A Rumbach S. utcában, a Madách tér után (A Dob u. felé) van egy papírbolt, ott extrém igényeket is ki szoktak szolgálni. A helyedben ott érdeklődnék, el tudom képzelni, hogy ott van.
Örülök, hogy vannak itt is tökéletes emberkék, akik még soha semmit nem írtak el! A gyengék kegvéért a dagasztás az ragasztás akart lenni, csak elírtam! Nem gondoltam, hogy ez ekkora lelki traumát fog okozni!
Tud valaki Ford Mustang makettek '66 vagy '67 esetleg '68 széria kürülit, azaz Shelby GT500-ast? (festést, dagasztást igénylő!) Valami a képen láthatóra hasonlítót, de persze én raknám össze! Még lenne egy extra igényem: Emberi áron! :-)
Sziasztok! Látom kompresszorokról van szó. Nekem hobbi kompim van (23L, 8bar, stb) Ha valakit nem zavarja a nagyobb mérete és hangja, akkor nyugott szívvel ajánlom! (csak addig hangos, amig fel nem tölti 8 BAR-ra a tartályt, utána csak akkor tölt ha 6 alá esik!!!)
És nagyon nagyon sok oldalú! (autó-motor-kerékpár pumpálás, PC tisztítás, stb)
Valahol a budafoki út elején van egy kompresszorokat és alkatrészeket árusító bolt. Valahol még a galvani utcai megálló előtt. Egy bevásárló központ közelében a kifelé vezető oldalon.
Én két éve voltam ottan de szerintem, még megvan. A tudakozó is biztosan megmondja.
Itt vidéken nem olyan könnyű olcsó, és jó kompresszort lőni... :( Egyébként most megyek mindjárt felvételi dumcsira, mert kéne már megint egy munkahely... :)) Ezért érek rá... :)
Pb palackról. Elvonulok egy viszonylag szélvédett helyre, hokkedlire felkészítve a cucc úgy, hogy utána rá tudjak borítani egy cipősdobozt.
Télen elég por, és bogármentes tud lenni, viszont akkor nehezebben szárad.
Eddig így csináltam, most egy festőkamrácskát akarok csinálni, elszívóval, és rácsukható tetővel. Ezenkívül kibelezésre kerül egy kombinált hűtőnek a kompresszora, így levegőm is lesz. Tartályt még nem tudom, miből csinálok, de majd lesz valami. :))
És ezt még össze is kellene raknom, házfelújítás közepette. :)))
Mivel én csak a kasztnit fújom, a többit ecsettel mókolom, elég egyenlőre a Revell legolcsóbb pisztolya is.
Off: szia lee, mivel nem publikus az emiled, csak remélem, hogy megkapod az üzenetem: kérlek, keress meg, norah jones és diana krall ügyben. előre is kössz laslie leslie1966@freemail.hu
Ki hogyan fényez? Szobában, külön helyiségben, festőkamrácskában...
Hogyan rögzíted a fényezendőt, hogyan járod körül?
Képet is kérnék a hely leírásáról.
Van egy kialakakult elképzelésem az új fényezőkémről, de mielőtt megvalósítom, megkérdeznék másokat is. :) Eddig a saját fejem után mentem, de ki tudja, hátha vannak az enyémnél jobb ötletek is. :))
Bocsi fotofabrik de nem kerültem mostanság a géphez.... szani meg jól mondja 42 még a szürke színek ideje volt ha lehet így mondani..ha meg háború végei járműről beszélünk akkor is lehet szürke mert '45-ben megint előkerült az egyszínű szürke álcázófestés.
Sajnos azt vegig bogarasztam, de semmit nem talaltam rola, lehetseges hogy mar nem is gyartjak, csak valami elfekvo keszletek vannak belole. Azert koszi
Az ebay-en talalkoztam egy makettel ami erdekelne ( Dragon -orosz repulofedelzeti levego fold raketak), de sajnos a leiras elegge gyenge, es remelem hogy valakinek mar volt hozza szerencseje es meg tudna irni hogy kb. milyen es mennyi fegyverzet van benne.
Sziasztok! Elnézést mindenkitől az offért, de ez a kisgyermekemnek fontos lenne:
Budapesti Metró makettet keresek, esetleg villamos is jó lehet. Combino előnyben! Ha tud valaki fellelhetőséget, kérem írjon egy mail-t, címem publikus. Előre is köszi
HELLER: Admiral Scheer HMS Illustrious Arromanches/HMS Colossus Kriegsmarine Richelieu/Jean Bart
Academy/Minicraft IIVh-s 144es repülőgépek
24/25ös méretben bármelyik gyártótól:
1948 Tucker Torpedo 1957 Chevy Bel Air 1958 Buick Limited Riviera 1959 Cadillac Eldorado 1967 Shelby GT500 (olyan 4lámpás Mustang, aminek majdnem középen vannak a belső lámpái) 1968-70 Dodge Charger (Lehet a tábornok is) 1969 Mercury Cougar