Keresés

Részletes keresés

Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.13 0 0 28914

Majd az utolsó részben mindenki kap 2 percet, amivel lezárják  a történetét. Több nem férne bele. Alex is jól eltűnt a sorozatból. 

Előzmény: szévike (28910)
Zenerajongó Creative Commons License 2022.04.13 0 2 28913

Abszolút egyetértek, nagyon félresikerült karakter lett Hajdú Steve figurája. Minden szempontból sok és tényleg semmit nem tesz hozzá a sztorihoz, az akcentusa is rémesen erőltetett. Nagyon sok Gyöngyi ripacskodása is, meg ez az egész totál felesleges hajcihő a színdarabbal. (Alighanem az egész sorozat mélypontja volt, amikor Bandiék rögtönzött "fénykardpárbajt" vívtak a kisboltban. Na ott gurult el végleg a forgatókönyvírók gyógyszere...)

Hasonlóképpen idegesítő karakter Patrícia új pasija. Először beállítják holmi "álomlovagnak", pedig tök lúzer karakter a fickó, ráadásul abszolút nem is passzolnak össze a doktornővel, most meg hirtelen kitör belőle az állat.

Forgács Péternek jól áll ez a nagystílű maffiózó szerep, de szerintem így a végére kár volt még egy főgonoszt behozni a sorozatba, akihez képest Roland ártátlan báránykának tűnik - bár lehet, hogy pont ez volt a cél.

Nekem is az az érzésem, hogy nem befejezve lesz a sorozat, hanem csak abbahagyva, ennyi szálat nem fognak tudni rendesen elvarrni ilyen rövid idő alatt. Túl sok lett a töltelék-mellékszereplő a végére, és egyik rosszabb karakter mint a másik.

Előzmény: Mackóbogár (28909)
szévike Creative Commons License 2022.04.13 0 3 28912

Összességében nem volt ez olyan rossz.

Mindenki megtalálhatta benne azokat a szálakat, amelyeket kedvel.

A krimiszálak Rolanddal, a napi élet konfliktusai a dokikkal.

Amit nagyon rühelltem a bohózatba hajló Bodolai család, az 

ezoterikus Gyöngyi, és most a két közértes.

De napi kikapcsolódásnak jó volt, főleg, hogy a net segitségével már

sem csatornához, sem időhöz nem volt kötve.

Előzmény: shadoe (28911)
shadoe Creative Commons License 2022.04.12 -1 0 28911

Én Konrád kinyírásánál abbahagytam. Nem láttam értelmét tovább nézni, egyrészt elég egy kaptafára épült fel, ahol a maffia Roland mindenkit kinyír, másrészt át is költözött a másik csatornára a sorozat. Jópár éve ennek, de tény, előtte még találtam benne néznivalót.

szévike Creative Commons License 2022.04.12 0 2 28910

S még két adással a vége előtt sem történt semmi olyan, ami a lezárásra utalna.

El nem tudom képzelni, hogy ebből hogy lehet jól kijönni. Hogy egyáltalán ki lehet-e.

Vagy csak simán vége lesz a napi adásnak, annyi különbséggel, hogy a végén nem

lesz előzetes a következőből?

Még a leggagyibb török sorozatokban is valahogy elvarrják a szálakat.

Mackóbogár Creative Commons License 2022.04.12 0 3 28909

Rettenetesen idegesítő karakter. Kisboltos Laci testvére, aki egyszer csak hazajött külföldről, de minek? A történethez egy dekányit nem tesz hozzá, iszonyat harsány és teljesen felesleges. Ettől a mellékszáltól igazán megkímélhették volna szerencsétlen nézőket. 

Előzmény: Dave985 (28908)
Dave985 Creative Commons License 2022.04.12 0 3 28908

Anno mégis csak rendszeresen néztem a sorozatot, ezért gondoltam egyet, s belekukkantottam az utolsó részekbe. Basszus, mi ez a pusztító hisztéria, amit Hajdu Steve előad? Ennyire béna akcentussal? Szekunder szégyenérzet.

nlion Creative Commons License 2022.04.11 0 0 28907

jó lenne egy brutál befejezés de nem valószínű h tragédiával zárják le. 

