Keresés

Részletes keresés

Feyd-Rautha Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153414
Értem, és egyetértek, de ez akkor is hat idegenbeli és hat - legrosszabb esetben - semleges pályás meccs.
Előzmény: Frizuravarjú (153410)
szaltósGera Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153413
Jövőre már lehet a Baja is nb1-es lesz...de ez a Szolnok is hihetetlen kutyaütő csapat.
Előzmény: Erinaceus (153409)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153412
A csökkentett létszámú első osztállyal, és a szigorú szabályozással egyetértek, de az összevont budapesti csapatok csak a fővárosfóbiás vidékiek, illetve pár megalomániás budapesti téveszmés esetében jelent bármire is megoldást. Ebben az országban gyakorlatilag már csak a tradíció az, ami miatt még egyáltalán pár mókusörsnyi ember kijár meccsekre. Az összevont csapatok nagyjából a BVSC vagy a BKV nézettségét hoznák, kutyát nem érdekelné, hogy mit csinálnának ezek a torzszülöttek. Az, hogy egy ennyire legyengült bajnokságban, teljesen komolytalanul működő budapesti, vagy mindenféle normális háttér és hagyományok nélküli vidéki klubokat sem tudják kiszorítani az olyan városok csapatai, mint mondjuk Nyíregyháza, Szeged, Békéscsaba vagy Pécs, a vidéki futball hihetetlen gyengeségét jelzik. És ez nem fog javulni attól, hogy még eltüntetnek pár klubot a színről.

A kedvencem amúgy az ennyi meg annyi budapesti klubra van szükség. Elárulom, hogy nincs olyan klub, amire különösebben szükség van jelenleg, viszont szükség lenne arra, hogy végre ne romboljanak, hanem építkezzenek a foci környékén.
Előzmény: Erinaceus (153409)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153411
jaja. egyszeruen az a kibaszott tragikus, hogy a mai tulajok meg vezetok ugy allnak hozza, hogy jobb ma egy vereb mint holnap egy tuzok. Kezzel labbal kapaloznak a letszamcsokkentes ellen, (sot szerintem kepesek lesznek meg feljebb emelni a letszamot) mert igy sokkal biztosabb h az ezer nezos szar csapatuk megkapja az evi 80-100 milliot a tvdijakbol, mintha csak 10-12 csapat lenne. Azt LESZARJA h ha ebbe a 10-12 csapatba is beleferne a csapata akkor mar 150-200 millioval szamolhatna penzzel, de az kockazat jobb a kis penz, kis foci.
Előzmény: Erinaceus (153409)
Frizuravarjú Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153410
Attól mert az ellenfeleknek nem hazai pálya, még a Lokinak sem az. És ez pont elég hátrány ahhoz, hogy ne tudjuk egyszer sem ellensúlyozni a csapatok erőssége közötti nyilvánvalóan komoly különbséget.
Előzmény: Feyd-Rautha (153408)
Erinaceus Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153409

Ha már nb1 a téma:

 

Mikor látják már be, hogy pénzügyi nonszensz ennyi csapatot eltartani, üzemeltetni?

 

Van egy cikk a Sport Pluszban a bp-i csapatokról, hogy legyen-e egy nagy bp-i klub vagy se.

 

Azt mondom, mesterségesen ne legyen, de legyen szigorú a pénzügyi szabályozás és követelmény, plusz legyen 10 fős az nb1, és akkor magától kialakul, mi lesz...

 

Pl előfordulhat, hogy igenis 2 bp-i csapat lesz (lenne)... úgy értem, stabil nb1-es profi...

