Törölt nick
2023.10.25
-1 1
7754
Az idegenforgalmatok jelenleg nulla.
Az ipari termelésből hiányzik az a 300 ezer fiatalember aki katona.
A hitelminősítők leküldenek bennetekek a bányászbéka segge alá.
Tsak egy hét alartt.
Előzmény: zicharonot (7749)
Törölt nick
2023.10.25
0 3
7752
Ez pont nem olyan, amit egy átlag magyar ne találna meg.
444-et olvasol izraeli nyugdíjasként, és mégis ilyen izé vagy?
Nem 888-on kellene keresgélned vagy az már megszűnt?
Előzmény: zicharonot (7743)
zicharonot
2023.10.25
-1 1
7749
Láthatóan egy mukkot sem értettél amit írtam.
Gazdaságunk térdre rogyott? Április 1 elmúlt!
Remélem időjárás jelentést nem fogsz adni.
Előzmény: Törölt nick (7744)
Törölt nick
2023.10.25
-1 1
7744
Ugyan nyaki, egyelőre ahogy látom a képeken nem az EU áll háborúban hanem ti. nem az EU-t akarják eltürölni a földfelszínrő hanem titeket, és nem az EU nak rogyott szarrá a gazdasága egyetlen hét alatt hanem a tiétek.
Ennyit a butaságról.
Ugyogy tekeregjél még egy kicsit.
Előzmény: zicharonot (7740)
zicharonot
2023.10.25
-1 1
7743
Benjámin Netanjahu tévébeszédben jelentette be, hogy Izrael szárazföldi műveletre készül a Gázai övezetben
Izrael szárazföldi műveletre készül a Gázai övezetben – jelentette be szerda este Benjámin Netanjahu izraeli
miniszterelnök az izraeli televízióban közvetített beszédében. A művelet időzítéséről annyit mondott, hogy
erről az izraeli háborús kabinet fog dönteni konszenzussal.
Ismételten felszólította a palesztin térség civil lakosait, hogy vonuljanak a Gázai övezet déli részébe.
Hozzátette, minden tőlük telhetőt megtesznek a Hamász által elhurcolt emberek kiszabadítása érdekében.
Az izraeli kormányfő arról is említést tett, hogy idővel neki is számot kell adnia mindazért, ami október 7-én történt. (MTI)
Törölt nick
2023.10.25
0 3
7742
Bocs, de nem foglalkozom az idétlen képeiddel.
Már sokszor írtam, hogy a politikusaidat kellene motiválnod, de az téged nem érdekel, itt akarod játszani a jól értesültet.
Ismétlem, ide a többség szórakozni jár, rajtad, rajtam és másokon.
Megtehetnéd, hogy olyan információkat hozol, amiket itt nem érünk el ...
Előzmény: zicharonot (7736)
zicharonot
2023.10.25
-1 2
7741
Én sem mondok mást mint Castel és Nógrády.
Castel nem biztonsági őr. Az első napokban harcolt is aminek nagy valószínűséggel
a közelében sem leszel így csak a fotelból fogsz harcolni.
Előzmény: Törölt nick (7737)
zicharonot
2023.10.25
-1 2
7740
Ebből is látszik, hogy te és a hozzád hasonlók milyen korlátoltak vagytok. Irán rátok is veszélyes.
Nekik a keresztények, az ő szóhasználatuk szerint keresztesek is ellenségek akiket meg kell semmisíteni
Technikailag előszőr Izrael majd a keresztény világ következne. Ha elemi szinten ismernéd a Koránt
akkor tudhatnád de ha nem ismered akkor az iráni vezetők szövegéből tudhatnád
Már vannak Budapestet is elérő rakétáik. Abba ne ringasd magad úgymond a magyarok kicsik, nem az
ellenségük. Dehogynem. A szemükben ti is megsemmisítendő keresztesek vagytok.
Vajon miért nem fogod ezt fel pedig faék egyszerű dologról van szó. Európa butul te és a hozzád hasonlók
az élen menetelnek
Előzmény: Törölt nick (7732)
zicharonot
2023.10.25
-1 1
7736
Nem veszed észre, hogy ugyanarról van szó. Tök mindegy mikor és hol készültek a képek.
A lényeg az iszlamisták megvezetik a világot. Téged is. Csereszabatosak az aláírások.
Mindegy, hogy Aleppo, Gáza, Szíria, Irak. Mindig ők az áldozatok.
Kapisga?
Előzmény: Törölt nick (7726)
gépelméjű
2023.10.25
0 0
7729
Ezt itthon élő magyarként írtam a beszűkültségedre, amit fontosnak tartottál "a nevünkben" közzétenni.
(Elég botrány, hogy egy ilyen topikban magadat nézegeted, más nem is érdekel az egészből. A másik idióta is visszajött, de mit lehet tenni.)
Előzmény: Törölt nick (7726)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!