Keresés

Részletes keresés

traubi2008 Creative Commons License 2009.02.08 0 0 5697
Lányok, kell pisilnetek? Én már reggel óta lelkesen vedelek, és lassan a végére járok egy másfél literes ásványvizes palacknak, és júúúj, júúúj... Eléggé feszít, hamarosan pedig pislni is muszáj lesz. Így vagy úgy...  
hup Creative Commons License 2009.02.07 0 0 5696
Nekem a bepisilés dolog 6 éves koromban kezdődöt, vagyis már 17 éve.Még emlékszem az első bepisilésemre.Emlékszem azon gondolkoztam, hogy milyen jó lenne bepisilni és akkor elhatároztam, hogy ott helyben kipróbálom.Mielőt elkezdtem nagyon elkezdtem izgulni nagyon erősen dobogot szivem. Amikor elkezdtem beereszteni teljesen elpirultam és azt gondoltam, hogy uristen defurcsaérzés, bepisilek folyik ki a rövdnadrágombol a pisi a padlóra és eszembejutot, hogy mit szolna az anyukám ha ezt meglátná.Anyira összepisálta magamat, hogy a kék rövidnadrágom alul tiszta pisi volt és még a két oldalán a két fehér csík is nedves let.Utána még egy jó darabig mindenhonan csöpögöt belőlem a pisi és nagyon jóérzés volt pisisen mászkálni a házban.Mire mindenki hazaért megszárítottam magamat hajszárítóval, így csak egy kicsit látszot, hogy bepisiltem. Jóérzés volt , hogy az a nadrág ami rajtamvan abban aznap bepisiltem.Lányok nektek milyen volt az első bepisálás és mi volt rajtatok? 
oldman1 Creative Commons License 2009.02.07 0 0 5695
 Milyen képek?
Előzmény: Törölt nick (5693)


Törölt nick Creative Commons License 2009.02.07 0 0 5693

Szia!

Nagyon köszönöm ,és jólesett, hogy tetszenek. Buzditok mindenkit ,hogy másoknak örömet szerezzen.

Előzmény: hup (5692)
hup Creative Commons License 2009.02.06 0 0 5692
Megnéztem a korábi képeket ezen az oldalon és Zia35 képa tetszet a legjobban amit magáról készítet.Nagyon jó lenne, ha a lányok több ilyen képet tenének fel magukrol.Ja és itt ülök a gép előt csupa pisisen és ha kell akkor azonal beeresztem.Nagyonjó érzés, hogy itt ülök egy nagy pisitócsában, még jó meleg.
hup Creative Commons License 2009.02.06 0 0 5689
Mint már korában is írtam én nem tudok úgy bepisilni, hogy már nembirom tartani,mert én bármedig viszatudom tartani. Nekem inkáb a hólyagom durrana szét minthogy befolyon.Pedig én mindigis úgy szeretem volna bepisilni , hogy nembirom továb.Nagyon jó érzés lehet, hogy nagyon szúr és küzdeni kell vele, hogy be ne folyon.Az pedig, hogy egyszercsak hirtelen váratlanul magátol elkezd folyni és nembirom visszatartani próbálom, de csak folyik és folyik az nagyonnagy érzés lehet.Amikor váratlanul  elkezdene folyni és kétségbeesnék, hogy uristen folyik na az mégjobban felizgatna.Nemtudtok olyan gyógyszert vagy valami mást aminek az a mellékhatása, hogy nembirom visszatartani.Persze olyanvalamit ami nem károsít.
Imogine Creative Commons License 2009.02.06 0 0 5688

Kipróbáltam a gyufás trükköt, és bevált. :) Szépen csurogni kezdett, hú de élveztem!

Imádom az ilyet, mikor a meleg pisi végig nyalodossa a lábam.

Sztem én nem tudnék biciklizés közben becsurgatni, vhogy nem menne. Elképzelni sem bírom, nem hogy kivitelezni, de azért persze jó kis élmény, annak, aki ezt szereti.

boy69 Creative Commons License 2009.02.06 0 0 5687
Szia Viktor!

Üdv közöttünk, bár még én sem vagyok túl régi ezen a helyen.

Én is imádok kerékpározni, és ezt nyáron egy kis bepisiléssel fűszerezni.

A nem túl vastag anyagú rövidnadrágokat szeretem, a menetszélben egészen gyorsan száradnak.

Eleinte gondosan beigazítottam, hogy hová kerüljön a folt. Manapság már a véletlenre bízom.