Feyd-Rautha Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153408
A 12 meccs idegenben azért picikét túlzó. Bár egyik sem hazai meccs a Lokinak, de Budapest azért nem hazai pálya az ellenfeleknek sem.
Előzmény: Frizuravarjú (153406)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153407
Teljesen egyetértek, és épp emiatt a Fradi illetve a Loki csoportkörös összehasonlítása sem teljesen fair. Annyit azért leszögeznék, hogy a zöldek mindenképp jobban teljesítettek. De nekik mind a BL-, mind az UEFA-csoportkörben voltak úgymond verhető ellenfeleik. A BL-ben anno ott volt a Grasshoppers, akit nem nagyon tartott senki erősebbnek a Fradinál, ettől függetlenül gyönyörű eredmény volt a kinti győzelem, és felvállalható volt a hazai döntetlen. Ilyen ellenfele a Lokinak közel sem volt, de míg a debreceniek a bravúrnak a közelében se jártak, addig a zöldek megfogták itthon a Realt. Igaz, minden idők egyik leggyengébb Realját, de az nagyjából megfelelt volna egy a liverpooliak elleni itthoni pontszerzésnek. Az UEFÁ-ban hasonló volt a helyzet, ott azért sem a Basel, sem a Hearts nem volt más klasszis, mint a Fradi, jelenleg az aktuális magyar bajnok viszont fényévekre van egy ukrán-hollnad-olasz élcsapattól. Viszont a zöldek ott is hoztak egy olyan bravúrt, ami tegnap megismételhető lett volna, hiszen ők pontot szereztek a Feyenoord ellen. Összesítve a Fradi mindkét esetben egyértelműen jobb volt, de nem annyival, mint azt a számok mutatnák. Persze a Loki még javíthat.
Előzmény: _midnite (153402)
Frizuravarjú Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153406
A legnagyobb gáz, hogy 12 meccset a főtáblán idegebenben vív meg a Loki. Ez a hátrány pont elég ahhoz, hogy azt az egy-egy bravúrgyőzelmet vagy döntetlent behúzza nagy ritkán otthon.
Tévedés ne essék, akkor is a főtábla leggenygébb csapatai közé tartoznák, de mégis más lenne a leányzó fekvése.

Egyébként amit itt sokan szeretnek emlegetni, hogy a Platini-féle kiemelés miatt jutott csak be a Loki, az nem teljesen igaz. Mázlis sorsolással, amilyen kétségkívül a Lokinak is volt, bármelyik magyar csapat megcsinálhatta volna, és mázlis sorsolás elő is fordult bőven. Göteborg, Rosenborg, Sturm Graz, Dinamo Zagreb, Sparta Praha, ilyeneket kellett volna kiütni a BL-be jutásért, Az EL-csoportkörbe kerülésért pedig a Honvédnak az Amica Wronki - Ventspils duón, az MTK-nak meg a Mika Ashtarak - Petrzalka kettősön kellett volna túljutnia. Pedig ezek még preplatinista idők voltak, nem is értem hogy ha a Loki mindent csak Platininek köszönhet, ezek a párosítások miképpen is fordulhattak elő korábban.
A nagy köszönet közepette pedig azért azt is említsük meg a Platini-féle reformról, hogy magyar csapatnak BL-csoportkörbe jutásért három párharcon tavaly kellett erőször túljutnia, a kilencvenes években még volt amikor egy is elég lett volna (pl a svéd bajnok ellen ugye), később pedig minden esetben kettő.
_midnite Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153405

Szerintem némelyik túlzó:


>>>ZTE FC - aránylag stabil háttér

Nem tudtak megtartani egy viszonylag ismeretlen támadót egy lengyel csapattal szemben. Csank többször is nyilatkozta hogy nincs pénz erősítésre.
Az, hogy a fizetések időben jönnek, de másra nincs pénz (legalábbis nem nyilatkozzák hogy késik a fizu), az nem 'aránylag stabil', hanem inkább 'valahogy elvegetálnak'.



>>Újpest FC - Az egyik legjobbjuk pont A Lokiban kötött ki.
>>Kicsit megcsúsztak,amióta nem ők a "polgárok"kedvence

Nem kicsit...
Sándort el kellett adni, Kabát fizuját nem bírták állni, tavaly szerencsétlen Korcsmár fél európát végighaknizta hogy el tudják adni.
Az előző skót edzőjük többször nyilatkozta, hogy 'nem lehet úgy dolgozni, hogy a játékosoknak nincs pénzük kajára' 'XY el kellett adja a kocsiját'.



>>>Győri ETO FC - a Stadion kész, lehetne még invesztálni játékosokba,
>>>ehelyett itt is inkább olcsó munkaerőt keresik, sok-sok külföldivel.

őszintén megmondom, és a győri igazoláspolitikát abszolút jónak tartom.
Diósgyőr drukker vagyok, és többszörösen elegem van a hazai nevelésű sztárocskákból, akik nem teljesítenek, többet keresnek, és _úgyanúgy semmit nem jelent nekik a klub, mint egy moldáv vagy észt játékosnak_.

Teljesen felesleges érzelmi alapon magyarokat igazolni, igazából mindegyik dobbantani akar.

