Keresés

Részletes keresés

Anus Creative Commons License 2005.02.10 0 0 626

Aggodalomra semmi ok!

 

Nyilván számodra is értelmezhető volt a  válaszom, hogy nem szeretnék találkozni veled.

 

Előzmény: Gandas (619)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 625

Ha valóban igaz mindaz, amit magadról írtál akkor olyan, mint Te, szinte minden gondolata a dugás körül forog, miként neked.  Mert végül us miről van szó valójában:

 

Hosszasan leírod, milyen lenne számodra az ideális nő. Majd ugyanilyen hosszan (vagy hosszabban) ecseteleg kalandjaidat a legkülönfélébb nőkkel 20-tól 50-id,  Blahától Jászai Mariig...

 

Nos, tételezzük fel, hogy minden igaz, amit leírtál. Akkor ugye, van egy ideális nő típusod, de ez nem akadályoz meg abban, hogy mindenféle nővel lefeküdj. Ha az általad írt típus lenne az ideálod, akkor az ahhoz hasonló nők között hajtanál, de te nem ezt teszed...Szóval "az ideális nőt keresem" szlogen nálad valójában csak egy ideológia, amivel a nők utáni hajszát valamiféle "normális" dolognak állítod be.  Azért tettem idézőjelbe a "normális", mert jelen esetben a te saját normáidnak megfelelő tevékenységet jelenti, ha úgy tetszik valamiféle önigazolást...

De valójában csak egy pinabubus vagy, akinek, egy bizonyos, a leírásokban szereplő hölgyeket figyelembe véve, eléggé minimál szint felett,  teljesen mindegy, hogy kivel fekszel le, mert csak a dugás számít...téged ezt hajt előre, mint drogost a napi adag...és persze a drogos sem drogosnak tartja magát, csak az "ideális" állapotot, a megnyugvást, a tökéletességet keresi.

 

Ki a drogban, ki az italban....Te a dugásban...

 

(Szerintem jót tenne neked, ha pszichológushoz fordulnál, Michael Douglas is ezt tette és sikeresen kigyógyították sex-függőségéből...és ma boldogan él Catherine Zeta Jones-sal....)

 

baráti üdvözlettel....:-)))

Előzmény: Gandas (620)
ZR Creative Commons License 2005.02.10 0 0 624

Gandas buzi...ez tény. Megdughat ezer nőt egy stadionban a tömeg előtt, akkor is buzi...;-)

 

Érett nők meg nincsenek, csak érett férfiak...:-)

Jópofa egyébként a polémia...



Gandas Creative Commons License 2005.02.10 0 0 623
„…amennyiben Gandas egy valós személy és jóképű, érett, egészséges férfi, akkor semmi szüksége (ideje) arra, hogy hódításait (és megjelenését) ismeretlenek előtt bizonygassa és megerősítést próbáljon kicsikarni másokból saját énképének megtámogatására…”

 

Így van, semmi szükségem rá. Akartam én itt bárkiből bármit kicsikarni? De most akkor döntsétek el, meséljek vagy ne meséljek, előadjak még további kalandokat, vagy ne adjak elő. Én megértem, hogy fúrja az oldalát egyeseknek a kíváncsiság. Az is nyilvánvaló: nem volna itt semmi érdeklődés, ha olyan egyértelmű lenne, hogy én az egészet csak kitaláltam. Aminthogy mindenkit biztosíthatok, akkor már jobb történeteket agyaltam volna ki, és azt hiszem, kicsit intellektuálisabb vizeken eveznék, nem mintha nem szeretném én is mások kalandjait, akár a költötteket is, olvasgatni.

 

Gandas kolléga nem „gyenge”, hanem jó lábakon áll, a női visszajelzésekből ítélve. Gandas kolléga egy kicsit beképzelt, keveri a szart maga körül. Gandas kolléga még ma is szokott a „gyenge” lábaival libabőrös gólokat lőni. Néha egy kis humorérzék szoruljon belétek.

