Nem hittem volna, hogy tudja fokozni a hülyeségeit az NS, de mégis!
A Kanizsa elleni statisztikánkat fantasztikus matematikai művelettel spékelte meg. A 6 egymás elleni mérkőzés megoszlása: 3 Loki- + 1 Kanizsai-győzelem + 1 döntetlen. Ez ugye barátok között is 5 mérkőzés. Teljesen figyelmen kívül hagyták a tavalyi 1:1-t. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű összeadás ki fog rajtuk (3+2+1=6). Rohadt, mocskos, trehány pesti újságírás! Ha egy ilyen egyszerű feladat ki fog rajtuk, mi lesz később! Habár egy címer keverés után mit várhat az ember!!
Lecsó! Laci-papi!
A DVS100 gazdája DZsen (bajusz, szemüveg és mappa nélkül az E szektor közepén), aki Zolika (helyenként DZjun, a B szektorban a DZsentol örökölt zászlóval) büszke atyja.
Zolika öccse Husi (szintén a B szektor bérletese az örökölt sállal) - ritkán ír.
Az almák nem estek messze a fájuktól.
A család (feleség is) Szolnokról jár haza és idegenbe.
DZsen
HAJRÁ LOKI!
Té!
Legyen már 5-0! Így, ha a ZTE ikszel, harmadikok lehetnénk. :-)
DZsen
HAJRÁ LOKI!
Hi!
Azért nem írok mert nincs mirol, igazi ubiszezon van a héten. Ezt nevezik nagyarányú gyozelmet megelozo csendnek:))))
Mash
Az emilem tuti,tegnap és ma is kaptam méleket.
Laci papi
Nem én vagyok az. Régebben volt bajuszom és szemüveges lennék igazság szerint, de nem hordom.
Úgy tudtam, hogy a DVS-100 kocsi gazdájának nem Laci a keresztneve. Vagy már így vetted? Mert úgy tudom, hogy Te vagy a gazdája annak a kocsinak.
Bocs fiuk, de off-topic leszek. A fiukról, lányokról hála az égnek (??!??) nincs mit írni. /Szombat este nyerni kell és szaván fogni Zsombit aki szerint csúnya a gólkülönbségünk!!/
Tehát:
Tócsa és Feribá
Tippeljetek a Góltotóban, mert így is nagy a fővárosi fölény az élbolyban. Ha heteket hagytok ki hogy végzünk dobogón. Legalább az egyik Loki-drukker.
Lecsó
Némi személyes kérdés (ha lehet). Te az a szemüveges, bajszos "fiatalember" vagy, aki kezdés előtt nehány perccel foglalja el a helyét a főlelátón kezében egy mappával? Ez a kézi meccsekre is vonatkozik. Ha az vagy a Csarnokban már többször beszélgettünk és "ismeretlenül" is köszönő-viszonyban vagyunk.
Üdv mindenkinek
Laci-papi
Hajrá Loki !!!! (Előre a pozitív gólkülönbségért!!!)
Látom Champ, neked is nagyon lassú a DK3-d, mert dühödben kétszer clickkeltél:-))) Én sajnos nem tudok semmit, csak azt amit az újságokból is lehet olvasni. Lecsó segíthetne vmit, de most ő csendben van. Talán azért, mert tényleg nincs semmi érdekes!
Jó napot!
Kérek mindenkit, valakit, aki látja a legényeket hét közben, tudósítson: hogy mozognak, lehet-e formára következtetni?
Tócsának nagyon automatikusan igaza van ezzel a hárombetűssel kapcsolatban. Sújtsa bojkott: ne kapjon választ, ne kapcsolódhassék be diskurzusba, ne minősítsük - őt az ilyesmi élteti.
Mi hír a juniorban játszó csatárreménységekről?
Hajrá Loki!
Jó napot!
Kérek mindenkit, valakit, aki látja a legényeket hét közben, tudósítson: hogy mozognak, lehet-e formára következtetni?
Tócsának nagyon automatkisan igaza van ezzel a hárombetűssel kapcsolatban. Sújtsa bojkott: ne kapjon választ, ne kapcsolódhassék be diskurzusba, ne minősítsük - őt az ilyesmi élteti.
Mi hír a juniorban játszó csatárreménységekről?
Hajrá Loki!
Rosbi!
Valóban így van, ahogy Té írja. Reális esélye a korábbi kezdésnek késő ősszel lesz.
Azt hiszem fiúk EHK-ra már így is túl sok szót pazaroltatok, aki kíváncsi az fejleményekre nézzen be a "Duneferr" topicba! Részemről befejeztem az EHK-val való "párbeszédet"!
Té és a "live"-osok!
A Calico Jackhez mit szólnátok a Bem téren? A tulaj szintén lokista (150 ezret költött bérletekre magának és alkalmazottainak). Ahhoz képest, hogy igényes hely nagyon szolid árai vannak és van ott csapolt Soproni is. Meg persze más is. Ott dolgozik Selyem Nándi öccse, Attila is! De ha van jobb, elfogadom. Calico mellet még az is szólna, hogy aránylag közel van a pálya is.
Kedves piros-fehér testvérek, ez az este nyolcas kezdés csak próba volt, vagy így is marad? A hozzám hasonló "vidékiek" helyzetét ugyanis erősen megnehezíti.
Üdv nektek, Hajrá Diógyőr, Hajrá Loki és Hajrá vidék!
Minek kell belepofázni más topicocba, amihez semmi közöd. Olvasni lehet, de írni nem kell, vagy húzzál a Köpködőbe az neked való.
Hajrá Szpari!
ui. Bocs fiúk, hogy én is idepofáztam
Azt vállalom, hogy felveszem a kapcsolatot a Vasas szurkolókkal. A többihez azt hiszem nem kell túl nagy szervezés. A megfelelő helyszinre kérek javaslatokat!
Gustav!
Az első három fordulóból én 7 pontot terveztem, de be kell látnom így utólag, túl magasra tettem a lécet!:-(
A „live”-ba én is benne vagyok!
Té, ha már a tavaszi olyan jól sikerült, koordinálnád az eseményeket? Azt hiszem, mintha terveztünk volna már egy ilyet, csak vmiért elsikkadt? Legalább Csiszit és MCsabát meghallgathatom, hogy mi olyan jó a Vasasban.
BaZx!
Ilyen kronológia paraméterekkel rendelkezem én is, de Zolcsi már bevitt a CCR-be (amit remélem sikerül újra éleszteni!).
Jó a 26-i live action, akár angyalföldiekkel is.
Tócsa!
Én is ahhoz a szekcióhoz tartozom, bár nem vagyok Lófejjel egykorú. Amolyan Veterans ifjúsági szekció 30-on felül, 40-en alul. Mint Té.
HAJRÁ LOKI!