Micsoda lelet! :)))) Azért a cápa is menthetőnek néz ki, meg olcsó.
Moszkva: A 3-ik szomszédunkban apám egyik barátjának volt ilyen, csak sárga-fekete (gyári megoldás volt!). A környék egyik legszebb autója volt a 80-as években.
UZ rendszáma volt, megörökölték, 15 év állás után valami gyűjtő megvette, 40, vagy 60 e km-rel....
Fülünkben még ott rezonált a V8-as Audi hangja, mellkasunkat szorította a nagyon gyanús bálnamerci emléke, de mentünk tovább. És vettünk autót. Tovább »
Honosítanék egy 1992 ben született de 1996 állt forgalomba lévő E36 os 316i - s BMW - t. Átment mindenen, karosszéria, alja, új gumik, teleszkópok meg miegymás felújítások. Sőt még euro II be is sorolták de a co. Az kibaszott magas, nagyon magas. Már csak ezt az egy adatot vizsgálják, aki nekem ezt rendezi, igen nagy arányba etanolt tankolt de csak pár tizedet csökkentett. Alapjáraton jó, de utána nem.
Azon már túltettem magam, hogy katalizátor is kell de 160 ért találtam az Unix - ban, ennél esetleg jóval olcsóbban nem lehet hozzájutni ami jó is ? A mindenféle tesztelgetésekre már nem akarok költeni, hogy mindig 17 ezer s meghasal az autó.
Próbálnám tesztelgetni a első körben a légtömegmérőt (elég tetemes fogyasztás, nem túl veretes teljesítménnyel) lehúzásos módszerrel, de ahogy lehúzom egyből leáll a motor, illetve ha lehúzva próbálom indítani akkor max 1-2 ütemet megy és ledadog. Nem kéne valami középértéken elketyegnie azért? 318is automata. Köszi