 

„Gandas kolléga tulajdonképpen nem is a nőket dugja, hanem a nők szépségét.”

 

Nézd, én kézzelfoghatóbbnak éreztem, de azért elgondolkodtam, és úgy látom, minden férfi egy kicsit a nők szépségébe szerelmes. A homoszexuálisokat leszámítva.

 

Érett nőkkel kapcsolatos hódításait pedig más is „bizonygathatja” ugyanitt – már feltéve, hogy ilyenek voltak –, hisz a topic címe: Érett nők lefektetése.

Előzmény: prézlimájer (618)
Campi Creative Commons License 2005.02.10 0 0 622

nem tudom, lehet hogy füllent, de a 612 tetszett, szellemes volt

 

van stílusa

Előzmény: Róka69 (617)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.10 0 0 621
nem panasz volt, szeretem a munkámat. A világ pedig alapvetően nagyon is egszerű, fenn az ég lenn a föld, ha helyet cserél az csak annyit jelent hogy fejreálltál. Egyébként kettészarom azt ' érett nő ' című műfajt, mert egy üres, hülye emberekenek való fogalom. Kb. azon a szinten van mint az értelmi intelligencia, ezoterika és a horoszkóp. Az érett banán szép sárga. Az érett ember milyen szinű?
Előzmény: Gandas (616)
Gandas Creative Commons License 2005.02.09 0 0 620

Te, figyelj, milyen az a pinabubus? Az olyan, aki nem a csoroszlyákra hajt?

 

Csókoltatom a barátnődet :)

Előzmény: atlantisz2004 (604)
Gandas Creative Commons License 2005.02.09 0 0 619
„»Ilyet szerintem csak az mond (egy ilyen szituban) aki teljesen biztos a  fizimiskájában.« Ebben biztos vagy?  - ha azt írod rendben van  - már megis kaptad volna a választ. Ilyen egy érett nő, látatlanban..... találkozna velem....vagy valami hasonló … Azért egy fórum tali az más. Ott az emberek nem, vagycsak nagyon kis hányadban azért mennek mert szexet remélnek (vagy most én vagyok naiv?) És igen azt hiszem, TE, jóhiszemű vagy!! - vigyázz!!! -  nehogy csalodnod keljen!”

 

A kis helyesírási hibáktól eltekintve roppant velős, megfontolt intelem az Érett Nő felé, kinek higgyen, kinek ne, kiktől óvja magát.

 

Anus! Az ég szerelmére! Ne akarj találkozni velem. Ne add fel az elveidet, a férjed, a családod, egy kósza kalandért. Hideg fejjel közelíts a bizonytalanhoz. Fontold meg: mit veszítesz. Érett, értelmes (vagy kevésbé eszes) férfiak az egyik oldalon, a másikon meg ez a Gandas. Ő jól néz ki, szerinted – mondják, bár váltig vitatják. És itt vagyunk mi, a biztos kapaszkodó, mondják mások.

 

Melyik a biztos, a tuti: a fórumtali (a „fórum tali”), vagy a Gandas fészke, ahol ki tudja, milyen betegségeket szedhetsz össze? Én figyelmeztettelek. Különben is lehet, hogy csalódnod kell.

 

„Kösz, megnyugodtam:)) Csak azért gondoltam mert egykét fazon lelkessen hirdette az igét, hogy majd a talin......lehet szelektálva lettek a meghívottak, és akkor persze ez nem fordul elő … Én is voltam már, (jó is volt) csak sajnos nem tudok eljárni mert mindig este van és.......”.

 

Lehet, ha nem lesztek szelektálva, „a talin” majd egy-két jó fazon is kerül?
Előzmény: Róka69 (610)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.09 0 0 618
"Viszont egy dologban Gandas mellé kell állnom: Szerintem tényleg jól nézhet ki és ő valóban ilyen amilyennek leirja magát, különben nem vetette volna fel, hogy találkozhatnék vele esetleg élőben.
Ilyet szerintem csak az mond (egy ilyen szituban) aki teljesen biztos a fizimiskájában ."

