Köszönöm. Van még egy kérdésem. Gyári összeépítő kerettel rá lett téve a szárító. Namost, a centrifuga alacsony fordulatnál ( indulás után és leállás előtt ) azért kicsit rázza ám a tornyot, a tetején látszik igazán. Ez ilyen, vagy a lábakkal kéne bíbelődni? A vízszintet ugyan ellenőriztem, de nem néztem, hogy billeg e, bár soha nem billegett egy sem ezen a helyen. Egyébként nem érzem, hogy billegne. Érdemes foglalkozni vele, vagy ez ilyen? Amúgy sincs semmi kedvem tovább foglalkozni vele. Köszi.
Sziasztok. Tegnap vettem egy elöltöltős Electroluxot. 3db nagy bumszli gumiba ágyazott hosszú műanyag tuskó volt a dob rögzítő még hosszabb csavarokkal. A felső nem akart kijönni, úgy bele volt sajtolva, ezért fogóbal rángattam ki. Ennek az lett a vége, hogy a műanyag gumin túl lévő fele beleszakadt és leesett belül. Megdöntve láttam, hogy egy puhább műanyag zárja az alját. Nem akartam feszegeti, ezért picit megpaskoltam, hallottam, hogy beesik a gép hátsó-alsó szélébe, és úgy hagytam. Az első két mosásnál nem volt vele gond, jól van ez így, maradhat, vagy mindenképpen ki kellene szedni? Köszönöm.
Nálunk a kutyaszőr a legnagyobb ellenség, viszont a legmasszívabb és legkitartóbb is. A legnagyobb baj, hogy amiatt tört el a "szűrő" is. Azért az idézőjel erősen jogos. Emlékszem régi Whirlpool gépre, egy tálca volt benne.
Az általad felsoroltak hogy kerülhetnek a vízbe egy előltöltős gépen?
Elvileg mehet bármeddig anélkül is. Gubanc akkor van, ha arra megy valami idegenlégiós, mert lényegében megfosztottad a szilárdtest- csapdától a szivattyút...
Magyarul ha nem megy arra semmi, ami blokkolja a szivattyú lapátját, addig működik. Hajcsat, aprópénz, ilyesmi az ellenség.
Bauknecht mosógép, az alsó leeresztő kupakról letört az a belső keret. Fénykép nélkül tudom, nem biztos, hogy érthető. A gumi ép, a kupak tömít és üríteni is tud a gép. Okozhat akkor valami gondot?