Keresés

Részletes keresés

CRESPO Creative Commons License 2001.04.21 0 0 3497
Remélem,hogy lementek a f@szba,fészkesfehérváribanda ui:bárcsak a DIOSGYŐR maradt volna bent helyettetek.HAJRÁ DUNAFERR! HAJRÁ VIDÉK!kivéve a zete fradi bérenc!!!!!!
Conscience Creative Commons License 2001.04.21 0 0 3496
NE IS ÁLMODJATOK ARRÓL, HOGY BENTMARADTOK.

Arról meg leginkább nem, hogy a Fradit még egyszer az életben megveritek. Annak a korszaknak vége...

BaZx Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3495
Én meg nem bánom azt sem, ha az FTC már bajnokként érkezik Debrecenbe és nem érdekli őket annyira a meccs, ezért nyerünk 1:0-ra, és azzal maradunk benn éppencsak, egymás elleni eredmények alapján. + kupagyőzelem.
HAJRÁ LOKI!
Hushee Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3494
Funthomas!
Én jobban örülnék, ha nem az utolsó meccsen dőlne el a bentmaradásunk. A 6-1 viszont tetszik, de szebb lenne, ha megdöntenénk a rekordot a fradi ellen.
Hushee
HAJRÁ LOKI!!!!!!
NEM ESÜNK KI!!!!!
Előzmény: FUNTHOMAS (3491)
Laci-papi Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3493
Hol az a 2-1 és én még azt sem bánom, ha a Fradi ezzel együtt is baknok lesz ! Csak MI ne essünk ki!!!!!! Sőt a legjobban azt szeretném, ha a Fradi akár győzhatne is itt, mert MI már bent maradtunk !!!!

Győzni, győzni, GYŐZNI KELL !!!!!!!!
Hajrá LOKI !!!!

Laci-papi

Előzmény: FUNTHOMAS (3491)
Tócsa_d Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3492
Úgy látszik Szacsa felépült sérüléséből! Ez egy jó jel!
Fun!
Imádom az álmaidat!:))))
A győzelmekhez annyit hozzátennék, hogy még idegenből egy bravúr győzelem vagy 2 dönci még kellene!

Hajrá Loki!

FUNTHOMAS Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3491
Ha hozzuk az összes hazai meccset bentmaradunk. Minden más esetben kiesünk. Úgy is felfoghatjuk, hogy ha nem tudunk itthon megverni mindenkit a hátralevö meccseken, akkor nem érdemeljük meg a bentmaradást.

Elsö lépés: szétszedni a ZTE-t holnap! Hajrá Loki!

Van egy álmom. A bentmaradásunk az utolsó fordulóban dől el a fradi ellen. Ha nyerünk bentmaradunk és a fradi azzal a vereséggel nem lesz bajnok! A meccs eredménye 6:1 lesz...
Tetszik valakinek? :-)

petxa Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3490
Holnap megyek én is segíteni a csapatnak.
Tócsa_d Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3488
Kösz Papi!
Már megint igazad volt!:)
A kupameccs legalább arra jó volt, hogy a többiek is játéklehetőséget kapjanak!

Lokisták!
Szeretném felhívni figyelmeteket arra a hibás önámításra, hogy az MLSZ-ben hiába "akarják" sportpolitikailag bennt tartani a Lokit, ha minden cselekedet, minden megmozdulás ez ellen szól. Csak és csakis magunkra számíthatunk, no meg a megszerzett pontjainkra!

Rozsi!
Kívánok neked mindig olyan Vasast, mint amilyen Lokit hagyott hátamögött kedvenc edződ!:(
Ez a társaság labilis lelkü, motiváltság hiánytól szenvedett, szétzilált szerkezetü! Most kezdi Jani újra összepakolni, ami sziszifuszi munka! Könnyebb rombolni, mint építeni, ez Komjáti "öröksége"! Ha Komjáti annyira szupi edző (és én nem értek hozzá, természetesen!), akkor miért kellett távoznia a Vasastól? ... Na ugye! Még itt egy gyenge Debrecen is magas volt neki!
Erről ennyit!

Hajrá Loki!