Az hogy valaki biztos a fizimiskájában az nem jelent semmit. Csak annyit, hogy biztos abban, hogy amit a tükörben lát az ő maga. Ez tök független attól, hogy objektíve hogy néz ki. Én is biztos vagyok a fizimiskámban. Mondani egyébként bármit lehet. Az internet egy vicces hely. Ettől függetlenül ha véletlenül azt akartad volna mondani hogy Gandas kolléga jól néz ki, azaz rendkívül jóképű vonzó férfi ez nem lehetetlen. Vannak jóképű vonzó férfiak a világon (itt vagyok mindjárt én ugyebár csak nem reklámozom). Ettől függetlenül feltenném a kérdést:

Na és akkor mi van?

A neten mindenki más mint élőben. Sőt. Élőben is mindenki más ismeretlenül, mint megismerve. Gandas itt csak egy nikk, aki állításokat tesz magáról. Ehhez joga van. Az viszont biztos, hogy amennyiben Gandas egy valós személy és jóképű, érett, egészséges férfi, akkor semmi szüksége (ideje) arra, hogy hódításait (és megjelenését) ismeretlenek előtt bizonygassa és megerősítést próbáljon kicsikarni másokból saját énképének megtámogatására. Csak talán nem gyenge lábakon áll?
Gyerekek, én egy baromi jó csávó vagyok. Higyjétek el. Annyi nőt dugtam már meg. Semeddig nem tart fölszedni valakit. Én bárkit, bármilyen jó nőt, bármikor, bárhol fölszedek és 5 perc mulva dugom. When I make love to a woman, she cant resist. Született nőcsábász vagyok. Egyszerűen fantasztikus vagyok. Férfi vagyok. Ellenállhatatlan vagyok. Már McKinley Morganfield (alias Muddy Waters) barátunk is érzett valami hasonlót. Lehet persze, hogy ő tényleg férfi volt. De lehet, hogy csak egy hoochie-coochie man.


Now when I was a young boy, at the age of five
My mother said I was, gonna be the greatest man alive
But now I'm a man, way past 21
Want you to believe me baby,
I had lot's of fun
I'm a man
I spell mmm, aaa child, nnn
That represents man

No B, O child, Y
That mean mannish boy
I'm a man
I'm a full grown man
I'm a man
I'm a natural born lovers man
I'm a man
I'm a rollin' stone
I'm a man

I'm a hoochie
coochie man

Sittin' on the outside, just me and my mate
You know I'm made to move you honey,
come up two hours late
Wasn't that a man
I spell mmm, aaa child, nnn
That represents man
No B, O child, Y

That mean mannish boy
I'm a man
I'm a full grown man
Man
I'm a natural born lovers man
Man
I'm a rolllin' stone
Man-child
I'm a hoochie coochie man


The line I shoot will never miss
When I make love to a woman,
she can't resist
I think I go down,
to old Kansas Stew
I'm gonna bring back my second cousin,
that little Johnny
Cocheroo
All you little girls,

sittin'out at that line
I can make love to you woman,
in five minutes time
Ain't that a man
I spell mmm, aaa child, nnn
That represents man
No B, O child, Y
That mean mannish boy
Man

I'm a full grown man
Man
I'm a natural born lovers man
Man
I'm a rollin' stone
I'm a man-child
I'm a hoochie coochie man
well, well, well, well
hurry, hurry, hurry, hurry

Don't hurt me, don't hurt me child
don't hurt me, don't hurt, don't hurt me child
well, well, well, well

Yeah
Előzmény: Anus (600)
Róka69 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 617

Gandas, Te tényleg felülmúlhatatlan vagy:(((

 

Élvezet olvasni mert, ha rossz kedvem van felvidítassz, kösz:))

Gandas Creative Commons License 2005.02.09 0 0 616
„1 turbó nőcsábász nem nagyon jön a fórum közelébe. Pláne nem a 20 közelébe. Pláne nem bassza itt a rezet x órát kisregényekkel, meg minigalériákkal.”

