Egervári kilog a sorbol sajnos nincs benne zsenialitás 5 mecset megnyert egymás után és rohadt média nem akarja ocsárolni.
Peddig ez amagyar válogatott egy kiss hozzáértéssel bárkitől kikaphatna és akkor lehetne anyázni.
Én nagyon nem értem aMagyar sajtot miért bántotta szegény Koemant amikor az Mlsz egyérteműen megmondta 1-3 hely megszerzése a cél és akkor mehosszabitják az ERvin szerződését végsősoron 4 helyen végesztűnk nagyott hajrázva tehát a terv tul let teljesitve.
Most a 3 hely a cél és itt az ideje kongatni a vészharangot mert teljesen érthetetlen modon 2 helyen vagyunk ez egyenesen főlháborito.
3. esetleg érted, de szándékosan eltorzítod, és félremagyarázod
Milyen marhaság az, hogy a kijutást nem tudja senki megbocsátani neki? Idézz már erre egy véleményt!
Aki élt akkor, hatalmas örömmel fogadta a kijutást - én pl a saját csapatomat cserbenhagyva jöttem fel egy dunaújvárosi tornáról csak azért, hogy kint lehessek a magyar-brazilon.
Az elmúlt 20 év folyamatos visszafejlődését, a magyar edzői kar tökéletes elértéktelenedését és ezzel együtt a magyar foci hanyatlását viszont hadd kérjük már számon olyanokon, akik gyakorlatilag végig tevőleges részesei voltak.
Ja, és Mexikóról sem ártana legalább 2 szóban őszintén beszámolni így 25 évvel később.
amíg csak öntöd a baromságot magadból, addig nincs baj. Ha viszont úgy vitázol, hogy hazugsgokat adsz más szájába, olyan mondatokat tulajdonítasz nekik, amelyek csak a te zavaros fejedben léteznek, az már unalmasabb.
Biztos nektek van igazatok és Mezei aMagyar foci nagy romboloja csak , hogy mindenkit megtévesszen kvalifikálta a válogatottat a vb-re , persze ezt azota sem tudják megbocsátani neki.
Lettország minket is megelőzve jutott ki... nem részletezném. De olyan egyszer volt. Ami megdöbbentő a felsorolásodból: Szlovénia, ők háromszor jutottak ki. Egyszer szerencsésen alakulhat, nade háromszor??? Egy kétmilliós ország!
Na igen. a statisztaika azt fogja mutatni hányat nyert, de azt sosem, hogy hányat vesztett el esélyes csapattal, ahogy azt sem őrzi majd meg a statisztika mit művelt a magyar labdarúgásban, csak azt, hogy vele jutott ki a válogatott utolsájra VB-re... Nem hittem volna a statisztika ennyire félrevezető is lehet...
általában minden szővetségi kapitányt dicsért a sajto az első mérkőzésein és most Egervárit semmivel sem dicsérik jobban , mint Bozsikot vagy Koemant a munkájuk elején.
jobban teljesitett a válogatottal mint elődei
sokkal profibban lett felvezetve az egész mint eddig.
Hogy te kire mijen szivvel emlékezzel az egy dolog de a kűlföldi edzők sajnos a magyar körűlmények között igencsak az elvárások alatt teljesitettek.
Poklekovics ide vagy oda Csankkal és Pintérrel bajnok lett a fradi, és a debrecen kispadján sem beranek űlt a Bl és El ,mecseken hanem Herceg András.
És akkor még a szájkaratébban első de a Magyar bajnokságban csak második Henken Kátérol még nem is beszéltűnk.
A lényegre azért sikerűlt rátapintanod , hogy ha valaki jo edző kűlföldön az nem jőn Magyarországra általában persze kivétel is van de csak azért , hogy erősitse a szabályt.
Dehogynem tettek hozzá. Csak pont azt nem tették hozzá, amitől egy játékos igazán jó játékos lehet. Izomzat, kondíció, és taktika. A híres magyar technika is leginkább legendárium lett napjainkra.Arra nem emlékszel, mi lett az MTK-s tehetségek zömével? Pedig fehérváriként tudnod kéne, hogy sokuknak már Fejér-megye is süllyesztő, nem hogy Nyugat-Európa. Tényleg, az nem zavar, hogy a Vidi lerabolja a magyar utánpótlást?