Mackóbogár Creative Commons License 2022.04.11 0 0 28906

Igen, én is valami drasztikus végkifejletre gondolok, pl. Zemplényi a gigaprojekt földmunkái közben akkora bombát fordít ki, hogy egész Csillagkút felrobban😁

Előzmény: szévike (28905)
szévike Creative Commons License 2022.04.11 0 1 28905

Kizártnak tartom, hogy négy nap alatt normálisan le tudnák zárni a különféle szálakat.

Ez mindössze 100 perc körüli műsoridő.

Főleg, hogy 5-6 résszel a legvége előtt ujabb szereplőket /Attila és az a szőke kislány pl/

is beirtak, ujabb szálakkal. De MINEK? 

Ebből számomra egyértelmű, hogy nem volt ez előre megtervezett lezárás, kifuttatás.

Mintha a forgatókönyviróknak azt mondták volna, hogy na Amit eddig leirtatok, visszafelé nem

módosithattok bele,  most itt a vége, holnapra találjatok ki még egy frappáns befejezést.

Pl. földrengés, szökőár, az ufók elfoglalták Csillagkutat, a kinaiak megtámadták Isaszeget,

és egyéb logikus történések.

Előzmény: Mackóbogár (28904)
Mackóbogár Creative Commons License 2022.04.11 0 1 28904

Van rá 4 nap, hogy értelmesen lezárják , kíváncsian várom. 

Előzmény: nlion (28903)
nlion Creative Commons License 2022.04.11 -1 1 28903

nem semmi hogy meddig húzták pedig már tavaly nyáron leállt a forgatás ehhez képest a bk forgatása áprilisba állt le és júliusba már meg is szűnt

janderka Creative Commons License 2022.04.07 0 1 28902

Öt év után behozzák Emilio Dry szellemét, de mikor IRL meghalt szegény Benkő Géza, még csak egy Mokka szintű blokkot sem szántak az emlékének, nemhogy a sorozatban kitértek volna rá. 

Mackóbogár Creative Commons License 2022.04.04 0 1 28901

Kíváncsi leszek, hogy zárják le a szálakat. 

Előzmény: Elhaym1 (28900)
Elhaym1 Creative Commons License 2022.04.04 0 1 28900

Április 14-én lesz az utolsó rész. 

janderka Creative Commons License 2022.04.02 0 1 28899

Hatalomszerzés/megtartás/átjátszás vonalon néha hitelesen mutatta be a dolgokat, de persze ezek ritka futamok voktak csak.

Előzmény: Csökött--Pandacsöki (28897)
Csökött--Pandacsöki Creative Commons License 2022.04.02 0 2 28898

az még csak-csak hihető, hogy egy jobb helyen lévő vidéki kisebb városban létezik egy ennyire felszerelt szuperkórház ennyire jófej orvosokkal (mint magánintézmény), de az összes többi valami ordenáré módon hozzácsapott fikcióról magasról lerí, hogy csak kínjukban találták ki, mert életükben nem éltek ilyen helyen és soha nem volt semmi közvetlen tapasztalatuk

néhány éve hazamentem a kisvárosba néhány hétig, egy bokatörésből felépülni... ott fogott el ilyen dejavu

mintha a világ végén lennék, napközben semmi mozgás, még a kórházban is annyira megállt az idő. Tipikus magyar vidéki nihil

Előzmény: Csökött--Pandacsöki (28897)
Csökött--Pandacsöki Creative Commons License 2022.04.02 -2 2 28897

sajnos ez a sorozat úgy aránylik a magyar/k-európai valósághoz, mint a NERlovagok fizetése vagy vagyona az átlagemberéhez

Előzmény: janderka (28896)
janderka Creative Commons License 2022.03.30 0 1 28896

Mesének szódával még csak elmegy, de a valósághoz köze nincs ennek a polgármesteri lemondásnak. Nem úgy megy ám az, hogy ha Béluska lelép, fogja és kijelöli maga helyett Józsit. Választás dönt, nem a megborult korábbi településvezető.  Jól is néznénk ki... Az meg, hogy szerencsétlen munkanélküliként kelljen másnaptól vergődnie bármilyen város korábbi polgármesterének, megintcsak egy ostoba fabuláció.

