akkoriban még ritka volt a vándormadárkodás, egyébként ha van türelmetek, és végignézitek a játékosokat egyenként, láthatjátok, hogy ki hol született és játszott korábban
...tehát akkor 1 magyar, 6 szlovák, és 4 cseh, ugyebár. Feltéve, hogy nem akartad Gögh Kálmánt sértegetni.
Egyébként a wikipedia linkből számomra csak a klubcsapatok derültek ki. Vagy törvényszerű volt, hogy szlovák területen lévő csapatban csehek nem játszottak és fordítva?
Bölöni csapata egyetlen pontnyira van abentmaradást jelentő helytől. Amúgy pár napja az NS-ben azt nyilatkozta Bölöni, hogy Elek Ákos neve belekerült a noteszébe. Nem is lenne rossz Eleknek egy lensi szerződés. Nagyon furdal a kíváncsiság, hogy Laci bátyánk mit tudna kihozni egy honfitársából.
Kortrijk-Charleroi 3-0
Hát ez nagy bukta lett, de még nincs veszve minden.
az a vicc h a spanyol rádióban elsőre én is úgy hallottam h a kezdőben lesz (fél órával a meccs előtt), de aztán rámentem a Marca-ra és ott a meghirdetett kezdőben nem volt benne.
Nem baj, ez így sokkal jobb. Pintér góljával nyer majd a Zaragoza, figyeljétek meg!
A soccerway-en azt olvastam, hogy Balázska kezdő lesz az Excelsior ellen (ami ugyebár nem meglepő), viszont Simon András nevét még a cserék között sem olvastam.
Legalább e hétvégén tényleg vannak pozitívumok, gólok, gólpasszok, és még aranylabdásunk pályára sem lépett. Gratula Pintérnek, ez azért nagy szó! Nem nézem, Messit fogja? :-))
És most komolyan. Végre játszik, és gólt szerez. Már évek óta hajtom, hogy ilyen fiatalon ne igazoljon nagycsapatba, hanem koncentráljon a rendszeres játéklehetőségre. Bár ez a voloszi kölcsönfélév még nem lefutott játszma, de ha tényleg bejátssza magát a kezdőbe, akkor nagyon jól tette, hogy vállalta a váltást.
Amúgy nem lennék elszomorodva, ha Huszti visszamenne Hannoverbe.