A mai napon a kezembe vehettem az Indóház új számát. Az újságban a halberstadti vagonok modelljei találhatóak HO és TT méretben. A TT-s halbikhoz gratulálok a Scale TT-nek. masterTTape kolléga cikkjéhez még egy megjegyzés. Nem csak az ablakkiosztás élethű TT-ben, hanem a kocsiszekrény is. Az igazi vagon végei sarkosak és nem gömbölyitettek, mint a HO-s méretben. Két dolog amiért irigykedhetnek a HO-sok.
A TT modellről írnák pár szót kritikus szemmel. A feliratok pontosak és a helyükön vannak. A kék a tetőre egy kicsit kevésbé fut fel, mint a modellen. Javasolnám a festés ilyen kis mértékű módosítását. A pályaszámok kiválasztásánál a By 21-55 951-es nem illik a sorba. Ugyanis a többi vagon alatt Görlitz, ezalatt GP200-as forgózsámoly van.
Kritikai megjegyzéseim segítő szándékúak. Szeretném, ha azt mondaná mindenki, aki a modelleket a saját gyűjteményébe megvásárolja. Végre egy modell, mely tényleg egyezik az igazi járművel.
Még egyszer gratulálok a mestereknek, és további sok sikert kívánok munkájukhoz.
Szevasztok !! Csak ez a két képem van,egyik a bibliában,másik a miskolciak könyvében !!! De lehet,hogy VasuTTom topik társunknak van jobb képe is róla ... Bocsi de a másik képet nem tudom felvarázsolni,nem tudom miért ??
Sziasztok! Készül az első diorámám! Nézzétek meg feltétlen: TT.gportal.hu Várom a kritikákat, de vegyétek figyelembe, hogy ez még csak az első próbálkozás. Elkezdtem festeni az M30-ast, a fórumon fellelhető 3 modell, és az 1 eredeti kép alapján. Üdv: Dani
Kicsit off: Egyik barátom barátja összerakott egy digitális dekódert, mely állítólag tudja az összes magyar jelzésképet. Ha valakit érdekel, összehozom velük.
Tillig Reko szett, (2 Reko vagon+Reko postavagon) Ár: 12000 Ft (1db) Továbbá a vaterán megtalálhatók az eladó lámpáim! (200 FT/db)Vagy írj és küldöm a listát!
Tillig Reko szett, (2 Reko vagon+Reko postavagon) Ár: 12000 Ft (1db) I profilú ovális pálya, elektromos kitérővel 70X100 cm 5700 Ft(utolsó!) (-12x 83109, 1x 83140, 4x 83101, 1x 83100, 1x 83104, 1x 83322. ) Továbbá a vaterán megtalálhatók az eladó lámpáim! (200 FT/db)Vagy írj és küldöm a listát!
Két kép az "első" alkotásunkról. Még nincs teljesen kész, finomítások még lesznek. A fiam szobájában lesz "éjjeli lámpa". A Nohab lámpái, és a kastély ablakai világítani fognak.
Szia. Mielőtt rendelnél, kellene egy közvéleménykutatást tartani:
1, kinek kellenének ilyen LED-ek
2. meg kellene kérdezni a hazai nagykert mennyiért hozná be. (Csíkos is ismeri)
Ha összejönne egy tekercsnyi, akkor tárgyalnának velünk a behozatalról, viszont az ár kb a tizede lenne. (ez csak becslés)
-Hozzászólásom csak felvetés, mert általában 5000 db alkatrész van egy tekercsben. Ha 10-en lennénk 500 db-ot kell mindenkinek venni, más kérdés, hogy annyi pénzért máshol csak kb 50 db-ot vennél.