Felhívás: tegnap a Vértesi Terepmaratonon találtunk egy "II. Geocaching teljesítménytúra" feliratú kitűzőt a piros sáv jelzésen, nem messze a P sáv / P + jelzések elágazása előtt, még a túra elején. A jogos tulajdonosnak nyilvánvalóan hiányzik, ha nem olvassa a topikot, de valaki ismeri esetleg, ne habozzon szólni neki. Elérhető vagyok e-mailen (publikus), vagy a +36-húsz-kilenchéthathárom-kettőnullanyolc telefonszámon.
Nekem Jaat juttatta eszembe,hogy a LeFaGYSz céljában felejtettem a tolvaj-hegyi bemelegítőkör után levetett átázott cuccaimat,amiket azt hittem otthon a mosógép tetejére raktam amikor éjjel hazaértem,de tévedtem.A tévedésemre 5 nap után derült fény.
Hát igen. A Mátrixban úgy van ez, hogy ha a rajtból a célba a sajátvektorod mutat, és sajáterőből oldottad meg az eljutást, akkor sajátértéke van a túrának.
Én is köszönöm ezt a túrát. Csak legekben tudok beszélni. Az alapanyag fantasztikus volt (a táj), de amit ti hozzátettetek azért tényleg gratuláció. Érdemes volt elmennem az ország legnyugatibb városából ide, nem kis költséggel, Megérte, Köszönöm, a jelvény gyönyörü, Összel megyek, További sok sikert, KCS.
A Börzsönyben, a Dél-Börzsönyi kilátások teljesítménytúrán (ha jól emlékszem valahol a Só-hegy és Gál-hegy között, de még jóval azelőtt, hogy leereszkedtünk volna Morgó vasúti megállóhoz). Sajnos nem volt teljesen új nyom, meg kicsit olvadófélben volt ott a hó, de a mérete (és talán az alakja-teli talppal lépett :D) alapján én a borzra voksolnék.
Hát igen, amikor mi voltunk ott, akkor kb. 10 emberből 8 beállt pit-stopra. Hű, jókor jut eszembe, a fél palack kóla még ott lötyög a zsákomban, amit ott vettünk.
(amúgy csak elméletben adtam ott fel, mert épp mélypont volt ottan megint. :)
Magyarországi Forrástúrák a Pilis-Visegrádi-hegységben 45
Sziasztok!
Számomra tökéletes túra volt a fent említett szombati tt.! Kiváló útvonal, szép idő, remek szervezés, barátok, ismerősök, és a jelvény is nagyon ott van!
Képes beszámoló itt:
http://kep.tar.hu/lazas/50669466#2
Üdv!
Hatalmas Köszönet a rendezőknek, segítőknek, pontőröknek!
Mindenképp ott leszek,esemény beírva a naptárba.Kösz szépen a Bia 25-ön felszolgált nézsai barackpálinkát,finom volt és még a futásnál sem okozott problémás tüneteket.
Én a Hideglelős kereszt feletti enyhe lejtőn gondolkodtam el azon, hogy miért nincs családbarát résztáv búbánatvölgyi céllal... :) Ha lett volna, tuti nem megyek el Esztergomig (amit aztán tutira megbánok)