Keresés

Részletes keresés

narancsfing Creative Commons License 2006.08.25 0 0 481
BalkanRail, az viszont ide tartozik, amit kérdeztem tőled és amit voltál szíves elengedni a füled mellett.
Várom továbbá, hogy a vaskos kifejezések miatti rosszallásodat kiterjeszd az ülést vezető tartóspistire is, aki kétszer használt egy olyan kifejezést, amit egy újságírónak felróttál!
Előzmény: BalkanRail (468)
tommmmmmmm Creative Commons License 2006.08.25 0 0 480

az nehéz lesz....

nincs az az isten, hogy én demszkyre szavazzak!

Előzmény: tbando (407)
boci boci tarka Creative Commons License 2006.08.25 0 0 478

Milyen igazad van. A mi városunkban új jelöltet indított az mszp, erre a 12 év óta polg.mester kilépett a pártból, s "függetlenként" indul volt párttársa ellenében.

Úgy tűnik, a hatalomtól nehéz megválni, ha sokáig élvezhette valaki. Lásd még : Schmitt Pál, MOB elnök.

Előzmény: hafez (476)
hafez Creative Commons License 2006.08.25 0 0 476

Kicsit általánosabban véve, a főpolgármesteri választáshoz megjegyzésként annyit tennék hozzá, hogy a demokratikus szokásjoggal teljesen ellentétes, hogy valaki 16 év után is pályázzon ugyanarra a posztra. Erre a legtöbb európai országban törvénybeli szabályozás létezik - két ciklus után süllyesztőbe kerül az illető politikus vagy közjogi méltóság, még akkor is, ha kimagaslóan jól végezte a munkáját. De ha nincs is rá törvény, a szokásjog értelmében saját pártja cseréli le újabb arcra.

Ennek fényében Demszky jelölése teljesen nem helyénvaló egy olyan politikai erő részéről, amely magát szabad demokratának nevezi. Nem is beszélve arról, hogy ezzel csupán a párton belüli hatalmi vákuum kialakulását segítik, ami egy parlamenti küszöb szélén táncoló párt esetében enyhén szólva nem a legjobb stratégia.

Mindezzel együtt a Tarlós jelölését ugyanolyan problematikusnak tartom, hiszen ő is "régi motorosnak" számít - igaz nem Budapest főpolgármesteri székében. Általában véve mindenesetre szánalmas, hogy a Fiatal Demokraták nem tudtak egy fiatalos arcot saját jelöltként felmutatni, másrészről pedig a liberális SZDSZ szintén régi bútordarabbal kampányol.

Ennyit érdemelünk - nem előrelátást és igaz demokráciát, hanem konzerválást és a demokrácia jelmezébe bújtatott reakciós politikát.

Ismét (és folyamatosan) bebizonyosodik, hogy Európa valahol Hegyeshalomtól nyugatra kezdődik.

Búsulójuhász Creative Commons License 2006.08.25 0 0 475

A tied is!

:)

Előzmény: boci boci tarka (473)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 474
ezért csináltam egy rövid 1perces verziót! (csak 500kB) Terjessszétek.
Így még visszájára is elsülhet a ballib mocsokság!

http://mediatar.uw.hu/tarlos02-2.mp3
Előzmény: neone (471)
boci boci tarka Creative Commons License 2006.08.25 0 0 473
A tied is!
Előzmény: Búsulójuhász (472)
Búsulójuhász Creative Commons License 2006.08.25 0 0 472
Mi ebben a zseniális, te majom? TWÁ óta bármelyik primitív, káromkodós seggfej lehet újságíró, mi? És ez neked tetszik... Gratulálok. Az eszed illik a nick-edhez.
Előzmény: narancsfing (457)
neone Creative Commons License 2006.08.25 0 0 471

üdv,

halinorbi: tulajdonképpen tökmindegy, hogy poén volt-e, vagy sem. teljesen világosan kiderül, hogy az, de nem lényeges. az emberek nagyrésze a cikket sem olvassa végig, nem hogy a 40 perces felvételt végighallgatja.

