Keresés

Részletes keresés

hup Creative Commons License 2009.02.01 0 0 5660
Nincs szebb dolog annál, ha egy nő belewczik a feszesfarmerjába.
Imogine Creative Commons License 2009.02.01 0 0 5659
Ha, diszkréten csinálod, akkor ok.
boy69 Creative Commons License 2009.02.01 0 0 5658

Imogine!

Lehet, hogy kissé megbotránkoztattalak, de hidd el, lakóhelyemen egészen diszkréten csinálom, csak idegen helyen vagyok bátrabb (de ott sem tocsogok a pisiben), ahol nem ismernek. Szerencsére sűrűn eljutok távolabbi helyekre is.

Előzmény: Imogine (5657)


Imogine Creative Commons License 2009.01.31 0 0 5657

boy69!

Azért látom nem rövid ideje űzöd a műfajt, és ahogy nézem eléggé komolyan. Nekem az ilyen nem igazán esik le, ha tapasztalnám, hogy vkinek egy kis folt, v esetleg nagyobb tócsa keletekezne a gyatyóján valószínűleg megbotránkoznék(persze csak magamban, szóvá nem tenném), és annyiban hagynám, fel meg végképp nem izgatna. Neked még senki nem szólt be emiatt? Sztem ne tedd sűrűn, ahol ismernek, mert nem hinném, hogy túl nagy rajongótáborra teszel szert ezzel. Nem mondom, hogy elítéllek emiatt, mert mindenki tegye azt, ami jól esik számára, de én ezt már kicsit durvának tartom(bár, mint mondottam engem nem nedvesít be az ilyen).

Mindezek ellenére remélem egyszer találsz vkit, aki osztozik veled az örömökben.

Sajnálom, ha megsértettelek, de muszáj volt, kinyílvánítani a véleményem, mert már az első hozzászólásod óta egy csöppet bökte a csőrőm. Na, de mindegy is, nem jártatom tovább a szám. Végülis is ez egy nyílt topik, és mindenkinek meg van a joga a vágyai kiéléséhez, és annak mások által közzétételében. 

Csak, ennyit akartam. Ha akarsz reagálsz rá, ha akarsz nem. Nem igazán érdekel. 

 

boy69 Creative Commons License 2009.01.31 0 0 5656
Szívesen járok strandra, uszodába. Előtte sok ásványvizet fogyasztok. Különösen lakóhelyemen kívül szeretek akciózni. Amíg a pénztárnál állok, a jól bevált zsebre tett kézzel becsorgatok valamennyit. Az öltözőbe érve már kezd szikkadni, de a folt még élesen kivehető. Az öltözőben lévő emberektől függően teszem láthatóvá művemet. Ha csak öreg bácsikák vannak, akik egyébként is megbotránkoznának, vagy ismerőssel találkozom, észrevétlen maradok, a póló takarásában. Fiatalok esetén először felülről kezdek vetkőzni, utána következik a nadrág, és csak a legvégén az alsógatya. Ilyenkor mintegy időhúzásképpen a zoknival hosszabb ideig bíbelődöm. Előbb-utóbb hátha észreveszi valaki.

A fürdőgatyám mindig tiszta marad a fürdés, úszás előtt, nem akarok a medencébe juttatni.

Általában már az uszodába érve erős az inger, ami a medencében hatványozódik. A végén már nagyon erősen kell szorítani, hogy be ne folyjon. Az öltözőig már nem mindig érek el, szép lassan, szinte észrevétlenül végigfolyatom a lábamon, hagyva némi tartalékot az öltözködés idejére is.

