Keresés

Részletes keresés

gg31 Creative Commons License 2013.06.30 0 0 230

Sziasztok, 

Angol nyelvtanárt keresek 9 éves gyerekeim mellé. 2 éve kéttannyelvű iskolában tanulnak, most iskola váltás miatt keresek tanárt aki new stepping stones ból foglalkozna velük. A XVIIII. Kerületben vagy környékén. 

nagygabi@msn.com

 

sziasztok 

TiffanyMary Creative Commons License 2013.06.23 0 0 229

 

Angol magánórákat vállal türelmes, kedves, fiatal, diplomás tanárnő, segédanyagokkal, nagy gyakorlattal.

Személyre szabott tanítási terv, sok éves tapasztalat, oldott hangulatú, hatékony nyelvórák.

Korrepetálás, nyelvvizsga felkészítés, állásinterjú stb. Alsó tagozatban minden tantárgyból vállalok korrepetálást, leckeírásban segítségnyújtást, illetve amire igény van.

Az óra 60perces, 2400ft.

DEBRECENBEN, HAJDÚSÁMSONBAN, SÁMSONKERTBEN HÁZHOZ MEGYEK.

 

Hívjon bizalommal, (70/ 33-44-842) vagy írjon e-mailt. (szamatim@gmail.com)

 

Zsolti7979 Creative Commons License 2013.06.23 0 0 228

Sziasztok angol skype tanárt keresek SOS.Használható nyelvtudást szeretnék elsajátítani külföldi munka miatt.A munkahely megvan de az angol beszédkészségem 0. :D  amit tudok ajánlani 1500ft/óra napi 1órát szeretnék.E-mail :zsolabuci79@gmail.com

Mia001 Creative Commons License 2013.06.21 0 0 227

Sziasztok!

 

Egyetemista (ELTE) vagyok, s vállalom angol nyelv oktatását, nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást alap-, közép- és felsőfokú szinten általános iskolások és középiskolások számára Budapesten, a nyár folyamán. Nemzetközileg elismert, (nagy presztízsű) felsőfokú (C1) nyelvvizsgával rendelkezem (University of Cambridge ESOL Examinations), melyen kiemelkedő "A" szintet értem el, így külön oklevelet is kaptam C2 (anyanyelvű) nyelvtudásomról.
Beszédközpontú, vidám hangulatú óráimon nagyrészt angolul kommunikálok, elősegítve az angol nyelven való gondolkodást, az aktív, sikeres nyelvhasználatot és gyorsítva a tanulást. Óráimat igyekszem kreatívan felépíteni (rengeteg segédanyaggal rendelkezem) és a diák igényeihez igazítani.
Időpontot a lenti elérhetőségeken lehet egyeztetni. Óráimat otthonomban tartom (XVI.kerület)
Az órák díja: 2500 ft/90 perc vagy 2000 ft/60 perc.
Elérhetőségek: zwilling21@t-online.hu

muffinjani Creative Commons License 2013.06.20 0 0 226

Sziasztok

 

angol tanárt keresek aki oktat skypeon és sokkal inkább a hasznos és való életben használható angol tudást tartja célravezetőbbnek mint a nyelvtani szabályok bemagolását aki élt külföldön  és van egyéni módszere.aki válal kedd,csüt,péntek,szombat napi 2 órát heti 10e forintért. Email:muffinjani@gmail.com

skype:muffinjani

kobbbak Creative Commons License 2013.06.18 0 0 225

Vállalok szakmai (gazdasági, pénzügyi, jogi) angol fordítást és tanfolyamok tartását.

Sokéves tapasztalattal pénzügyi főiskolai oktatóként.

email: kobbak@gmail.com

ngyniki Creative Commons License 2013.06.12 0 0 224

Sziasztok! Niki vagyok, angol szakos hallgató.

 Angol alap- és középfokú nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást, szintfenntartást vállalok 2 éves tapasztalattal
Dinamikus, vidám hangulatú órák híve vagyok.
Ár: 1500Ft/ 45 perc.
06-30-242-9395
Várom hívásodat! :)
Kezdőknek, újrakezdőknek, középhaladóknak – kortól függetlenül! Nyáron is!

 

Asztapaszta88 Creative Commons License 2013.06.11 0 0 223

Sziasztok!

 

Angol tanárt keresek, S.O.S. Célirányos beszélgetésre, a belvárosban.

Röviden a helyzet: új munkakörbe kerülök (heteken belül), ahol elkerülhetetlen lesz az angol. Személyes ügyfélszolgálat egy csomagküldő szolgálatnál, a belvárosban, Kossuth tér környékén.
Tehát valahol a környéken keresem igen lelkes angol tanáromat, BESZÉLGETÉSRE + szókincsbővítés százezerrel! A jövőben válthatunk skypra is, de az elején mindneképpen személyesen szeretném. Kezdés a jövőhéten, 6 után jó csak, mert ugye előtte melózom. Jövőhéten akár MINDEN nap jó. Tényleg S.O.S, hogy legalább minimálisan megértessem magam.

