Keresés

Részletes keresés

Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5922

olyan 2-es az inger.

Ugye nem 2 liter kávét, ittál, csak én értelmeztem félre. Hopp!

Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5921

Fehér teát mi mást.

Bármelyik boltban lehet kapni, és tényleg jó hamar ki kell menned tőle.

Én most tartogatni akarom.

2 liter kávé? Én annyitól szívrohamot kapnék, mert magas  a vérnyomásom(jó persze én is iszom, de csak mérsékelten).

Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5919

Jól beteáztam, amiből nem kell nekem sok.



Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5918
Itt fekszem az ágyon, és ki kéne mennem, de nem akarok...
Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5915
El nem hinnéd, hogy most is pisilnem kell . Ugye?
Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5914
szia
Imogine Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5912

Esetleg most van itt vki?

HA igaz, a törölt nickek híre az remek, mert már nagyon elegem volt.

Caladrius Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5910
A milánói, pisi viszatartás és pisi visszatartás nickeknek annyi. Legyetek szívesek, jelezzétek a moderációs topikban, ha más nicken folytatják a topikrombolást.
lindaa021 Creative Commons License 2009.02.22 0 0 5909
én most itt vagyok:) van itt valaki?
Imogine Creative Commons License 2009.02.21 0 0 5904

hahó, van itt vki?

mert pisilnem kell........

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.21 0 0 5902
valaki felörte a jelszavamat én fiú vagyok szóval nem én írtam az előző szöveget hol lehet jelszótváloztatni
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.20 0 0 5901
Regel 5 kor felkelés elégé kel pisilnem de nem megyek dolgozni ma férjem meg a gyerek nincs ithon zuhanyzás csábitot a gondolat hogy it beengedem de nem ki kel bírnom még meg ugye ot a wc is .

Hazajöt a fiam a suliból (11-éves) Utána mosogatás. már nagyon kellet gondoltam fokozom még egy kicsit kitakarítotam a wc t x-lábakal aztán a pisi elkezdte ingerelni a csiklómat.

Leültem és előjöt ez a lüktető érzés nyöszörgés elélvezek ot hejbe tudtam hogy it már csak akor tudom viszafogni magam ha teljesen ellazulok de hát apisi benem akor tuti befojik meg a fiam ithonvan de ojan jó combomba marok simogatom magam.20 percig elvagyok igy de aztán az inger elviselhetetlenségig nő befojt az egész.a fiam nem vete észre szerencsére

(milánó téged nem ismerlek)
Kanis Creative Commons License 2009.02.20 0 0 5899

Ő most bepisilt, vagy kipisilt?

 

bepisilt
Kanis Creative Commons License 2009.02.19 0 0 5898
Itt még 15 éves voltál, a barátod meg Bence. A dicséretet köszönöm.
Előzmény: Törölt nick (5897)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.19 0 0 5897
(jó a kép Kanis) A balatoni nyáritáborban voltunk egy kis hajon körbeutazni a balcsit. Az egyik barátomnak(patrik)-nak már előte el kelet volna menie dehát a halyó megy ő meg ha elmegy lekési az egész oszály a hajót mert meg kel várni. Felszáltunk a hajóra 10 perc utnán odasúgta nekem hogy nagyon kel pisilnie mondtam neki hogy kibírja út végéig "-persze mondta (amúgy nekem is kellet eléggé) fél ora mulva már gugolt a töbieknek azt mondta hogy már unya az álást nemsokára én is legugoltam melé az ingetől. 10perc van hátra monya a túraszervezőnek hogy nem bírja továb bepisil ha nemmehet azonal a wc re. Ere a válasz az hogy "14 éves vagy ki tuc még bírni 9 percet" Viszgogol mellém már erősen szorongatva farkét. De nem bírja továb bepisil ot melletem én se bírom továb ha már ő bepisilt énis és. Úgy is tetem . Jól kirühögtek minket. (És most is fogok meni a táborra)
Kanis Creative Commons License 2009.02.19 0 0 5896

Tán egy ON kép:

 

