Keresés

Részletes keresés

CSV93 Creative Commons License 2009.03.01 0 0 5989
Eleinte féltem a lebukástól, amikor még kezdő voltam. Mára egyre bátrabb vagyok, és ha fekete kordbársony nadrágot veszek fel, a folt sem látszik.

Az órákon azért nem félek, mert szinte oda sem figyelek rá, amikor be-beeresztek. Teszem ezt olyan ügyesen, hogy az állandó padtársam, a legjobb barátom, akinek köszönhetem, hogy kb. 3 éve élvezem a bepisilést, észre sem veszi.

Pedig azt már megfigyeltem nála, hogy ahányszor odanyúl a nadrágjához, olyankor mindig becsurrant egy keveset.

Nyáron együtt járunk bringázni, meg a vízpartra akciózni. Ennek ellenére egyszer sem gondoltunk arra, hogy a másikkal foglalkozzunk, mindketten heterok vagyunk. Egy-egy formás csajtól mindkettőnknek hamar feláll. Igaz, attól is, ha a másiknál meglátunk egy-egy foltocskát.

Előzmény: Törölt nick (5980)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.01 0 0 5988
Fújj! Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem ez (is) baromi gusztustalan. Én is szoktam ilyet csinálni, de élvezés után azonnal tisztát veszek fel. Ha van lehetőségem, le is zuhanyozok alsógatyacsere előtt még egyszer.
Előzmény: CSV93 (5986)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.01 0 0 5987
Lehet, hogy most sokan fel fognak háborodni, azon amit írok, de ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Először is! Az biztos, hogy ezentúl nem fogok leülni egy busz hátsó ülésén sem. Ki tudja nem jártál-e előttem arra.
Arra nem gondolsz, hogy mi lenne ekkor, ha mondjuk az általad emlegetett "nyomorult hajléktalanok" húgytócsájába kellene beleülnöd, miközben épp vendégségbe, vagy színházba mész, vagy esetleg épp randid lenne? Akkor is annyira élveznéd? Én nem ítélek el senkit semmilyen perverziója miatt, de azért másokat ebből ki kéne hagyni és legalább az alapvető tisztasági és higiéniai normákat nem ártana betartani!
A történeted inkább elrettentett és undort, sőt már-már hányingert keltett bennem, mint sem hogy élvezettel olvastam volna.
Ha én néha-néha becsurrantok, minden ruhámat azonnal berakom a mosógépbe és kimosom. Ez, hogy elrakod, had "érlelődjön" és még büszke is vagy a szagára, inkább igénytelenséget tükröz.
Nem akartalak szándékosan megbántani, de nekem ez a véleményem a sztoridról. A bepisilést is lehet (és kellene) kulturált keretek között végezni.
Előzmény: Törölt nick (5985)


