Ebben a topikban gondos tulajok vannak és a nagy részetek szerintem abba az irányba halad, hogy hobby autónak fogja megtartani az E36-ot, adott esetben megcélozva a youngtimer minősítést. Akkor lehet majd igazán jó talikat szervezni.
Csak a szar, nagy motoros luxus, az is inkább a fogyasztása miatt. Ilyen szempontból szerintem nem veszélyes egyébként a 9-10 liter, főleg 310 forintos benzinárnál.
Ha valaki talál egy olyat, aminek azért valamennyire leliismeretes tulaja volt, és nem németországi román meg török cigányoktól hozták be 400 euróért, akkor szerintem egy jó alternatíva a mindennapi közlekedésre. Neked is azért kerül sokba, mert tuningolod, baszogatod, csomó mindent kicserélsz, aminek amúgy még semmi baja. Az enyém is ezért van sokba - többek között. Van/volt egy csomó alkatrészem, aminek különösebben semmi baja, de biztos ami biztos alapon azért kicserélgettem.
Most, hogy próbálnék venni valami normális off autót, megnéztem párat, beültem, kipróbáltam... hát siralmas! Mind műszakilag, mind esztétikailag olyan leélt romok vannak 1-2 millió forint között, hogy az embernek az életkedve is elmegy.
Teljesen igazad van,de attól hogy kicsi a kinálat,meg kopnak ki az e36-ok,attól még lehet igényes képeket feltenni.Én egyszer adtam hahun kocsit,de amig csak összetaknyoltam a hírdetést senki nem hívott..mikor kicsit több ídőt szántam rá ,és módosítottam már csörgött a telefon..
senki nem akar elindulni egy országjárásra,egy nem Őszinte hirdetés miatt.Erre próbáltam célozni
Tegnap föttögős barátomnál jártam.nem birta leszedni az olajszűrő fedelet.323í szintén.Mondok akkor viszek 36 os kulcsot .Oda van irva a fedélre nyillal,hogy nem tépd bele.......Köszi előző tulaj.csőfogóval nagynehezen sikerüt,úgy hogy majdnem hátralöktem az egész verdát sikerült-de már dühböl kinyitni.nem volt mese olaj leengedve már.de megoldottuk.de az is egy tök jó alap,a lenti "mosós" hoz képest fele annyiból.Más mint a 20 i,mind menésre,mind hangra.meg az a sperr.
6 azaz hat darab autó van amiből 1 nem is az, egy automata touring, egy meg pemzlivel van fekára mázolva. Elmúltak már azok az évek amikor utánad dobálták ezeket.
Vagy hozol magadnak, vagy veszel egyet amiből lehet még autót csinálni.
Tényleg szar, ha kivan szakadva az ülés de az mondjuk 20 ezer a bontóban, egy komplett kuplung kettős tömegűvel meg 200.
Igazad van, igénytelen a hirdetés meg az autó sem az a rohanok érte típus, de ha valakinek magyar papiros 28i kell, annak sajnos ma már a szarban kell turkálni.
Nem azt írtam, hogy meg kell venni, hanem hogy ha ilyen kell, meg kell nézni. Amúgy sem a fórum előtt ülve kell autót vásárolni.
És nincs kiszakadva a beszálló combtámasznál az ülése....Á az irigység..... de ja igy néz ki egy hirdetés,amin az ember elgondolkodik,hogy elinduljon-e megnézni.
de nem nyilik a verda ennyi pénzért, vagy a mama retiküljében maradt a kulcs????Nincs belső kép.Vagy nincsen belseje,Vagy elfogytak a 100 forintosok a a porszívóhoz,
Igénytelen szarszemészar hirdetés,főleg azzal a csodálatos kipufogóvéggel.
A vesék egyformák, csak régi típusúak. A lökösből valóban hiányzik egy díszléc. Nem tűnik kiemelkedőnek, de gyári 328i. Ha ilyet akarsz, talán megér egy megnézést.
Kollégák! Kupéban hogyan kell leszedni a HÁTSÓ kárpitot? Mit kell kiszedni, kiszerelni, és hogyan hogy ne törjek el semmit? Sajnos a műanyagok nem a barátaim...főleg a pattintós rész. Köszönöm!!!
A Sika ragasztókkal nagyon jó tapasztalatom van. Ahogy kolléga írja le kell valamivel szorítani, ezeknél az a lényeg, hogy az előírás szerint kell felhasználni.
Tehát, ha egy félóráig kell pl a felületen hagyni, akkor úgy kell, majd a lehető legnagyobb erővel egymáshoz kell nyomni. Ne ez érdekes egy műanyag, elég szabálytalan felület síkon.:)
Én Pálmatexszel is próbáltam, tetőre textilbőrt felragasztani jó volt, bőr ajtókárpitra kevésbé, bár kb 1 évet kibírt lógás nélkül.
Amúgy Mátészalkán van egy hondás barátom, (nem ellenség, tök normális, csak egy kicsit hibbant) aki pont autóbőr javítás, ragasztással foglalkozik, megkérdem tőle a tutit, megosztom.:) vagy megadom neked a számát.
Obiban láttam valami ragasztó sprét, ami megtisztítás után alkalmas textiliák, bőrök műanyaghoz ragasztására, valami kristályos szerű anyag van benne, kb 4.000 Ft.
Nemsokára olyat veszek, a lógó tetőkárpit már teljesen lejön, a tartólapot ledörzsölöm tisztára, aztán azzal ráhúzom, csak legyen jóidő.
Márkatársak! Egyszer már kérdeztem, de nem biztos, hogy jól emlékszem ... de ha ajtókárpitot akarok renoválni, szélvédőragasztót kell vennem, hogy a műanyag elemeket normálisan a helyére ragasszam? Milyen anyag ez? Milyen színű a ragasztó? Nekem valami feketét mondtak. Jó lesz az? Köszönöm!!!!
+ egy masik kerdes. Ezt a felso lec muanyag elemet hogy allitsam be, hogy jo legyen? Honnan tudjam jo szogben all e es hogy johelyre ragasztom?
Csinálok képet róla hétvégén. Nem tudom mennyire hasonlít a gyárira, mert az enyém már festett is volt, meg repedezett is. Attól sokkal jobban néz ki :).