Keresés

Részletes keresés

Nembélavagyok Creative Commons License 2024.04.08 0 0 219639

Kiss Tominak a Vasas vezetőivel kéne felvennie a kapcsolatot ismét, oda való. Persze csak akkor, ha nem jutnak fel.

Előzmény: Szili1974 (219637)
Nembélavagyok Creative Commons License 2024.04.08 -1 3 219638

Én ezt azért megfordítanám. Banai előtt aztán játszhat jóformán bárki, benne lesz a fejében, hogy nem fog jönni, itt hagy minket a szarban a támadókkal. Diaby pl. ezért kellett nagyon, mert amit egy normális kapus lehúz, azt mindig neki kellett kifejelnie, cserébe eggyel kevesebben fogtak embert. Banci nem irányít, most is csak üvöltött másokkal. Sosem tudja, hogy mikor kell lassítani és mikor gyorsítani, lábbal nulla. Nikolic jobb kapus volt nála, de Banai újpesti beágyazottsága sokáig fór volt. Aztán persze Nikolic is betlizett sokat, de számomra nem volt kétséges melyik a jobb. Ha két szerb kapus lett volna, nem Banai lenne ma itt. Mondhatnám, hogy hasonló szitu, mint amikor a már lefelé tartó Balajcza kedvéért beáldoztuk Dmitrovicot, csak hát Dmitrovic jó kapus, Nikolic meg átlagos. Nekünk meg nincs szükségünk átlagos kapusra, nekünk jó kapus kell. Piscitelli az, de remélem nem fogják a felesleges magyarkodás miatt majd őt is kikezdeni. Jó lenne több magyar a csapatba, de elsősorban a tudás kell, hogy döntsön.

 

A védekezésünknek négy gyengéje van ebben az idényben. Bureknek a BVSC elleni sérülése miatt balhátvéd nélkül maradtunk, Krisz pedig a rendre kiújuló sérülése miatt nem lett alapember. Helyette mindig szükségmegoldás volt. Ennél is keményebb azonban Branko állandó kezdő pozíciója. Eleve rosszabb jobbhátvéd volt mint Lirim. Nem érzi a pozícióját, rettenetesen helyezkedik, támadásban meg már kiismerték a hülye biciklicseleit. Egy csereembert végig cipeltünk magunkkal. Értem én, hogy tapasztalt, meg jolly joker, de sehol sem igazán jó, ellenben számolatlan gólban volt benne. Doka eddig gyengébb Kastratinál, Huszti kellemes meglepetés volt ezen a két meccsen, de vajon milyen lesz hosszabb távon. Hall idén meccsről meccsre játszott egyre rosszabbul, elképesztően gyenge idénye volt. Na, ezt spékeltük meg egy bizonytalan, egy tapasztalatlan és egy fosós kapus trióval.

 

A védelem pozitív oldala volt ellenben Keita beugrása, aki stabillá tette a higgadtságával a védelmet, Kobouri nagy vétel, bár van néha egy-egy halványabb meccse. Antzoulas meg szerintem nagyrészt jól teljesít, de olykor nagy teher van rajta, pláne amikor Branko és Hall hibáit kellett megpróbálni kompenzálni, ebbe pedig belehibázott. De ő hajt, nem mondanék rá rosszat.

 

Huszti kapcsán még egy régi vesszőparipámat említeném. Ma már szinte mindenhol van nagy dobó, végre ilyen játékosunk is lett. Mert amúgy évek óta a bedobásaink szarok. Hosszú ideig megy a lóbálás, tanácstalanul, nem tudjuk kinek akarjuk dobni, mit is akarunk kezdeni, hogy kéne ezt megoldani. Ebben is Branko az élen járó. Ma már ezeket ugyanúgy be kéne gyakorolni.

 

Lehetne sorolni tovább, de úgyis mindenki érzi, látja ezeket, ezért kell folyamatosan lecserélni szinte mindenkit a jövőben.

Előzmény: Szili1974 (219635)
Szili1974 Creative Commons License 2024.04.08 0 2 219637

Kiss Tominak még sok játékost fel kell nyomnia, hogy kezdő legyen. (ha igaz a sztori)

Előzmény: nzsolt18 (219567)
maribor Creative Commons License 2024.04.08 -3 2 219636

Ebben teljesen igazad van és lennék az utolsó, aki itt bármilyen kapusfikázásba belekezdenék. Csak van egy harmadik opciónk, sokat nem vesztenénk vele. De nyilván Géza sem hülye, edzésen lát, amit lát és biztos vagyok benne, hogy Csufi véleményét is kikéri az ügyben. Így marad Banai.