az index főlapon egy napig kinnvolt a szalagcím, h a tarlós egy köcsög, a tótavéárpád is megírta, mit köcsög, tapló, hagymaszagú tapló.

ennyi elég is, kit érdekelnek a részletek? bármelyik politikusról lehetne keresni hanganyagokat, videókat, stb, kérdés, hogy kit akarnak lejáratni éppen.
Előzmény: halinorbi (469)
BalkanRail Creative Commons License 2006.08.25 0 0 470
De legalább megfelelő érv volt. Olyan érv mint "meg különben is Orbán takarót rág és ágyba vizel"
Előzmény: pistike77 (467)
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 469
mivel nem hallhattad mit mondott Szénási, ezért nem kéne okoskodni!

Amúgy a "tulokozás" és a "leverem a szemüveged" mondatok itt hallhatók:
(1 perc MP3, 500kB) http://mediatar.uw.hu/tarlos02-2.mp3

Nem sok! Töltsétek le.

ebből fehéren-feketén kiderül, hogy poén volt. Egymást szúrkálták a képviselők... Baromság az a mai Napkeltés megállapítás, miszerint "megengedhetetlen hangnemben beszélt"...

Adjátok tovább, hogy a mocskos ballib hazugságaira fény derüljön!!!

itt a teljes 40 perces anyag. (20MB)
http://dl.index.hu/dl/audio/tu060727_erdekes.mp3
Előzmény: narancsfing (461)
BalkanRail Creative Commons License 2006.08.25 0 0 468
És az a Gyurcsányi, akit Kulcsár emleget, mint bennfentest? De ez most nem ide tartozik.
Előzmény: pistike77 (467)
pistike77 Creative Commons License 2006.08.25 0 0 467
Mindenki elfelejti, pedig én már nem vagyok Óbudai, hogy az egyik kampányfónöke tarlosnak a vertikalinvest miatt elhiresült bünözö klivinyi zoltan volt. Abban az idóben az Óbuda tv-ból állandóan ök folytak a nemrég feltett piros zakóban voltak mindketten, tarlos átölelte klivinyit és azt csacsogta állandóan klivinyi zoli a legjobb barátom. Azért érdekes, hogy egy ilyen ember vitte tartost gyözelemre, s ilyen volt akkoriban a legjobb barátja....Erról nem ir a blogjában sem....
Devil Inside Creative Commons License 2006.08.25 0 0 466
Tóta W. egy egységsugarú bulvárújságíróvá küzdötte le magát.
Előzmény: narancsfing (457)
narancsfing Creative Commons License 2006.08.25 0 0 465
Gagarin meghívása kapcsán pl.
miaz te nem hallgattad a felvételt?
Előzmény: BalkanRail (464)
BalkanRail Creative Commons License 2006.08.25 0 0 464
Hol használt explicit trágár kifejezéseket???
Előzmény: narancsfing (463)
narancsfing Creative Commons License 2006.08.25 0 0 463
vagy egy polgármester szájából egy nyilvános testületi ülésen...
Előzmény: BalkanRail (462)
BalkanRail Creative Commons License 2006.08.25 0 0 462
Meg különben is ez az egész indexes bagázs. Nagyon elszaladtak az internetes média szabadosságában. „fasz, pina, kúrás, segg, szar” mióta tűr nyomdafestéket egy újságíró tollából? Mert egy-egy blogban simán megfér, de egy hírben vagy riportban, tudósításban...
narancsfing Creative Commons License 2006.08.25 0 0 461
nem a kérdésemre válaszoltál - így fölöslegesen szóltál hozzám

mellébeszéléssel tele a háromforintos terület
Előzmény: halinorbi (459)
BalkanRail Creative Commons License 2006.08.25 0 0 460
Tóta Weisz megint kitett magáért. Gratulálok. Én nem csodálkoznék, ha egyszer valamelyik „jóakarója” a sok közül (mert szerzett magának eleget a pimasz, köpködős stílusával) jól elverné egyszer-kétszer. Azt se bánnám, ha maga Tarlós gyakná le azt a rihirihi pofáját. Hogy miért nem publikál inkább a mórickában vagy a zsebmatyiban az ilyen...
halinorbi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 459
"Szénási képviselő megnyilatkozása képmutató és kétszínű volt, ezért a képviselők többségében is hasonló indulatokat váltott ki - tette hozzá lapunknak Pető György MSZP-s alpolgármester, a párt helyi polgármesterjelöltje. "

amőgy én kihangosítottam a tulokozás előtti részt. Ott pofázik a háttérből a barom MDF-es, hogy neki nem adták meg a szót!!!

