Kérdésedre a pontos választ ribizli (59)-es hsz.-ében (is) olvashatod, de bemásolom:
Csepelen a Szabadkikötő gyorsforgami út mellett.
Gépkocsival IX. kerület, Közvágóhíd, OBI-nál jobbra, majd onnan kb. 3 km.-nyire bal kéz felőli részen. Az útról már láthatóak a majdani szorgoskodók, picit figyelni kell, de tavalyról úgy emlékszem, hogy ki is volt táblázva. Olvasd végig az oldalt, bővebb infohoz jutsz csepeli szedésről is: nem veszítesz semmit!
Ma nyit Csepelen az epres. Még az idén van, jövőre való igaz már Csepelen nem lesz eper, mert eladták a területet. Mindennap 8-19-ig van nyitva. Az árak azok, amit Feketefelhő leírt. Már van eper, szerintem hétvégén elég sokan lesznek.
Kedves Feketefelhő azt kívánom legyen igazad. A 10-es útról vizslatva semmi jele az eper szedési kezdeményezésnek. Szerintem már nincs is eperföld. Ha esetleg valami tuti infótok lenne, tegyétek közkincsé.
Erdbeerland!
Csepelen, Lupa szigetnél és Pomázon is lesz szedd magad eper. Valószínűleg a hét végefelé nyitnak (vagy jövő hét elején - de ez csak magán vélemény).
Árak: 270 Ft/kg, illtve 10 kg-nál nagyobb mennyiség esetén 250/kg (úgy, mint korábban).
84 hozzászólás nem sok és ha gondosan végigböngészed őket, akkor képben leszel az elmúlt éveket illetően. A helyzet nem nagyon változott, az új infókat folyamatosan fogják írni a topiktársak.
" Szedd magad! rendszerben olcsó kajszi- és őszibarackvásár naponta 8-14 óra között az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági Szakközépiskola Dónát úti tangazdaságában. Tel. 36/313-434. Ár: 150 Ft/ kg. Elszállítás saját edényben!"
Kérdéses felvetésed jogos, de AKKORA szóközös péntek du. volt a túloldalról, hogy értékelnem kellett az egyáltalán választkapást is!
A telefonos hölgy aligha volt képben 1szerű kérdésemre adott válaszának hitelességében ... Ajánlatot sem Csepelre, sem Pomázra nem mondott, csupán 1 nagy ÁLTALÁNOSt:-((
Garancia nuku, reggel 50 %-os lutrira, de kimegyünk.
Eredményről vagy pofirapottyanásról beszámolok.
..... Talán ügyesebb lettem volna a Te rámenőségeddel?
Ma du. 3 után érdeklődtem a 004-es végződésű számon: még nyitva vannak, de tudtok-e napi infoval segíteni, vagy a hét 2. felében epreztetek-e eme helyek vmelyikén?
Szombat reggel Csepel felé indulnánk családilag a XVI. kerületből.
Régen Pomázon, de a Dobogókő felé eső részén túl volt egy hatalmas gyümölcsös, vmi munkaterápiás intézethez tartozott. Ott cseresznye, meggy, barack, szilva meg alma is volt. A gugli nem mondt tuti infot... ribizli