 

Nagyon egyszerűnek látod a világot. Szerinted vannak a fórumlakók és az azon kívüliek, az érett nők kedvelői és a csak huszonévesekkel üzekedők. Gondolom, az iskolában is így basztad a rezet, ezért van az, amiről a 613. hozzászólásban panaszkodsz („a munka miatt alig van időm írni ebbe  gyökér fórumba perpillanat, nemhogy még ha nők után/nővel rohangásznék, ránézni se lenne lehetőségem erre”).

 

Szóval az érett nőket felszedő nőcsábász szerinted vagy legyen buta, vagy ne legyen igénye írogatásra (esetleg meg is tiltod neki), nem állíthat össze minigalériákat, dolgozzon napestig, azért tanult, mert a szomszéd tehene nehogy már, meg így, meg úgy.

 

Vagy pedig milyen legyen a „turbó nőcsábász”?

 

Előzmény: Törölt nick (606)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.09 0 0 615
"Valahol van erről is egy vicc, a szovjet időkből. A hír igaz, csak nem szemüveges, mert a kontaktlencsét is ritkán hordja (a homokóra meg a körte formát nem gond a körvonalakból kiszúrni az Oktogonnál), a haja még mindig sűrű és hullámos, nemrég pedig odamentek a stadionban a 188 centis, 78 kilós csenevészhez, mert szerették volna filmre venni az általa produkált, állítólag rendkívül tetszetős, bombaerejű középtávfutást.
A „ronda figurá”-nak állítólag a szerénység sem kenyere :) Tényleg… ronda vagyok én? Megkérdezném a lányt itt felettem, de már alszik."

Valamiért úgy tűnik, hogy itt magadról beszélsz, bár nem tudom ki beszélt itt rólad. Ez mind nagyon szép, de nem értem miért mondod ezt el nekem. Nyugodtan beszéljétek meg a lánnyal feletted, hogy milyen vagy. Biztos szükséged van erre. Én nem tudhatom.

"Érdekes fütyülőd lehet, biztos nem kellett nagyon kotorásznod utána annak idején."

Nem hát. Mindig kéznél van.
Előzmény: Gandas (598)
Évonya Creative Commons License 2005.02.09 0 0 614

Én már tényleg csak azt szeretném tudni, hogy honnan tudható az, hogy érett egy nő????

Mert a köztudatban korhoz van kötve, itt mrg mintha a cselekedetei után ítélnék meg. Lehet, hogy ettől vagyok szőke, és nem értem a dolgokat:(((

 

Nos lehet megint hülyének nézni.

 

Szóval a Jászaira most már csak úgy megyek, hogy figyelni fogom a CKM újságot lazán honaalá vető pasikat, hátha Gandas éppen közöttük van:)))))

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.09 0 0 613
Inkább télleg kergessé meg egy pitsát, ahelyett hogy ideköltögetsz ilyen borzalmakat. Desokidőd van. Nekem csak a munka miatt alig van időm írni ebbe  gyökér fórumba perpillanat, nemhogy még ha nők után/nővel rohangásznék, ránézni se lenne lehetőségem erre. További jó gyökérkedést. : )
Előzmény: Gandas (612)
Gandas Creative Commons License 2005.02.09 0 0 612
Miután Prézlimájer kolléga engem előbb egy csenevész kopaszhoz, majd Gombóc Artúrhoz hasonlított az érett asszonyok megtöm(jénez)ését elemezve, el kell árulnom hát a semmiből történő bestsellerírás titkát. Csak nektek, csak most.

 

Íme hát… A receptet megtanuljátok, és aztán összetépjétek.

