzügyes cégemnél, hát ja. De azért az ország legnagyobb könyvelő proggiját fejlesztő cég is megér egy misét.
Ki a fenét érdekel mi van egy kiosk gépen vagy pos terminálon.. Legfeljebb az üzemeltetőit.
Itt az emberek az asztali gépükről beszélnek, arra meg abszolút nem való IoT, sőt valószínű Enterprise verzió sem magánszemélynek otthonra. Inkább várják a win11 új funkcióit, amiből évről évre sok (hasznos is) van, főleg most a 24H2-ben..
'reggelt! Egy rég nem használt Samsung Super Writemaster DVD írót szeretnék a Win 11 Pro for Ws gépre kötni. Az eszközkezelő pontosan felismeri, de a Fájlkezelőben nem jelenik meg meghajtóként. Mi lehet a gond?
"Elvileg ugye 2025 októberig támogatják a Win10-et, nem tudom ez a feljesztést jelenti-e, vagy bizttosnági frissítések még ezután is lesznek egy darabiig."
.
Szerintem a 22H2 után már nem nagyon fejlesztgettek, csak biztonsági frissítés jön ki jövő év októberig.
Volt szó arról, hogy cégek előfizethetnek a pici puhánál, és akkor nekik küldenek újabb biztonsági packokat.
Utána újra rányomtam, és már bejött az oldal, de valami alap txt formában, semmi dizájn, semmi szinek. Olvasgattam, de nekem nagyon angol. Ezek után jelentkezett egy Rav Endpoint Antivírus nevű izé, szépen ellenőrzött dolgokat, ajánlotta hogy ő most megjavítja a hibákat, és fizessek elő a pro verzióra. Pánikszerűen lepucoltam (hagyta magát) mert tudtomon kívül nem szeretem ha valami csak úgy feltelepül.