Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

atompyka Creative Commons License 2003.07.14 0 0 269
Erre:
1.
2.
Előzmény: Törölt nick (268)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.13 0 0 268
Merre mentek? (/me szokás szerint hétvégi melóját húzza le :-(((( )
Előzmény: atompyka (267)
atompyka Creative Commons License 2003.07.13 0 0 267
Már kitaláltam, hogy ha kell, teleültetem az autót.
:-)
Persze jegyet azért még nem árulok...

A hátsó rendszám mögött a műanyagban ki van képezve egy "ablak". Láttad már? Szerinted mire való? Ott is elfér egy csörlő...

Ha most hozzám vágnák az autóm (akár újkori) árát, hogy költsem rá, nem lennék kétségbeesve...
Csörlő(k), zárak, légkondi, emelés, fenékpáncél...

Na joccakát, megyek, álmodom tovább. Úgy fél hatig, mert fél hétkor taláxunk az M3-mon.

pá!
ATom

Előzmény: Törölt nick (266)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.13 0 0 266
Hát, a Combo-val is húúúztam egyet, szóval a kicsit több, mint 1t Jimnyvel nem lesz gond szerintem :)
Előzmény: atompyka (265)
atompyka Creative Commons License 2003.07.13 0 0 265
Keress egy taubenreuther katalógust, benne van, úgy, ahogy mondod.
Egy baja van télen a Jimny-nek, hogy könnyű, és ha autót akarsz kihúzni, inkább elpörög, mint húzna.
Persze azért húztam ki vele az elakadt 4 tonnás targoncánkat.
Előzmény: Törölt nick (264)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.13 0 0 264
Nem, volt egy film, természetjárók egy kék Jimnyvel mentek, ahol így volt beépítve a csörlő. Ahol nekünk rács van, csak a csörlő kampója meg a görgők látszottak, és semmi más. Nagyon nagy hely van ám a lökhárítóban, szerintem elférne bőven.

Amúgy csak a tél miatt, nagyon jó volt a Campo-val döngetni meg autót kihúzni, szóval nagyon ajánlom, hogy idén is ilyen tél legyen ám :)))

Előzmény: atompyka (263)
atompyka Creative Commons License 2003.07.12 0 0 263
Hol láttad? A Tejbenrajternél?
Előzmény: Törölt nick (262)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.12 0 0 262
Hát, én nem nagyon merek hozzányúlni az autóhoz, jó ez így - tudod, hogy alig van időm eljutni terepre vele :-(
Egyetlen dolgot szeretnék, az egy csörlő :-)))) Feltéve, ha tényleg úgy be tudnák szerelni, ahogyan láttam, és csak a "szája" látszana elöl. De ez is csak álom marad, még egy ideig. (De nem örökre :)) )
Előzmény: atompyka (261)
atompyka Creative Commons License 2003.07.09 0 0 261
Elvileg érdekel olyan 150E körüli áron 2 coll emelés (4 gátló+4rugó)? Amit Elf írt az O-R topicra. Lehet, hogy összejön 2-3 érdeklődő...
atompyka Creative Commons License 2003.07.09 0 0 260
Má mé?
Előzmény: Törölt nick (259)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.09 0 0 259
No comment!!!!! Újságírás a toppon. A Shinkansen szélcsatorna tesztjeiről meg inkább szót sem ejtek!!!!!
Előzmény: atompyka (258)
atompyka Creative Commons License 2003.07.09 0 0 258
Íme egy hozzáértő tollából származó cikk.
:-((((((((((((((((((((((((((((((((
atompyka Creative Commons License 2003.07.09 0 0 257
Akkor lehet, hogy volt a hátsó ajtóban egy magasító ív, amit ügyesen sikerült megszüntetnem a sok variálás közepette. Majd jól utánanézek...
Mikor is lesz az esküvőd? Aug. 23-án?
Tegnap sikerült magamat meg a 9 éves unokahúgomat felakasztani a biztiövre egy lejtőn. Nem hitte el, hogy nem fog az autó átesni az orrán.
Előzmény: Törölt nick (256)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.08 0 0 256
Folyik a hátsó ablakmosó :-))))) Sikerült egy elég meredek emelkedőt találnom. Feltűnt, hogy valami kifolyt hátul, mert csíkok voltak a pótkerék alatt a porban :) Szóval ez is olyan, csak nem találtam még elég meredek emelkedőt eddig, vagy nem volt elég víz a tartályban.

