Én sem szeretem a szürkét, ezt eleve donornak hoztuk be, csak jobb volt, mint amire számítottunk, a németek elkezdték rendbe rakni, és egy hujeséggel elakadtak :)
Garantáltan nem futott sokat, nagyon újszerű volt, amikor bekerült, és én összesen mentem kb 6-7000km-t az autóval, ebből 3x Prága, ami 3000km. Azt nem tudom, hogy be lehet-e más alá is tenni, Zsolty szerelte:) De a kompót hátsó futómű azért más, mint a többi E36, eleje ugyanaz.
Jaa, hogy ez a kompót alatt van. Tehát ez egy Koni coilover, ha jól értem. Aztán ez bármelyik E36 alá be lehet tenni? Jó lenne tudni a szerkezetről valamit, mert ha igen (és nem futott 200 ezer km-t), akkor akár még érdekelhet is engem.
Pontosan mi a kérdés?:) A kocsi Zsoltinál van, kiszedni is ő tudja alóla, illetve megmutatni működés közben. Ha az külön elmegy akkor a sperrt is kiszedem, és "üresen" lesz eladva a kocsi.
Ezt a képet találtam róla:
Hátul állítható rugók vannak, az eleje szintén állítható. Nekem legmagasabb álláson volt, mert sportolásra végül sosem használtam - és mivel alig futott az autó, nem is állítgattam. Így pont jó kompromisszum volt, utcára, nem billegett, de még valamennyit tudott rugózni. Autópályán kimondottan komfortosan. Pályára azért nem lett volna így tökéletes.
Na srácok még mindig fűtés.A hétvégi sok órás vajúdás eredménye,hogy van némi fűtésem mindkét oldalon.Viszont elég gyenge,a fűtéscsap volt a gyanúsított,viszont a kormány alatti burkolatot leszedve,a radiátorhoz menő csövek forróak(kézzel alig lehet megfogni),ami szerintem azt jelenti hogy a csapon át jön a meleg víz(2 cső forró,1 langyos) ennek ellenére a befújt levegő,csak langyos.Esetleg valami tipp?
Jó ötlet:) Egyébként akinek akkor régen eladtam, az újra eladta és az új tulaj kb. 600m-re lakik tőlem. Bármikor láthatom az autót, de már nem nekem kell szívnom vele:D
Én a 3as kipufogóra vágyom. Ez olyasmi stílusú mint M1.5 volt, azon is volt szárny meg nagy kipufogó, nem? Már teljesen kikopott az emlékeimből meg a fórum is leült, dobhatnál be képeket róla :)
Sziasztok, talany a kobon: e36 320i tobb havi allas utan (elotte hibatlan) felfor a hutviz nincs meleg futes, uj : vizpumpa / termosztat / termosztat haz. Ezek utan futes hol van hol nincs, ismet a mutato belemegy a pirosba par percig aztan vissza majdnem fuggolegesbe. Viz 50 km kb 1 liter fogy.
Régen írtam ide, ebben az évben még egyáltalán, úgyhogy BUÉK mindenkinek ... ! Viszont folyamatosan olvaslak benneteket, és sok sok dolgot tudok meg tőletek mindig .. :)
Most a véleményetekre lennék kíváncsi úgy általában .. ugyan nem E36 hanem az E46 325ti Compactokról.
Gondolkodom hogy esetleg veszek egyet a E36 316i helyett, a Compact mérete miatt nagyobb nem jöhet igazán szóba mert nem fér be az asszony Focus-a mellé a beállónkra.
Valamint kérdezném hogy esetleg nincs-e valakinek egy bajuszléce vesékkel Cosmosschwarz Metallic (303) színben valamint patentok vagy pókok vagy hogy hívják őket amivel a díszlécet lehet az ajtóra feltenni ...
Mivel itt van a a Mátra a lábunk előtt a hó végett szinte minden nap fenn voltunk .Negatív élmény: X1-es bmw , szőke hölgy és barátja, barátnői ....Táblák figyelmen kívül hagyása , előzni tilos.., irányjelző használata , elsőbbség adás szánalamasan nem sikarült.Ha bunkó lennék megosztanám a rendszámot de nem akarom csak ennyit egy hófehér X1 ..totál idióta...az ilyenek végett vannak a gondok!