Témák pl.: futárrendelés, "mit/hova/kinek akar feladni", mikor érkezik a futár, miben segíthetek, csomagolásról info stb.
Illetve telefonon: késik/mikor érkezik a futár, hol veheti fel a csomagot, ki a címzett. Telefonos sémák.

 

Angol tudásom: siralmas. A tipikus, 10 évet tanultam, valami megragadt, sokmindent megértek, de mondani már nem tudom.

 

Árral együtt várom a jelentkezőket, remélem lesznek/lesztek :)

 

asztapaszta88@gmail.com

 

Üdv,

Zsófi

Révész Csaba Bob Creative Commons License 2013.06.11 0 0 222

Angol tanár a nyár folyamán speciális, nyelvgyakorlással egybekötött kerékpártúrákat szervez Magyarország különböző tájaira, elsősorban a Balatonra, a Balaton körül, a Velencei-tóra, a Velencei-tó körül, illetve az Északi-Középhegység tájaira, de igény szerint másféle útvonalak is szóbajöhetnek. A túrák lényege, hogy a túravezető tanár csakis és kizárólag angolul kommunikál a résztvevőkkel és szorgalmazza, hogy azok is ezen a nyelven kommunikáljanak egymással. Ezáltal a célnyelvnek a valós kommunikációs igényeket kielégítő funkcója kerül előtérbe, ellentétben a tantermi nyelvórák mesterséges és gyakran mesterkélt szituációival. Ha a résztvevőknek az esti (lehetőség szerint kempingekben való) letáborozás után még van kedve, lelkiereje és kitartása, szabályos angol órák is megtarhatóak, ahol mindenki előhozhatja kisebb-nagyobb nyelvi problémáit, megválaszolatlan kérdéseit, stb. A túravezető tanár tiszteletdíja napi 10ezer Ft, ami a résztvevők között oszlik el, tehát ha 5 fő jelentkezik, akkor fejenként 2ezer Ft, de ha többen vannak, akkor ennél is kevesebb.

 

Igény esetén egy augusztus hónapban megtartandó külföldi túra is megszervezhető az olaszországi Velencébe az osztrák Alpokon, visszafelé pedig a szlovén Alpokon illetve Szlovénián keresztül. A szállások itt is elsősorban kempingek, illetve rendkívül rossz idő esetén olcsóbb panziók (Gasthofok) lennének.

 

A túrák időtartama az útvonal hosszúságától függően 2-7 nap, a külföldi túra kb. 2 hét! A túrákon csak 18 éven felüli személyek és csak saját felelősségükre vehetnek részt. 18 éven aluliak csak felnőtt kíséretében csatlakozhatnak, ez esetben a kísérő felnőtt vállal értük mindenfajta felelősséget!

 

 

Ha az elmondottak bárkinek felkeltették az érdeklődését, a 06 20 3289833 telefonszámon érdeklődhet további részletekről.

 

 

Révész Csaba Bob

 

 

hborbala Creative Commons License 2013.06.11 0 0 221

Anglisztika szakos hallgatóként vállalok korrepetálást, felkészítést vizsgára, nyelvvizsgára, Óbudán, vagy Skype-on.

3 év tapasztalattal rendelkezem.

Egy óra 45 perces és 1500 Ft-ba kerül.


Jelentkezés: hborbala01@gmail.com

joohnnie Creative Commons License 2013.06.04 0 0 220

Sziasztok Angol tanárt keresek skypeos oktatásra h-p du. napi 1-2 órára
Külföldi munkalávalás,letelepedés miatt inkább célirányosan sok beszélgetéssel.

email :horvath.janos.g@gmail.com

FDaniel86 Creative Commons License 2013.05.27 0 0 219

Sziasztok!

 

Két éves angol tanítási tapasztalattal, okleveles (TEFL) angol tanárként, másféléves külföldi múlttal (Egyesült Államok, Írórszág) vállalok angol oktatást, illetve angolul  történő történelem és filozófia oktatással is foglalkozom.

Budapesten belül, vagy nálam (III. kerület, Óbuda) tartjuk az órát, vagy szívesen házhoz megyek.

 

Elérhetőségeim:


ferenczdaniel@ymail.com

tel.: +36 30 737 42 35

 

andras_angol Creative Commons License 2013.05.22 0 0 218

Kedves Hirdető!