 

Végy egy CKM-et az aluljáróban. Hónod alatt az újsággal, a Blahánál vagy hasonló helyszínen, szaporán bámuljad a melletted elhaladó nőneműek tomporát. Odahaza hevült főd gőzölögvén, tüstént vesd azt csapvíz alá. Higgadj le, üss fel néhány szakkönyvet inkább. Az élményeket senkitől sem zavarón emésztve, a kényelmes fotelban ücsörögve, házipapucsban várd a kívánt hatást. Kopasz főd amiközben a reá terített hideg vizes skót kockás zsebkendő alatt fő, tanítómestered hitvallására figyelmezzél: Schillernek titka ez és ez volt. A rohadt alma szaglása közepett’ máris a nadrágodba nyúlva elemzed, elég kemény-e a két tojás.

 

Laza mozdulattal, hanyagul lökődik a komputer bökőd által, hol kopog az ujjad a vezeték nélküli klaviatúrán. Az asszonyállat fertályáról szörnyű dolgok derengnek eszedbe, rugaszkodsz a talajtól idején. Phantasiád mostan mértékkel szabadítsd, kutyulj bátorsággal az orcátlan mesén.

 

Akármi jó, várhatod, míg moslékodból kisül, meglásd, mégis főztödre vevő utóbb kerül.

S a hitelt arra mielőtt bárki ráfogná, gyúrjad szépen, lassacskán gyanús maszlaggá.

 

Étked aztán kitöltsed jókora edénybe,

Átlátszóba, hadd fogyassza ki-ki kedvére.

 

A Heatcliff nevű művelt egyén és az érett nők egészségére!

 

 

* * *

 

Kis türelmet, a többi kedves hozzászólásra is nemsokára fogok válaszolni, csak „bokros” :)) teendőim akadtak a Blaha–Deák–Jászai tér körzetében.

Anus Creative Commons License 2005.02.09 0 0 611
Szeva pajkof kandúj! :-) Bizony néha egész más dolgokat értelmeznek rólam mint ami a valóság, de hát ez benne van! :-)
Előzmény: Törölt nick (607)
Róka69 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 610

Kösz, megnyugodtam:)) Csak azért gondoltam mert egykét fazon lelkessen hirdette az igét, hogy majd a talin......lehet szelektálva lettek a meghívottak, és akkor persze ez nem fordul elő:))

Én is voltam már, (jó is volt) csak sajnos nem tudok eljárni mert mindig este van és.......

Előzmény: Anus (609)
Anus Creative Commons License 2005.02.09 0 0 609

Én voltam pár fórumtalin, sőt zártkörű is volt köztük több is meghivásos alapon, de egyik sem szólt  szexvadászatról.

Akár törzsasztalos bulik is lehettek volna. Én nagyon jól éreztem magam mindegyiken, szóval nem vagy naiv!

Előzmény: Róka69 (605)
tommaso_ Creative Commons License 2005.02.09 0 0 608

Igazán érdekes színes egyéniség ez a Gandas srác. Én a helyében kiadnék egy könyvet Villamosok, trolik és vonatok Cassanovája címmel, esetleg Bkv=Szex , vagy akár Blaha környéki 40esek örömszerzője, Parkok Don Juanja..

 

 

Ha tudnád hány embernek vagy itt példaképe lessük szavaid nap, mint nap.  Bölcselkedéseid mutatják az utat nekünk. Igazán dolgozhatnál már a a gyors szex bibliáján tuti bestseller!

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.09 0 0 607
Teljesen mit válaszolsz neki kifcica : ), ha foglalkozol vele azt a kitörni készülő vágy rejtett ármlatának fogja értelmezni, és még sokan mások is. Monománia : )
Előzmény: Anus (600)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.09 0 0 606

1.   - gyerek   >vagy<   -paraszt

2.   Akár azt is.

 

De. 1 turbó nőcsábász nem nagyon jön a fórum közelébe. Pláne nem a 20 közelébe. Pláne nem bassza itt a rezet x órát kisregényekkel, meg minigalériákkal.