Bepisilt
un uomo onesto Creative Commons License 2009.02.18 0 0 5895
Ez szimplán lopás. A "lány"-t átírtad "fiú"-ra, amikor nem felejtetted el. Néhány helyen lány maradt. Akárhogy hívod, ez plágium, ami manapság bűntetendő. Amúgy pisi visszatartás nevű kolléga ugyanezt csinálta. Szerintem ciki...
Előzmény: Törölt nick (5893)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.18 0 0 5894
Képzeljétek hogy jártam a suliba szünet vége előt akartam meni a budira de becsengetek elégé kellet de gondoltam egy órát még kibírok a vigyázálásnál már nagyon kellet de tutam hogy a tanár nemenged ki mocorogtam láb x-hejzetbe még volt 20-perc az órából akor már úgy kellet hogy nemigaz kikéreckedtem de nem engetek ki a wc re gondoltam csak kibírom valahogy (ekkor már a tököm ált mint a cövek az ingerőtől) jelzőkor még tartotam de ekor a padtársam kikéreckedet a wc re (fel van fázv őt kiengeték) és az a megkönyebült fej ahogy viszajöt éreztem nem bírom továb odanyúltam de tudtam ezzel már csak perceket nyerhetek kicsengőkor rohantam a wc re de a felső wc be volt zárva alentiig már nem érek el gondoltam nem tudtam mozdulni ha megmozdulok bepisilek nem mozogtam de kb. fél perc mulva össze visza pisáltam magam van még egy sztorim ha érdekel valakit elmesélem.
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.18 0 0 5893
igazad van de kicsit átszerkesztetem
Alfrédi Creative Commons License 2009.02.18 0 0 5892
Elképesztő véletlenek vannak!
Régebben már írt egy csávó arról (nézd már..... most csak nem ugrik be a neve, de nem is ez a lényeg), hogy hol lehet olyat látni, mikor valaki bepisil. Igaz ő ezt a lányokra értette, de a te megfigyelésed szerint a férfiak is ilyen helyeken szoktak majdnem bepisilni.
Akkor ebben tényleg lehet valami...... :))))

A régi megfigyelés így hangzott:


Alfrédi válasz | megnéz | könyvjelző 2007.01.25 17:54:06 © (745)

Helló two!

Majdnem bepisilő nő lehet bárhol,de legkocentráltabban olyan nyilvános,hosszú ideig tartó tömegrendezvényen láthatsz,ahol a wc-k száma nem ilyesmire van méretezve.Ilyen volt még régebben a BNV. Sok ember egesz nap,kevés wc. Dél körül a női wc-k előtt már kígyózott a sor. A bejútásra sokat kellett várni,mert odabent kevés fülke lehetett. A nők szidták a rendezőket,és megbeszélték egymás között,hogy kinek mennyire kell.Egy lány negyed órás keserves szenvedés és táncikálás útán csak a sor közepéig ért,majd nem birta tovább és előrement,ahol mondta,hogy mindjárt bepisil,engedjék be. Az ott állók látva a lány állapotát mondták,hogy rendben,menjen csak..Eközben egy, a sor vége felé álló csinos,elegáns nő,aki szintén sűrűn egyik lábáról a másikra állt,nemtettszését fejezte ki a lánynak,mondván,hogy másnak is kell,mégsem furakodnak előre.A lány még nem jutott be,keresztbe tett lábakkal várta,hogy a bent levők kijőjjenek végre. Majd feltünt egy anya,aki a kislányát szerette volna beprotezsálni és épp a lánytól kérdezte mehet-e? A lány már nem is tudta mit válaszoljon,mikor is elkezdődött a kálvária. Két sietős nő tünt fel a szinen,akik határozottan az élre tőrtek és közölték a "kiállitóknak nem kell sorba állni"begyakorolt szöveget. Mondjuk az egyiken látni is lehetett,hogy tényleg kell neki,ezért is volt olyan határozott.

Értsék meg,hogy bepisilek!-mondta elkeseredetten a lány.