Egy fiatal főiskolai hallgató vagyok, felsőfokú angol és középfokú francia nyelvvizsgával rendelkezem. Angol nyelvet tanítok egészen kisgyerekeknek, általános, középiskolai, gimnáziumi tanulóknak, főiskolai/egyetemi hallgatóknak, illetve bárkinek, aki az angol nyelvvel szeretne megismerkedni, meglévő tudását fejleszteni vagy szinten tartani szeretné. Jelenleg 4 tanítványom van, mindannyian meg vannak velem elégedve. Köztük van egy házaspár, akik abszolút nulláról indultak, egy fiatal főiskolai hallgató lány és egy idősebb leendő apuka, ők középfokú nyelvtudással rendelkeznek, csak éveken át nem használták a nyelvet és velük a nyelvismeretüket frissítem fel és fejlesztem, hogy a felsőfok felé haladjunk.  
Szívesen elvállalnám a tanítását, akár heti több alkalommal, több órában is. Nálam az óradíja teljesen megbeszélés alapján történik. Általában egy óra az 2000Ft, én 60 perces órákat tartok, de van, hogy elnyúlik és ebből én nem csinálok semmi plusz költséget. Természetesen nyomtatott anyagot viszek, hanganyagot is, minden technikai felszerelést és ez semmiféle plusz költséggel nem jár. Ez a 2000Ft/60 perc ez csak egy irányadó. Bővebb információt a honlapomon találhat rólam: www.maganangol.mlap.hu
Amennyiben szimpatikusnak tart és felkeltettem érdeklődését, úgy egy személyes találkozó keretein belül a részleteket megbeszélhetjük. Kérem mindenféleképpen jelezzen vissza, akár pozitív, akár negatív a válasza. 

 

Előre is köszönöm: András

Előzmény: Kicsikacs80 (216)
matkoarpad Creative Commons License 2013.05.22 0 0 217

Üdv mindenkinek!

Matkó Árpád vagyok, 19 éves középiskolai tanuló.
Felsőfokú nyelvvizsgám van (Cambridge) és az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen angolból 21. majd 4. helyezett lettem két egymást követő évben. Jelenleg kéttannyelvű turisztikai iskolába járok, ahol ugyancsak számos angol civilizációval kapcsolatos dolgot meg kellett tanulnom, illetve néhány tantárgyat teljesen angolul.
Hivatalos tanári élményeim még nem voltak, bár jópár embernek segítettem már a nyelvtanulásban hosszabb távon is. Ha valakinek mindez felkeltette az érdeklődését, keressen a 0630-9463-403 számon!

Kicsikacs80 Creative Commons License 2013.05.20 0 0 216
Tapasztalt angoltanárt keresnék gyerkőceim mellé (2 és 4 évesek) hogy kicsit ismerkedjenek az angol nyelvvel. Budapestre keresnék valakit, aki rendszeresen házhoz jönne.
kérlek emailben írjatok, ha vki tud segíteni: beragi@freemail.hu
köszönöm
pyrka Creative Commons License 2013.05.19 0 0 215
ANGOL OKTATÁS BUDAPESTEN!!!!Sziasztok!!!Angol szakos lány vagyok, a nyár folyamán vállalok angol nyelvoktatást, kezdőtől haladó szintig! Főként általános- és középiskolások jelentkezését várom, akik egy kis extra nyári korrepetálást keresnek elérhető áron, akár pót, akár nyelvvizsgára készülnek!!! :Delérhetőségeim: 30/743-21-47 vagy vayamoscompaneros@gmail.com
Mókus108 Creative Commons License 2013.05.10 0 0 214

TELC, ECL, Euroexam, Cambridge, BME, Origo nyelvvizsgákra felkészítés diplomás tanárnőtől a Nyugatinál 10 éves tapasztalattal, sokféle tananyaggal, rugalmas időbeosztásban, bérlettel/óradíjjal, ami 2000 Ft/45 perc. englishonskype108@gmail.com, 06-304604961

Révész Csaba Bob Creative Commons License 2013.05.06 0 0 213

Hello,

 

Láttam a hirdetésed, miszerint a XVIII kerületben vagy a közelben keresel angol nyelvtanárt. Jómagam Kispesten, tehát a szomszédos kerületben lakom, lehet jönni a lakásomra vagy én is házhoz megyek igény szerint. Diplomás angol nyelvtanár vagyok, közel húsz év tapasztalattal rendelkezem, bármilyen szinten vállalok oktatást. Óradíjam, ha én megyek házhoz, 2500/45 perc, ha hozzám jönnek 2200/45 perc. Egy 45 perces bemutató órát ingyen biztosítok a megismerkedés végett.

 

Kérlek, ha érdekel, hívj fel a 06 20 3289833 számon. Köszönöm.

 

Révész Csaba Bob 

Előzmény: lkcar (196)
breezy88 Creative Commons License 2013.05.05 0 0 212

Sziasztok!

 

Angol tanárt keresek vagy Budapesten Óbudán vagy a belvárosban, vagy esetleg Budakalász, Szentendre környékén!

