Helló.1kis segítségre lenne szükségem320-ban nincs fűtés digit klímás.Vízhőfok szépen beáll középre,ezért gondolom a termosztát jó.Viszont baloldalon teljesen hideget,jobb oldalon pedig csak enyhe meleget nyom.A jobb oldalon régebben erősebb gázadásra megjött a meleg,de ma már semmi.Arra gondolok hogy a radiátorom esetleg vízköves,de nem tudom rendesen kitakarítani,mivel nem férek hozzá a motortér felőli csövekhez.Remélem tud valaki segíteni,előre is köszi.
Remélem eligazodsz a robbantott ábrákon. Itt elméletileg mindent meg kell,hogy találj hozzá.Képre kattintva egy listát is kapsz számozással,cikkszámmal...stb
Köszönöm a segítségeket, holnap bele is vetem magam. Kicsit más: műszerfalon klíma fűtés szellőzés stb semmi nem világít, de gondolom kéne neki. Hogy lehet ezeket megnézni, cserélni, illetve milyen izzót nézzek hozzá? Még mindig e36 compact '00. Koszi előre is a segítséget!
Ezeknél le is szokták írni, hogy gyári felnivel nyomtávszélesítő szükséges. Megéri ez a csere? Amúgy nem tudom, hogy egyezik-e a rugó. Lesd meg realoemen, egyezik-e a cikkszám, ennél jobbat nem tudok. Én arra tippelnék, hogy a touring erősebb, de ez tényleg csak tipp. Gagyi gewinde, vagy miért akarod lecserélni?
Egy kis segítség kellene: 323 Touringba lengéscsillapító cserével kapcsolatban van valakinek tapasztalata Bárdis Sachs ill. Bilstein gátlóval? Az alváz szerint M-es futómű van alatta. Ránézésre hogy lehet megállapítani, hogy ami benne van, az valóban M-es-e? A Sachs az a sima futóműhöz van, a Bilstein meg az M-eshez. A kettő kompatibilis, vagy teljesen más? Melyik menjen bele?
Segítsen már valaki: Touring és cabrio hátsó rugók megegyeznek-e, ill kompatibilisek egymással? Mindkettő M-fahrwerk és mindkettő 23i.
Magyarul csere ajánlatom van a gewindére, gyári M-tech gátlók/rugókra, amit szeretnék kihasználni.:)
Egyébként azon túl, hogy a gewinde a gyári ET 46-os stiling 30-as felnibe beleér, nem sok bajom van, sportos, de nem oly veszélyes a rugózása, kivéve, hogy kurvára nincs köze a gyári megoldáshoz. :DDDD Persze hogy beleér, hisz a gátló szára sokkal vékonyabb, mint maga a rugóstag. Kb ET 35 talán már jó lehet, de nem tudom, sztem szélesebb gumival az se fér el.
A kapcsoló a B oszlopon lévő cuccba van építve, ahová az ajtó zárja beakad. Sajnos műanyagból van, és hajlamos elkopni. Meg lehet sufnizni, vagy lehet venni újat. Én annak idején megvettem, mert megfizethető áron van.
Igen a problémánk hasonló. Kapcsolóra gyanakszom mert pár csapkodás után van, hogy jó. Aztán van amikor menet közben gondol egyet és kapcsol lámpát. Nem gond mert az utastér lámpa kapcsolható, de a lábtér nem. Még adok egy tisztítást a panelnak is a lámpán mert a kislámpák is vacakolnak néha. Köszi a segítséget.
Bár nem tudom pontosan egyezik-e a problémánk, nekem menet közben csinál diszkófényt az autóba. Gondol egyet és ég. Aztán elalszik, villog, hunyorog stb...
Én is ugyan ezzel a problémával küzdök. Tudomásom szerint az ajtó "zárfogadó" részében (nem tudom hogy mondják szakszóval) van a kapcsolója. Ha nyitva van az ajtó, akkor is tudod ott működtetni. Bár, hogy mi okozza a problémát, még nem jöttem rá. :(
Kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis teljesen új vagyok a propellerek világában. E36 compact 2000 évjárat. A belső világítás elég kaotikusan működik. Hol elalszik hol nem. Kérdésem a következő, hogy az ajtókapcsolót vagy annak megfelelő alkatrészt hol keressek az autóban?
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem nézni, hogy gyújtásnál a kontroll lámpák között az üzemanyag visszajelzője ég-e? Mert szerintem kiéghetett. Köszönöm!