Keresés

Részletes keresés

Ragyivatlan Creative Commons License 2001.06.29 0 0 91
tja, ki hogy szereti...
magam viszont kedvelem a fehér foltokat... :-)))
persze, ha csak egyenletesen tejeskávé, az nagyon finom tud lenni. Ám a nudisták, már akiket filmen láttam, mind iszonyú égettek... brrrrrrrrrrrr
Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 90
:-))))

Én sem azért megyek nudista strandra, hogy ilyen vagy olyan testeket lássak:-) Egészen egyszerűen jó dolog egyenletes barnának lenni. (Én csak kicsit vagyok napimádó, annyit, hogy éppen legyen egy kis színem, de nem égetem magam feketére.)

Előzmény: Ragyivatlan (89)
Ragyivatlan Creative Commons License 2001.06.29 0 0 89
az emberek már csak ilyenek.
Amúgy nekem is nehezemre esne nem odanézni, ha egy szép nő fekszik valamerre, de még sosem voltam olyan faragatlan, hogy egy pillanatnál hosszabban méregettem volna. Másokon viszont jókat mulatok, ahogy különböző grimaszokkal fogadják a látnivalókat... :-)))) elképesztő!!!
Ja, nudista strandon nem jártam, de nem is nagyon érdekel a dolog, elég borasztó testeket látni a ruháson is... brrrrrrrrrrrr
Előzmény: Törölt nick (79)


Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 88
Köszi!!! Én nem akartam ilyennel jönni, hiszen teljesen új vagyok. Nekem nagyon nyugisak a gyerekek, úgy értem, hogy abszolút nem hisztisek. Szaladgálnak, fára másznak, játszanak, mint minden normális gyerkőc, de nem balhéznak és nem verik magukat a földre, hogy márpedig nekik ez vagy az a csoki kell. Szóval nem lennének "láb alatt". De lehet, a többieket mégis zavarná.
Előzmény: buGri (87)
buGri Creative Commons License 2001.06.29 0 0 87
Gondolkodtam én is ezen a szombaton, meg gyerek témán. Mi lenne, ha vinnénk a gyerekeket? Majd megkérdezem odaát, a 3-asban. Úgy O.K.?
Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 86
Sajnos Délegyháza (amiről csak jót halottam eddig) számomra szinte elérhetetlen a távolság és a megközelítés miatt, így marad az Omszki-tó, és egyszerűen nem foglalkozom a gyopákkal.

Harasztiba szeretnék menni, de sajnos vszű nem tudok.:-(( Nincs, aki egész nap vigyázna a gyerekekre. Nekem ezért jobbak a bp-i bulik, mert este tud jönni pár órára szinte bármikor a dadus.
(Család nem tud segíteni)

Előzmény: buGri (85)
buGri Creative Commons License 2001.06.29 0 0 85
Ez a gyerekes dolog ismerös. Én is gyakran a lányommal vagyok kint.
Legközelebb csütörtökön lehetek a tó közelében, de ha ott nem, akkor talán Dunaharasztiban? :-) Gyere!
Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 84
Basszus, szerintem tudom, kiről beszélsz, mert volt ott egy alak, aki szó szerint a plédem alá L alakban tette a falatnyi pokrócát, de úgy, hogy ha felültem, akkor szinte farkasszemet néztem vele...

Nem mehettem viszont feljebb, mert a gyerekeimre figyelni kellett, ők pedig végig a vízben voltak. És mivel még kicsik, muszáj kézközelben lenni, hogy ne történhessen semmi baj, és 3 másodperc alatt ott legyek, ha kell.

Mikor mész legközelebb? Ha jó idő lesz, mi hétfőn reggel már ott süttetjük magunkat a nappal:-)

Előzmény: buGri (83)
buGri Creative Commons License 2001.06.29 0 0 83
Mambó: Sajnos elég pontos a kép, amit az Omszkiról írtál. A párom ezért szokott a nádashoz vagy a fenyöfákhoz telepedni, hogy ne tudjanak alá állni, és a vízböl hosszasan kémlelni. Azt utálom a legjobban, mikor a gatyások állnak így be a vízbe, "süttetni a hátukat". Valamint van egy "barátunk", aki egy kis táskával közlekedik, kinézi a megfelelö nöt, és a lábainál hasra fekszik. Nem zavartatja magát, hogy fél méterre van. Aztán, ha nagyon ciki, vagy nagyon nincs belátás, akkor tesz egy kört, és lefekszik egy másikhoz. (Jó barna a háta :-)))
Most már kevésbé zavar, de az elején az is nagyon furcsa volt, hogy mikor pl. a büfébe mentem, egy csomó férfi forgatta utánam a fejét, de mind csípömagasságba nézett ;-)
Mindezek ellenére én szeretek oda járni. Legközelebb találkozhatnánk is akár. :-))
Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 82
Szerintem ezt strandja válogatja. Valahol kötelező a pucér "viselet", másutt az emberre bízzák, hogyan fürdik, napozik, mászkál a telepen. Utána kellene nézned, ezen az adott helyen mik a "szabályok".

