Két kép az "első" alkotásunkról. Még nincs teljesen kész, finomítások még lesznek. A fiam szobájában lesz "éjjeli lámpa". A Nohab lámpái, és a kastély ablakai világítani fognak.
Szia. Mielőtt rendelnél, kellene egy közvéleménykutatást tartani:
1, kinek kellenének ilyen LED-ek
2. meg kellene kérdezni a hazai nagykert mennyiért hozná be. (Csíkos is ismeri)
Ha összejönne egy tekercsnyi, akkor tárgyalnának velünk a behozatalról, viszont az ár kb a tizede lenne. (ez csak becslés)
-Hozzászólásom csak felvetés, mert általában 5000 db alkatrész van egy tekercsben. Ha 10-en lennénk 500 db-ot kell mindenkinek venni, más kérdés, hogy annyi pénzért máshol csak kb 50 db-ot vennél.
Nálunk sajnos a freewebbel van gond. Egyszer jó, máskor meg nem. A prosi ma már elérhető a Tillignél is, a szokott helyen, Service/downloads menüben. Letöltöm innen is, hátha ez jobb...
Sziasztok! Van valakinek képe az állítólag a keleti fűtőháznál állomásozó M30-ról? Kerestem neten, de csak a wikipediás képet találtam meg... A modellt már láttam (most nem emlékszem ki csinálta), nekem az eredetiről kellenének képek. Ki épített már V100- Br 110-ből Púpost? Esetleg valami jótanács mielőtt belefogok? Köszi! Dani TT.gportal.hu
Nem lehet hogy a Mehano megszűnése miatt kellett a PIKO-val összeállni, ők meg csak úgy mentek bele a közös buliba, ha mást is adhatnak a menetszabályozó mellé? Neked ezt tudnod kell pontosan!!! :)
Bocsánat még egyszer. Nem tudom mi volt a géppel. A beszúrásra nem reagált. Úgy voltam, hogy elküldöm a szöveget, és külön megpróbálom feltenni a képet. Én is meglepődtem, hogy mennyi Szergej lett hirtelen.