Sok gyári xenonos autó szerintem jobban vakít mint egy jól beállított utolagos xenon de mindenki máshogy látja.én szeretek este látno ezért is rakt be régen.fater taxizik 5évig volt benne az utólagos xenon és sose büntették meg.
Mára kiégett az én izzóm de megrendelt már az újjat.
Szia igy igaz,,,, nekem se szoltak sose, sött volt rajta nappali fény,....megállit a rendör hogy ez mi?magyarázom neki....ilyen nincs mondjaÖ kapcsoljam fel a tompitott fényszorot...(ez volt a 8000k ,belenpzett s mondta igy közlekedjek....4évig jártam vele Németbe de itt se szoltak sose erte.... Sött itt látni már most olyan autokat, ami még talán jobban vakit mint az anno.S ezek itt gyáriak.... ez a véleményem...
amúgy 135 ezer volt nekem, de nekem rezonált az egyik izzóm, a kanyarkövető csukló kopik ki, és kikellett cserélni azt és még pár dolgot kértem pluszba. szóval lehet olcsóbb mint 135...110-120 ra tippelem, ok-ki be szerelés. persze sok pénz, de nem bántam meg, mert nagyon jól néz ki és kapott új foncsort meg takarítást és nagyon szép fehér fénye is lett a xenonnak. :)
Ha szeretnéd és van rá pénzed csináld meg, de "megérni" nem fogja. Az autó eleve egy anyagi bukás (a prémium szegmens meg főleg) itt nem nagyon lehet megéri / nem éri meg érveket felhozni.
Viszont elég munkás lehet az átalakítás, ami nem tesz jót az árnak. (Elejét lebontani, fényszórókat kiszedni és kibelezni, új fényszórókba mindent átszerelni, új fényszórókat beépíteni, elejét visszarakni). Olyan 150-200 ezerre saccolom. Időbe telik, mire meggyőzöm magamat, hogy megéri.
Csak érdekességképpen megosztom Veletek a gyári riasztóval átélt szopássorozatom végkifejletét. A sztori lényege az volt, hogy heteken át szórakozott velem a kocsi, ami azt jelenti, hogy néha éjjelenként beriasztott, máskor meg napokig semmi. Végül sikerült kideríteni a hiba okát: valamelyik ablaktörés-érzékelő meghibásodott és ez okozott vidám perceket éjjeleken át nekem és a fél lakótelepnek. Happy end, mindenki boldog.
Tibi (Mr. T)!
Egy 2005-ös A6 Avant 3.0 Quattro 4f BiXenon lámpáját gond nélkül át lehet alakítani LED-es menetfényűre? Az átalakítás nincs semmilyen befolyással a lámpa egyéb funkcióira (magasságállítás, kanyarkövetés, fényszórókapcsoló módjai, stb.)?
Utólagosba nekem is volt már 6000k 8000k is sőt van 30000k is most nekem.szép rózsaszin.még a feleségemnek vettem poénból.nekem sose szolt a rendőr érte mondjuk én mindíg lejjebb állítom a lámpát hogy ne vakitsak el mást és még igy is jobb volt mint a gyári.
Szia nekem a Golfban 8000k volt de nem gyári, s nagyon jol lehetett vele látni, az Audiban gyári van, nem tudom hányas, de szinte semmit nem látsz vele,felteszem a refit, nem is nagyon villantanak rám...mintha1 6 voltos Trabantal járnál.....
Vigyázzatok ezzel, olcsó húsnak esetleg híg a leve. Ha jól emlékszem, ehhez ki kell venni a lámpát, ugye? Ha igen, akkor talán a lökös is le kell jöjjön (ja, és a két első kerék is, hogy senki se unatkozzék). Nehogy kétszer kelljen ezt az előadást elkövetni :)
igen, szerintem is az lesz a baj. A tesztelve azt jelenti, hogy kiéget nekem az egyik, és ilyet vettem bele, vaterán találtam. Összehasonlításképp benne hagytam először az eredetit, és semmi különbséget nem láttam. Utána kicseréltem azt is csak úgy hogy egyforma legyen, és a régi a tartalék izzóm. Igen, D2S.