Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.09.22 -2 2 366133

Orosz szakértő: évtizedek óta egyhelyben álló, karbantartatlan harckocsikból próbálnak fegyvert faragni az oroszok:

 

https://www.youtube.com/watch?v=60oXahE9yx8

macmester2 Creative Commons License 2022.09.22 -3 3 366132

Mevegyev egy kretén 

 

"Medvegyev odaszúrt a Krímet célzó NATO-csapással fenyegetőző nyugati katonai vezetőknek is, akiket „nyugdíjas idiótáknak” nevezett a bejegyzésben. A korábbi orosz elnök szerint az orosz hiperszonikus rakéták hamarabb elérnék az európai és amerikai célpontjaikat, mint a NATO-csapás Krímet."

 

a gyagyás abba nem gondolt bele, ha elindítják a rakettákat, a NATO és indít...

max. Medvegyev örömködhet kb. 10 percet, hogy hurrá elpusztítottuk a NATOt... aztán vége neki és Oroszországnak is, mert lassabban (4-5 mach), de odaérnek  a NATO raketták...

 

The Incredible Hulk Creative Commons License 2022.09.22 -2 1 366131

Így is segíti az orosz ipart.

Előzmény: Törölt nick (366129)
püfffneki Creative Commons License 2022.09.22 -1 2 366130

Gondolom mindenki inkább fagyoskodna, minthogy a frontra vigyék.

Előzmény: sszinténzenész (366120)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.22 -3 1 366129

a nep masik csoportja pedig buszken kuldene gyerekeit, fiait a frontra, hosi halottnak.

 

Ha hősi halált hal kap érte egy zsír új ladát a család szép libafos-ződ szinben.

 

 

Előzmény: altimus (366126)
AP1111 Creative Commons License 2022.09.22 -1 3 366128

Az iráni haditengerészet idén ősszel orosz és kínai hadihajókkal közös gyakorlatokon vesz részt – jelentette be Mohammad Hoszein Bagheri vezérőrnagy csütörtökön Teheránban.

Az iráni fegyveres erők vezérkari főnöke nem sok részletet árult el a tervezett manőverekről, de elmondta, hogy más országok, például Omán és Pakisztán is részt vehetnek benne.

Bagheri a bejelentést a Mehr hírügynökség szerint a szent védelmi hét alkalmából Teheránban rendezett katonai parádé keretein belül tette.

“IRÁN, OROSZORSZÁG ÉS KÍNA HADITENGERÉSZETÉNEK RÉSZVÉTELÉVEL IDÉN ŐSSZEL GYAKORLATOKAT TARTANAK AZ INDIAI-ÓCEÁN ÉSZAKI RÉSZÉN” – IDÉZTE BAGHERIT A HÍRÜGYNÖKSÉG.

Ez lenne a három haditengerészet negyedik közös gyakorlata 2019 óta, és az első az ukrajnai ellenségeskedések eszkalálódása óta. Tizenegy iráni hajó, három orosz és két kínai hadihajó vett részt a 2022 januárjában az Indiai-óceán északi részén tartott gyakorlaton.

Az orosz védelmi minisztérium szerint az akkor gyakorolt tevékenységek között volt tengeri célpontok tüzérségi tűz alá vétele, keresési és mentési műveletek, valamint egy civil hajó kiszabadítása kalózoktól.