Egyébként, nem sok folyt ki, kb annyi lehetett, ami a csőben volt. A ház előtt leparkoltam az emelkedőn, ott pl már nem folyt ki semmi.

Ezek mentek. A ma este nem jó, de a hét többi napján itthon vagyok, szóval megcsörgetlek majd :)

atompyka Creative Commons License 2003.07.07 0 0 255
PMR az jó, végre...

Azt a tornyot ismerem, bár a ládát nem találtam meg. Mehetünk, mikor? Valamelyik este? (Holnap nem.)
Amúgy autóval nem tudsz odamenni, azaz oda tudsz, de csak ha nem veszel észre egy bahajtani tilos táblát...

Most vasárnap, vagy rá két hétre, vagy arra két hétre ráérsz? Rákos/cukros gyerekeknek kéne autós régészt játszani. Bővebben az OTTSE fórumon.

A Suzuki 4x4 Klub feje, Békési Zsolti vett egy Jimnyt!

Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.07 0 0 254
No, több dolog is van.
A zeggyik, hogy kaptam PMR-t. Nem egy komoly cucc, de működik, és PMR. Örülünk.
A másik, hogy el kellene menni geokessssselni egyet, de nincs GPS-em, úgyhogy hátha van kedved ezt a tornyot megtalálni :) Elvileg ugyanolyan torony, mint Pécelen és Szentlőrinckátán van, ez a Gödöllő-Szada közt levő torony.
atompyka Creative Commons License 2003.06.25 0 0 253
Neked bonyolultabb az időbeosztásod, én szinte bármikor itt tudok lenni (kivéve holnap 8-17-ig)!
Holnap sokfelé fogok járni, megállok minden S szalonnál, hátha van valahol, ha nincs, este felhívlak!

Köszi előre is!
ATom

Előzmény: Törölt nick (252)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.24 0 0 252
OK, beszéljünk meg egy időpontot aztán megmérhetjük!
Előzmény: atompyka (251)
atompyka Creative Commons License 2003.06.24 0 0 251
Nem kifogás, nekem van aknám!
:-)))
Mindegy, majd kitalálok valamit.
A képeket otthon nézem meg, mert ha itt elkezdem, hazaérek, mire letölti őket.
Előzmény: Törölt nick (250)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.24 0 0 250
Nincs aknám! Szívesen mérnék de akkor az igen rossz állapotú derekammal valahogy be kellene jutnom az autó alá :)

Amúgy itt van 3, kicsit átdolgozott kép amit vasárnap fotóztam:
1
2
3

Előzmény: atompyka (249)
atompyka Creative Commons License 2003.06.23 0 0 249
"Hova cígelted ezt a sok fát? :))) Amúgy nem arról volt szó, hogy a gyári csomagtartó nem terhelhető? :)"
Nem messzire, nem volt 2 km az egész.
Én sem merem nagyon terhelni, majd egyszer tán csináltatok a sín helyére egy erős csomagtartót. Sok múlik azon, hogy miképp fogatom fel a csomagtartót, hogy ne "csavarjam" a síneket (tartó csavarokat), hanem lehetőleg csak függőlegesen terheljem.
Olyan merev szerkentyűt szeretnék majd rá csinálni, hogy ha leteszem egy végtelenül csúszós sík felületre, terhelés hatására ne mozduljanak semerre a lábak. Csak attól tartok, ez már eleve túl nehéz lenne...
A rendszeres ferdinándos dolog nincs, de ha feldobod a valamelyik fórumba (csak ne a szégyentáblára, hogy turistaúton autóznál vasárnap...), biztos összejön pár autó.