Aminek van értelme: olyan magyarokat igazolni akik szeretik a csapatot (nyilván Diósgyőr drukker kevés van, talán Fradi vagy újpest dukker játékos több), vagy kinevelni játékost, akibe beleoltod a klubszellemet.
'egyéb' magyar játékost, csak azért mert magyar, felesleges. HA a legjobb választás az elérhetőek közül, akkor igen, de nem azért mert magyar.
Előzmény: sx7 (153386)
JarnoTrulli Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153404
jövőre ugyanígy leég majd a Videoton is...ennyit ér az NB1
Előzmény: EdgE (153330)
ChrisRea Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153403
5 bajnokin a Nancyban összesen játszott 140 percet nincs két meccs játékidő 22 éves koráig
vs
Debreceben 50 meccs 4600 perc játékidő az élvonalban, akkor hol lett futballista....de örülök hogy a lényegre tudtok koncentrálni.


asszem úgy fogalmaztam a Dvsc olyan játékosokat termelt ki stb. ami teljesen helytálló megállapítás.
Előzmény: kannibál Kovács (153400)
_midnite Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153402
>>>A Metaliszt ellen bognárgyuris-urbányipistás volt a taktika,
>>>ezért lett 0-5. Legalábbis szerintem.


Szerintem nem.
A Metaliszt nagyon alul van értékelve. Mindenki úgy gondolt rá - szerintem a debreceni játékosok is - hogy az ukrán bajnokságból a Kiev meg a Donyeck ér valamit, a többi resztli, kb. NB1 szint.

Közben a nagy francot, a Metaliszt eredményei a Donyecki UEFA-győzelem évében:

Dinamo Kiev ellen 3-2, 0-1 (kiesés idegenbeli gólok miatt)
Sampdoria ellen 1-0,2-0

Csoportköben (csoportgyőztes):
Galatasaray - Metalist 0-1
Metalist - Olympiakos 1-0
Benfica - Metalist 0-1
Metalist - Hertha 0-0

csoportba jutásért:
Besiktas - Metalist 1-0
Metalist - Besiktas 4-1


Egyszerűen nem volt a helyén kezelve az ukrán csapat, illetve két olyan gólt lőttek, mint tavaly a levszki ellen Bodnár. Soha nem fog még egyszer olyat rúgni.
Előzmény: kannibál Kovács (153377)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153401
a totokiraly k nagy figura volt, faterom neha meselt rola mert ismerte. filmet is akartak csinalni az eleterol mar forgatokonyv is van/volt de egyelore persze semmi se lett belole. (az is lehet h meg el, nemtom)
Előzmény: Bubba 'dózsás' Rubinstein (153399)
kannibál Kovács Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153400

Rudolf első felnőtt csapata a Nancy. 2005-ben, húszévesen mutatkozott be az első csapatban, ahol két év alatt öt bajnokin szerepelt, majd 2007-ben 22 évesen igazolt Debrecenbe. Egyébként a Lokiban emlékezetem szerint eléggé harmatosra sikeredett az első idénye.

 

Rudolf példája is ékesen szemlélteti azt, amit már hosszú ideje szajkózok: egy értelmes játékos elsősorban a rendszeres játéklehetőséget veszi figyelembe, mert csak így tud fejlődni. Ha annak idején nem hagyja ott a Nancyt, ma nem lenne sokszoros A-válogatott.

Előzmény: ChrisRea (153397)
Bubba 'dózsás' Rubinstein Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153399
A nagypapád biztos hallott a totókirályról, ha nem akkor:


A bundázás új dimenziót kapott azzal, hogy az alacsonyabb osztályú mérkőzések (pl. Debrecené, a szerkesztő megjegyzése) is megjelentek a totó kínálatában. A Sportfogadási és Lottóigazgatóság 1982 júliusában tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, amikor 57 darab 13+1-es szelvény vált gyanússá. Már az is jelzésértékű volt, hogy a 20 második ligás (köztük a Debrecen, a szerkesztő megjegyzése) csapatból 18 arra kérte az MLSZ-t, vegyék le mérkőzéseiket a totószelvényekről, mert tehetetlenek a játékosokat megkörnyékező csalókkal szemben.

A rendőrségi nyomozás során kiderült, hogy két totózó klán működött Magyarországon, az egyik a kecskeméti és budapesti totózókból verbuválódott ún. Faragó-csoport, a másik pedig a szekszárdi totókirály, Molnár Tibor köré épülő társaság. Megvesztegették a csapatokat, a játékosokat és a futballbírókat egyaránt, s előfordult, hogy egy héten három (Molnárék), vagy akár nyolc-tíz (Faragóék) mérkőzés eredményét is megvásárolták, a többi meccset pedig két- vagy háromesélyesre játszották.