Utánpótlásedzők? Szerintem pont te nem vagy képben velük kapcsolatban. A leginkább korrupt, szülőktől kapott pénzt zsebrevágó, gazdag gyerekeket játszató csőcselék.
Kapcsos Vincze egyszeres válogatott volt, míg Huszti stabil kezdő Mattheusválogatottjában. Tényleg nem érted a különbséget?
PÉNZ...rendkívül fárasztó vagy-ha már ezt a jelzőt használtad alant. Szerbiában több pénz van?Vagy Horvátországban, Romániában, Szlovákiában, Angolában, Kolumbiában?
Nincs. Mégis több játékosuk van Nyugat-Európában, mint nekünk.
De ha te elégedett vagy a magyar edzői kar teljesítményével, akkor légy óvatos! Ki fognak tömni és kiállítanak az MLSZ székházban.
Ember, használj már Mozillát, azon van hjjesiraás ellenőrző!
Akkor miért nem Sisa vihette ki a srácokat az U-20 as VB-re ha olyan jó utánpótlás edző volt? Nem emlékszel, ki túrta ki onnan? Ki kapott egy komplett, VB-re kijutott válogatottat?
A magyarországi magyar-külföldi edzők dolgában sincs igazad -Kuusela, Davidovics pl Kispesten...azóta sem lett bajnok senki a vörös-feketékkel.. Dolcetti és Morales ugyan nem volt bajnok, de mégis jobb szívvel emlékszem rájuk, mint Bognárra, Sisára (!!!) és Supkára.
A Fradinál Poklepovics, a Lokinál Beránek.
Voltak igen félresikerült balhajtások, de ide nem a külföldi edzők krémje jön. Mégis hozzák azt a színvonalat, mint amit a magyar edzői kar krémje.
Nem igazán értelek titeket általában minden szővetségi kapitányt dicsért a sajto az első mérkőzésein és most Egervárit semmivel sem dicsérik jobban , mint Bozsikot vagy Koemant a munkájuk elején.
Általában ez a dicséret a kudarcok esetén átcsap heves kritikába de azt azért figyelembe kell venni hogy Egervári eddig az elvárásokhoz képpest jobban teljesitett a válogatottal mint elődei és sokkal profibban lett felvezetve az egész mint eddig.
Nagyon sok fiatalt visznek ki kűlföldre Magyarprszágrol és máshonnan is ez tény az is tény , hogy felnőtt labadarugoink is szépszámmal szerzödnek kűlföldre.
A foci nem az edzővel kezdődik hanem az edző is csak egy eleme az egésznek.
A magyar edzők munkáját elismerik például Sisát az ifi eb-én a legjobb edzőnek választották.
A másik tény pedig az hogy Magyarországon a kűlföldi edzőknek eddig nem sikerűlt semmi kiemelkedőt mutatniuk sőt altalánosan felúlmulták őket magyar kollégáik.
1. Nézd el nekem, hogy nem ismerem a nagyon régi meccsek előtti hangulatot; eddig összesen nem éltem 20 évet.
2. 2009. szeptemberében azt várta a közvélemény, hogy megverjük a svédeket, és leixelünk a portugálokkal, a kijutáshoz legalábbis ez kellett volna. Akkor nem jött össze egyik sem. Most senki sem vár pontszerzést, így nincs teher a fiúkon. Lehet, ha elvárunk tőlük valamit, direkt nem teszik meg, ha pedig nem várunk el semmit, akkor megteszik :))
Zárójelben megjegyezném, hogy pont akkor szoktak a legnagyobb meglepetések születni, amikor minden az esélytelenebb csapat ellen szól, és mindenki leírja őket.
Az ilyen mérkőzésekből az elmúlt 20 egynéhány évben tudunk felmutatni párat...és egyiken sem született meglepetés. :-)) vagy inkább :-((
Ez tényleg így volt a portugáloknál, de a hollandok nem azok a visszaállós mentalitású játékosok, mint ők. A svédek viszont végigtámadták a meccset a tizenegyesig. És a svédek és a portugálok közül természetesen előbbiek állnak közelebb a hollandokhoz mentalitásban.
Ha a 13500.- nem elég motiváció, akkor semmi!! Nem lenne elég ha petöfi fogalmazná meg nekem a hirdetést! De te tudod, hosz közgazdaságit tanultál..Vedd ugy kicsi utiköltség, kicsi gondoskodás... De full út!