Előzmény: Gandas (573)
Róka69 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 605

Azért egy fórum tali az más:))

Ott az emberek nem, vagycsak nagyon kis hányadban azért mennek mert szexet remélnek (vagy most én vagyok naiv?)

 

És igen azt hiszem, TE, jóhiszemű vagy!! - vigyázz!!! -  nehogy csalodnod keljen!

Előzmény: Anus (603)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 604

barátnőm szerint inkább amolyan "pinabubus" típus....mennyiség, tartalom nélkül

 

:-)))

Előzmény: prézlimájer (596)
Anus Creative Commons License 2005.02.09 0 0 603

Látod, ez eszembe sem jutott!

 

Pedig elképzelhető. Bizonyitási lehetőségnek ott van a fórumtali, bár én azt is megértem, ha valaki nem akarja feltétlenül megmutatni magát és ennek nem az az oka, hogy rosszul néz ki. Egyszerűen nem motiválja a bizonyithatnék.

Vagy én túl jóhiszemű vagyok?

 

Előzmény: Róka69 (601)
-Kakula Zé- Creative Commons License 2005.02.09 0 0 602
Ki számít "érett nőnek"?
Róka69 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 601

"Ilyet szerintem csak az mond (egy ilyen szituban) aki teljesen biztos a  fizimiskájában"

 

Ebben biztos vagy?  - ha azt írod rendben van  - már megis kaptad volna a választ.

 

Ilyen egy érett nő, látatlanban..... találkozna velem....vagy valami hasonló:((

Előzmény: Anus (600)
Anus Creative Commons License 2005.02.09 0 0 600

 Értem amit mondasz, tegnap a  férjem is mondta, hogy nem kellene válaszolni, úgysincs értelme.

EZ valami éretlenség nálam, de már nem veséztem túl a választ azt hiszem. ?

 

Viszont egy dologban Gandas mellé kell állnom: Szerintem tényleg jól nézhet ki és ő valóban ilyen amilyennek leirja magát, különben nem vetette volna fel, hogy találkozhatnék vele esetleg élőben.

Ilyet szerintem csak az mond (egy ilyen szituban) aki teljesen biztos a  fizimiskájában .

Előzmény: prézlimájer (594)
Anus Creative Commons License 2005.02.09 0 0 599

Próbálok rövid lenni:

 

Kérdezitek, hogy miért ne lehetne érett/igényes/okos az a nő aki 15 perc után (rövidül az idő!) :-) már le is fekszik egy idegennel?

 

Nos, mint mondtam, az ÉN ÉRTÉKITÉLETEM szerint ez nem egyeztethető össze az érettséggel/igényességgel.

Miért?

Mert SZERINTEM ( az én értékrendem szerint) az érett nő megfontolt, óvatos, gondol a  jövőre is, körültekintő, nem kockáztat, vagy ha mégis, akkor minimális mértékben, mielőtt tesz valamit, gondolkozik.

 

Ha szexre vágyik, akkor is megbizható partnert igyekszik keresni. (Ehhez kevésnek tartom a  fél órát)

Persze -mint mondtam már- el tudom képzelni, hogy egyszer elragadja a hév és megtörténik vele a Ganda-féle találkozás, de mégegyszer mondom: az én értékitéletem szerinti érett nő egy ilyen eset után elgondolkozik....

 

Mindemellett nálatok nyilvánvalóan más kritériumoknak kell megfeleli, hogy azt mondjátok valakire: érett.

 Oké, fogadjuk el, hogy nézeteink e  téren nem egyeznek.

 

Gandas!

Nem tudom, milyen kényelmetlen kérdésekre gondoltál az egyik hsz-edben....??

Ha az akármilyen indittatás alatt a szexre való vágyat értettétek, akkor remélem arra válaszoltam. Ha mást, akkor kérlek fejtsd ki, hogy mire gondoltatok!