Ha nyáron hosszabb útra megyek kerékpárral, gondolatban szakaszokra osztom, és minden szakaszra jut egy-egy kevés bepisilés. A lebukás veszélye kicsi, akár kézzel, akár pólóval takarásban maradhat a folt. Lakóhelyemtől távol az sem zavar, ha mások észreveszik. Mire hazaérek, általában meg is szárad, vagy csak éppen nyirkos, amit meg lebukás esetén rá lehet fogni az izzadságra. Ha elkap egy-egy nyári zápor, akkor már úgyis mindegy, akkor az összeset beeresztem.

Előzmény: CSV93 (5686)
CSV93 Creative Commons License 2009.02.06 0 0 5686
 Sziasztok! Viktor vagyok, 16 éves.

Kb. 3 évvel ezelőtt kezdtem el szándékosan be-bepisilgetni.

Egyik legjobb barátom osztálytársam, sőt padtársam is egyben.

A dolog nálam úgy kezdődött, hogy testnevelés óra előtt már késésben voltam, sietve kellett átöltöznöm, nem akartam büntetésből plusz 1000 métert futni. Nagyon kellett pisilnem, kutyafuttában könnyítettem magamon, majd a befejezést teljesen meg sem várva gyorsan eltettem a csövet, és szaladtam a sorakozóra. Mondanom sem kell, hogy a kék tornagatyámon elöl hirtelen milyen folt lett. Nagyon szégyelltem magam, húztam-nyúztam a trikómat, hogy minél többet takarjon. A barátomon kívül szerencsére senki nem is vette észre, vagy legalábbis nem árulták el nekem.

A futás és egy kis gimnasztika után a szertárba mentünk súlyzót emelgetni, ahol a barátommal kettesben maradtunk. Én még akkor is pironkodtam, mire ő megnyugtatott, hogy ő már évek óta csinálja torna órán is és azon kívül is. Addig nem is sejtettem, hogy azért szereti a hosszú trikókat. Akkor tudatosult bennem, hogy egy másokon látott pisifolt engem is bepisilésre késztet. Iskola után mindig én érek haza először, így volt lehetőségem kipróbálni először egyedül, milyen érzés is ez valójában. Mindig keveset engedtem be, otthon gyorsan a villanykályha elé tettem, percek alatt meg is száradt. Később már együtt csináltuk a barátommal, olykor a suliba az unalmasabb órákon is. Mások előtt még soha nem buktunk le. Az utóbbi időben egyre többet fantáziálunk arról, milyen hatást gyakorolna ránk egy-egy bepisilős lány látványa. Én tutibiztos begerjednék, magamhoz nyúlnék, és másodpercek alatt el is élveznék. Arra még nem gondoltam, hogy fényképet is készítsek az esetről. Elsősorban bepisilős lányok érdekelnek, de fiúk is megoszthatják velem élményeiket. Az önkínzás, visszatartás nekem nem jött be, én inkább szándékosan szeretem „megnedvesíteni” magam. Nyáron kerékpározás közben vagyok a legbátrabb.

Imogine Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5684

16:00-ig, mert el kellett mennem, és nem engedhettem meg magamnak, hogy összepisiljem magam vhol. Nekem az kicsit sok lenne. Igaz bevállalnám, de nem simán ruhába, hanem betétettel , v pelussal. :)

Ez az izom kifárasztás , kemény dolog, de kifogom próbálni. (vis már próbáltam, de nem sokáig bírtam).

Az a gyufaszálas, hm... Holnap, ha lesz időm, ki fogom, hú, most felcsigáztál!

Amúgy, én a tartogatást, és az akaratlan bepisilést élvezem(mikor rásegítesz egy kicsit, majd becsurran, erre várom a tippeket, ha esetleg van).  A tétlenség, v a büntetés, hogy nem mehetsz ki. Hú!

Egyszer a melegvíz, plusz alvást kéne kipróbálni, de ehhez kellene vki, aki álmomban belemártja a kezem, és ilyen nincs. Tényleg, hogy lehet hatással a hólyagra? Érdekes... Na, csak ez jönne be. Persze tesztelgettem én magam, de nem tudok ellazulni, meg úgy nem az igazi.