Én is már..egész nap nem hagyhatom el a standot és sietnem kell vissza.-válaszolta a harciasabb kiállitós nő. Valaki közben kijött és a szemfüles anyuka berontott a lányával a többieket megelőzve. A lány előrehajolt kicsit,megpróbálta egyik kezét lábai közé szoritani(szoknya volt rajta),másik kezével a falnak támaszkodott. Nem mozdult egy percig,csak lejjebb ereszkedett,már majdnem leguggolt. Ekkor valaki megint kijött a wc-ből,mondták a lánynak,hogy menjen,de alig birt mozdulni és a harcias nő beelőzte. A lánynak mintha sirásra állt volna a szája,a másik kiállitó nő azt mondta,hogy majd beengedi maga elé. A lány meg mintha azt felelte volna(nem jól hallottam 5m-röl),hogy most már mindegy. Rögtön a lábára néztem és láttam,hogy kicsit folyik végig a pisi.Továbbra is úgyanolyan görnyedt testtartásban volt,próbálta a többi pisit visszatartani. Ekkor kijött az anyuka kislányával,és a lány összeszoritott lábakkal becsoszogott.Mikor kijött,csak a harisnya hiányzott róla,szoknyafoltot nemigen láttam rajta Amit láttam nagy élmény volt,de a lányt is sajnáltam picit.

Ha érdekel,van még:Népstadion1989. Amnesty international 8 órás koncert.?
Előzmény: Törölt nick (5875)
Alfrédi Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5891
Hogy micsoda véletlenek vannak! Egy kísértetiesen hasonló dolog történt Julival, a néptáncos lánnyal is 2 évvel ezelőtt, mint veled.

Ime:

Julie72 válasz | megnéz 2007.02.05 14:19:10 © (843)
Emlékszem rá, hogy még 1997. őszén valahol az Alföldön voltunk szerepelni a néptánccsoporttal. Mivel jó nagy hőség volt, megittam egy csomó üdítőt, talán másfél-két litert is.

Amikor indultunk hazafelé, már el kellett volna mennem WC-re, de szokás szerint hosszú sor állt a női mosdó előtt.

Majd kibírom, gondoltam. Hazafelé Pestig még nem volt különösebb gond, de mire a buszunk keresztülvergődött Pesten, már nagyon kellett pisilnem.

Mivel 60 km-re lakunk Pesttől, gondoltam, hogy valahogy csak ki fogom bírni hazáig.

Gödöllő környékén már majd összepisáltam magamat, előre-hátra hintáztam az ülésen, és az alsószoknyák is nagyon nyomták a hólyagom.

Az utolsó 10 kilométert már végigálltam, mert így nem szorított annyira. Persze keresztbe szorított lábakkal. Néhányan kérdezték is hogy mi bajom, de azt mondtam, hogy már unom a sok ülést.

Mikor megérkeztünk a falunk határába, már becsurrant egy kicsi.

Mikor végre megállt a busz, persze elsőnek szálltam ki. Ahogy egyik lábammal leléptem a földre, elindult a sárga folyam, már nem tudtam mit tenni. Elvonszoltam magam egy tujasor mögé, de lényegében akkor már mindegy volt. Összevissza pisiltem magam, csuromvizes lett nemcsak a bugyim, de a fehér pamutharisnyám is egészen a cipőmig, még az alsószoknyák némelyike is foltos lett.

Az volt a szerencsém, hogy már senki sem volt az utcákon, mert már késő éjszaka volt.

Így is marha nagy élmény volt csurom pisis bugyival és harisnyanadrággal hazagyalogolni…
Előzmény: Törölt nick (5873)
Imogine Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5890

Ma már nem tudok lenni, mert holnap 0. órám van, és korán kelek. Nem szeretek fáradtnak lenni. Megnézem a Terminátort, oszt ennyi.

Na, jó éjt.

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5887
Imogone bene vagy egy versenybe velemis mikor
Előzmény: Imogine (5876)
Alfrédi Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5886
Nekem is. 10 után..?
Előzmény: Imogine (5885)
Imogine Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5885

Nem maradhatok tovább, mennem kell.

Imogine Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5884

2-es

Sajna nem  szeretem a pulykát, de mindenesetre jó étvágyat!

Alfrédi Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5883
Pulykahús lett volna, de megfeledkeztem róla, és megszenesedett. Flexszel kellett kettévágni. 3 fogam is beletört mire a jobbik felét megettem.

Most telefonálnom kell, aztán még kicsit jövök.

Inger: ?
Előzmény: Imogine (5879)
Imogine Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5882

én vok

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5881
most van it valaki nekem az inger 3-as
Imogine Creative Commons License 2009.02.17 0 0 5880

Itt vagy?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!