Miután felveszem a tiszta vagy a megszáradt alsót, elmegyek a WC-re. Az utolsó néhány cseppet jól látható helyre beengedem (max. 10 forintos nagyságú folt), így megyek vissza, folytatni az öltözködést. Ezt eddig már néhányan észre is vették, a szemem sarkából figyeltem a reakciójukat és a nadrágjukat/alsójukat. Eddig még nem akadtam „partnerre”, pedig egy ilyenkor megjelenő foltocska egyértelmű jel lenne.

hup Creative Commons License 2009.01.31 0 0 5655
Nincs szebb dolog annál ha egy nő szexis feszesfarmerban pisilja ösze magát.Ha én meglátnák egy olyat valószínüleg bepisilnék az élvezetöl.Ha Bajakörnyékén van olyan lány aki szeret bepisilni az írjon.  
hup Creative Commons License 2009.01.31 0 0 5654
Én soha nem tudtam eddig úgy bepisálni, hogy nembírtam már továb tartani.Nekem amikor a holyagom már nagyon pöffeszkedik akkor még mindig birom tartani.Amikor már tulságosan feszül a holyagom akkor mindig beeresztem nehogy valami baja legyen a holyagomnak.Azt vettem észre, hogy nekem lasaban folyik mint másoknak. Ezért nekem mindenbizonyal nemanyira feszes a hólyagom mint másonak és ezért nemnyomja olyan nagy erővel ki mint másoknak,ezért bármedig visszatudom tartani.Ha valaki tudja, hogy hogyan tudnék úgy bepisálni, hogy nembirom továb tartani az írjon.Egyébként éppen most WC-éztem be.
boy69 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 5653
  Olyan jó lenne, ha a közvetlen baráti körömből is bevállalna valaki egy-egy bepisilést (legalább részlegeset).

A közvetlen baráti körömmel évente 2-3 alkalommal elutazunk 3-5 napra, család és társak nélkül, csupa pasik (kivétel nélkül mindannyian hetero), hogy egy kicsit berúgjunk, leigyuk magunkat a sárgaföldig.

Az ivással nem is szokott baj lenni. Évek óta ugyanazokkal járunk üdülni, de még annyit egyikük sem ivott, hogy eljussanak egy esetleges – véletlen vagy szándékos – bepisilésig.

Amikor nem egymagam kellett kimennem pisilni, többféleképpen próbáltam nekik kedvet csinálni:

Volt olyan eset, hogy úgy tettem, mintha nem tudnám lehúzni a sliccemet, de már nagyon kell pisilni. A sajnálaton kívül talán annyit mondtak, hogy össze ne pisiljem magam.

Máskor a rövid nadrágból felülről vettem ki a szerszámot, és megjátszottam, hogy annyira részeg vagyok, és pisilés közben „véletlenül” kicsúszik a kezemből, egyenesen vissza a gatyába. Úgy tettem, mint aki teljesen meglepődik, hogy a pisis lett a nadrágom. Még hangosan fel is sóhajtottam, hogy „a francba, ezt nem gondoltam volna”. Soha nem is reagáltak mindezekre.

Pedig ha egyszer kipróbálták volna, lehet, hogy még kedvet is kaptak volna.

Ha ilyenkor túrázni megyünk, gyakran beengedek nappal kisebb adagokat, éjjeli túrákon bátrabb vagyok. De ilyenkor arra vigyázok, hogy főként elöl legyen látható nyom, és azt a pólóval el lehet takarni.

Egy alkalommal szóba került, ki mennyire csiklandós. Én rögtön közöltem, hogy ilyen esetben nem tudom kontrollálni magam, előfordulhat, hogy bepisilek. Gondolatban reménykedtem, hogy meg akarnak bizonyosodni róla. Másnap este is sokat ittunk, és valahogy előjött a csiklandozás ötlete. Nem én voltam az első áldozat, de engem is elkaptak. Ráadásul éppen nagyon kellett pisilnem. Az érzés mennyei volt, ráadásul sokáig nem felejtem el a többiek döbbent arcát, amikor megtörtént a „baleset”. Pedig szokásomhoz híven nem engedtem be mindent, nekem sokkal izgatóbb, ha csak kevés megy be egyszerre.

boy69 Creative Commons License 2009.01.30 0 0 5652
Nálam általában úgy történik, hogy pisilés után nem rázom meg, esetleg még egy kicsit a fitymába is beengedek, a végét elszorítva. A gatyában szétterül a pisi, a nadrágon diszkrét folt, amit a pulóver eltakar. Gyorsan meg is szárad, de az érzés jó.
Előzmény: Törölt nick (5651)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.30 0 0 5651
Ja! Lyukas zsebbel esetleg meg lehet oldani. Mindenesetre nekem ez így elég kényelmetlen lenne zseben keresztül ott kotorászni.

