pff, en is. ifiben eipel volt az edzom meg az az idosebb koverebb bacsi, (jozsi?) serduloben meg vattai. vattai elott meg vmi 40-es vilagosbarna haju csavo de a nevere nem emlekszem. marczibanyin voltak az edzesek, meg majdnem az osszes meccs, nagyneha a pasareti gyonyoru palyan :) azota a marczin ilyen mufu lett meg sator meg fittness, sztem mar nem a penzugye.
OK. De gondolom egyetértünk, hogy nem kell mondjuk a Ferencváros megszünését kivánni azon az alapon, hogy ha nincs pénz akkor nincs, kit érdekel hogy régen mi volt. Meg tartsák el magukat a pesti csapatok.
Az ilyesmivel akkor lehetne egyetérteni, ha 80 ezer fanatikus szurkolna a loki, eto és vidi meccseken, és minden gyerek
Polonkai mezben szaladgálna. Akkor elismerném, hogy vidéken üzlet a foci, Pesten meg nem az.
Ez legyen a sportszergyártó baja, de én nem féltem őket !
Gondolom ott is csak úgy megy ez, mint nálunk:
A jól felépített brandet maguktól megveszik a fiatalok(kerül amibe kerül, persze a szülő pénzéből).
Az ő sasszeműk úgyis egyből kiszúrja a gagyit(egy tisztességben megőszült vpop-s csak iparitanuló lehetne melletük.)
A magas státuszúaknak amúgy se gond kipengetni a lét, a csóró meg attól lesz menő érzi magát kafasrácnak, hogy neki is olyanja van, mint a menő gyereknek, vagy magának Rooneynak.
Aztán ezt jó esetben az ember kinövi huszasévei elejére.
Az ellenőrzést nem tudom hogyan csinálják de a megfelelő sportszergyártó boltjaiban ott van az official product, mindenkié aki azzal a gyártóval áll szerződésben.
Mivel azonban ugyanez a hely a hamisítás melegágya, fogalmam sincs mekkorát buknak ezen és mit tesznek ellene...
Arra gondoltam, hogy az eladási ár (amennyiért a PL-t adják) stagnálhat vagy legalábbis nem emelkedhet meredeken. De ez tényleg csak megérzés, lehet teljesen távol áll a valóságtól.
Nem stagnál, mert egyrészt iszonyú erővel nyomják a HD-t és a 3D-t (persze plusz pénzért), másfelől meg ugye ők egy Digi-szerű integrált izé, egyszerre árulják a múholdas szarjukat és működtetnek saját csatornákat, amiket csak súlyosan versenykorlátozó feltételek mellett osztanak meg másokkal.
Biztos így van egyébként, nem gondolom, hogy kamuzna. Viszont az utóbbi éevkben ez hajtja felfele a dolgot, szerintem a hazai értékesítésük kb stagnálhat egy ideje. Persze ez csak tipp.