Megmérnél nekem valamit, ha ráérsz? Rád bízom, mit, a lényeg, hogy azt szeretném megtudni, mennyit ül az autó a Tiedhez képest, méghozzá kerékmérettől függetlenül. Ideális lenne pl. a lengéscsillapító rögzítőcsavarjainak középpont-távolsága, vagy bármi, csak elmondásod alapján egyértelműen megismételhető legyen az enyémen a mérés. Mindez persze üres autónál, elöl/hátul, és kb. ismert üzemanyagmennyiségnél. :-)))
Kellőképpen pofátlan vagyok? :-)))
Eredetileg új autót akartam megmérni, csak semelyik olyan szalonban nincs bent épp Jimny, ahol ismernek annyira, hogy aláfekhetnék méricskélni.

Ja, csak akkor, ha van aknád! [Ha nincs, akkor nálunk...:-)]

Köszi szépen előre is!
ATom

Előzmény: Törölt nick (248)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.23 0 0 248
Hova cígelted ezt a sok fát? :))) Amúgy nem arról volt szó, hogy a gyári csomagtartó nem terhelhető? :)

Jó lenne egyet autózni, de sajnos ebben a hónapban és a jövő hónapban is én melózom a legtöbbet - ez van, az augusztus-szeptemberi szabira gyúrok.
Tegnap készítettem egy sorozatot a Jimnyről, majd feltöltöm holnap a képtárba, lett egy pár jó fotó!

Vasárnap reggelente van valami indulás a Ferdinánd híd alól, vagy már nincs?

Előzmény: atompyka (247)
atompyka Creative Commons License 2003.06.22 0 0 247
Itt vagy? Vagy a robis topicban keresselek?
Jimny van...
atompyka Creative Commons License 2003.06.13 0 0 246
Nemigen lesz automata Jimnym...
11000 euró alatt nem találtam, az pedig, mire nálam lesz átírva, nagyon sok forint. Annyiért itthon majdnem ideadják az újat (persze csak kéziváltóval, de már kabrióban is!).
:-(
atompyka Creative Commons License 2003.06.13 0 0 245
"menyasszonyommal voltunk, miatta a többes szám csak"
Csak?! Hisz a menyasszonyod...
:-)))

Csak nem a mekmekméti repnapon esküdözöl?

Előzmény: Törölt nick (244)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.11 0 0 244
(Még) menyasszonyommal voltunk, miatta a többes szám csak. Van egy nagy domb, ott a Campo csúnyán befürdött, a Jimny szépen felment! :)) No, ott az asszonyka csak sápítozott felfelé menet :) De én is azt hittem egy-egy pillanatig, hogy na ennyi, mehetünk vissza. Aztán mégsem, felment!

Kipróbáltam, egy éjszakára felálltam az elejével egy kb 20cm magas padkára az udvaron. Nem folyt ki a víz a tartályból.

A menyasszonykából augusztus végén lesz asszonyka egyébként (belőlem meg akasztott ember :) )

Előzmény: atompyka (243)
atompyka Creative Commons License 2003.06.11 0 0 243
Én csak Pécelről mentem át Nagytarcsára vasárnap, de olyan az autóm, mintha Babodon jártam volna. Ill. azóta már ázott le róla.

Mi ez a többesszám? Kik?

Mikor is leszel nős?

Előzmény: Törölt nick (242)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.10 0 0 242
Ne süllyedjünk, ne süllyedjünk!

Tegnap volt egy bazi nagy zivatar, amint elállt és az udvar a hömpölygő víz után járhatóvá vállt, mentünk egy karikát a környéken :) "Úgyis le kell járni az utat a szőlőhöz" :) Naggyon jót saraltunk! :)

atompyka Creative Commons License 2003.05.23 0 0 241
A honlapon lennie kell infónak, ha máshol nem, az eseménynaptárban. Amúgy a fdóti tó partján lesz, hivatalosan 10 órától, de többen kinn alszunk.
Azt akartam kiemelni, hogy nem szombaton. han em vasárnap lesz.
Előzmény: Törölt nick (239)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.22 0 0 240
Megnéztem az OTTSE fórumot, de OTTSincs több infó :-( Fótot még csak-csak megtalálom térképen, de ott hol és mikor... Láttam, hogy meló is van, mennék, de szombaton tesó esküvője, vasárnap pedig a születésnap lesz, szóval csak délelőtt tudok elszökni (szó szerint :) )..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!