Oroszország és Kína a hónap elején közös járőrözést hajtott végre a Csendes-óceán északi részén, Japán partjainál. Az orosz Csendes-óceáni Flotta és a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg Haditengerészetének összesen nyolc hajója vett részt ezekben a manőveren INKET:FacebookRumbleRSSTelegramTwitterVKontakteYoutubeEZ IS ÉRDEKELHETPOLITIKAVarsó: az orosz mozgósítás a vereség jele, de azért több NATO katonát kérünk POLITIKABoJo köszönetet mondott Vlagyimir Putyin inspiráló vezetéséért (videó) POLITIKATrump a harmadik világháborúra figyelmeztetAjánlóIrán napi 9 millió köbmétert orosz gáz vásárlását jelentette beGazdaság 2022-09-20 15:30 Oroszország újabb gázvezetéket állít leGazdaság 2022-09-20 12:27 Kreml: másokkal ellentétben Oroszország és Kína nem akarja uralni a világotPolitika 2022-09-18 13:03 Videó: hajóelhárító rakétákat tesztelt az orosz hadsereg az Északi-sarkvidékenPolitika 2022-09-16 15:26 Véglegesítették a Kínába tartó új orosz gázvezeték projektet: jön a Szojuz VosztokGazdaság 2022-09-15 20:04EZ IS ÉRDEKELHETA térd- és csípőfájdalmakban szenvedőknek el kell olvasniukriss hírekVarsó: az orosz mozgósítás a vereség jele, de azért több NATO katonát kérünk2022-09-22 20:40 BoJo köszönetet mondott Vlagyimir Putyin inspiráló vezetéséért (videó)2022-09-22 20:30 Trump a harmadik világháborúra figyelmeztet2022-09-22 20:13 Ausztria elutasítja az orosz gázimport betiltását2022-09-22 20:03 Kreml: hazugság az egymilliós mozgósításról szóló híresztelés2022-09-22 18:28 Ukrajna tökéletes kísérleti terep az új amerikai UKRÁN VÁLSÁGKreml: hazugság az egymilliós mozgósításról szóló híresztelésHazugságnak nevezte Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő csütörtökön azt a híresztelést, amely szerint az Oroszországban elrendelt részleges mozgósítás nyomán akár egymillió embert is besorozhatnak. Peszkov emlékeztetett... 55 orosz és donbasszi katona tért haza az orosz-ukrán fogolycsere utánAz orosz védelmi minisztérium csütörtökön közölte, hogy 55 orosz és donbasszi katonát engedtek szabadon az Ukrajnával folytatott nagyszabású fogolycsere keretében. A kiszabadult katonákat légi úton... Kuleba: duplázzák meg a támogatást, több fegyver, több szankció kellDmitro Kuleba ukrán külügyminiszter felszólította a Nyugatot, hogy "duplázza meg" az Ukrajnának nyújtott támogatását. Egy ilyen lépés lenne a legjobb válasz Vlagyimir Putyin "harcias..

storm in a teacup Creative Commons License 2022.09.22 -3 4 366127

Angol nyelvű forrás:

 

https://www.newsweek.com/how-break-arm-becomes-top-google-trend-russians-face-putin-ukraine-war-conscription-1744830?fbclid=IwAR2NdjWEocyrwD3xL0wjk11CVjq93whfSKmuUcO5AOEtnMf_oQj3-Q-6HzA

 

 

kommenteket is érdemes olvasni

 

 

"Hogyan törjük el otthon a karunkat"

 

(как сломать руку в домашних условиях)

 

– Oroszországban ez a legfelkapottabb keresési téma ma, miután Putyin bejelentette az egyelőre részleges mobilizációt.

Ugyanis törött karral nem visznek el katonának.

Az emberek inkább eltörik a saját karjukat, mint összefogjanak az agresszor ellen.

Ha volt benned még illúzió, hogy majd Putyint a saját népe megállítja, remélem, most már érted, hogy nem fogja. Az orosz nem felnőtt társadalom, ezért választ atyuskát, és ezért lenne bizony szüksége gyámra, amely felneveli.

Nem vállal felelősséget, ezért keres bűnbakot a saját nyomorára.

És előbb töri el a saját karját, mint szembenézzen az elcseszett rendszerével. Előbb köpködi meg a nyugatot irigyen, mintsem belátná, hogy azért nem sikerült a vágyott felzárkózás, mert lusta volt fejlődni, és elszalasztott megannyi lehetőséget.

Mem ismerős ez idehaza is?

Nem véletlenül az: a magyar nép pont ilyen.

 

Eközben a metróban fogdossák már össze a harcképes, megfelelő korú férfiakat, lépnek oda hozzájuk, igazoltatják és regisztrálják őket, majd adják át személyesen a behívókat.

Első körben 300 ezer tartalékost hívnak be KÖTELEZŐ katonai szolgálatra.

 

Könnyített állampolgárságot adnak a hadsereghez csatlakozni akaróknak.

Tehát egy rakás ázsiai, posztszovjet állam-beli embert is fogadnak.

És nem, ne hidd, hogy a fideszes és mihazánkos agymosottak majd elgondolkodnak, frászt!

Ezért IS "Bidét" meg "zselét" okolják.

Igazán felnőtt szokás valakit a nevével gúnyolni, nemde?

Na hát ez a jellemző az összes ilyen szerencsétlenre, akik szerint az amúgy senki által nem vitatott amerikai és ukrajnai hibák, bűnök bármiféle legitimációt jelentenének Putyinnak arra, amit művel.

