Nem lenézem a Lillet, mert nincs mit, de nem gondolom, hogy előre lépés lenne számára. A bajnokságuk jobb, ez majdnem biztos, de a csapat közel azonos szintet képvisel.
Nézek, de ott azért az alsóházban igen gyengus ellenfelekkel találkozik, nem hiszem, hogy valós kép jön át róla, itt viszont más volt a leányzó fekvése. Ennek ellenére, ha arra gondolok, hogy ide lépne előre (Lille) Balázs...
Értem mit akartál mondani, de nem tudom felfogni miért ez jut először eszedbe, ha egy csapat nem az első sorával áll ki Balázsék ellen. Ha tényleg nekem címezted, nyugodj meg tudom, hogy még erős lenne Dzsudzsáknak egy Real szintű csapat, nem álmodozom, hogy oda szerződik. Brand Boy! Nem azt mondtam, hogy Balázs nyújtotta a legjobb teljesítményt (mondjuk szerintem a 3-ban ott volt, 6. ??, ilyen jól nem játszott a PSV), hanem azt, hogy lendületesen, és jól játszott. Mikor, már többször hagyta, simán faképnél az ellenfelét, arra gondoltam, hogy végre látok ilyet magyar játékostól (francia csapat ellen), mert ez általában fordítva szokott lenni. Nincs hozzászokva ilyen látványhoz a szemem, ezért lehet kicsit elfogult lehettem!
"de ne vegyük el már egy magyar labdarúgótól a jó játékot"
Dzsudzsák nem volt rossz, de maradjunk annyiban,hogyha a téren lennénk, és választani kéne, akkor kábé ez lenne a listám eleje a ma pályáralépők közül:
Obraniak,Manolev,Engelaar,Bouma,Lens,Dzsudzsák.
Nálam a top5 se férne be Balázs !
Egy biztos a két svéd a legkutyább a PSV-be, nem is tudom, melyikük a gyengébb, aztán azok is megrázzák magukat, ha ég a ház.(ld. első meccs)
A Reallal csak hülyéskedtem, nem tudom, miért kell ennyire felhúznia magát egy-két embernek.
Mindössze arra akartam felhívni a figyelmet, hogy amíg a PSV - szerintem nagyon helyesen - komolyan vette az Európa Liga-meccset, és teljes erőbedobással küzdött, addig a Lille - szerintem botrányos hozzáállást tanúsítva - magasról tojt az egészre. Tessék összehasonlítani az utóbbi hetek bajnoki meccseinek felállását azzal, amivel Eindhovenben álltak ki. Nem a franciák az egyetlenek, akik nem a legjobb erőiket állították ki (a Liverpool se dolgoztatta halálra a sztárjait a Sparta ellen), de ennyire pofátlanok még ők se voltak (mert ha azok lettek volna, akkor ma pl. Gulácsi véd).
Márpedig én a fentiek ismeretében nem tudok teljes szívből örülni a PSV győzelmének, még akkor se, ha Dzsudzsák érdemeiből mindez semmit nem von le.
Én mindig igazat adok Neked, mikor a realitás talajától elrugaszkodott újságírókat, és szakembereket említed, de ne vegyük el már egy magyar labdarúgótól a jó játékot, és a gyönyörű gólt, amit egy európai kupamérkőzésen rúgott, a francia bajnokság 4. helyezettjének. Ennyi, és nem több! Persze én is akkor leszek maradéktalanul elégedett, ha válogatottban egy ugyan ilyet berámol a svédeknek a 91 percben. Különben tartom, Balázst rég láttam ilyen jól játszani.