Középfokú nyelvvizsgám van, főleg a beszédet szeretném gyakorolni és később felsőfokú nyelvivzsgát is tennék.

Kérlek írjatok erre az emailre, ha tudtok ajánlani valakit!:)

kikinga@citromail.hu

 

Köszi!

_kristy_ Creative Commons License 2013.05.01 0 0 211

Sziasztok!

 

Belvárosban keresek angoltanárt, akihez házhoz lehet menni (hétköznap reggel, vagy akár du. és este is jó).

Diplomás, gyakorlattal rendelkezők előnyben. :)

Helyszínben csak a 4/6-os villamos vonala és környéke lenne ideális, Nyugati pu. és Corvin negyed között.

 

Középfoktól kellene felkészíteni minél magasabb szintre, heti 1x90 vagy 2x60 perc férne bele elvileg.

 

Ha esetleg ismer valaki ilyet, vagy saját magára ismert, küldjön mailt: szeles.krisztina@gmail.com

 

Köszönöm!

 

Furu Creative Commons License 2013.04.18 0 0 210

Középiskolai tanuló vagyok, angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem.
Korrepetálást/tanítást vállalok angol nyelvből diákok részére.
Ill. vállalok még japán nyelvoktatást.
A tanulónak házhoz kell jönni, a IV. kerületben lakom.
Díj: 1000ft/60 perc (angol) 1500ft/60 perc (japán)
Az első órát 50 % kedvezménnyel tartom.

fruzsina.kovacss@gmail.com

Katabs Creative Commons License 2013.03.26 0 0 209

Angol tanárt keresek A1, A2, B1, B2 szinthez nappali és esti órákhoz Kaposváron!

 

Gézah81 Creative Commons License 2013.03.13 0 0 208

hello

igen, olyan módszerrel, ami ráényszeríti a tanulót, hogy szóban is folyamatosan megnyilvánuljon.

Skypon is oktatok amúgy.

Még egyszer mondom, ha érdekel, hívj fel

üdv

Előzmény: lkcar (202)
lkcar Creative Commons License 2013.03.11 0 0 207

Hello

 

Ok. kereslek ma telefonon 14:00 után.

Előzmény: Anditilly (205)
Anditilly Creative Commons License 2013.03.08 0 0 206

Kedves Mackota!

 

Olvastam a hírdetésedet. Én nem tanítvány lennék,hanem angol nyelvtanár. Szerettem volna kérdezni,hogy érdekelne-e egy angol nyelvi klubvezetői munka. Nyelvoktató cégem van. A munka lényege ugyanaz,amit csinálsz,a tanítás. Amennyivel talán több,hogy klubbomba keresnék angol tudással és tanítói gyakorlattal rendelkező klubvezetőt. Ha érdekel kérlek hívj a 06 30 6262995-ös telefonszámon. Hétköznap du.14 óra után bármikor,hétvégén bármikor. Üdvözlettel:Domaniczky Andrea

Előzmény: mackota (168)
Anditilly Creative Commons License 2013.03.08 0 0 205

Kedves Ikcar!

 

Én angol nyelvtanár vagyok és beszédcentrikusan oktatom a nyelvet. Van is egy jól kidolgozott módszerem,ami intenzív és bizonyos óraszám után a nyelvi klubbomban még egy kis jövedelemhez is juthatsz. Annyit még magamról,hogy egy iskolában is dolgozom és van egy nyelvoktató cégem. A részletekért hívj a 06 30 6262995-ös számon lehetőleg du.2 után,mert akkor végzek az iskolában. Remélem felkeltettem az érdeklődésedet. Ha személyesen tudnánk találkozni,akkor egy kötetlen beszélgetés keretein belül elmondanám a módszerem lényegét. Üdvözlettel:Domaniczky Andrea

Előzmény: lkcar (199)
NoMiss Creative Commons License 2013.03.07 0 0 204

Szia! Mit jelent a "segédanyag"?

Előzmény: tran88 (203)
tran88 Creative Commons License 2013.03.06 0 0 203

Angol szakmai nyelvvizsgára való intenzív, beszédközpontú felkészítés Budapesten az alábbi típusokból: Oeconom, Zöld út, Gazdálkodó, BGF, KITEX.

A 60 perces óra díja 2000 Ft, ez magában foglalja a segédanyagokat is. Budapesten ingyen házhoz megyek, agglomerációba költségtérítéssel.

 

További információért várom az emailt: translatorana@gmail.com

lkcar Creative Commons License 2013.03.04 0 0 202

Hello
Te nyelvtanár vagy?
Milyen módszerrel tanítassz?

 

 

Előzmény: Gézah81 (201)
Gézah81 Creative Commons License 2013.03.04 0 0 201

hello

én elvállallak, hívjál fel, ha érdekel a dolog!

TEL:0620-503-3833

üdv

Előzmény: lkcar (196)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!