Igen, félek.

És eszembe jutnak Thomas Jefferson, az Egyesült Államok alapítójának és harmadik elnökének szavai: "Bizony reszketek hazámért, ha arra gondolok, hogy Isten igazságos."

 

Bálint NatáliaOszd meg bátran!

altimus Creative Commons License 2022.09.22 -2 3 366126

> A nép,sajnos egymás között is le kell csörtézze a vitát, nem a csak a karhatalommal.

 

igazad van.

 

- a nep egy csoportja nem szeretne ha a fiaikat besoroznak es egy idegen orszagban pusztulnanak az ego tankokban.

 

- a nep masik csoportja pedig buszken kuldene gyerekeit, fiait a frontra, hosi halottnak.

 

na, ez a ket csoport fog oroszorszag nagyvarosaiban, varosaiban osszecsapni es csortezni.

Előzmény: koniecnácik (366122)
macmester2 Creative Commons License 2022.09.22 -3 3 366125

és csodálkozok, hogy itt nyüzsögnek a fideszesek... tápolják őket FSzB/Kreml propagandával... nem kicsit...

Szintet lépett a Magyar Nemzet az orosz propagandában: szerintük Amerika a bábmester, akit nem érdekelnek az oroszok jogai

„Hamarosan akár kétmillió orosz katona állhat majd talpig fegyverben, és kezdheti meg a pár évtizede Ukrajnának nevezett terület leradírozását a térképről”

– kezdi cikkét a Magyar Nemzet újságírója a lap „A háború most kezdődik” című írásában. A szerző a február vége óta zajló háborúról ezután azt írja, a „Putyin által különleges katonai műveletnek becézett akció kis bemelegítő gyakorlat, gyerekcsíny” volt – és csak hogy képbe legyünk: Pilhál Tamás egyébként a Nemzet azon újságírója, aki az abortuszt választó nőket gyilkoshajlamú és beszűkült tudatállapotú embereknek mutatta be korábban, az energiaválságról pedig úgy tartja, azt „Európa sírásói idézték elő”.

Tehát Pilhál gondolatai: a szerző úgy tartja,

„milliós ármádia zúdul a szomszédra, hogy elsöpörje az amerikaiak által háborúba hergelt, a NATO által kiképzett, fülig fölfegyverzett, Bandera-kultusszal átitatott, csalinak használt ukránokat. Úgy tűnik, a finomkodásnak vége.”

Majd kifejti, az egész háború „Amerika terve volt”, mert „nem akarta megérteni”, hogy „a Szovjetunió megcsonkított örököse, Oroszország nem szeretne NATO-támaszpontot, Moszkvát fenyegető támadórakéta-ütegeket látni ősi földjén.” És persze eközben ne felejtsük el azt sem, hogy Pilhál szerint

„A háború volt a terv. Az 1991-ben megalázott, a mi Trianonunkhoz hasonlóan (bár arányaiban nálunk sokkal kevésbé) megcsonkított Oroszország sarokba szorítása, háborúval és szankciókkal való kivéreztetése és újabb, talán végső földarabolása.”

 

vajon mennyit fizetnek a hazaárulásért? mert ez már az.

 

0.5bit Creative Commons License 2022.09.22 -2 0 366124

„Tavaly az orosz gáz importunk 40 százalékát az orosz gáz tette ki. Ma már csak 9 százalék a vezetékes gáz” – mondta Ursula von der Leyen,.

 

Ez mellett jön 7-9% a kína által orosztalanított gáz, meg az oroszok szállítottak LNG is az EU-ba nem csak csővezetékest ...

Előzmény: Törölt nick (366080)
macmester2 Creative Commons License 2022.09.22 -2 1 366123

https://twitter.com/i/status/1572624326548922375

 

🤣😂🤣😂🤣😂 zseniális becopáta a Peskov kölyöknek.

 

 

 

 

koniecnácik Creative Commons License 2022.09.22 -3 1 366122

Nem polgárháború. A hatalom ellen tüntetnek. A rendőrséggel, katonasággal lesz a csörte. Ez lesz a legnagyobb fejfájásuk, nem az orosz háború.

 

Pedig ,de.

Ugyanis a járvány kapcsán is láttuk, hogy mire képes egy,a társadalom működését alapjaiban befolyásoló, megosztó jellegű eszme.Az ukrán háború meg a szankciók kapcsán ugyanez a helyzet.A nép,sajnos egymás között is le kell csörtézze a vitát, nem a csak a karhatalommal.