ZOLCSI Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3487
Önmagában a 4-4-2-es felállással nincs is semmi gond, mert több világverő csapat is alkalmazza ezt a felállást. (Pl. Francia válogatott, Man Utd stb.) De említhetném a Komjáti által irányított Vasast is, csak sajnos itt a mester nem vette figyelembe azt az apró tényt, hogy a rendelkezésére álló játékosok nem tudják alkalmazni ezt a hadrendet.
Abban valóban igazad van, hogy az utóbbi meccsek sikertelensége már nem elsősorban Komjáti hibája, hanam Sóthy és Dubraviczki "uraké" akik azontúl, hogy négy ponttól megfosztottak bennünket, morálisan is összetörték a csapatot. Ez a két patkány nagyon is jól tudta, hogy azon a két meccsen kell megfogni bennünket, mert az azokat követő két idegenbeli meccsünkön (FTC, Vasas) nem mi vagyunk a favoritok. Ebbe a két meccsbe nem is nyúltak bele, mert tudták csalás nélkűl is ki fogunk kapni. Meg ha belenyúltak volna, akkor is semmivel nem lenne rosszabb a helyzetünk, ha mondjuk az FTC-től nem 2-1-re hanem 3-0-ra kapunk ki. De az a 4 pont, az még lehet, hogy nagyon fog majd hiányozni.
Előzmény: Rozsi (3482)
ZOLCSI Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3486
Akkor lehet Sóthy és Dubraviczki nem jól értelmezte az MLSZ utasítását.-)))
Előzmény: Paoloragazzo (3478)
Laci-papi Creative Commons License 2001.04.20 0 0 3485
Tegnap eléggé közepes játékkal megvertük az Esztergom csapatát és már féllábbal a 4 között vagyunk. A meccsről többet nem-igen lehet írni. Sima 30-17.

Tócsa
Az ígért eredmény:
Leki 2001-04-13 19:11:32 (7802)

MK mérkőzésen:
Cornexi-Vasas 27-21
Visszavágó jövő pénteken. (azaz április 20.)

A hétvégén MINDEN ÁRON győzni kell.
Hajrá Loki !

Gyerünk fiúk tippelni !!!

Laci-papi

Electric Joker Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3484
Elnézést az offtopicért. Hajrá LOKI!
Electric Joker Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3483
aki gondolja irc-n: #tippmix
Rozsi Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3482
Tócsa!
Kezdem azt hinni, hogy te szereted ezt a játékot, de nem értesz hozzá. Ez a csapat már más taktikával, más összetételben, más szerkezetben játszik.Úgy látszik mégsem a 4-4-2-vel volt a hiba Ehhez az eredményhez már semmi köze sincs az előző edzőnek.Jó lenne, ha végre rájönnétek, hogy valahol máshol kell keresni az igazságot.
Ui: Kint voltam a meccsen és elkeserítő volt a Loki deffenzív játékát látni, egy elég kútba lévő, görcsös Vasas ellen.
Előzmény: Tócsa (3468)
Lecsó. Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3481
nalunk aki teheti a TOTAL-nal tankol :-))))
Előzmény: Paoloragazzo (3480)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3480
Debreceniek!!

Lehet, hogy nem hallottátok, a MOL az Újpest névadó szponzora lesz.
Tehát NE tankoljatok MOL-kútnál, szóljatok barátaitoknak, kollégáitoknak, és ismerőseiteknek is. Aki a MOL-nál tankol, a lilákat támogatja!!!

Paoloragazzo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3479
Bár eddig ezt nem bizonyították...
Előzmény: Paoloragazzo (3478)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3478
Na, érdekes híreket hallottam...
Egy ismerősöm az MLSZ-ben dolgozik, és állítólag eldöntött tény, hogy a Loki nem eshet ki, mert az
egész keleti régió nem maradhat elsőosztályú csapat nélkül, a Kecskemétre pedig nem lehet számítani.
Kiváncsian várom a bírók "teljesítményét".

TABELLA!