MasterMC Creative Commons License 2022.03.29 0 1 28895

Ez a Hegyes (Beleznay) is csak akkor bátor, amikor hátulról támogatják... 

MasterMC Creative Commons License 2022.03.25 -1 2 28894

Remélem, a végén Zemplényit lecsukják vagy kinyiffantják, nagyon megérdemelné a búrája... most már egyre közelebb a vég.

Rolandot egyre jobban megkedveltem, amilyen nagy hólyag volt vérmaffiózó korában, annyira jól tudja most a vége felé, hol is a valódi helye.

MasterMC Creative Commons License 2022.03.25 0 2 28893

"A Jóban Rosszbannak meghatározó szerepe volt a TV2 életében. Majd később, 2015 után a SuperTV2-re való átkerülését követően a kábelportfóliónk megerősítésében is. Az elmúlt években azonban azt láttuk, hogy a sorozat nézői évről-évre lassan lemorzsolódnak. A konkurensünk az elmúlt években nagyobb költségvetéssel bíró, vadonatúj napi szériákat tűzött képernyőre, ezekkel pedig a Jóban Rosszban nem tudta felvenni a versenyt. Több kísérletet tettünk a megújítására, gyártót cseréltünk, új szakembereket igazoltunk a produkcióhoz, de nem tudtuk megállítani a csökkenést. Eljutottunk egy olyan pontra, mikor már sem a déli, sem az esti vetítés nem hozott olyan nézettséget, hogy hosszú távon képernyőn tudjuk tartani a sorozatot."

Ahelyett, hogy beismerné, hogy talán mégiscsak a forgatókönyvekkel is probléma lehetett, bár nekem az utolsó 2 év jobban tetszett, mint a 2010-18 közötti állandó kavarás...

Előzmény: Törölt nick (28891)
janderka Creative Commons License 2022.03.16 -2 1 28892

A Pepe mindent megkapott, amit papírforma szerint egy sorozatnak meg kell kapnia. Megfelelő szelekció, előkészítési idő, nagyon erős színészgárda, remek forgatókönyv, kiváló alkotók. Remekül sikerült, pont ezért nagyon bízunk benne.

Akkor ez akkora bukta lesz, hogy kiskasnállal se szedik össze...

Előzmény: Törölt nick (28891)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.15 0 1 28891

https://sorozatwiki.hu/hirek/aprilisban-erkezik-a-tv2-legujabb-magyar-sorozata-evertekelo-interju-fischer-gaborral/

"Mikor ér véget a Jóban Rosszban?

Április elején lesznek láthatóak a sorozat utolsó epizódjai."

Böszőke13 Creative Commons License 2022.03.02 0 3 28890

Milyen okosak itt az orvosok :) Még véletlenül sem jut eszükbe megkérdezni a postást, kinek fizette ki a pénzt...

Törölt nick Creative Commons License 2022.03.01 0 0 28889

Köszönjük.

Ezzel mit akartál mondani nekem?

Előzmény: MasterMC (28888)
MasterMC Creative Commons License 2022.03.01 0 0 28888

tavaly július végén fejezték be a forgatást, még 5 hónapot élt utána

Előzmény: Törölt nick (28879)
MasterMC Creative Commons License 2022.03.01 0 1 28887

hogy ez a Tóth-Zsiga Nóra mekkora egy számító szuka, láttam róla privát fotókat is Facebookján, ott is ugyanilyen volt, tehát szinte önmagát játssza a sorozatban 

MasterMC Creative Commons License 2022.03.01 0 0 28886

Pepét végleg kiírták, Mexikóba szökött

Előzmény: janderka (28880)
janderka Creative Commons License 2022.02.25 0 1 28885

Roland mai frappáns beszélgetése egy robottal, majd a tőle kicsalt évekkel korábbi iskolás Bob-szerelem rapid felkutatása és csábítóként történő gond nélküli csatasorba állítása azért emlékezetes abszurditásként fog megmaradni a sorozattörténetben. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!