"Pisilés után kissé megrázni, de már rájöttem, akárhogyan rázom is, az utolsó csepp úgyis a gatyára kerül."
Én is meg szoktam rázni. Az az utolsó cseppecske annyira minimális hogy nem is érzem. Még az alsógatyámat se üti át. Gyorsan megszárad.
Meg ugye részben ezért is mossuk az alsóneműket és húzunk tisztát naponta ;)
Előzmény: boy69 (5650)
boy69 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 5650

Egy kis segítség, hogy zseben keresztül is könnyen elérd a végét:

1. Lyukas zseben keresztül mélyebbre tudsz nyúlni.

2. A farkadat ne lefele lógasd, tedd oldalra, esetleg kissé felfelé. Hagyományos alsóban nem nehéz.

3. Az előzőek kombinációja.

Nekem ma is sikerült néhányszor egészen aprókat bepisilnem, sokat kellett várni a buszra. A feleségem mellettem volt, és semmit nem vett észre az egészből. Hazaérve nem vettem le egyből a pulóvert, és alig egy óra alatt már foltmentessé vált a farmerom. Nem így a fehér alsóm, de azt fürdés előtt gyorsan bedobtam a szennyestartóba.

Előzmény: Törölt nick (5649)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.29 0 0 5649
Kerékpározás közben nekem is megy ha nagyon nyomom. Séta, úszás közben nem.
Ezzel a zsebes módszerrel vannak problémáim:
1. Vagy túl rövid a szerszámom, és azért nem érem el. (Ha túl hosszú az se jó, mert akkor még mélyebbre kell nyúlni a zsebbe, hogy elérjem a végét.)
2. Vagy a zsebem túl rövid.
3. Ha el is érném a farkam, elég feltűnő lenne nyilvános helyen ha ott turkálnék. Akinek mondjuk bő gatyája van, annak nem olyan nagy gond, de én általában szűkebb fazonú farmereket hordok. Van amelyikbe a kezemet alig tudom belepréselni a zsebembe.
Ezt a megmarkolós módszert amúgy én is szoktam alkalmazni, de én úgy szoktam pl. ha héven ülök mondjuk a táskámat, kabátot, vagy valamit az ölembe veszek, hogy ezzel eltakarjam. Az egyik kezem a táskán van, a másik észrevétlenül becsusszan alá. Így már többször el is "durrantottam" nyilvános helyen úgy hogy senki nem vette észre.
Előzmény: boy69 (5648)
boy69 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 5648
Eleinte nekem sem sikerült séta közben. Mára már annyit fejlődtem, hogy séta, úszás, kerékpározás közben is sikerül. Futás közben még nem megy. A nedves alsó engem is pillanatok alatt felizgat.
Előzmény: un uomo onesto (5620)
boy69 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 5647

Sziasztok!

Hová tűntetek?

boy69 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 5646
  Sziasztok!

Néhány hete rendszeres olvasója vagyok a fórumnak, és bizony megnyugodtam, hogy ezzel a bepisiléssel nem vagyok egyedül.

35 éve irányítom a saját bepisilésemet, de legtöbbször csak titokban.

Nyolc éve boldog párkapcsolatban élek, egészen apró utalásokat tettem ere vonatkozóan páromnak, de úgy láttam, nem vevő rá. Nem gond, titokban így is csinálom, de nem nagyüzemben. Sokszor séta vagy autóvezetés közben is eleresztek néhány cseppet, eddig még semmit nem vett észre.

