Kezdetnek, egy térképes, bővíthető memóriás, és érzékeny vevővel ellátott, Kb. eTrex Legend HCx. 55kHuf-körüli áron. Persze ennél olcsóbbat is lehet, de akkor komolyabb ismeretek, és feltétlen előre készülés kell a túrára.
Megint jó volt a Kincsem. Az erőnlétem (hiánya) miatt most fájt a legjobban, ugyanakkor a napsütés mindenért kárpótolt! Március 20.: rövidnadrág, ujjatlan póló, pirosra sült bőr, kis napszúrás! Éljen! A városban kissé csodálkozva néztek ránk, főleg a barátaink, akik táncóráról (amit én kihagytam) jövet pont ott szálltak a villamosra, ahol ücsörögtünk. Szerintük is megérte a táncot a túrára cserélni ma. Láttunk szamarat, öszvért, lovat, tyúkot, mangalicát (szőrrel, és nem csokival fedve), nyulat (gyorsat), őzet (gyorsat és lassút), szürke marhát (lassút és paprikásat) szarvast (éheset), gyöngytyúkot, kecskét, galambot, cicát, kutyát, struccot. Közülük néhányat meg is simogattunk. Sajnos, papagájt nem láttunk.
+1. Mondjuk mi a "nem sietünk" mozgalom jegyében fogunk "sétálni" (tavaly a Budai tájakon 30-on nem siettünk először ötös átlaggal, privát frissítést beiktatva), remélhetőleg elkavarás-mentesen, de a célban megvárunk :-))
Ez egy PDA,megy rajta az internet, IGO,Garmin..mediaplayer..stb, és a turistatérképek is. Email,messenger skype is minden mekiből, vagy ahol talál wlant.
Itt a tavasz!!! Én is éledek lassan mormota-szundimból :-)
Beújítok lassan egy jó kis túrabakeszt és aztán uccu neki! :-)
De mielőtt oly nagy lendülettel belevetném magam az erdőkbe, és jól eltévednék, a segítségeteket szeretném kérni!
DZSÍPÍESZT szeretnék venni! Hogy lehetőség szerint akkor se tévedjek el, amikor már mindannyian elviharzottatok mellettem és már csak a vadmalacok, nyuszik, őzikék pislognak rám lesajnálón :-)
Tudnátok nekem tanácsot adni? milyen ketyerét vegyek, hol nézzek utána, mire kell figyelni stb stb stb...
Ha van időtök és ha van tapasztalatotok, jó ötletetek, kérlek, írjátok meg!