A totóbotrányban több mint ötven klub (értsd pl. a Debrecen, a szerk.) több mint 200 játékosa, valamint 13 játékvezető volt érintett. A szervezők börtönben végezték, az érintett játékosok azonban többnyire enyhe eltiltásokat kaptak.
Előzmény: sx7 (153395)
Bubba 'dózsás' Rubinstein Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153398
Nem tudom az önkormányzat most fehéren mennyit ad 50 millió reálisnak látszik, de ez elég régóta megy. Azt nem nagyon hiszem, hogy ki is venne, hiszen most is bennehagyta
a 400 milliót. Arra azért kiváncsi lennék milyen más támogatást adnak, például a rendőrség mennyit számláz ki vidéken és mennyit Pesten. Vagy az önkormányzat közeli cégek mennyit adnak. Mintha valahol azt irták volna, hogy a debreceni főultra is önkormányzati állást kapott.

Ne is ragadjunk le Debrecennél, nem a helyszin a lényeg. Zalaegerszegen és Székesfehérváron is hamar eltűnt a milliárdos tartozás. Győr is megszedte magát.

Közben, a bevételi oldalon párezer néző szerepel, azokat is ingyenbusszal hurcolják.
Ennyi néző még a templomegere dózsánál is van, a fradinál meg állitólag még több is.

Ha azt mondod, megéri befektetni, mert hosszú távon megtérül, akkor azért azt is mondd meg mire gondolsz, ha pl. arra, hogy a klubtulajdonosnál nem lesz adóellenőrzés akkor értem.



Előzmény: sx7 (153394)
ChrisRea Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153397
Rudolf első felnőtt csapata gyakorlatilag a Loki.

mindenképp a Lokinál vált bevethető játékossá, és ez a lényeg. (NancyB előtt meg a Spartacus nevelte stb.) Ez olyan mint az Utánpótás játékosok sorsa, gyakorlatilag semmit sem ér a nevelés amig egy élvonalbeli csapatba be nem tudják verekedni maguk.

épp ez volt az utóbbi 20 év egyik legnagyobb problémája. de KK több száz beirást szentelt a témának...







Előzmény: capacete (153396)
capacete Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153396
Rudolf aligha Debrecen nevelés, inkább a Nancynak kellene köszönetet mondani, míg az utolsó két meccs szoros veresége leginkább annak köszönhető, hogy a Sampdoria és a PSV könnyed levezető edzésnek tekintette a meccset. A szomorú az, hogy igazuk is volt, teljesen fölösleges lett volna több energiát belefektetni a Debrecen megverésébe, nekik komoly meccseik vannak a bajnokságban.
Mindegy, lehet örülni a szoros vereségeknek, a magyar fociban az elmúlt 20 évben már akkor is ujjongunk, ha csak egy góllal kap ki a csapatunk...
Előzmény: ChrisRea (153388)
sx7 Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153395
???


A netes sportfogadás már félszáz éves ???

:)
Előzmény: Bubba 'dózsás' Rubinstein (153393)
sx7 Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153394
Az önkormányzat a másik visszahúzó erő a Lokinál.Sztem.
Téves gondolat amit írtál,mert valójában a csőd elől megmenekült a csapat Makray Kósa kettős által,de akkor sem úgy, hogy milliókat öltek focistákba( HRutka ,Sloncik,Tulio),hanem maximamizált fizetések, pont prémium.
Jelenleg pontos értéket nem tudok,hogy mennyivel van bent az önkormányzat évente.40-100 millió között lehet ennek az összege a nagysága,de mindezek felet, mindenféle jogcímeken ugyanennyi, ha nem több megy Dvsc -> Önkormányzat irányba.

De mondok megint Klub szimpátia mentes dolgot:

Versenyhelyzet. ( ez a vesszőparipám :D )


Rendszerváltás után a köztartozások elengedése kluboknál. Most pontosan nem emlékszem 2 szer vagy 3szor történt meg ez. A 3ik előtt talán a VASAS és a HAladás(ebben nem vagyok biztos) kezdett el normálisan gazdálkodni!!! Vajh ezen csapatokat akkor ott mekkora kár érte, hogy a többi csapat ne mlett szankcionálva, illetve felelőtlenül gazdálkodhatott toivább. Az is lehet,hogy ha ott lépünk egy jó irányba,ez a 2 csapat most 6-6 bajnoki címet szerzett volna magának é húzóágazata lett volna a magyar focinak...