A mosás kizárólag az én dolgom, így ott sem kell tartanom a lebukástól.

Barátaim sem vevők rá, sörözés közben kissé felszabadultan nagyobb dózisokban is szoktam adagolni, nem igazán vesznek róla tudomást. Ilyenkor hazaérve a garázsban nadrág- és gatyacsere.

Nálam a bepisilésnek fokozatai vannak:

  • fokozat: Pisilés után WC papírral megtörölni a végét.

  • fokozat: Pisilés után kissé megrázni, de már rájöttem, akárhogyan rázom is, az utolsó csepp úgyis a gatyára kerül.

  • fokozat: Pisilés után rázás nélkül betenni a gatyába.

  • fokozat: Pisilés utolsó másodpercében betenni a gatyába.

  • fokozat: Elővétel nélkül aprókat becsorgatni.

  • fokozat: Elővétel nélkül nagyobbakat becsorogni.

  • fokozat: Teljes bepisilés, fürdés-tusolás előtt.

  • A fehér hagyományos gatyákat szeretem, hogy egy kis izgató sárga folt maradhasson. Uszodába azért szeretek járni, hogy az öltözőben hátha valaki észreveszi. Mielőtt vetkőzni kezdek, még a pénztárnál beengedek egy keveset, éppen csak annyit, hogy a farmeremen ne legyen éktelenkedően nagy folt. Ezt úgy érem el a legkönnyebben, hogy zsebretett kézzel megmarkolom a végét, majd óvatosan kieresztem, és így csak a zsebem lesz pisis. A medencék higiéniáját azonban maximálisan tiszteletben tartom, a fürdőgatyámba nem engedek egyetlen cseppet sem. Más a helyzet, ha valahol természetes állóvízben vagy folyóvízben fürdök. Ilyenkor már a parton elkezdem lassan csurgatni. Sokkal kellemesebb érzés, ha lassan csurog, eleinte nem volt könnyű megállítani, ha egyszer elindult.

    Másik kedvencem, amikor a buszmegállóban várakozva, zsebredugott kézzel apránként adagolom. A forgalomirányító lámpa minden egyes zöld jelzésénél egy-egy újabb adag. Ha soká jön a busz, a folt egyre csak növekszik, esetleg át is ázik a farmerem. Ilyenkor a póló vagy a pulóver eltakarja. Próbáljátok ki, bár a zsebes módszer nőknél nem kivitelezhető.

    Sziasztok, majd még jelentkezem.

    boy69 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 5645
    o
    boy69 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 5644

    Sziasztok!

    Új vagyok köztetek.

    Van sok jó sztorim, apránként megosztom Veletek.

    Üdv

    black0123 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 5643
    11
    black0123 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 5642
    Sziasztok!
    A szexcheten a hiba kijavítva, újra használható!
    Belépés után a profilt ki KELL tölteni.
    http://szexchat1.try.hu
    http://dumaszoba.try.hu

    Ne felejtsétek.
    Mindent a bugyiba...!!!
    Imogine Creative Commons License 2009.01.27 0 0 5641

    A sztori közben

    Imogine Creative Commons License 2009.01.27 0 0 5640

    Igen, ezek szt tudok bepisilni!  :))

    A hólyagom  eléggé telítődve volt, szinte már nem is fájt, és egyszer csak lassan csurogni kezdett. Egy textil pelenka volt alattam, és kicsit becsurgattam a naciba is. :)   Nagyon jó volt!

    Alfrédi Creative Commons License 2009.01.26 0 0 5639
    Még be tudtad fejezni a sztorit, és utána kezdett el folyni?