Ahogyan én tapsztaltam, sok nudista felvesz fürdőruhát az úszáshoz pl. Én személy szerint csak akkor kapok magamra valamit (top, bikini bugyi), ha a büféhez megyek vagy vécére.

Az ellenérzés bennem csak akkor van a textílesekkel szemben a nudin, ha ők félreérthetetlenül kukkolni jöttek oda.

Előzmény: D.Titusz (81)
D.Titusz Creative Commons License 2001.06.29 0 0 81
Hi.

Mivel gondolom itt sok a tapasztalt naturista had tegyek fel nektek egy kerdest.Egy barati - nem naturista - tarsasaggal megyek horvatorszagba nyaralni, buvarkodni. Talaltunk is egy gyonyorunek tuno csendes kis campinget ,ami pont megfelel nekunk, csak nagy betukkel ki van irva : FKK. Nos ez itten a problema.Mi van ha egy ilyen campingben ruhaban furdozik az ember. Bar valoszinuleg nem leszunk sokat a strandon mert buvarkodni megyunk mint irtam es foleg a kornyek csendesebb kevesbe forgalmas obleiben szeretnenk merulni, de azert neha biztos leneznenk a helyi strandra is. Ez nagyon gaz egy ilyen helyen?? Inkabb nezzunk masik helyet ?? Mit javasoltok ??

Titusz.

Eger A. Marson Creative Commons License 2001.06.29 0 0 80
> (Én úgy tudom, hogy ebből a szempontból
> Délegyháza kulturált hely. Évekkel ezelőtt
> jártam ott utoljára, és akkor még nem volt
> gond. Nemrégiben olvastam valahol egy interjút
> a telep vezetőnőjével, és ő úgy nyilatkozott,
> hogy igyekeznek "megvédeni" a kellemetlenségektől
> a naturistákat.)

Elorevetem, hogy nem voltam Delegyen, ezert csak arrol tudok beszelni, amit olvastam ill. gondolok.
Visszakanyarodva az "egyeduli pasi biztos kukkol" temahoz epp en is egy Delegyes interjuban olvastam, hogy nem rajonganak a szolo pasikert, innen szarmazik a paranoiam, amit az elozo nehany hozzaszolasban sikerult kicsit csokkenteni.

Egyebkent feltetelezem, hogy Delegyen kulturaltabb a helyzet, mint Csillaghagyen vagy az Omszki-tonal. Kukkolni az emlitett helyeken is lehet, feltetelezem, hogy Delegyre tenyleg csak az megy aki nyugodt korulmenyek kozott akar _nudizni_. Tessek engem ebben megerositeni.

A csillaghegyi Live Show, pedig elszomorito, azert mert ha egy elsobalozo nudis kimegy egy ilyen helyre egy eletre elmegy a kedve az egeszrol, nem beszelve arrol, ha egy "textiles" lat ilyet utana minden nudistat perverznek fog gondolni. :-(((

Udv: EAM.

Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 79
Az már valahol elgondolkodtató, hogy nyilvánosan maszturbál valaki. Talán ez csak egy kirívó példa volt, amivel találkoztál. Ilyennel én nem találkoztam, igaz, nem is figyeltem, mit csinálnak a pasik a farkukkal. De például ott napoztam tök nyugisan, simán (tehát semmi extra vagy kihívó pózban), és furcsállottam, hogy egy fickó beállt a víz szélére, velem totál szemben, és leplezetlenül méregette a puncimat. Lehet, nem látott még borotvált női intim testrészt, na de ezt többször félórán keresztül stírölni? (Kényelmetlenül éreztem magam tőle) Azokról nem is beszélve, akik le sem vetkőztek, hanem odaálltak egyszerűen és nézelődtek. Mindez csak azért furcsa számomra, mert mindenhol azt hangoztatják, hogy a nudin olyan természetes a pucérság, és nem kukkolni megy senki. Szerintem igazi naturisták nem is tesznek ilyet. Mert persze meg lehet nézni bárkit, de nem kocsányon lógatni a szemet… Vagy ezt is el kell fogadni? Nektek mi a véleményetek? (Szóval ezzel számoljon, aki nudira megy?) Mert más egy elismerő vagy (éppen ellenkezőleg) egy közömbös vagy ajakbiggyesztéssel kísért tekintet, mint a tolakodó bámulás.