Persze "ha", de olyan nincs, mint ahogy a vesszőparipám sincs.


;)
Előzmény: Bubba 'dózsás' Rubinstein (153392)
Bubba 'dózsás' Rubinstein Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153393
Ezt kb. az elmúlt 50 évről el lehetne mondani.
Előzmény: Nyugdijas_szektor (153390)
Bubba 'dózsás' Rubinstein Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153392
Én se, ha látnám hogy a helyi önkormányzatok nyomják a pénzt a csapatokba. Fehéren is, de még inkább feketén, meg tarkán.
Előzmény: sx7 (153378)
angyalhentes Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153391
Rudolf kb. annyira Loki-nevelés, amennyire Dzsudzsák PSV-nevelés.
Előzmény: ChrisRea (153388)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153390
Kb. reális elemzés. A magyar NB1-ben minden van, csak komoly versenyhelyzet nincs. Az idei "izgalmasság" leginkább annak köszönhető, hogy mindenki egyenletesen szar, ezért rengeteg a körbeverés. A másik opció, hogy már a legostobább focisták is felfedezték a netes sportfogodást.
Előzmény: sx7 (153386)
angyalhentes Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153389
Kivételesen egyetértek veled. :)

Ami talán még szomorúbb hosszabb távon, hogy az nb2-ben sincs semmilyen verseny, azalatt meg még annyira se.

Mert amikor a fociban nincs sok pénz, ez együtt szokott járni a kis, alacsonyabb osztályú csapatok felemelkedésével (és sokszor aztán a bukásával is), de nálunk erre is nagyon kevés esély van.
Előzmény: sx7 (153386)
ChrisRea Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153388
A mai meccs kapcsán el kéne gondolkozni azon hogy a PSV gond nélkül áll az élen hollandiában ! kevesebb gólt kapott mint ahány meccset játszott.
A Metalist 3. az ukránoknál, a Sapdoria is középmezőnyben áll.... addig a tavalyi ellenfelek Liverpool, Fiorentina csont utolsók a bajnokságukban!

ennek tükrében valóságos csoda hogy idén is ott tart a Loki ahol van EL, bajnoság szoros meccsek!
ráadásúl majdhogy egy teljes válogatottnyi csapatot cserélt le kényszerűségből:
Szélesi,Bodnár,Rudolf, Polekszics (Montenegro), Leandro, Mészáros


Ami a lényeg Dvsc olyan játékosokat termelt ki évről-évre mint Dzsudzsák, Rudolf akik folyamatosan képesek Nemzetközi teljesítményre és húzó emberek lehetnek a válogatottban. És folyamatosan tudja pótolni újakkal.


ilyen szempontból a Loki kezdi beérni a horvát csapatokat, nem mintha azok annyira sikeresek lennének de a válogatott sokat profitál belőle, szárjaik vannak BL döntőben és alapvetően a horvát foci sem lebecsülendő lásd Zágráb-Győr

Előzmény: lerr (153384)
Darwin Creative Commons License 2010.10.22 0 0 153387
Hányszor láttad DVSC meccsen Csányit vagy Orbánt? És ki fizeti az MLSZ-t? Van e pénz, amiért eladnak meccseket?
Előzmény: vidám_sírásó (153385)
sx7 Creative Commons License 2010.10.21 0 0 153386
A Wolfsburg sem versenyzett a Bayernnel és roppant rossz példa,mert a VW oda rengeteg pénz betolt , de az se egy ember pénze,hanem egy cégé .

Ha olvasod a Loki topikot láthatod,hogy én vagyok az aki a legtöbbet ágál a csapat teljesítménye miatt, de nekem ne mond el,hogy 1 ember is felveszi a versenyt két ekkora pénzgép ellen, még Várszegi is feladta, akkor egy Szima miért tenné???
Azért , mert pár ember szeretné?? Nem így működik ez...



de most akkor vonatkoztassunk el a Lokitól. Miért is fektetne bárki is bármit a fociba,akkor amikor azt látja, hogy bazze itt 1,5 hónap alatt több száz milliót pumpálnak bele egy csapatba.ű, nem először látunki lyet,mert pár éve hasonló gyülekezetet már láttunk az Újpestnél is Nem. Nem fog senki kidobni pénzt az ablakon,mert felesleges. Ergo, nincs versenyhelyzet.

