Ebbe a topicba várunk minden Pentax gyártmányú terméket. Mivel létezik canon ill. nikon adok veszek, így kérem a topicot életben hagyni.
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kalocsai árul egyet 32-ért a pixinfo-n (34 az új bolti nettó ára garisan), de vázzal kitben véve 24ezer a bruttó felára, esetleg keress valakit aki csak vázat akar venni és társulj be hozzá.
Ha mindenki úgy gondolja, hogy az a 70ezer mélyen ár alatti összeg (márpedig az), akkor a saját árképzését nem fogja befolyásolni, és mástól sem fogja érvként elfogadni.
Nálam is bepróbálkozott annó nemegy vicces emberke ilyen-olyan dumákkal, és hivatkozásokkal, megírtam nekik, hogy lehet próbálkozni a használtpiacon, ha talál olyan áron eladó vázat sok szerencsét hozzá...és ennyiben maradtunk:D
Eldó sorba került a Sigma 17-70 F2.8-4.5 SC Macro objektívem. Frontlencséjén apró sérüléssel, ami a fotokon egyáltalán nem látszik. UV szűrövel + gyári napellenzővel, dobozában, garanciával adom. Másfél éve vettem. 55.000 -et gondoltam érte.
Van hozzá jófajta Circ polárszűrőm is (72mm) Tipusa: Kenko PRO1 Digital Wideband Circular PL (W) Low Profile Frame. 3 alkalommal használt. Hibátlan állapotban.15 ezer az ára.
Srácok! Mennyi a reális ára egy 18-55WR-nek? Az obi újnak (max 100 expos) mondható. Nem a bolti ár érdekelne, hanem az amennyit használtapiacon ér.....
Magyarázkodni nincs értelme Te al akartál adni és kész.
szerintem két kivétellel abszolút jó árakat tettél ki (akár azt is lehet mondani, hogy attraktívakat). A reagáláson meg is látszott, hiszen amikor beáraztad külön-külön szétkapták a fórumtagok. Ha gyorsan hatékonyan akar eladni valaki akkor ezt kell tennie.
Tamron 17-50 F2.8 Front fókuszos (vagy back?:)) kicsit de megfelelő vázzal, AF-hangolással korrigálható. Egyéb jellemzői: 6 hónap gari, napellenző, doboz, számla, és újszerű karcmentes állapot.
A tesztképek ISO640 50mm f2.8 100% croppal készültek. Hangolás nélkül és hangolással:
Ár: 50e Ft
Eredeti Pentax D-LI50 akksi Pár hete vásároltam (edigital) ,de gépváltás miatt használni se volt lehetőségem, gyakorlatilag tehát új. Számla, doboz ,gari. Ár: 8e Ft
Sajnálom, de én nem vagyok kereskedő, egyszerűen gyorsan el akarom adni. És nem boltból árulom folamatosan, hanem egyetlen egy darabról van szó, tehát egy ember fogja megvenni. Nem hinném, hogy ezzel piacot rombolok.
Akinek továbbra is kell K10d vagy K20d az meg fogja venni drágábban is.
Adtam volna drágábban én is most már, de ha egyszer ennyiért írtam ki először...
Amúgy meg el kell szomorítsam a K20-10d kínálókat, mert az egész cuccban a váz volt a legkevésbé vonzó, még ezzel az - ezek szerint igen olcsó - árral is..
Azért 70e-el nem kéne letörni az árát a K20D-nek...Jóval többet ér. Főleg ha megkímélt, 10e alatti expóval...Most egyrészt így hogy adja el az ember többért a K20D-ját, és gondolj bele, hogy az, aki meg a K10-ét árulja, annak most nem őszinte a mosolya...
Amúgy nem vagyok érintve a témában, én megtartom egyelőre a K20D-met...
Köszönöm a sok e-mailt (Pentax szett lsd. alább) - a tisztesség alapján, 'érkezési sorrendben' kezelem az ajánlatokat - kérem egyelőre ne jelentkezzetek többen. Pár nap alatt letisztul, hogy ki mennyire komoly érdeklődő és akkor újra írok.
Auto Chinon 200mm F3.5 Pentax k-bajonettes, első hátsó sapkákkal, teljesen tiszta belsővel, és érintetlen külsővel. Új állapotban kemény tokkal eladó. Manuális fókusz és fénymérés.