Előzmény: Szili1974 (219635)
Szili1974 Creative Commons License 2024.04.08 0 1 219635

A kapusok védelmébe annyit, ha jobban védekeznek előttük, akkor kevesebb labda jut el kapura, kevesebb lehetőség a gólszerzésre, bekapott gólra. Azért nem egy biztos lábakon álló védelmünk van és Onovo-n kívül nincs szűrő játékosunk a középpályán. Hozzáteszem, ha jól emlékszem, pénteken a Zetének 5 kaput eltaláló lövése volt.... Nekünk 1... Az eredmény is annyi lett....

Előzmény: polovcev (219628)
Szili1974 Creative Commons License 2024.04.08 0 1 219634

Szerintem már simán beleférne. Azt nem értem, hogy évek óta nincs jó kapusunk, de nem tettünk érte semmit. Hoztuk a "jobbnál jobb" kapusokat, mind betli volt. Az egyetlen épkézláb kapusunk Dmitrovics volt, őt meg kiutáltuk. Köszönte szépen ma Sevilla és szerb válogatott. De nekünk nem kellett. 

Előzmény: maribor (219633)
maribor Creative Commons License 2024.04.08 -1 1 219633

Azt nem értem, van valami hiperszuper harmadik kapusunk, akit talán a Vasastól kukáztunk. Őt is ki lehetne próbálni.

Előzmény: Szili1974 (219631)
Szili1974 Creative Commons License 2024.04.08 0 0 219632

Azt én sem értettem, miért keverte meg Géza a csapatot... Lehet, az ellenség megtévesztése volt a cél. De nem jött be. Vignjevics szelleme kísértett, úgy játszottunk. Azt sem értettem, akár csak Vignjevicsnél, miért ilyen későn cserélt Géza. Mack olyan sz@r volt, már a szünetben le kellett volna hoznia. Keita meg rutintalan volt, ott már nem szabadott volna szabálytalankodnia. Így is úgy is gól, de nincs kiállítás. (szerintem).

Előzmény: waltt (219621)
Szili1974 Creative Commons License 2024.04.08 0 5 219631

Évek óta az a véleményem, hogy akár mennyire is újpesti Dávid, nem jó kapus. Több mint száz bajnokival a lábában még mindig borzasztó bizonytalan és látszik rajta sokszor, hogy be van majrézva. Lehet, nem is a képességeivel van a baj, hanem az önbizalmával.

Én még Tajtit jól játszani nem láttam, sem itt, sem Zegen.

Előzmény: maribor (219629)
Seejay Creative Commons License 2024.04.07 0 3 219630

Egerszegen sincsen túl sok pénz, de ott  a lehetőségek mentén azért próbálkoznak, teszem azt itt ez a Mim Gergő. A bb már eladta volna rég Fehérvárra. Voltak nekünk jó játékosaink, de a belga direktben kereste kit lehet pénzzé tenni, az olcsó, a selejt meg maradt rajtunk, mikor a ház ég előkapunk valakit. Banai éppen ezért örök darab.

 

Nincs értelme rangsorolni őket, halmazok vannak.Dibusz kimagasló, aztán van 4-5 kapus mint pl Megyeri,Szappanos, Tóth Balázs, Markek Tamás, Piscitelli akik egy jó erős átlagot hoznak ,és tesznek bele pluszt, állandóan pontokat hoznak a csapatuknak amennyiben rajtuk múlik. 

 

Aztán van a  futottak még, amiben benne van Banai is ,aki szintén hoz bravúrokat,de nem képes állandó kiegyensúlyozott teljesítményre. Nem jön ki szögletnél ,szar lábbal, szóval a bravúrok látványosak de számszerűen mínuszos a balfaszkodásai miatt.  Ő egy másodosztály középszint, olyan csapatba, akit nem veszélyeztet a feljutás.

 

Nem akarom rá terhelni az egészet, mert Nikolics kolléga is segített az 55 gólban,de a csapatvédekezés idén nulla, Mack ,Pauljevic,Tajti nettó emberhátrány,és akkor volt itt még Hall , de Antzoulas is hajlamos zavarba jönni.  Az őszi 9 fordulós vesszőfutás alatt 23 gólt kaptunk, úgy hogy sétálgattunk a pályán. Aztán ehhez hozzájön a ligeti kurváktól meg a sötét zalától kapott ötös , ha csak ezeket emelem ki, az 11 meccs 33 kapott gól. Képtelen számok. Nincsen se a középpályának, se  a védelemnek közepe. 

 

Nem Banait akarom felmenteni, de ilyen szervezetlen, labdaügyetlen kerete talán Lelievre-nek se volt. Arra alkalmatlanok vagyunk hogy bizonyos játékszituációkban tartsuk a  labdát, ezáltal kontrollàljuk a játékot. Ez ha figyeltek komoly gátakat szab a taktikànak.

Vignjevic ebbe bukott bele.  A baszdelőre fociba, céltalan labdák, nulla birtoklás, folyamatosan nyomás alatt lévő védelem. 