 

SZóbakerült az én esetem: Nagyon jól látod, valóban tudom, hogy kivel kell lefeküdnöm!

Miután férjnél vagyok és a   férjem kielégit szexuálisan -mind mennyiségi, mind minőségi szempontból- igy arra gondoltam, hogy elég nekem vele lefeküdni.

Jól vagyunk asztalnál-ágynál egyaránt. Mi szükségem lenne további tapasztalatok gyűjtésére?

 

Remélem választ kaptatok a kérdésre, hogy SZERINTEM mitől nem érett az a  16/44 éves nő aki 15 perc után ágyba megy az idegennel.

Attól, hogy látásmódunk külömbözik, még mindkét nézet elfér a kis világunkban, vegyétek ezt igy. Mindenki éljen a maga felfogása szerint, amit ő helyesnek vagy éppen kivánatosnak tart.

 

 

Gandas Creative Commons License 2005.02.09 0 0 598
„Már eszembe jutott az is, hogy egy rendkívüli fantáziával megáldott kis csenevész, szemüveges, kopasz, ronda figura ül otthon a számítógép előtt és szabadidejében rendkívül szórakoztató történeteket írogat képzelt hódításairól egy fórumra gyönyörű nők képeivel illusztrálva.”

 

Valahol van erről is egy vicc, a szovjet időkből. A hír igaz, csak nem szemüveges, mert a kontaktlencsét is ritkán hordja (a homokóra meg a körte formát nem gond a körvonalakból kiszúrni az Oktogonnál), a haja még mindig sűrű és hullámos, nemrég pedig odamentek a stadionban a 188 centis, 78 kilós csenevészhez, mert szerették volna filmre venni az általa produkált, állítólag rendkívül tetszetős, bombaerejű középtávfutást.

 

A „ronda figurá”-nak állítólag a szerénység sem kenyere :) Tényleg… ronda vagyok én? Megkérdezném a lányt itt felettem, de már alszik.

 

„Nekem az első padban ülő lányok babrálták a fütyülőmet. Akkoriban ugyanis még jó hosszú volt, nagyon erős csigában, és kedvelt témájuk volt erről beszélni.”

 

Érdekes fütyülőd lehet, biztos nem kellett nagyon kotorásznod utána annak idején.

 

(Nem tartozik ide, de azért elmondom, hogy egyszer egy szombati közvetítésben hallottam a kommentátortól a Petőfi Rádióban: a meccs a végéhez közeleg, a bíró már keresi a fütyülőjét. Hová vezetett a jellegzetes petőfirádiós választékosság!... De hát nem is kéne manapság az ilyesmin meglepődni… némi izgalom, a 90 percnyi idegnyugtató magyar valóság után…)

 

Előzmény: prézlimájer (595)
Gandas Creative Commons License 2005.02.09 0 0 597
"Aki tud és tudja hogy tud, az veszélyes attól óvakodjatok. Aki tud és nem tudja hogy tud az bölcs, attól tanuljatok. Aki nem tud és tudja hogy nem tud, az okos azt tanítsátok. Aki nem tud és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Azt hagyjátok."

 

A forrás talán: "A nap mondása -- Idézőjeles topic", 487. hsz. (Ezt ugyanis levették, de az enyém még fenn van, ez hozta vissza a topicot, lásd: 465. hsz.)

 

"Aki buta, az nem fogja érteni hogy mondjuk Teller Ede (tegyük fel hogy ő egy okos ember volt) mitől okosabb nála, mert szellemi képességei nem engedik ezt felismerni."

 

Anus más eset: ő annyira érett, hogy minimális mintavétel alapján is tudja, kivel kell lefeküdnie, sőt, tisztában van azzal is, hogy nagy ívben el kell kerülnie a tapasztalatszerzés további lehetőségeit, ellenkező esetben az érési folyamat egy ilyen túlhajtott esetben már reverzibilissé válna.

Előzmény: prézlimájer (594)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!