Pont akkora,hogy elfér egy kála.:)Sőt a kaktuszkáim is ott telelnek,mert minden ablak alá csináltattunk.Csak egy virágládaszélességű,de meg tudom jól pakolni hosszában,így tavaszig nem bajlódom holmi ablakpucolással.
Kár,hogy csak gondoltál rám,eljöhettetek volna,szállást is biztosítottunk volna,mert a szoboszlói víz aranyat ér.Legközelebb kalkuláld be,szívesen látunk!Sőt itt is van gyógyvíz,csak sajnos még a téli üzemmódra nem tértek át.
A Hortobágyon csak akkor járok,ha Pestre megyünk de az már régen volt.Nem tudom milyen madarat láthattál.Én nagyon szeretem a madarakat,de nem ismerem őket jól, mert rövidlátó vagyok és nem tudom jól megfigyelni őket.Otthon még a férjem távcsövét is előszedtem,az etető környékét szerettem volna megfigyelni de az sem volt jó,mert az meg túl erős,már gondolkodtam rajta hogyan oldjam meg ezt a problémát.A szemüvegemről
pedig már beszélni sem érdemes mióta multifokális kell.
Nagyon aranyos vagy. Fogalmam sincs mikor járunk arra megint, de akkor Te is eszembe fogsz jutni. Ott autóztunk fel alá a Hortobágyon, teljesen hiába. Nagyon sok héjára emlékeztető madarat láttam vadászni a szántóföldeken. Azok voltak szerinted?
Most telepitettem át az ablakpárkányra,lehet hogy az volt a bajuk.Nagyon tetszene a virágjuk ha lenne ! Az is sért hogy mindenkinél nyilnak csak nálam nem,de nem adom fel!
Uramisten!
Mekkora ablakpárkányod van neked, hogy elfér egy kála rajta?
--
A kevés fénytől egyébként tényleg hatalmas leveleket növeszt, és azok tavasszal a szabadban az első széltől össze-vissza törnek.Nem tesz neki túl jót....sajnos.
Szia Tozatu! Emlegettelek az ünnepek alatt, mert véletlenül egész közel jártunk hozzátok. Hajduszoboszlón próbáltunk szállást keresni 30.-án. Persze, hogy reménytelen volt, és az árak!!! Visszamentünk Miskolctapolcára, azért mondom hogy vissza mert aznap ott már jártunk, végül ott sikerült szilvesztereztünk.
Azonkivül, hogy etetem a madarakat, és a kutyákat ki sem megyek a kertbe. Nagyon hideg van.
Nekünk már csak száradóban vannak a virágok rajta, de pont szentestére nyílt ki a sarjika, mostanra már csupa virág.Olyan kis aranyos.
Mással sajna nem tudok dicsekedni....
Neked is BUÉK,Molnárka!
Séta nélkül én sem bírom ki,didereg minden.A pulink épp ma bosszantott fel,mert nem tudta máshová ásni a kenyerét,mint az ajtó melletti virágládába,így ültettem is.Nem tudom megmaradnak-e.
Rferi!Jön új virág a kálán,de még Te vezetsz.Sőt az amarillisen indul a 3.virágszár.
Mindennap végig járom a kertet,unom a telet és már a tavaszt várom!Sajnos a január nagyon hosszú unalmas hónap.Februárban már éledek én is.
A sok kis hagymás is neki-neki buzdul dugdossa a fejét a:hófény,krókuszok,iriszek,az árvácskák is felemelik néha a fejecskéjüket.Ennek ellenére tudjuk messze még a tavasz!
A madarak etetését is csak Karácsony körül kezdtem,de most kevesen vannak.Biztosan találnak még máshol eleséget.
Mindenkinek boldog Új évet kivánok,és nagyon örülök hogy rátok találtam 2003-ban.
A férjemet is kiveri a veríték,ha csináld magad bútort veszünk.Annyit dörmög,hogy én is lemondok róla.Igaz,Ő nem egy műszaki vénájú,mint Te.Annakidején,mikor vettük a kiságyat,mérgében azt mondta,hogy ha tudta volna,hogy ezzel kell szenvedni,lemond a gyerekről.Ezt elmondta mind a háromnál.Hajrá,hol van még karácsony!:)
Hát igen.Kiderült.Nyolc darabot elfelejtettek levágni, helyette 13 darabot levágtak minden más méretből.
Kicsit húzósnak tűnik a határidő, pláne, hogy ma jöttem megint dolgozni, mert beteg voltam, ezzel is húzódott a dolog.
Na persze, szerencsére mindig tobzódom ötletekben, meg itt az Örsön két bev.központ mellett könnyű is elcsábulnom nekem is ezirányba.
A lóvéban már nem tobzódom ennyire, pedig micsoda szép dolgok vannak!