Csípem Szalait nagyon, de lassacskán kezdem azt a gólmennyiséget is kevésnek érezni. De benne azért bízom, hogy tavasszal elkezdi majd szépen lassan termelni.
A bajnokságban tényleg nincs még Koman-gól és gólpassz.
Sajnos az olaszoknál nem elégednek meg azzal, ha valaki jól futballozik a mezőnyben. Ott produkálni kell, kérem. Rudolf is ezért pottyant ki a Genoából. A Roma elleni góltól legfeljebb Magyarországon élveznek el. Ahhoz, hogy egy csatárt komolyan vegyenek a topligákban, minimum olyan gólmutatót kell produkálni, mint pl. Szalai Mainzban.
Én szóvá tettem, valóban, főleg Vass Ádámra hivatkozva. Most pl. vírusos megbetegedés miatt hiányzott, úgy nem olyan könnyű játszani. Reméljük, ő mihamarabb visszatér, Komannál viszont finomítanék a véleményemen, azt hiszem, lassan el kell kezdenie csípkednie magát (értsd: gól, gólpassz, akármi), mert úgy hírlik, szélső után nyomoz a Samp.
Gera, Rudolf, Szalai és Vadócz jóvoltából megvan a 11. olyan hétvége, amikor valamennyi topligában pályán vagyunk.
Nem azért mondom, de sem Bresciában, sem pedig a Sampban nem játszott egyetlen magyar se. Pár napja még majdnem meglincselt a topik, amikor szóvá tettem, hogy az Olaszországban játszóknak nem nagyon megy. Most is Rudolf mentette meg a mieink becsületét.
Én keresek megvételre az Aranycsapat kortól egészen 1990-ig labdarúgó mérkőzések műsorfüzetét és belépőjegyét. akinek van ilyen az írjon nekem a chlpko.peter@gmail.com e-mail címre.
Érdekes, hogy titeket még szórakoztat figyelni a játékát.
Én lassan egy évtizede nem értem, hogy mit keres a válogatott környékén.
És ez még csak nem is egyszerűen kapitány kérdés, ami csak még rejtélyesebbé tette a vele való próbálkozásokat. Minden szakember fantáziát látott benne, csak a szurkerek nem igazán....
Engem nem lep meg, visszaolvastam mézgagyerek 49 koman hozzászólását 3.7 évre visszamenőleg. 17-szer azt jósolta, hogy a Samp kölcsönadja Komant, 19-szer azt mondta ha mindenki sérült előtte akkor van esélye, 13-szor a posztjára igazoltak, 8-szor túl fiatal, 11-szer nem értette a Samp játékrendszerét. Holnap majd azt irja, csak azért kellett koman, hogy a buksinak legyen tolmácsa.