CSV93 Creative Commons License 2009.03.01 0 0 5986
Hazaértünk a nagyszülőktől. A hétvégén semmi különös nem történt, leszámítva, hogy lefekvés után egy jót élveztem az alsógatyámba. Még most is az az alsó van rajtam, este beteszem a szennyestartóba, ha előbb nem ér valami kis „baleset”.
Előzmény: CSV93 (5979)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.01 0 0 5985
Nem akarom túl színesre, vagy költőire venni a figurát. Múltkor, már nem először egyébként, megint bepisiltem hazafelé. A szokásos fekete "bepisilős" nadrág volt rajtam. Az alsógatyák közül az elsőbe tettem egy összehajtogatott pólót. Arra rá mégegy alsónadrágot húztam. kuki fölfelé középre. Menet közben kicsit becsurgattam, ellenőrizni, középen van-e még a gyík. jött ez első busz. hátul, jobboldalt szabad volt az ülés. máskor soha nem használom, mert az a nyomorulr hajléktalanok csövezőhelye. no, kabát föl, ülésre le. emberek jönnek-mennek, cserélődnek. Én meg csak eregettem a pisit. volt, hogy kísértésbe estem és elengedtem volna az egészet...
Nem lehetett, még hosszú volt az út. Egyébként túl rákészültem és sokat ittam indulás előtt. Annyira szúrt a hólyagom, hogy legtöbbször attól nem akart jönni. Ha a jármű mozog, nem akar jönni.
No, átszállás a Keletinél. akkor már nagyon be voltam pislve. A következő busz más típusú volt. Van két ülés, amelyiknek lábtámasza is van. Arra ültem, hogy meg tudjam emelni a lábamat. Ha átüt a gatyán a lé, ne lefollyon, hanem az ülés felszívja. (a többi embernek xarok a pofájára, mert alapjáraton ők is az enyémre...)
Ott már nagyon elengedtem magamat. Borzalmasan bepisiltem. A gatyám azt hiszem térdig ázott. Leszálltam. nem valószínű, hogy láttak valamit az emberek. A leszállás után már semmit nem tartottam vissza, de odafigyeltem, hogy közvetlenül az élvezés előttre maradjon. És itt jön, ami nem szokásos. Felhívtam egy fiatalasszony ismerősömet. Tud a dlogról, de hidegen hagyja. Ennek ellenére megérti, mert ő is perverz. Az élettársával püfölik egymást, ők azt élvezik. Én meg pont azt nem. Vele beszéltem, közvetítettem neki az utolsó lé eleresztést, amikor a lábamszárán lefolyt a cipőmbe is. Nem kellett elővenni a gyíkot, utcán nem is lehetett, csak benyúlni a kabát résén és megmasszírozni. Pukk közben is beszéltem a csajjal..
Otthon kicsit nehézkes volt a cucc levetése és eltűntetése, mert várt rám egy vendég...Ha ezt tudtam volna előre...
Szóval ennyi. De ez két héten belül kétszer is megtörtént.
A fekete nadrágom el van dugva. olyan szaga van, mint egy szakképzett csöves vénasszonynak két méterről...
boy69 Creative Commons License 2009.03.01 0 0 5984
Én is próbálkoztam középiskolai testnevelés órákon, de nem voltam olyan bátor, mint Te, meg otthon sem volt lehetőségem a nyomok eltüntetésére, mivel a szüleim általában előbb hazaértek. Így legtöbbször csak odáig jutottam, hogy az óra végén, amikor már vonultunk vissza az öltözőbe, beengedtem néhány cseppet. Az öltözőben azonnal felvettem az ingemet, ami eltakarta a tornagatyát. Amíg a zoknival foglalatoskodtam, rátettem még egy keveset, majd levettem a pisis tornanadrágot. A farmeromon már semmi nem szivárgott át. Középiskolában eddig jutottam.

Aztán jött a katonaság. Ott már nem voltak a nyakamon a szüleim. Ráadásul olyan századba kerültem, ahol minden második nap őrséget adtunk. Ott az őrtoronyban lehetett akciózni ezerrel. Háromóránként őrségváltás, minden egyes őrségváltásra jutott egy kis bepisilés és/vagy egy maszturbálás. Egyszer majdnem lebuktam, de szerencsére korán jött az ellenőrzés. Az őrtoronyba tilos volt zsebrádiót kivinni, és az ügyeletes tiszt kifejezetten azt ellenőrizte. Biztosan volt egy kis homo hajlama, de az őrök gatyájába is belenézett, nem rejtette-e oda valaki a tiltott eszközt. Akkor még éppen a bepisilés előtt voltam. Nem is tudom,mi lett volna, ha abban a pillanatban már túl vagyok rajta.