Alfrédi Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5682
Egy jó tipp a bepisilésre: Először is várd meg, hogy nagyon megteljen a hólyagod - mert ez ugye alapkövetelmény - és ekkor fáraszd ki a külső záróizmodat oly módon, hogy 20 mp-es összeszorítást végzel tiszta erőből, majd lazítasz teljesen, ismét szorítasz, míg az izmod szinte mozgásképtelen nem lesz.
Ekkor terpeszállásban megint a teljes lazítás közben nyomd is meg a hólyagodat a kezeddel, és köhöghetsz is közben, vagy ami még jobb, hogy elolvasol előtte egy viccet, hogy a nevetőgörcs utolérjen.
Ekkor b kell, hogy pisilj. Ha megindult, csak hagyd, hogy hadd folyjon.
De ezt már lehet, hogy leírtam, nem emlékszem....

De én azt szeretem igazán, amikor a cél a minél hosszabb visszatartás, és erre találunk ki minél jobb praktikákat. (Kivéve a csomókötést, vagy bedugózást, mert az nem ér! :)) )
A bepisilés előbb-utóbb úgy is bekövetkezik.

6 múlt. Vajon tartogatod még? :)
Előzmény: Imogine (5680)
Alfrédi Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5681
Itt vagyok! Bent van még a pisi?
Előzmény: Imogine (5680)
Imogine Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5680
Tényleg miért nem írtál további tippeket?
Imogine Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5679
Reggel 9:40 óta, és fél liter teát, plusz egy kis dobozos üdítőt, az utolsó pisi óta. Ígérem, ha tudom 18:00-ig kitartok.
Alfrédi Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5678
Szia, én kicsit itt, de nem tudom meddig.

- Este, vagy reggel 9:40-óta? :))) - Ha reggel, akkor biztosan vedeltél, ha este, akkor gratula. :)

Szerintem egyszerűen hányj fittyet az ingerre, és kész. :))

Szerintem még bírod......

Ha tudlak, figyellek, jó? Szurkolok is. 6 előtt eszed ágában ne legyen pisilni! :))))
Előzmény: Imogine (5675)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5677
Ilyet én is játszottam már. Reggeltől estig visszatartottam úgy, hogy közben viszonylag sokat ittam. Délután már szúró fájdalmat éreztem a hólyagomból, de pisilési ingert már alig. Vagy az is lehet hogy a fájdalom elnyomta. Megpróbáltam bepisilni, de csak akkor sikerült ha nyomtam. Különben magamtól nem tudom meddig bírtam volna, lehet hogy addig, amíg szét nem pukkadok.
Előzmény: Imogine (5675)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5676
Ja, amúgy én is pisiltem már be fiúk előtt, haverjaim előtt. Persze ők ebből semmit nem vettek észre. Nem annyira pisiltem be, hogy csöpögjön, csak épp hogy egy tenyérnyi folt volt rajtam. És tudtam, hogy olyan gatya van rajtam, amin egyáltalán nem látszik. Különben nem lettem volna ilyen bátor. Az is biztonságérzetet adott, hogy asztalnál ültünk, így még véletlenül sem láthattak semmit. Aztán mire felálltunk az asztaltól szinte majdnem teljesen meg is száradtam.
Imogine Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5675
Úgy döntöttem tesztelem magam! Most olyan 2-es az inger, és kiváncsi vok, meddig bírom. Nem voltam pisilni 9:40 óta. Hú....
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.05 0 0 5674
Ma hazafelé jövet majdnem bepisiltem. Már nagyon kellett, de úgy döntöttem, hogy nem nyomom be akarattal, hanem megpróbálok a lehető legjobban ellazulni, és menet közben sétálva bepisilni, ha sikerül jó, ha nem akkor legalább nem kell mosni alapon.
Sajnos a wc lett a végállomás. Oda engedtem ki.
Nem baj, majd legközelebb... :)
karak9 Creative Commons License 2009.02.04 0 0 5673
nekem a k...ás csajok jönnek be!
Előzmény: Törölt nick (5671)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.04 0 0 5672
Nekem már volt, hogy beszóltak, mert észrevették, hogy bepisiltem. :(
Előzmény: Imogine (5657)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.04 0 0 5671
Szerintem nem rossz ez a kép. Csak valami szolidabb, szexi csaj nekem jobban bejönne. Ez túl ku*vás.
Előzmény: Törölt nick (5662)
boy69 Creative Commons License 2009.02.03 0 0 5669
  Íme a várt történet:

Tavaly nyáron egy meleg nyári éjszakán egyik legjobb barátom sörözni hívott egy vendéglőbe.