    Az erős telítődéstől nem érezted, hogy pisilni kezdesz? - Akkor ez egy szabályos bepisilés volt, ugye?
    Egyébként szeretted volna még visszatartani?
    Na látod, mégis be tudsz pisilni! Csak sokat kell inni és tartogatni, és előbb-utóbb a természet győz. :)
    Ja, és miben áztál el kicsit?
    Előzmény: Imogine (5638)
    Imogine Creative Commons License 2009.01.26 0 0 5638

    Hoppszi, rossz kislány voltam! :)

    Amúgy annyira telítődtem, hogy már alig éreztem, egyszer csak elkezdett lassan csorogni, és hagytam, de nem áztattam el magam teljesen, mert nem voltam magamban. :( Na, majd legközelebb!

    Alfrédi Creative Commons License 2009.01.26 0 0 5637
    Le bizony... :)
    Előzmény: Imogine (5636)
    Imogine Creative Commons License 2009.01.26 0 0 5636

    Hoppá!

    Asszem, most lebuktam. :)

    Bevallom, hogy jobban átéljem , tele hólyaggal alkottam meg a sztorit.

    un uomo onesto Creative Commons License 2009.01.26 0 0 5635
    "Ahogy letettem a másik lábam, akaratlanul is becsurrant egy csöpp" Szó szerint ezt írtad. Azt hiszem, valaki elszólta magát... :D
    Előzmény: Imogine (5633)
    Imogine Creative Commons License 2009.01.25 0 0 5634
    Hoppá, kicsit módosítani akartam, na mindegy.
    Imogine Creative Commons License 2009.01.25 0 0 5633

    Linda mindössze pár perccel késtük le egymást. Kár, pedig szívesen beszélgettem volna, majd legközelebb.

     

    Amúgy írtam egy sztorit:

     



     

    -- Eredeti üzenet --

    Feladó: <A href="mailto:Kőrösi Anett ">Kőrösi Anett <bukottangyalka@citromail.hu>

    Címzett: capacity1680@freemail.hu

    Másolat:

    Elküldve: 2009.01.22  15:43

    Téma: Rádió 66



    Rádió 66 - Élő adásban

    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

    A Rádió 66 volt a legnépszerűbb csatorna, amire naponta több százan tekertek, hogy le ne maradjanak Margaret, Phoebe, Lisa, és Terry csábos, és erotikus hangjáról. Bizony, ezt az állomást nők üzemeltették. Maggie a durcás, bögyös, szexi szőke, igézően kék szemű, 30 éves (persze egy 10-est simán letagadhatna) bomba csaj, aki után minden pasi után megfordul, még sincs komoly kapcsolata(az állomás létrehozója, és főnöke, aki soha ki nem hagyna egy adását sem, történjék is bármi);Phoebe az 50 éves, kedves, rátarti, de céltudatos, leszbikus karriernő, Lisa a 34 éves anyuka, 3 picivel a vállán, hatalmas mellekkel, és humorával büvölte el a hallgatókat, és természetesen a 19 éves Terry, Maggie unokahúga, aki a suli mellett tevékenykedett, és osztotta a tanácsokat a hozzá hasonló tiniknek. Ők voltak azok, akik megédesítették a mindennapokat.

    Történetünk Szenteste játszódik. Az utak havaktól csúszósak, a vihar miatt mindenki otthon marad, és a szeretteivel töltik az ünnepeket. Már csak 2 lány dolgozott a stúdióban, Phoebe, és Maggie. A karácsonyi műsort állították össze.

    - Akkor maradsz az adás végéig?-kérdezte Maggie a papírjait tologató Phoebet.

    - Nem lehet, a lányom elhívott magukhoz vacsorára, mennem kell-nézett rá mosolyogva.

    - Micsoda? Ezt eddig nem említetted-esett le az álla. Egy drága, kizárólag hírességeknek tartandó bulira hívták meg, amit nagyon nem akart kihagyni.

    - Engem is meglepett. Dél körül csörgött a mobilom, erre mit látok a kijelzőn? Sally az, az én kicsi Sallym-egész ellágyult, ahogy egyetlen lányáról beszélt, akinek 26 évesen már saját családja volt. Az anyukája a kőkemény leszbi egyszer próbálta ki a másik nem nyújtotta vágyakat, és 9 hónap múlva megszületett az est felejthetetlen emléke.

