A Metallica By Request Tour hazánkat ugyan elkerülte, de Prágában és Bécsben is el lehetett csípni, nekünk utóbbi jött össze. A Krieau nevű ügetőn rendezett minifesztivál első két fellépőjéről még lemaradtunk, de az Alice In Chains műsorát már az elejétől néztük. Ha[...] Bővebben!Tovább »
A bécsi koncert állat volt! A tracklist meg valami hihetetlen!!! Ez volt nekem a 3. M de a legjobb. Az előzenekarok viszont.... hm.... mit mondjak, nagyon gyenge, semmilyen, unalmas,stb..... A Krieau hatalmas,de nem egy stadion, ez egy hatalmas nagy rét... tulajdonképp lóversenypálya... A hangosítás hagyott némi kívánnivalót, mert néha konkrétan el-elment a hang, de a srácok nagyon odatették magukat, hatalmas volt ott lenni!!! Az egészet nem lehet egy lapon említeni a 2010 Puskás koncerttel! Megérte utazni! :-)
Master of Puppets One Enter Sandman Fade to Black The Unforgiven Nothing Else Matters Seek and Destroy Battery Sad But True For Whom the Bell Tolls Whiskey in the Jar Welcome Home (Sanitarium) Orion Creeping Death .And Justice for All Fuel
Van 1 db eladó front of stage jegyem a prágai koncertre. E-ticketről van szó! Kettőt vettem a másikkal én megyek be! Megbízhatóság kérdésében CFI fórumtársat lehet infózni, 2012ben eladtam neki a Werchteri bulira FOS jegyet. 14470 hozzászólástól kezdve megtalálható az eladás. Annyiért adom, amennyiért vettem, nincs nyerészkedés!
Metclub tag vagyok, amennyiben Snake Pitbe besorsolnak és valami közeli személy nem jelentkezne a passért, akkor azt is adom a jegy mellé!