Kedvenc bepisilős farmeromat vettem fel, és elterveztem, hogy sörözés közben egészen apró adagokat fogok beereszteni, ne is legyen észrevehető nyoma, a srác ugyanis semmit nem tudott a szándékos bepisiléseimről. Úgy terveztem, hogy hazafelé menet, miután elköszönünk egymástól, utána beengedem az egészet, aztán otthon néhány fotó, majd irány a fürdőkád. Feleségem vidéki kiküldetésben volt, nem kellett félnem a lebukástól.

A teraszon sokan ültek, egy távoli sarki asztalnál foglaltunk helyet.

Javában iszogattunk már, amikor a srác a kezét tördelve, kissé körülményesen, de félre nem érthetően elmesélte nekem, hogy ő meleg. Korábban már néhányszor előkerült ez a meleg téma, de észrevette rajtam, mennyire homofób vagyok. Pedig régóta készült már arra, hogy elmondja nekem.

Én éppen ekkor akartam beereszteni egy kicsit, de a megdöbbenéstől elfelejtettem abbahagyni, az egész bement. Percekig némán néztem hol magamra, hol a haverra. A székemen és alatta is tócsa állt. Csak reménykedtem, hogy nem sietünk még haza. Nehezen tudtam megszólalni, de azért próbáltam nem ellenségesnek mutatkozni. Körülöttünk még elég sokan voltak, lehetetlen lett volna észrevétlenül távozni.

Lassan azért sikerült újra beszélgetésbe elegyedni. Bennem vegyes érzések kavarogtak. Közben egymás után ittuk a söröket. Tartogattam egy darabig, de a nagy folt miatt nem mertem felállni, és WC-re menni. Újra beengedtem egy adagot. Szerencsére éjfél után rohamosan fogytak a vendégek. Két óra után már csak ketten maradtunk a teraszon. Még mindig azon gondolkodtam, hogyan fog reagálni haverom, ha meglát. Amikor úgy döntöttünk, hogy hazaindulunk, kérdése éppen kapóra jött: „Mennyire lepődtél meg a ma esti bejelentésemen?”

Ekkor felpattantam, magamra mutattam, és csak annyit mondtam: „Ennyire!”

Hazafelé nem tartottam attól, hogy észreveszi valaki, elég sötét helyen bandukoltunk. A házunk közelében volt csak világosabb. Mielőtt elköszöntünk egymástól, haverom megkért, hogy ne említsem senkinek, amit nekem elmondott. Nem zsarolásképpen, inkább csak az elfogyasztott sörmennyiség hatására közöltem vele: „Rendben, ha itt és most te is összepisiled magad!”. Láttam rajta, hogy erősen kell már neki pisilnie. Pedig a dolog egyáltalán nem hozott izgalomba.

-Te tiszta hülye vagy! - közölte velem, és odaállt a legközelebbi fához. Időérzékem már rég cserben hagyott, de szerintem két percnél több is eltelt. Egyszer hátra is szólt, hogy rögtön végez, csak még lerázza. „Be merte vallani, hogy meleg, de nem mer bepisilni?!” - futott végig a csöpp agyamon.

Amikor megfordult, a gyenge közvilágítás fényénél is jól látszott, térdig tocsog a farmernadrágja.

-Most boldog vagy? - kérdezte tőlem kissé ingerülten. Őszintén szólva semmit nem éreztem. Kérdés nélkül elmesélte, hogyan csinálta. Gondosan beigazította a szerszámát a boxeralsóban, majd visszagombolta a sliccét. Ezután kívülről megfogta, mintha rendesen pisilne, és az egészet elengedte, nadrágon keresztül. Elköszöntünk, pisis kézzel kezet sem fogtunk.

Otthon letusoltam, a ruháimat betettem a mosógépbe. Egész éjjel nem aludtam, nem tudtam feldolgozni magamban a történteket. Sírtam, azt hittem, itt ért véget egy sokéves barátság.

Másnap, amikor találkoztunk, megkérdeztem, hogy ért haza. A válasz rövid volt: „Felejtsük el!”

Néhány nap után kezdtem megbékélni a gondolattal, hogy ő meleg. Azzal, hogy elmondta nekem, a bizalmába fogadott. Bár jobb lett volna, ha nem tudom meg soha, de elfogadtam olyannak, amilyen. A téma többször nem is volt köztünk napirenden.

Egy héttel később már újra együtt söröztünk, volt közös témánk így is bőven. Csak annyit eresztettem be ezen sörözések alkalmával, hogy a WC-re bármikor bátran kimehettem, és ő semmit sem vett észre.