(Nekem legalábbis, de én ezzel minden más környezetben is így vagyok, nemcsak a nudin. De ez talán betudható a kishitűségemnek, mert az első gondolatom mindig az, hogy úristen, biztos azt nézi, hogy milyen sovány vagyok stb.) Én éppen azért szeretem a nudit, mert ott mindig megnő az önbizalmam, vagy legalábbis csökken a kishitűségem: látom, hogy senki nem tökéletes, sőt. És nekem sem kell annyira elkeserednem a testi adottságaim miatt vagy szégyellnem magam.

(Én úgy tudom, hogy ebből a szempontból Délegyháza kulturált hely. Évekkel ezelőtt jártam ott utoljára, és akkor még nem volt gond. Nemrégiben olvastam valahol egy interjút a telep vezetőnőjével, és ő úgy nyilatkozott, hogy igyekeznek "megvédeni" a kellemetlenségektől a naturistákat.)

Előzmény: Grafenberg dr. (77)
the-one Creative Commons License 2001.06.29 0 0 78
Hello Grafenberg!
Szerdán én is ott voltam kb. 2-től, de nem vettem észre ebből semmit.
Különben Délegy mérföldekkel veri a Csillaghegyet.
the-one
Előzmény: Grafenberg dr. (77)
Grafenberg dr. Creative Commons License 2001.06.29 0 0 77
Csillahegyi tapasztalataim június 27-én:

Délelőtt 10 után értünk oda a strandra a barátnőmmel, és azonnal a nudi domb felé vettük az irányt. Nem sokan voltak ott munkanap lévén, és 8-2-re adódott az arány a nemek megoszlásában- vagyis a barátnőmön kívül még egy teljesen borotvált, szőke hölgy volt fellelhető a pasijával a terület szélén. Mi nagyjából középen táboroztunk le a fák árnyékában, és kifeküdtünk napozni. Egy kis idő után felültünk inni, és furcsa dolgokat láthattunk: egy tőlünk úgy 6 méterre egyedül lévő hapsi a többieket bámulgatta, és nem túl feltűnően, de jól láthatóan a farkával játszadozott... Mivel nem először jártunk ott, már régebben is sejtettük, hogy a heterszexuálisok lehetnek kisebb arányban jelen. A kissé arrébb lévő fiatal pár hölgytagja ekkor éppen a pasiját krémezte be, elég erotikus előadásban. Lassan, finoman dörzsölgette a srác lábát, és a farkát alaposabb masszázsnak vetette alá, aminek gyorsan mindenki által látható jelei lettek, mivel a srác a hátán feküdt. De egyáltalán nem zavartatták magukat, a lány percekig ingerelte a hímtagot, majd egymás mellett feküdve csókolóztak tovább. Nemsokára magukra vették a fürdőruhát és elindultak a medencék felé. Mi tovább sütkéreztünk, és néha elmentünk a zuhanyhoz felrissülni. Két óra felé mentünk le a medencéhez fürödni, a fiatal párt is láttuk ott. Úgy fél óra múltán mentünk vissza a nudi-dombra, de azt kellett tapasztalnunk, hogy a nemek aránya tovább romlott. Igaz, hogy egy újabb fiatal pár is ott napozott a terület szélén, de a pasik száma kb. 25-re emelkedett, a három nővel szemben. :-( Mivel kezdtem kényelmetlennek érezni a dolgot a placc közepén, lejjebb költözködtünk a kerítés mentén. Ott nyugodtabban napozhattunk. mert csak egy hapsi volt, bár nem telt el sok idő, mikor a barátnőm észrevette, hogy az is masztizik... Ettől eltekintve zavartalanul élvezhettük a napsütést, bár egy-két tusulóhoz járogató ember megbámult minket, de ez egyáltalán nem érdekelte egyikőnket sem.

Barátnőmmel elhatároztuk, hogy legközelebb inkább elmegyünk Délegyházára pár napra, mivel még sosem voltunk ott. Kíváncsian várjuk, hogy ott mit fogunk tapasztalni!

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 76
:-)))))) Én nem mondtam ilyesmit, hogy ne járj, vagy hogy bűn lenne:-)) A nők ilyenek (szerintem, vagy amit én láttam ebből, és ez megegyezik a Te tapasztalatoddal). Én még ráadásul a gyerekeimet is viszem, nekem nem kell félnem, hogy leszólítanak egy nudin. (Általában a pasiknak ez visszatartó erő, és inkább csak bámulnak:-)
Előzmény: stonedrop (75)
stonedrop Creative Commons License 2001.06.29 0 0 75
De a textiles strandon nincs ilyen félelem. Tehetek én arról, hogy a nudira szeretek járni?
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 74
Én egy haverommal szoktam kimenni. Persze, hogy a barátjával/férjével jönnek általában, hiszen mi nők tartunk attól, hogy ilyen helyen szólítsanak le bennünket.
Előzmény: stonedrop (73)
stonedrop Creative Commons License 2001.06.29 0 0 73
Az a baj, hogy ha jönnek is nők, mind a barátjával/férjével jön. Pedig a strand elméletileg jó hely az ismerkedésre. De az Omszkin erre nincs mód. Te kivel jársz?
Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.28 0 0 72
Én ma voltam az Omszki-tónál, és ott is ez volt az arány. Kevés nő, sok pasi. A korosztály meg a férfiakból javarészt 50-60 felett. Lehet, hogy azért, mert hétköznap volt. Délután már jobb volt a helyzet (munkaidő vége?), mert jöttek lányok és fiatalabb srácok is (20-30-asok).