Előzmény: narancsfing (456)
JP_az igazi Creative Commons License 2006.08.25 0 0 458

Istenem, mennyi balfék egy rakáson.

A baloldali emberek megrögzöttek. Ha egy fal mellé kiállítanák őket, és Gyurcsány, Demszky, stb. lelőné minden másodikat, a másnapi választásokon a maradék újra a "vezérre" szavazna. Mert "3,60 volt a kenyér és a tej", mert apuci KISZ titkár volt, stb.

Most adott egy tehetségtelen, mindenre alkalmatlan, pszichopata kutyaütő. (Demszky). Mivel már a balosoknak is ciki, hogy rá kell szavazniuk újra, már hetek óta gyötörte őket a kis belső hang: "meg kell tenned, hogy rá szavazol" -- lásd fenti okokat--, most végre kaptak egy kapaszkodót, hogy "még mindig jobb, mint xy, mer' az fasisztaantiszemitanáciagresszív stb. Így megnyugodhatnak, és rá voksolnak.

A jobboldali fórumozók meg a fentiektől látták, hogyan kell "fórumozni", hogy okoskodni kell, tudálékoskodni, mészárostamáskodni, (nem korábbi lopásraia gondolok)

Ügyesek vagytok. Akkor már inkább a homár FospuNpázása :)

narancsfing Creative Commons License 2006.08.25 0 0 457
tótavé zseniális! :o))))))))))))))))
Előzmény: tezsvered (455)
narancsfing Creative Commons License 2006.08.25 0 0 456
Szénási képviselő arrogáns érveket használva mellébeszélt, ezért szakadt el nálam a cérna, pedig ritkán vesztem el a türelmem - mondta lapunknak Tarlós,

ehehehe

kérek valaki bősz tartósistát, mondjon nekem példákat az arrogáns érvekre :o)))))
Előzmény: tezsvered (455)
tezsvered Creative Commons License 2006.08.25 0 0 455

Közben más fajsúlyos orgánumok is beszálltak a hitelességi és hír-versenybe (Pásztor Tibor és az Index után), legyenek itt a linkek:

Tarlós már bánja, hogy tulkozott

Népszabadság

Schmidt Gábor

2006. augusztus 25.

http://www.nol.hu/cikk/415038/

A miskároló

Belpol

Tóta W. Árpád

2006. augusztus 25., péntek

http://index.hu/velemeny/jegyzet/tulok/

[Eddig tképp még a NOL-összefoglaló tűnik messze a legkorrektebbnek...Tóta W.-t viszont ezután a cikk után asszem tárt karokkal várják akár a Mónika-showba is...sajnos...szerintem.]

Jimmy Creative Commons License 2006.08.25 0 0 453
Az elmúlt napok cikketi olvasgatva úgy tűnik az index beszállt a Demszky melletti kampányba.
Előzmény: bp82 (-)
tezsvered Creative Commons License 2006.08.25 0 0 452

Pető György (MSZP) utolsó hozzászólásának korrektsége már többeknek szemet szúrt - bár a NOL, az Index, vagy a Blikk még nem hozta ezt idézetként szó szerint, valamint Tóta W. sem írt még róla részletező, finom korrektséggel (persze ez nyilván csak idő kérdése).

Tisztelve a fáradságot, hogy beírtad a nagyját, beírom a maradékot is, mert az is jó...konkrét oldaltól függetlenül sok politikus olvasgathatná ezt.

(Még annyit tennék hozzá, hogy nem vagyok általánosságban MSZP-fan...de pl. azt, hogy vki képes elmondani - nem csak a PR-tanácsadók által előre megírtként - egy ilyen szöveget, az nálam nagyobb súllyal esne latba a szimpátia-oldalon - függetlenül a beszélő konkrét párt-elkötelezettségétől -, mint akár az, hogy a múltban milyen tisztséget viselt milyen titkosszolgálatban...)