Előzmény: sszinténzenész (366118)
azelsőtíz Creative Commons License 2022.09.22 -1 1 366121

"Nem világos, hogy az orosz tartalékból mennyit vetettek már be az ukrajnai harcra. A nyugati hírszerzés tisztviselői állítólag 2021 novemberében azt mondták, hogy Oroszország „tartalékos katonák tízezreit” hívta be a háború előtti mozgósítása keretében. [4]  Ukrán katonai tisztviselők 2022 júniusában arról számoltak be, hogy az orosz erők a mozgósított tartalék 80 000 tagját kötelezték az ukrajnai harcra. [5]  Az orosz hadsereg valószínűleg a háború előtti mozgósítási erőfeszítésben hívta le a leginkább harcképes tartalékokat, ami arra utal, hogy a jelenlegi részleges mozgósítás a kezdetektől fogva kevésbé harcképes személyzet bevonásával kezdődik."

 

https://www.understandingwar.org/backgrounder/ukraine-conflict-updates

 

 

 

sszinténzenész Creative Commons License 2022.09.22 -2 4 366120

A gazdaság a földbe áll, inkább a lakosság felé szolgáltatnak.

Ez pont az ellenkező hatást váltja ki, mint amit szeretne Putyin, a nyugati államok még jobban támogatják majd Ukrajnát, esetleg még komolyabb fegyverekkel. Putyin meg nem tud mást tenni, mint atommal fenyegetőzik és a frissen berendelt tartalékosokat szuronyrohamokra vezényli...

 

 

Hát persze, mert a munkanélküliséget meg a nuku gazdaságot csakúgy tapsolni fogják a tömegek.

Előzmény: The Dark Side of the Moon (366034)
sszinténzenész Creative Commons License 2022.09.22 -2 2 366119

Kritikusan alacsony szinten az Európába érkező orosz gáz mennyisége, miközben idén télre még van elegendő tartalékunk az orosz import nélkül is – írja a G7.hu. Ezzel csökken az oroszok zsarolási potenciálja.

 

 

Hát persze. Mikor hatalmas tömegek követeleik a gázt, meg a szankciók végét, akkor pont lecsökken a Putyin potenciálja. Ezeket a logikus dolgokat magadtól találod ki vagy segítenek?

 

Előzmény: Ottlaki (366019)
sszinténzenész Creative Commons License 2022.09.22 -2 1 366118

Nem polgárháború. A hatalom ellen tüntetnek. A rendőrséggel, katonasággal lesz a csörte. Ez lesz a legnagyobb fejfájásuk, nem az orosz háború.

Előzmény: koniecnácik (366010)
sszinténzenész Creative Commons License 2022.09.22 -2 3 366117

Kifulladt a tudományba vetett HIT, amikor már azt sem tudja megmondani, ki nő , meg ki férfi. Ez ugye, alapbiológia.

Előzmény: koniecnácik (366114)
altimus Creative Commons License 2022.09.22 -2 1 366116

elnoke valogatja. de a mo-on tapinthato kezi vezerles az nem tipikus az usa-ban. a szakminiszteriumok igen nagy onallosaggal alakitjak a sajat teruletuket.

 

az usa ketpartrendszere is egy erosen elbaszott rendszer, ami reformra szorulna, az elektori rendszerrel egyutt.

 

az usa elnokenek szukebb szakmai csapata szabja meg a policy-t, az egyes iranyokat. mint pl. az adopolitikat ..., az egyik elnok erre teszi a hangsulyt, a masik arra. de a bonyolult erdekegyeztetesi mechanizmus miatt jo ha egy elnoki ciklus alatt egy, max ket lenyeges policy-t tud egy elnok megvaltoztatni, atalakitani. sokan meg erre se kepesek (pl. trump)

Előzmény: koniecnácik (366109)
sszinténzenész Creative Commons License 2022.09.22 -1 2 366115

Dehogyis. A háttérhatalom irányít.

 

Viszont Biden rendkívül agresszív az oroszokat illetően, nem volt még ilyen elnök. Mondjuk, ennyire démens sem.

Előzmény: koniecnácik (366106)
koniecnácik Creative Commons License 2022.09.22 0 3 366114

Jól tudjuk.

Megtanultuk két röpke év alatt.