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.28 0 0 5983
Ugyan nem bepisilés, ez be...
Hogy ezek a japánok mit ki nem találnak...?! Mindenesetre érdekes. Ha jól láttam az egyik csaj közben be is pisilt az erölködéstől.
http://video.xfree.hu/?n=meszipista|9ec1941524bd521bf141a942e29ef709
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.28 0 0 5982
Ez még eszembe jutott az előzőhöz:
Sok mindentől függ, hogy mikor csinálom. Nem csak a hangulatomon múlik, hanem például attól is, hogy mikor adódik olyan helyzet amikor meg tudom és meg merem csinálni.
Előzmény: Törölt nick (5981)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.28 0 0 5981
Én sem csinálom túl gyakran. Általában havonta vagy inkább kéthavonta egyszer szabadul el a fantáziám és veszem rá magam ilyen "játékokra".
Előzmény: boy69 (5977)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.28 0 0 5980
És nem vették észre óra közben?
Mondjuk velem is volt hasonló eset egyetemen. De akkor speciális körülmények voltak. 1. Projektorról ment az előadás, ezért be volt sötétítve.
2. Egy bazi nagy teremben voltunk (Konferenciaterem), ahol a hozzám legközelebbi ember is kb. 4-5 méterre ült.
3. Az előadó tanár kb. 20-25 méterre volt tőlem, így még véletlenül sem láthatta az arcomat, hogy mi is történik az asztal alatt.
Ilyen körülmények között nyugadtan kézzel is rá tudtam segíteni, senki nem vett észre semmit.
Engem amúgy vonzanak az ilyen lebukásveszélyes helyzetek. Így valahogy sokkal izgalmasabb, sokkal jobban fel tudok izgulni. Lehet, hogy bepisilni is ezért szeretek.
Előzmény: CSV93 (5979)
CSV93 Creative Commons License 2009.02.27 0 0 5979

Ezért szeretem ezt a fórumot. Ma is akcióztam, testnevelés óra után a tornanadrágot is magamon hagytam, úgy vettem fel a farmeremet. A következő órákon aprókat pisiltem be, majd amikor a töri órán odanyúltam, egy pillanat alatt el is élveztem.

Hazafelé rátettem egy keveset, ekkor már nagyon ragadt az alsógatyám. Hétvégén elutazunk nagyszüleimhez, ott a nagyvárosban alig ismernek, bátrabb lehetek.

Kellemes hétvégét minden fórumozónak!

 

Előzmény: Mütykös (5978)
Mütykös Creative Commons License 2009.02.27 0 0 5978
Szerintem sem beteges,de az emberek különbözőek;véleményem szerint ami jólesik azt csinálni kell,max.nem kell olyanok előtt beszélni róla akiknek az nem jön be-persze itt ez nem valósítható meg,bizonyára sokaknak bejön,másoknak nem.Ezzel nincs is gond,én bíztatlak hogy ne fogd vissza magad!
Előzmény: CSV93 (5974)
boy69 Creative Commons License 2009.02.27 0 0 5977
Egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nekem vannak ilyen késztetéseim.

Egyébként milyen gyakran szoktad alkalmazni ezeket a munkahelyi bepisiléseket?

Nálam nem mindennapos ez a dolog. Van olyan, hogy hetekig sem csinálom, és előfordul az is, hogy egymás után több napon át. Az nálam is szempont, hogy éppen milyen nadrág, illetve alsó van rajtam. Éjszakás műszakban kipróbáltam már alsó nélkül is, de olyankor sokkal óvatosabbnak kell lenni.

Előzmény: Törölt nick (5976)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.27 0 0 5976
Nekem nincsenek ilyen technikáim. Általában nem is nagyon készülök rá. Csak hirtelen jön az ötlet és ahogy éppen ülök, beengedek egy kisebb adagot. Rendszerint csak pár cseppet engedek be, vagy ha olyan gatya van rajtam, amin tudom, hogy nem látszik, maximum egy fél tenyérnyit. Ezt is kb. hazaindulás előtt 1-1,5 órával teszem, hogy addigra szikkadjon a folt, hazaérve pedig át tudok öltözni.
Volt már olyan eset is hogy annyira felizgultam ettől a pár csepptől, hogy ki kellett mennem a mosdóba és ott egy nagyot élveztem. (Természetesen ezt már ruha nélkül.)
Előzmény: boy69 (5975)
boy69 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 5975
Van-e valami különleges technikád a munkahelyi be-becsurrantásokra. Nekem két változatom van:

Az egyik szerint lehúzom a sliccemet, beigazítom a csövet, és csak az alsógatyámba engedem be, majd csak akkor húzom fel a cippzárt, amikor már kissé megszikkadt, így nem hagy nyomot a nadrágon. Minél vékonyabb az alsóm, annál gyorsabban szárad, és mehet az utánpótlás gond nélkül.