    -Ok-sóhajtott. Nem számít, hogy ez az év legnagyobb bulija, amiről lemaradni tré dolog.

    -Eredj!-intett az ajtó felé-De csak azért, mert Sallyről van szó, és csak azért mert Karácsony van. De egy feltétellel a Valentin nap az enyém!-tartotta fel az ujját.

    -Köszi-cuppannós puszit nyomott az arcára, és felkapva már viharzott is el, de még visszaszaladt Boldog Karácsonyt! kívánni.

    -Az lesz-mondta már csak magának, mert teljesen egyedül maradt.

    Káromkodott egyet, majd elment a konyhában levő hütőhöz, és kivette belóle a 2 literes narancslevet, hisz mindig kiszáradt a szája beszéd közben. Megevett 2 mézeskalácsot, amit Lisa gyerekei sütöttek, és díszitettek, majd bele törődve a sorsába visszabatyogott a studióba. Leült a hatalmas kényelmes rózsaszín plüss fotelbe, a fejére tette a fejhallgatót, még egyszer ellenőrizte a gépen a leadandó ünnepi dalok listáját, nagyot sóhajtott, majd lenyomta a gombot, és felgyulladt az él adásban felirat a gépen, és a mögötte levő zölden világító kijelzőn.

    -Üdvözlöm önöket a 99, 26 MHZ-en  levő Rádió 66 Karácsonyi adását hallgatják. Margaret Timbald vagyok, és ma én leszek a fő szórakoztató-berakott egy rövid reklámblokkot, majd folytatta (közben megivott egy pohár üdítőt)- Gondolom mindenki szereti a sülő pulyka, v a mézes sütemények bódító illatát, nos ezzel én is így vagyok. Most szeretném megosztani az egyik kedves történetem önökkel…- a műsor ment, és ezt élvezte. A számok pörögtek, a telefonálok egymást váltották, és szép lassan eltelt 1,5 óra, és a narancslé is kiürült. Oda sem figyelve kidobta a megüresedett dobozt.

    21:00 is elmúlt, mikor először érezte hólyagja feszülését, de nem is törődött vele igazán, hisz a műsor pörgött, és nem bírt leállni.

    22:00 után már úgy érezte jó lenne elmenni, amire csak legyintett.

    22:30-kor (pontosan ennyit ütött az óra) úgy érezte mindjárt bepisil, de még hátra volt 3 óra. Gyorsan berakott egy Wham számot, majd felállt, hogy az 5 perces szám alatt könnyítsen magán. Amint felemelkedett a hasa megfeszült, és kétrét görnyedt a hirtelen ingertől. Szorosan összezárt lábbakkal az ajtóhoz kacsázott, de azt legnagyobb meglepetésére zárva találta. Teljesen megfeledkezett Tonyról az öreg süket takarítóról. Biztos nem vette észre, mikor ráfordította a dupla biztonsági zárat, amit az egyszer megtörtént betörés miatt szereltek fel, akárcsak az acél fémrudakkal megerősített dupla falú kemény ajtót. Tudta nincs kiút, de nem adta fel. Elkezdett hátrálni amennyire csak a tér engedte, majd teljes erőből neki szaladt. Ezzel csak annyit ért el, hogy megfájdult a válla, és a hasába erős fájdalom nyillalt, amitől hangosan felnyögött.

    Időközben véget ért a szám, nem volt más választása óvatosan a legkisebb nyomást gyakorolva a hólyagjára visszaereszkedett.

    -A következő témánk-olvasta keservesen a lapjáról az ajándékozás. Kérem telefonáljanak, és meséljék el mi volt a legszebb karácsonyi ajándék, amit vha kaptak. Ne habozzanak tárcsázzák a 456-9966-ot, és várom a sztorikat.

    Fél perc sem telt el, máris csörgött a telefon. Egy kedves, öreg hölgy hívta Texasból, és hosszasan jó 10 percig ecsetelve mondta el, hogy annak idején a lánya varrt neki egy ágyterítőt, amit aztán a kutyája szétrágott.