Szóval - az eleje, hogy ne legyen külön:

Dr. Pető György alpolgármester (MSZP): "...röviden egyeztetve akkor mi is ezt a politikai kezelést javasoljuk amit Polgármester úr fölvetett és amihez a FIDESZ is csatlakozott, de, NEM TUDOM MAGAMBAN TARTANI, HOGY AKKOR AZÉRT ELMONDJAM SZÉNÁSI KÉPVISELŐ TÁRSAMNAK, HOGY AKKOR AKIK ŐT IDEKÜLDTÉK, AZOKNAK MOST AZ EL KELLENE MONDANI, HOGY AKKOR Ő MOST ÉSZREVETT VALAMIT, AZT NEM VOLT HAJLANDÓ MEGÉRTENI, A NORMÁLIS VÁLASZOKAT RÁ, ÉS EHHEZ KÉPEST SIKERÜLT, EGY OLYAN DOLGOT IDŐLEGESEN ELGÁNCSOLNI, AMELY AZÉRT NEM TUD ÁTPOLITIZÁLÓDNI MERT EBBEN A KÉPVISELŐ TESTÜLETBEN MÉG 2006 JÚLIUSÁBAN IS, 2 HÓNAPPAL A VÁLASZTÁS ELŐTT IS VAN ANNYI POLITIKAI KULTÚRA, HOGY AZT MONDJA, HOGY AKKOR TÉRJÜNK ERRE VISSZA, ÉS NEM AKAR SEMMIT ERŐBŐL ÁTTOLNI...."

És akkor a maradék:

"...de énszerintem mélységesen el kellene ezen gondolkozni, és hogy ha te veszed a bátorságot, és azt mondod, hogy mert téged azért küldtek ide, hogy ha észreveszel valamit, akkor azt tedd szóvá, akkor szeretném neked elmondani, hogy mindannyiunkat azért küldtek ide, vannak olyanok akiket egyébként egyéni körzetből küldtek ide, és nem csak észre kell vennünk, hanem meg is kell értenünk dolgokat, tudod János...és énszerintem ezen el kéne lamentálni...még lehet, hogy kétszer le fogunk itt egymással ülni...most ha elmegyünk ebbe az irányba, akkor az egész elmúlt négy év normális politikai klímáját leszünk képesek zárójelbe tenni...és hogy ha csak ennyi lesz, amit ti képesek vagytok - te és mondjuk még egy-két ilyen habitusú képviselő - elérni, akkor szerintem azzal nem szolgáljátok az itt élők érdekeit. Köszönöm."

Előzmény: Törölt nick (438)
Neonvadász Creative Commons License 2006.08.25 0 0 450
Hú, most hirtelen oly feledékeny lettem, segítsen nekem valaki! Melyik főpolgármester-jelölt törte be a felesége orrát? Tarlós, vagy Demszky?
ooloo Creative Commons License 2006.08.25 0 0 448
Előzmény: Törölt nick (446)
Tiborc Creative Commons License 2006.08.25 0 0 447
Kommentár nélkül:

"Kiszólt a kalap alól

Az Index megkereste az üléssel kapcsolatban Tarlós Istvánt, aki azt közölte, hogy a rendkívüli ülésen egyszerűen elunta az MDF "szélhámoskodását". A főpolgármester-jelölt szerint a kerület képviselői tudják, hogy "ami a szívén, az a száján", ráadásul Szénásit már húsz éve ismeri. A polgármester azt mondja, ritkán jön ki a sodrából, de "most kiszólt a kalap alól". Érdekes, hogy az eset megítélésében az MSZP is osztozik Tarlóssal. Pető György alpolgármester szerint az MDF-es képviselő megnyilatkozása annyira képmutató és kétszínű volt, hogy nemcsak a polgármesterben, hanem a képviselők zömében is hasonló indulatokat váltott ki.

Van még rágcsálni való ezen?

Előzmény: Törölt nick (438)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!