A barátságunk azóta is tart.

Előzmény: Imogine (5667)
Imogine Creative Commons License 2009.02.02 0 0 5667

Engem érdekel, hogy reagáltál, mikor megtudtad, hogy a barátod, milyen beállítottságú. Tisztában vok vele, hogy sokan elítélik őket, de én nem. Ja, és mielőtt vki felvetné, full hetero vok(bár bevallom régebben nagyon szerettem az egyik bnőmet, és egyszer egy csók is elcsattant).

 

boy69 Creative Commons License 2009.02.02 0 0 5666
Nem akarok magyarázkodni, mert mint szokták mondani, aki magyarázkodik, az már gyanús. Egyszerűen válaszolok a kérdésedre. Nem vagyok fiúpárti, a lányokhoz vonzódom, ennek ellenére lányok előtt igen ritkán szoktam bepisilni. Talán azért, mert még kevésszer keveredtem olyan szituáció közelébe. Pár évvel ezelőtt a soltvadkerti sörfesztiválon az éjszakai koncertkor már nagyon kellett. A mellettem álló két lány már keresztbe font lábbal szorította. Szemem sarkából figyeltem őket, majd miután elengedték magukat, én sem haboztam, apránként szinte mindent beeresztettem. A csorgás hangjára össze is néztünk. A pólóm csak addig takart, amíg az is át nem ázott. Csak egy pillanatra pirultam bele, aztán elnevettük magunkat. Nyár volt, meleg volt, rövidnadrágom a derekamig pisis, hiszen a farkam csak úgy ágaskodott. Próbáltam a lányokhoz minél közelebb helyezkedni, lehet, hogy bátortalan vagyok, de nem mertem kezdeményezni. Ekkor az egyikük megérintette ágaskodó szerszámomat, abban a pillanatban el is élveztem. Utána együtt fürödtünk a tóban, beszélgettünk még egy darabig. Többször nem is találkoztunk.

Valóban izgató látvány egy tartogatós, majdnem bepisilős, illetve bepisilős lány. Ha ilyet látnék, máskor is megtenném, lányok előtt is.

A barátaim előtt más a helyzet, ott bátrabb vagyok, és ráfogom arra, hogy a sok sör miatt van.

Legtöbbször azonban teljesen észrevétlen maradok, nekem csak addig kellemes, amíg nedves az alsógatyám és a nadrágom. Az már kevésbé jön be, ha tocsogok a pisiben, kivéve ha rögtön utána megfürödhetek..

Egyébként az egyik legjobb barátomról a közelmúltban derült ki, hogy a fiúkat szereti. Ha érdekel valakit, leírom, hogyan reagáltam rá.

Előzmény: un uomo onesto (5665)
un uomo onesto Creative Commons License 2009.02.02 0 0 5665
Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de nem vagy te egy kicsit fiúpárti. Mindig fiuk előtt pisilsz be. Egyszer a haverjaiddal egy kiránduláson, aztán az öltözőben, ahol ugyebár csak fiúk vannak (gondolom én, ált. az uszodai öltözők nem koedukáltak)... Mért nem csinálod ezt csajok előtt? Már félre nem érts, nem vagyok homofób, semmi bajom velük, csak szeretném tudni.
Előzmény: boy69 (5656)
un uomo onesto Creative Commons License 2009.02.02 0 0 5664
Igen, már mondtad...
Előzmény: hup (5660)
un uomo onesto Creative Commons License 2009.02.02 0 0 5663
Beállított kép. A póz és a szitu alapján egyértelmű, hogy nem élvezetből, hanem pénzért csinálja a csajszi. És ez a kutya-tűzcsap dolog baromi mesterkélt. Egy humortopicban jó poén lehetne, de itt szerintem csak szimplán vacak.
Előzmény: Törölt nick (5662)
boy69 Creative Commons License 2009.02.01 0 0 5661

Hogy mennyire diszkréten csinálom, arra bizonyíték, hogy 8 évi házasság alatt a feleségem még semmit nem vett észre, és nem csak papíron vagyunk együtt, hanem együtt lakunk és együtt élünk.

Nekem már az is jó érzés, ha csak pár cseppet engedek be.

Előzmény: Imogine (5659)
hup Creative Commons License 2009.02.01 0 0 5660
Nincs szebb dolog annál, ha egy nő belewczik a feszesfarmerjába.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!