Másik változat, amikor jó mélyen begyűröm a farkam az alsógatyába, és úgy engedek be valamennyit, hogy a nadrágom is átázik kissé, de akkor sem látszik, ha felállok.

Előzmény: Törölt nick (5972)
CSV93 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 5974

Köszönöm az őszinte véleményeket. Van, aki megbotránkozik, van, aki nem. És van olyan is, akit felizgat egy-egy sztori. Nem vagyok sértődős, ez egy nyílt fórum, és még nem érzem betegesnek, amit csinálok.

Biztosíthatok bárkit, hogy ha a buszon mellém áll, nem fog érezni rajtam semmit.

De azért ma is sikerült a suliból hazafelé jövet becsurognom. A buszon sokan voltak, nem mertem bevállalni spontán álló helyzetben, odanyúlni meg pláne nem akartam. Leszállás után néhány csepp szándékosan, farok igazítás nélkül. Meg is lett az eredménye, bal lábszáramon majdnem térdig lett egy keskeny csík, de a hosszú kabát alól nem látszott ki. A házunk sarkánál körülnéztem, és mivel senkit nem láttam, megmarkoltam a lábam közét a nadrágon keresztül, és a tenyerembe eresztettem egy nagyobb adagot. A lépcsőházban még egy kis ráadás. Csináltam pár fotót is, de még nem jöttem rá, hogyan kell ide beilleszteni. Itthon gyors maszti, gatyamosás, és a villanykályha előtt 1 óra alatt meg is száradt.

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.26 0 0 5973
Hogy érted hogy az utolsó kettőt? Inkább a sorban a másodikra gondoltál, nem? Inkább az az "érdekesebb". Amit én írtam, hasonlóról már számoltam itt be. Sőt, olvastam én már cifrábbakat is.
Előzmény: Törölt nick (5970)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.26 0 0 5972
Ilyet én is játszottam már, mikor sokáig bent kellett lennem. :)
Éjszaka csak én voltam az egész emeleten, vagy talán a portáson kívül az egész épületben és elszabadult a fantáziám. Be-be csurrantottam kisebb adagokat utána meg egy jót recskáztam. Fényes nappal, mikor nagy a jövés menés és bárki benyithatott volna, biztos nem mertem volna megtenni.
Előzmény: boy69 (5971)
boy69 Creative Commons License 2009.02.25 0 0 5971
A munkahelyemen ülök a számítógép előtt, és kb. óránként becsurrantok egy keveset. Éppen csak annyit, hogy akárki bejönne az irodámba, semmit nem venne észre. Pedig elég nagy itt a sürgés-forgás. Ha éjszakás műszakban egyedül vagyok, akkor vagyok kicsit bátrabb, de tartalék alsóra és nadrágra akkor sincs szükségem. Néha 1-2 maszti is belefér.

boy69 Creative Commons License 2009.02.24 0 0 5969

Sok mindent kipróbáltam már bepisilés fronton, de ez a sztori kiverte nálam a biztosítékot. Csak remélni tudom, hogy alaposan ki lett színezve a dolog, ellenkező esetben sajnálom a diákokat. Arra nem is gondoltatok, hogy csúnyán fel is fázhattatok volna?

Hol vannak ilyenkor a kísérő tanárok? Vagy talán ők is beálltak a sorba bepisilni?