Előzmény: sszinténzenész (366111)
zdcmchy Creative Commons License 2022.09.22 -1 2 366113

Nagyon nehezen látja be valaki, hogy ebből nem lett háború.

Előzmény: koniecnácik (366100)
koniecnácik Creative Commons License 2022.09.22 0 2 366112

Te jó ég! Te ezt a sok marhaságot el is hiszed?

 

 

Nem hiszi...

De reméli.

Előzmény: sszinténzenész (366108)
sszinténzenész Creative Commons License 2022.09.22 -1 3 366111

Csakhogy nem minden "szagember" becsóletes.

 

 

Az egész tudományos élet a legmélyebb gödörben van.

 

Ugyanaz a görög számolta ki, mint a covid valódi halálozási rátáját: nagyon kevés tudományos dolgozat tartalmaz valós tényket.

Előzmény: koniecnácik (366099)
zdcmchy Creative Commons License 2022.09.22 -1 1 366110

Kamala a főnök. A szovetúnió utolsó vezetői is nagyon idősek szenillisek demens betegek voltak. Amerika nagyon pontosan követi a szovjet mintát a felbomlásának a folyamatában.

A gorbacsov talán még hátra van, vagy az is lehet, hogy obama volt az, nem feltétlenül előírás, hogy olyan teátrális bejelentésben végződik mint az szovjetúnió.

Előzmény: koniecnácik (366106)
koniecnácik Creative Commons License 2022.09.22 -1 2 366109

az usa-ban komoly felkeszultsegu csapatok, mind a kulugyben, mind a fegyveres erok kotelekeben, dolgoznak az usa kulpolitikajan, ezen belul is az orosz-ukran konfliktus kezelesen. az elnok meg veletlenul se dont egyszemelyi feleloskent ezekben a kerdesekben.

 

Akkor szuper!

 

Azt jelenti, hogy amolyan fusskiöblítsd ki jellegű szerepet szántak az öreg alzheimeresnek,mondjuk kicsit megnyugodtam, mert eleinte nyugtalankodtam,ugyanis  azt hittem, hogy az usa elnöke fontosabb kérdésekben is dönt,minthogy mi legyen reggelire.

 

Előzmény: altimus (366107)
sszinténzenész Creative Commons License 2022.09.22 -3 4 366108

egy polgarhaboruban minden elkepzelheto. tegnap mar voltak oroszorszagszerte tuntetesek. putyinnak nincs hova mennie, nincs hatorszag. ha bukik, akkor megy a targyalasra, talpig vasban.

 

 

Te jó ég! Te ezt a sok marhaságot el is hiszed?

 

A valóságban: nagyon bravúrosan eladták otthon a háborút. A karkovi "offenzíva" után mindenki felháborodva követelte a keményebb fellépést.

 

 

 

Előzmény: altimus (365997)
altimus Creative Commons License 2022.09.22 -2 1 366107

az usa-ban komoly felkeszultsegu csapatok, mind a kulugyben, mind a fegyveres erok kotelekeben, dolgoznak az usa kulpolitikajan, ezen belul is az orosz-ukran konfliktus kezelesen. az elnok meg veletlenul se dont egyszemelyi feleloskent ezekben a kerdesekben.

 

azt a bizonyos piros gombot se olyan konnyu megnyomni, se az usa-ban, se az oroszoknal.

Előzmény: koniecnácik (366106)
koniecnácik Creative Commons License 2022.09.22 -3 3 366106

Joe Biden amerikai elnök ismét közröhej tárgyává vált, miután a The Global Found elnevezésű AIDS ellenes szervezet konferenciáján mondott (olvasott fel) beszédet

 

 

A szerencsétlen flótás megint eltévedt a színpadon.

És ez a roncs dönti el, hogy az orosz ukrán konfliktusban a nato, amelyiknek fő szponzora az usa,  mit,mikor és hol csináljon ,meg hogy mi legyen a piros gombbal(ha netán ,adott esetben véletlenül megtalálja) Meg kell e nyomni, vagy be kell rúgni,esetleg bokréta helyett halvínkor a kalap mellé tűzni?

altimus Creative Commons License 2022.09.22 -2 1 366105

igen, azon is nagy a nyugalom.

Előzmény: koniecnácik (366104)
koniecnácik Creative Commons License 2022.09.22 -1 1 366104

Pont annyi izgalom látszik csak, amennyi a másik képen:)

Előzmény: altimus (366102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!