Doppingvétséget követett el egy magyar amerikaifutball-játékos azzal, hogy múlt szombaton egy előre be nem jelentett, versenyen történt ellenőrzés során megtagadta a mintaadást.
Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője arról tájékoztatta pénteken az MTI-t, hogy az érintett sportág szövetsége - a WADA szabályzat, és annak alapján a hatályos magyar jogszabályok, valamint a szövetségi szabályzatok alapján - köteles a doppingeljárás lefolytatására.
Tóth László, a Magyar Amerikai Futball Szövetség elnöke az MTI érdeklődésére elmondta: az eset a Budapest Wolves-Nyíregyháza Tigers bajnoki döntőben történt, és a nyírségiek egyik játékosáról van szó. A találkozót 58-0-ra nyerte a fővárosi alakulat, és ezzel negyedik bajnoki címét szerezte meg.
Forrás: doppingvétség a magyar amerikai futballbajnokságban
Hát én inkább arcra fejelésnek mondanám... A lelátóról legalább is úgy nézett ki. Ati látod így jár aki nem elég egyszerűen magyaráz és a végén meg kell mutatnia... :))) Jobbulást!!! Persze Tominak is mielőbbi felépülést!!!
Sós Tomikának eltört a kulcscsontja de nem kell műteni csak kapott egy erős kötést 2 hétre.
A nap lúzere ki más lenne mint Szente akit Bakó úgy térden térdelt gyakorlás közben hogy duplájára dagadt a térde meg alig tud menni. Az orvosok el látták rendesen:)))) Kapott egy tekercs fáslit. :)))
Még egyszer a gyengébbek kedvéért. Holnap indulás 11.00-kor az Interspár mellől. Benzinpénz: 500ft/fő Ne hagyjatok otthon semmit és ma este senki ne menjen el bulizni mert szétkaratézom holnap ha meglátom rajta.
Kedves Csapattársak, Szülők, Sport barátok ! A csapatnak össze kellene dobni pénzt ahhoz hogy a rádióban hirdessuk a Try outot, eddigi felajánlás Maci Laci büfé 5000Ft. A hirdetés 20ezer forintba kerul, 15kellene még, ha mindenki 1000ftot adna akkor nemkellene az amugyis sovány csapat kasszat vekonyitani... Remelem mindenki tudja mennyire fontos ez nekünk...
Nem, én gyerekkorom óta Dabas fan vagyok! Csak a Dabas olé, csak a Dabas olé! Ennél jobban már csak a Kőbánya Kispest Vasuti megállóhely csapatát szeretem!
Gondolkozzon már mindenki hogy ki hova tudná kitenni a toborzós plakátot, kocsma, bolt, plaza, buszpálya, stb stb stb! Minél több helyre tesszük ki annál többen látják, annál nagyobb az esély hogy sokan leszünk...
Juniorok, Felnőttek, holnap azaz Pénteken 18:00kor edzés a Müfüvesen! Ne felejtse el senki :) Gyertek minél többen mert kiosztjuk a plakátokat a TRY out miatt!