Előzmény: CSV93 (5966)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.24 0 0 5968
Tegnap előtt teljesen eláztam. Nem az esőtől, hanem... értitek.
Egy 4 órás buszút állt előttem és mikor elindultam otthonról már éreztem hogy kell, de emiatt nem fordultam már vissza. Egyrészt, mert ha visszafordulok lekésem a buszt, másrészt meg tudtam magamról, hogy 4-5 órát máskor is simán kibírtam pisilés nélkül. Harmadrészt pedig titokban ott motoszkált a fejemben, hogy ha esetleg baleset történne, az sem lenne tragédia. Felszálltam a buszra teltek múltak az órák. Már nagyon kellett. Félúton gondoltam arra, hogy ha magától becsurranna, beengedem egy kicsit, mert 2 óra alatt úgyis megszáradok. Egy kísérletet tettem, nem sikerült, pedig még rá is segítettem egy kicsit. Azért nem mertem további kísérletet tenni, mert nagyon sokan voltak a buszon. Mellettem is ültek és álltak is végig, ahonnan pont rám láttak. Ezen kívül egy olyan gatya volt rajtam, amiben még nem pisiltem be, ezért nem tudtam mennyire fog látszódni. Ja, és világos volt még. Sötétbe talán becsorgattam volna. Aztán megérkeztem. Szépen be is esteledett. Itt át kellett szállnom egy helyi járatú buszra. Itt már tényleg nagyon kellett. A buszon állva próbáltam bepisilni. Egy kicsit sikerült is. Nem mertem lenézni, hogy milyen a látvány, mert a busz csuklójában álltam és sokan voltak pont velem szemben. Közvetlenül leszállás előtt sikerült még egy adagot beengednem. Lehet hogy át is ázott a gatyám (ha így is volt, ez a kabátomtól nem nagyon látszott) és pár csepp lecseppent a földre. Ezt abból gondolom, mert a mellettem álló csaj nagyon bámult rám és alám a földre. Én is lenéztem, de nem nagyon láttam semmit. Aztán leszálltam a buszról. Az úton át kellett mennem ezért meg kellett állnom. Ekkor majdnem magától egy jó nagy adag befolyt. Láttam, hogy a bokámig "vizes" a gatyám. Elég hideg volt, úgyhogy nagyon jól esett a meleg zuhatag. Útközben még egy helyen megálltam egy pillanatra. Itt jó sokat engedtem be, még a cipőmbe is befolyt. Ekkor azt hittem, hogy kiürültem. De nem! Haza érve a kapu előtt éreztem hogy megint kell. Teljesen ellazultam és beengedtem, mert azt hittem, hogy csak pár csepp jöhet már ki. Nagyon sokat pisiltem. Legalább 10mp-ig folyt folyamatosan egy jó nagy tócsát hagyva magam alatt. Ekkor haza értem, átöltöztem. Sajnos masztizni nem tudtam, pedig jó lett volna, csak nem volt olyan a helyzet. Mindenesetre csak a szimpla bepisilés is nagyon jól esett, már rég csináltam ilyet.
Amúgy arra van valami módszer, hogy a cipőbe ne follyon be? Mert az nem túl kellemes dolog. Legközelebb ha ilyet tervezek, lehet hogy inkább bővebb szárú gatyát húzok mert azon talán lecsöpög a földre. A mostani nem tervezett esemény volt, ezért elég szűk és szűkszárú gatyában voltam.
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.24 0 0 5967
Én sok mindent hallottam és olvastam már, de ha ez igaz történet semmilyen plusz adalék nélkül, akkor ez már szerintem elég beteges.
Ha mindenképp le kéne buknom, akkor én inkább a szüleim előtt buknék le, mint haverok, osztálytársak előtt. Az sokkal cikibb. A szüleid legfeljebb tesznek egy két általuk viccesnek vélt kellemetlenkedő megjegyzést, de utána nem hinném, hogy foglalkoznának az esettel. Haverok, osztálytársak viszont jól kiröhögnének és évekig szivatnának és poénkodnának ezen.
Én még ilyen bepisilős sítáborról nem hallottam, de biztos jó lehet.
Előzmény: CSV93 (5966)
CSV93 Creative Commons License 2009.02.24 0 0 5966
Egyhetes sítáborban voltam a suliból, az osztályunkból is voltak néhányan. Már alig vártam az indulást, az ottani bepisiléseknél nem kellett attól tartanom, hogy lebukok a szüleim előtt. Bepisilős haverommal és egy osztálytársammal kerültem egy szobába. Megfogadtuk, hogy ez utóbbit is rá fogjuk venni, próbálja ki.