ZOLCSI Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3476
A 4 pont kevés. Ha nem szerzünk hatot, vége a dalnak. Meg a vezetőknek
Előzmény: Törölt nick (3474)
Campi Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3475
Azt hogy megszerezzuk a 7 pont meg csak-csak elhiszem, de szerintem a Sopron is tud meglepetest csinalni... Igazsag szerint ilyenkor ugy kellene jatszani hogy nem figyeljuk a masik mit jatszott, nem pontokat szamolni, mert az sose jon be, sajna.
ZOLCSI Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3473
Tócsa!
Köszi a lélekbeverést)))
Azért az jobban feldobna ha ma győzne a Pool! De legjobban az, ha szombaton...
Előzmény: Tócsa_d (3472)
Tócsa_d Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3472
Zolcsi!
Azért örülök, hogy sikerült lelket vernem beléd tegnap óta!
Foggal-körömmel, gatyarepedésig:

Hajrá Loki!

Daniella Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3471
Azért ez a banner nem így nézett ki, amikor megcsináltam. :-(
A csapat is kikapott. :-( És még csak jól sem játszottunk. :-( Ez nem valami bíztató.
Most már tényleg a szombati meccs az utolsó esélyünk. A Sopron nagyon elhúzott.

Daniella

ZOLCSI Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3470
Nem feladni, a remény még él!!! És különben is a remény hal meg utoljára, és csak azután a Loki.

A következő 3 meccsünk, párhuzamosan a Sopronéval.

13 ford.
MTK-Sopron
DVSC-ZTE

14. ford
Sopron-UTE
DVSC-Vidi

15. ford
Dferr-Sopron
ETO-DVSC

Azt a 7 pontot ez alatt a 3 forduló alatt be lehet és BE KELL HOZNI.
Ha viszont nem gyűjtjük be a következő két fordulóban a 6 pontot, akkor viszont tényleg nehéz lesz.

Szombaton mindegy milyen eszközökkel, de győzni kell. Meg kell adnunk a csapatnak az utolsó sanszot, és bele kell hajszolni a fiúkat a győzelembe.

Born in Debrecen
Live in Debrecen
Die in Debrecen

Előzmény: BaZx (3459)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3469
Ciao!
Minden elismerésem a Tietek hogy a Fradi csak épphogy meg tudott titeket verni pénteken...
mi sima 5:0-ára égtünk (lehetett volna 7 is)
Nem tudom mi lesz de rosszat sejtek...nahh 2 meccs mulva találkozunk
sziasztok
hajrá Vidi&Loki
Tócsa Creative Commons License 2001.04.19 0 0 3468
Béka!
Komjáti kint volt a meccsen, remélem tudott gyönyörködni, demoralizált, szétzilált remekművében! Még mindig visszaköszön a dilettantizmusa, amit a fiúkba beoltott! 7 év munkáját fél év alatt vágta haza! Most már értem, hogy miért nem kellett nektek ez a "Vasas-szív"!:(
BéKa_d Creative Commons License 2001.04.18 0 0 3467
Üdv,

Részvétem minden Loki szurkolónak, különösen azoknak, akik kint voltak.

Tul.képp volt már olyan meccsünk, ahol jobban megérdemeltük a győzelmet, és mégsem nyertünk, tehát akár a balszerencsének is tulajdoníthatnátok a vereséget, de azért ez szerintem(!) túlzás lenne.

Mindenesetre őszintén remélem, hogy lesz még idén Loki-Vasas első osztályú meccs... Sok sikert hozzá...

Azért is...

champion Creative Commons License 2001.04.18 0 0 3466
Jo napot.

lattam. irok majd reszleteset. nincs jo csapatunk.uli jo. radoicsics jo. boor zolit mostanaban tekozoljak. nem mutatunk erot,lenduletet.rokonszenves loki drukkereket lattam a palyan. ha latott valaki: en vagtam a foldhoz a szotyit a fejesgolnal a jatekoskijaro felolioldal tetejen.

hajra loki.

bzsoli Creative Commons License 2001.04.18 0 0 3465
Most hívott Börszky, csendben suhannak az M3-ason...
Azt mondta esélyük sem volt, a Vasasnak még nem adtak meg egy gólt, meg rugtak két kapufát is.
Hát ennyi...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!