    Azt hitte szétdurran! Odarakta az egyik kezét, és szorosan összezárta a lábait, és szorította, úgy hogy már  a lába is görcsölni kezdett, a hasáról nem is beszélve, ami nagyon fájt, és az inger olyan erős volt, hogy nem bírt másra gondolni csak erre.

    A következő hívó, egy 13 éves kislány Malibu Barbijáról beszélt v 5 percen keresztül.

    Idegességében a tollát rágcsálta, amit le is ejtett. Le kellett hajolnia, ami felért egy kínnal. Fél térdre ereszkedett, de olyan görcs hasított bele, hogy ismét hangosan felnyögött. Ahogy letettem a másik lábam akaratlanul is becsurrant egy csöpp. Felvette a tollat, és ahogy felemelkedett, nem bírta tovább. A vizelete elkezdett kis patakban csurogni, majd ahogy levegőt vett, megindult sugárban, szépen eláztatva a rózsaszín Gucci nadrágját.

    A végén ott állt egy hatalmas pisi tócsában teljesen elázva. Szégyellte magát, de már késő volt.

    Kénytelen volt az estét így végig vinnie akármennyire is kényelmetlen volt.

    Reggel Tony ért be először, és hangosan köszönve kiengedte, észre sem véve, mit követett el.

    Maggie égő arccal hátra sem nézve viharzott ki, és igyekezett száműzni agya legmélyére élete legrosszabb Karácsonyát.

    Nem tudom ilyenre gondoltál-e, de mindenesetre remélem tetszik.


    un uomo onesto Creative Commons License 2009.01.25 0 0 5632
    Ez nagyon így van. Mármint, hogy kit milyen hólyaggal áldottak meg. Barátnőmből pl. szerintem senki ki nem nézné, mekkora tartogatóművész. Kicsi lány (168cm) de olyan sokáig tudja tartani, hogy már nem is szoktam vele versenyezni... :D
    Viszont a minap érdekes élményem volt Vele. 2,5 éve vagyunk együtt, 2 éve pisilgetünk (be) közösen, de ilyen még nem volt. Kocsiban ültünk, jóféle pesti kátyús utakon, Kispolák, ami meg nem a lengéscsillapítójáról volt híres. Egyszer csak közölte velem, hogy nagyon kell pisilnie, jó lenne lassan hazaérni. Először azt hittem csak viccel, de egyre több olyan jelet láttam rajta, amit olyan lányok szoktak produkálni, akiknek kétségbeesetten kell. És akkor nem volt rá lehetőség, hogy bepisiljen (ha lett volna, szerintem a kocsim anyósülésén pisilte volna össze magát, és még élvezte is volna... a "Dög" :P) Úgyhogy tartogatta, egyre csak tartogatta. Én már pusztán attól a tudatól, hogy úgy kell nagyon pisilnie, hogy ezt ő nem akarja, és már kapacitásának és tűrőképességének a hátára körül van, annyira felizgultam, alig bírtam a vezetésre figyelni. És akkor jött egy sorompó, pont előttünk zárták le. (áldottak az égiek :D) Ott álltunk vagy jó 8 percet, kis keze már a lába között volt, úgy nyomta be a puncikáját. Sajnos miután a sorompót felhúzták elég hamar hazaértünk, és Ő ki tudott menni a WCre, de tuti, hogy ennyire max akkor kellhetett neki, amikor közösen tartogattuk. És nagyon klassz volt látni, hogy azért Ő is tud szorult helyzetbe kerülni. (ha nem is túl gyakran sajnos)
    Előzmény: Imogine (5628)
    un uomo onesto Creative Commons License 2009.01.25 0 0 5631
    Szia!
    Örülök, hogy itt vagy köztünk. Kíváncsian várom én is (akárcsak a többiek) a sztoriaidat. Érezd jól magad!
    Előzmény: lindaa021 (5624)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!