Valljuk be az elég meleg volt mikor Mack,Tajti volt szűrőben ,hátul Antzoulas,Hallal,középen ,szélén Pauljevics meg Fehér mikor Tamás kidőlt,Banai meg a ketrecben retteg.

Kész öngyilkosság volt ennek a szezonnak így nekimenni.

 

Szóval Piscitelli minőségi változás lesz, de a kezdőt 4-5 hely kivételével  újra kell építeni. 

 

Előzmény: polovcev (219628)
maribor Creative Commons License 2024.04.07 0 0 219629

Nem Banai bántásra, de Piscitelli védelmében (igen, erősítés lesz), talán, ha a bajnokság előtt elcseréltük volna őket, nekünk sosem rezgett volna a léc, a Kövesd sorsa meg már 6-8 fordulóval ezelőtt megpecsételődött volna. Mondom, talán. Nem tudom biztosra.

Előzmény: polovcev (219628)
polovcev Creative Commons License 2024.04.07 0 0 219628

A ZTE a Dombó-Gyurján-Senkó hármassal vágott neki az évnek és egyikük sem egy életbiztosítás. :)

 

 

 

Szerintem a ligában kevés a jó kapus. Dibusz, Tóth a csútból meg talán Szappanos. Az inkább a mi kritikánk, hogy a mieink többet kapirgáltak a hálóban, mint Odyntsov vagy Petkovic.  

 

 

Továbbra is tartom, hogy Piscitelli jobb lesz, csak éppen elszomorít, hogy ott tartunk, hogy egy 30 éves kapus a kieső Kövesdből erősítésnek számit. 

 

Mindegy. Ennek a szezonnak harangoztak, nem is igazán érdekel mi lesz a hátralévő meccseken. Az új vezetés szedje össze a stábot, végezze a munkáját, hogy végre ne augusztusban érkezzenek meg a ki tudja honnan beeső, játékban nem lévő légiósok.

 

 

Bár lehene rosszabb is. A Kispest is képes volt leigazolni Futácsot. 

 

Előzmény: Seejay (219627)
Seejay Creative Commons License 2024.04.07 0 0 219627

Volt már itt Pálinkás ,Rabóczki,Babócsy, most meg Andrusch is, mind a 4 jó kapus volt a maga korában. Voltak játékosként vagy edzőként a  válogatottnál ,többszörös bajnokok,nemzetközi tapasztalattal.

Banai meg lassan 30 éves, és a fentiek nem tudták megtanítani kijönni.

Banai ,Nikolics, meg a Pajovics se első osztályú kapus, nem tudnak tartósan teljesíteni.

Dmitrovic érdekes módon nem balfaszkodott ,ő a Sevillaig, meg a szerb válogatottig vitte,pedig őt is Pálinkás edzette. Mondjatok egy klubot Magyarországon ,ahol a Banai,Pajovics, Nikolics trió védhetett volna 15-20 tétmeccsen egy évben. Az Casillas is foglalkozhatna ezekkel ,és akkor a védekezést hagyjuk is. 

Előzmény: Öreg drukkerkocsmás (219614)
Miller a sör Creative Commons License 2024.04.07 -5 3 219626

Igazad van!

Előzmény: Öreg drukkerkocsmás (219614)
ligula Creative Commons License 2024.04.07 0 4 219625

Tegnap olvastam róla, hogy jelen állás szerint nem marad Egerszegen.

Előzmény: waltt (219621)
Uthred R Creative Commons License 2024.04.07 0 5 219624

Na,legalább lesz végre egy jó kapusunk

muszbek Creative Commons License 2024.04.07 -10 0 219623

Mazohista...

Előzmény: johnsonbronson (219622)
johnsonbronson Creative Commons License 2024.04.07 -4 9 219622

Kibaszott futballünnep volt pénteken, nagyon jó volt kint a Szuszában!
Minden de minden adott volt, látvánnyal készültünk, nagy tömeg, verhetőnek tűnő vendégcsapat bohóc gypsy style zöldekkel, tökéletes volt minden! Csak egy dolog szarhatott a szánkba: a "csapat".
Már furcsáltam, hogy a "nyerőcsapaton" változtatott Géza. Hol lesz majd a lendület ha mindenki fent van? Miért nem volt jó az amit a sima dobogós paks ellen játszottunk egy papíron gyengébb sötét zala ellen?!
Napokkal előre tudni lehetett hogy mi lesz pénteken, hogy jövünk szurkolók és ünnepelni szeretnénk. Győzelmet, takarodó belgát, a lelátót!
Mi a fasznak kellett belenyúlni a kezdőbe? Minek kellett ez a "taktika"?! Itt bárhogy is, egy öngóllal is de nyernünk kellett volna. Ennyit érdemeltünk volna. Focit továbbra se várunk, de legalább izzadjuk ki a 3 pontot otthon egy olyan egerszeg előtt aki 18 éve nyert utoljára a Megyeri úton....
Leszartam volna hogy sír a labda, csak nyerjünk!
És lássuk be, a gólunkig sírt is a labda. Ennek ellenére egy gyönyörű gólt rúgtunk!
Croizet egész meccsen sziporkázott, akart, ment előre. Hajtott hogy megmutassa, kár volt elengedni. Vár már nincs kinek, nincs a faszkalap szerb aki az edzés munkája alapján küldte el. Mert hogy ő szarik bele... Oké... Biztos Törőt is kirakták a keretből is ha kocsmába ment. Yohannak a kislábujjába több foci van mint a komplett csapatba.
Szépen elintézett minket vagyis a csapatot.

