Pedig oTT kell hogy legyen, vagy valami már előtte nem stimmel. Amikor nekilátsz az írásnak, előjön a szövegmező, alatta pedig az egyéb, mint például új kép. Rákattintasz a tallózás gombra, erre be jön egy ablak, oTT kikeresed a feltölteni kívánt képet, ami nem lehet túl nagy. Én le szoktam kicsinyíteni 640×480 -as méretre. Ekkor oTT megynyitás, erre az az ablak eltűnik, és ekkor kattintasz rá a feltölt gombra, minek hatására kis(hosszú) várakozás után megjelenik a kép alul a szövegmező alatt, mellette oTT a felirat: beszúrás
törlés
Megnyomod a beszúrást és a képet átemeli a szöveg mezőbe.
És ha még mindíg nem működik, akkor érdemes szolgáltatót váltani:-)))
Bocs ha kicsit szájbarágós voltam, én is eleget szoptam az elején mire rájöttem hogyan működik a dolog( talán nem ártana egy kezelési útmutató a Zindexhez a Zindextől). Én egy holt topikon gyakoroltam:-)
Próbálnék feltölteni, ha hagyná a szolgáltató! Nagyon gagyi nálunk a net. Rendszeresen leszakadunk naponta többször bizonytalan időre. Kiváltképpen este.
Elméletileg igen. Legalábbis mostanában olvastam róla, hogy bár eltér a kivitele a NEM szabványtól, a kapcsoló belemegy és a helyén marad. Magam még nem próbáltam, ill. nekem kis barkács van a Fleischmann-Profihoz. Akkor még nem használtam a 9545-öst. Azért figyelj rá, hogy amikor kinyitod a fedelét, a rugó el ne vesszen... "A megismerés próbálkozásokon keresztül történik." ;-)))
Emellett szerintem nem csak azért ilyen drága, mert nem hozza be a nagyker., hanem mert ez a LED a modellezésen kívül máshol nem igen használatos, azaz nem fogy belőle akkora mennyiség, mint a 5-öd annyiba kerülő sárgából.
Emellett szerintem nem csak azért ilyen drága, mert nem hozza be a nagyker., hanem mert ez a LED a modellezésen kívül máshol nem igen használatos, azaz nem fogy belőle akkora mennyiség, mint a 5-öd annyiba kerülő sárgából.
Ha a bordó csíkos festésű érdekel, a Makettinfón találsz egy gyönyörű modellt 1:32 ben az M61 011 ről. Szép, részletes nagyon profi munka. Az ütközőkről is van pár közeli fotó. Elérés: Makettek(régi) / Minden más / M61 NOHAB
A NoHAB-könyv alapján szállításkor a mellgerenda, alváz, szellőzőrácsok MSZ 1310 gyöngyszürke (RAL 7032), A kotró, a tető és a kapaszkodóhágcsók MSZ 1200 galambszürke (RAL 7035)
Időközben aztán a feljárólétrák, akkuszekrény, gáztartályok és forgóvázak is RAL 7035 lett. A 004-es 1977.12.21-ével kapta meg a narancs színtervet.