Erre már én is gondoltam, viszont akkor üzleteken keresztül kellene értékesítenem, mert kép alapján a láthatóan gagyit még annyira sem tudom eladni, mint a látszólag szépet drágábban. Meg aztán ami nekem nem tetszik azt nem is szívesen mutogatnám, pláne nem adnám hozzá a nevemet:-)
Ha a Noch jóval gagyibb fája 1000-1500 között van (pl a 8-9 cm-esek), akkor arányában azonos árszinten adnád, de az is tény, hogy itthon sajnos elsőként az árcetlit nézik, aztán a minőséget. (tisztelet a kivételnek)
Szerintem nem drágák, ez az áruk.
Kitalálhatsz egy "standard" és egy "premium" kategóriát. Az előzőből tömegtermelhetsz, az utóbbit pedig mintadarab után gyártsd le.
A baj csak az hogy konkrét érdeklődőm eddig csak a 310 ft-os fára akadt. Most vonjam le a konzekvenciát? Tényleg, most akkor ezek drágák, vagy gyanúsan olcsók? Esetleg a kettő között?
Az XPS keményhabot 60x125 cm -es táblákban árulják. 3-4-5 cm vastagot könnyen lehet szerezni (kb. 2-12 cm vastag létezik.) Én PC vezérelt feszített izzószálas habvágóval szoktam vágni belőle általában kisebb emelkedőket a sínek alá. ha kell tudok a vágásban segíteni.
Elviszem, hozzá még néhány a pályafelújításban érdekelt kocsit is.
Csináltam egy kis foglaltságjelző bemutatót azt is elviszem, remélem addigra teljesen kész lesz. Lesz rajta optó és áramérzékelős panel, fénysorompó vezérlő áramkör. Az ágyazatos síneiddel összeilleszthetővé akarom tenni így egy jó "dilikört" csinálhatunk.
A pénteki találkozónál a NYUGATIBAN hol helyezkedik el a találkozó pont? A főbejárattól merre kell menni?
Rendben,még érdeklődni fogok iránta. Lassan az asztal is olyan állapotba kerül,hogy a fényjelzők is a helyükre kerülhetnek,aztán teszek fel képeket reklámnak. ...csak nem rontja az üzletet...: )