Mert a lelátót NEM! Ha másra nem is, de arra jó volt a belga éra, hogy reneszánsz legyen a lelátón! A szurkolók különálló intézménye lett az Újpestnek. A pénteki este az Újpestért szólt a lelátón és nem a csapatnak!
Takarodjon le gyorsan ez a pár forduló, aztán lássuk a medvét!

A csapatnak nem csak a dobogóhoz kell felnőnie hanem a szurkolókhoz is!!!
Jobbat érdemelünk!
De legalább a remény most már megvan!

waltt Creative Commons License 2024.04.07 0 3 219621

Banai tényleg gyenge kapus, nagyon bizonytalan.

Croizet-t viszont csak kölcsönadtuk, szóval vele kapcsolatban nem csesztünk el semmit.

Az a Mack is bűngyenge, most hogy már nem tudunk kiesni, nem tudom miért nem próbálkozunk valamilyen alternatívával

wizardry8 Creative Commons License 2024.04.07 0 2 219620

Csak akkor ha a Kövesd nem nyer. De lassan tényleg csoda lenne ha kiesnénk.

Előzmény: emzsé12 (219619)
emzsé12 Creative Commons License 2024.04.07 0 3 219619

Elég a 3 is jövőhéten Kisvárdán.

Előzmény: wizardry8 (219611)
Újpesti Dózsa-FTC 8:3 Creative Commons License 2024.04.06 0 5 219618

 

Újpesti Dózsa :))  de amúgy gratula.

polovcev Creative Commons License 2024.04.06 0 3 219617

Banainál jobb kapus az olasz, de abban is van igazság, hogy valamit kezdeni kellene a kapusedzővel is, mert valahogy nem látni fejlődést a hálóőreinknél.

Nyilván mindenkiből nem lehet Neuert vagy Buffont faragni, de azért nem ártana végre összeszedni egy valóban jó kapust. Bár mondjuk az önmagában kevés lesz, hiszen kellene elé egy stabil védelem, meg egy hatékonyan szűrő középpályás is.

 

 

Előzmény: mekidoki78 (219610)
Goldfinger bullet Creative Commons License 2024.04.06 0 1 219616

Köszi.

Előzmény: Öreg drukkerkocsmás (219615)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 2024.04.06 0 4 219615
Előzmény: Goldfinger bullet (219602)
Öreg drukkerkocsmás Creative Commons License 2024.04.06 0 5 219614

No és a Mezőkövesd elleni második, amikor kiütötte középre szépen, ziccerre az ellenfélnek? Azzal buktuk el a győzelmet...

A kapusedző amúgy mivel foglalkozik pontosan? És mit csinálnak ezek hétközben? 55 gólt kaptunk a szezonban! Eddig...

Előzmény: mekidoki78 (219610)
Nembélavagyok Creative Commons License 2024.04.06 0 2 219613

Van gyakorlata a posztot illetően. Az utolsó itteni idényében már eleget gyakorolta a játékosmegfigyelést, a padról.

Előzmény: wizardry8 (219609)
Nembélavagyok Creative Commons License 2024.04.06 0 4 219612

Ambrose Peti nem egy labdazsonglőr, de még így is nagyobb százalékban használja ki a helyzeteit mint Kevin. Suta persze, de szeretném, ha a nála jobbakban legalább ennyi szorgalom és alázat munkálkodna. Ha valaki, akkor pont ő az, akit nem kritizálnék az idei teljesítményéért. Az más lapra tartozik, hogy a keretben sem lenne a helye nálunk ilyen kvalitású játékosnak.

Előzmény: JHSZ TTL (219606)
wizardry8 Creative Commons License 2024.04.06 0 1 219611

Már csak 6 pont kell a bennmaradáshoz. Kikaptunk, aztán mégis 8-ról 6-ra csökkent.

mekidoki78 Creative Commons License 2024.04.06 0 6 219610

A magyar élvonal egyik legjobb kapusa Újpestre igazolhat - NB1.hu infó - nb1.hu

 

amit tegnap Bana művelt legalább 2 gólban benne volt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!