Nézzük meg szépen sorban:

Videoton FC - a helyzet ismert, pénzkoncentráció(tavaly nem jött be)

Kaposvári Rákóczi FC - Jelenleg a régen kinevelt eladott focistákat hozták vissza , eddig egész jól szerepelnek,nem mondhatni,hogy nagy befektetés,de amúgy üde színfolt,mert kis pénzből stabil nb1-es csapat.

Ferencváros- egyedüli komoly befektetés, nyilván nem Magyar tulaj. Ettől függetlenül a másik pozitívuma a hazai foci térképen,hogy végre nem egy megszokott edzőt sikerült kinevezni,hanem egy normális embert,akit nem rúgnak ki az első megingásnál (0-6), ellenben csapat terén nem nagy invesztálás folyik,tavaly is bukott , fejlődésben elakadt focistákat erőltettek. Idén sem kőkemény beruházók, inkább a stadion projekten megy az agyalás

ZTE FC - aránylag stabil háttér, de itt se igazán vesznek játékosokat,inkább olcsón venni,aztán jól eladni. Egy bajnoki cím valahogy kicsúszott,de azóta is évről évre bukta.

Bp. Honvéd : Külföldi/Maygar tulaj, a Stadion renbe lett téve, e itt is külföldiekkel operáltak. Nem igazán játékosokra költenek.

Újpest FC - Az egyik legjobbjuk pont A Lokiban kötött ki. Kicsit megcsúsztak,amióta nem ők a "polgárok"kedvence, ettől függetlenül néha fiatalok fel-fel tűnnek a csapatban ( ez lehet kis Mészöly erénye). A stadion nem rossz.

DVSC-TEVA , se stadion, se csúcs játékosok, sikerült1 jó focistát most kinevelni, de valójában a koncepció sok ingyen igazolt focista, egy talán bejön, még Signoriba se mertünk belefogni.

MTK Várszegi kihátrált a csúcsbefektetésből, e helyett maradt a védelembe 1 vagy 2 rutinos külfölfi a többi "fiatal játékos". Semmi igazolás, inkább a nevelés

Paksi FC - A foci majdnem félamatőr státuszban van. Meg vannak.

Lombard FC Pápa- Nem döglenek meg az biztos, semmi igazolás - Koemaha jól ki volt szúrva, illetve Honma is

Vasas - Itt semmi koncepció, a külföldi edző megbuktatva. Nagy fogás: Ferenci???

Siófok - Itt a bentmaradás a cél, tét nélkül megy a csapatnak, okos igazolások Honma, Sowunmi(aki Finn :D )

Győri ETO FC - a Stadion kész, lehetne még invesztálni játékosokba, ehelyett itt is inkább olcsó munkaerőt keresik, sok-sok külföldivel. ( Nem zavar engem, az Internél bejött, itt miért ne sikerülhetne). Az 1etlen klub normális stadionnal az egész nb1-ben

Kecskeméti TE-Erec volt 1 szerb edző, akit elküldtek, azóta haldoklanak, most visszahozták, mert kiderült,hogy mégse megy nélküle, igazolások nem voltak, Janikát ők emelték ki

Szolnoki MÁV FC Halottról vagy jót vagy semmit

Haladás - Volt profi focisták befektetése nyomán nagy dirr-durr az indulásnál,azóta se semmi. Inveztálás játékosokba nem jellemző.


Röviden ez a helyzet.


Kérdésem:
Ki akart ezek közül bajnok lenni???
Videoton, Dvsc.
Talán titkon a Győr.

Konkrét cél talán a Fradinál a 3ik hely.

Mindez 16 csapatból. E 4 csapat közül ki invesztált a játékos keretbe???


Videoton.

Versenyhelyzet van?
Nincs.
Előzmény: lerr (153384)
vidám_sírásó Creative Commons License 2010.10.21 0 0 153385
Én még nem adnám oda a bajnokságot a Vidinek. Szerintem a Vidi és a Loki kb egyforma erős csapat.
Tegyük fel, hogy Szima a Vidi miatt többet költ az igazolásokra. Elég lenne az EL-ben úgy a csapat?
Egy csoportkört túlélő csapat egy más szint. Jelenleg így stadion nélkül ez nem is reális.
Előzmény: lerr (153379)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!