Azt gondoltuk, hogy nehéz dolgunk lesz. Tévedtünk. Már az autóbuszon nedvesítettük magunkat, éppen csak annyira, hogy senki ne vegye észre. A szállodában átöltöztünk, és közben figyeltük, észreveszi-e osztálytársunk. Észrevette, de nem tette szóvá. Ám mi is észrevettük, hogy pillanatok alatt keményedik a dákója. Vacsora után ittuk az üdítőket pohárszámra. Egyik alkalommal „véletlenül” együtt mentünk ki a WC-re, előtte azonban már jó ideje visszatartottam. Jutott egy kevés a gatyába is, a mellettem álló srác észre is vette. Este a szobában már neki is éktelenkedett egy kerek pisifolt a gatyáján. Villanyoltás után jókorát masztiztunk, mindenki azt gondolta, a másik nem veszi észre.

Másnap reggel tusolás, tiszta gatya, melegítő, síoveráll, és síelni indultunk. A lányok is hasonlóan beöltözve. Már akkor izgatott a gondolat, hogyan fognak pisilni, ha rájuk jön. Nem kellett sokáig várni, a keresztbe tett lábak árulkodtak. Ez csak még izgalmasabbá tette az egészet. Már csak alaposan meg kellett nevettetni őket egy-egy viccel vagy jól eltervezett eséssel, és már jött is a „baleset”. Ezt eleinte még pironkodva takargatták, meg próbálták a hóra fogni. Egyszer sem tettük szóvá egymásnak, mindenki nagyon diszkrét maradt. Amikor visszaértünk a szállodába, vacsora előtt letusoltunk. Ekkor hallottuk osztálytársunktól azt, amire nem is számítottunk: „Hadd kezdjem én a tusolást, totálra összehugyoztam magam.” Mindhárman összenéztünk, és nagyot kacagtunk, mert mi is ugyanúgy álltunk. Mosás után síöltözet a radiátorra, reggelre tiszta és illatos volt. A vacsora után összegyűltünk a társalgóban, és nagyon jól szórakoztunk mindannyian, eszünkbe sem jutott, hogy ott is bepisiljünk. Este még egy kicsit beszélgettünk a dologról a szobában, de nem erőltettünk semmit, szárazon feküdtünk le, ki-ki a maga ágyába, még mielőtt félreértenétek.

Reggel mindhárman foltosan ébredtünk, aztán folytattuk az előző napi síelést. Az egész sítáborban azért a fő hangsúly a síelésé volt, nem a bepisilésé.

Mégis fantasztikusan izgató volt, hogy többen is megtettük, lányok és fiúk egyaránt, és legtöbbször az amúgy is vizes síöltözékben nem volt nagyon feltűnő.

Imogine Creative Commons License 2009.02.23 0 0 5964

Alfrédi köszi, ki fogom próbálni. :) Talán még ma.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.23 0 0 5962
http://peeszex.extra.hu/news.php
Előzmény: Törölt nick (5960)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.23 0 0 5960
Kár, hogy már nem tudom a linket.
Előzmény: oldman1 (5953)
Alfrédi Creative Commons License 2009.02.23 0 0 5959
Próbáld meg, hogy becsurrantasz pár cseppet, de nem többet. Először nehezen megy, de ha gyakorolod a lazítást, akkor már bármikor meg tudod csinálni. Persze ha megindul, akkor már minden pisi ki akar jönni, de nem engeded, hogy a többi kijöjjön. Az inger ilyenkor nagyon fel fog erősödni, és ez az izgalmas érzés még 10-20 mp-ig megmarad. Ha ez alatt az idő alatt enyhítesz kicsit a szorításon, akkor akkor a pisi hirtelenül, és nagy erővel fog jönni, ami olyan érzéssel jár, mintha igazán bepisilnél.
Előzmény: Imogine (5958)
Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5958
A gyufás módzser meg nekem nem annyira működik.
Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5957

Nem, nem 12-17-ig tartottam fárasztgattam  az izmom. Azzal kb. 10 percig próbálkoztam. Addig tartogattam. Szép lett volna mi? :)

 

 

Fecó1 Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5955
Kicsit bement?Éreztél egy kis melegséget mi?Látszott egy kis folt is?
Előzmény: Imogine (5951)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!