Engem nem zavart, hogy alig volt rajtam kívül nő. És nem volt olyan érzésem, hogy kukkolnak a férfiak. Bár meg kell hagyni, akadt olyan is. De bámulják az ember lányát a sima strandon is...

Előzmény: the-one (68)
libu Creative Commons License 2001.06.27 0 0 71
Megfordultam már pár n. helyen, de soha sehol nem nézte senki sem rossz szemmel, ha egy pasi vagy nő egyedül ment. Azt inkább elhiszem, hogy unalmas egyedül menni, vagy a barátnőd rossznéven veszi, hogy nem vele csinálsz közös programot.
Előzmény: Eger A. Marson (69)
Nudizó srác Creative Commons License 2001.06.25 0 0 70
Huh! Hálát adok az égnek, hogy nekem sikerült rábeszélnem a barátnőmet arra, hogy mindíg nudizzon velem.
Eger A. Marson Creative Commons License 2001.06.19 0 0 69
Igen, sajnos ez engem is zavar es tenyleg nem a kukkolas miatt. Egyszeruen az a normalis, ha nagyjabol egyenlo szamban vannak kepviselve a nemek. Textiles strandon ugyanugy zavarna, ha 15:1 lenne az arany.

Az en baratnom azert nem nudizik, mert "nem es kesz". Ezenkivul meg ne nezegessek masok es "...kulonben is teged nem zavar, hogy masok neznek engem?".
Szoval nehez ugy... :-(

ui.: mashol is nagyjabol ez a helyzet (nem csak Csillaghagyan), bar Delegyen meg nem voltam, mert a baratnom ugye nem nudizik es ha egy ferfiu egyedul megy oda, akkor az nem van jo szemmel nezve, merthogy biztos kukkol. :-(

EAM.

Előzmény: the-one (68)
the-one Creative Commons License 2001.06.19 0 0 68
Sziasztok!
Újabb jelentés Csillaghelyről:
Péntek du. 27°C. Sajnos a hölgyek rendkívül alulreprezentáltak (15:1). Nem mintha nézelődni szeretnék, de néha kezdett kényelmetlen érzésem lenni.
Mindenhol ilyen rossz az arány?
the-one
Nils Holgersson Creative Commons License 2001.05.24 0 0 67
Nem kifejezetten nudizmus, de a segítségeteket kérem. Keresek Bp.-n olyan szaunát, ami bérelhető, tehát kibérlem és az adott időben csak mi vagyunk bent. A textiles szaunákat ki nem állhatom (a strandokat se), de most nem kifejezetten naturista szaunát keresek, mert csak négyen szeretnénk szaunázni. Ha tudtok ilyen helyet Bp.-n, segítsetek. Előre is köszi.
buGri Creative Commons License 2001.05.18 0 0 66
A tesómtól most kérdeztem meg, ő szokott oda járni, és azt mondta, előfordulnak ott fürdőruhások is.
Üdv,
buGri
Előzmény: Eger A. Marson (64)
Eger A. Marson Creative Commons License 2001.05.18 0 0 65
Es ha az kotelezoen nudista, akkor hol van a Balaton EK-i reszen toleralt nudista hely?

Kosz, udv: EAM.

Eger A. Marson Creative Commons License 2001.05.18 0 0 64
Sziasztok!

ASAP kerdes: A Piroska kemping strandjan a felenk baratno viselhet furdoruhat (esetleg topless)?
Magyarul: toleralt vagy kotelezoen nudista?

Kosz, udv: EAM.

the-one Creative Commons License 2001.05.18 0 0 63
Szerdán voltam a Csillaghegyi Strandon. Nagy nehezen megtaláltam a nudista területet, legalábbis remélem. Nem biztos, hogy az volt, mivel semmilyen tábla nem jelezte, csak gondolom, mivel néhányan meztelenül napoztak. Az ivararány azonban elég egysíkú volt (5:0). Persze nem azért mentem ki, hogy nőket nézegessek, de egy kicsit kellemetlen a kizárólag férfi társaság. Mindig így szokott lenni vagy csak rosszul időzítettem?
the-one
Ja-Je Creative Commons License 2001.05.17 0 0 62
Sziasztok!

Szegeden tudtok valami free helyett?

Ja-Je

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!