Keresés

Részletes keresés

rosbi Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1112
kössz, Tócsa, végre valaki velem is szóba áll...
Előzmény: Tócsa (1110)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1111
Laci-papi!

Tul.képp, amig mi sörözünk, felőlem akik ütni akarnak üthetnek is, a baj akkor kezdődik, amikor az ütősök nem egymást találják meg, hanem a sörpártiakat...
Remélem ősszel összejön a sörözés a többiekkel; részemről idém már nem szerepelek, de tavasszal nyitott vagyok egy sörpartira akár Debóban, akár Pesten.

üdv

ui.: Gratula a góltotó egész szezonos szervezéséhez...

Előzmény: Laci-papi (1108)
Tócsa Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1110
Papi!
Annyiban igazad van, hogy a lányokról még nem lehet sommás véleményt alkotni. A fogaskerekek még nincsenek összekopva!
A megvádolás elmarad!:(((
Ez nem csak kiszúrás a vezetők részéről, hanem kommunikációs hiányosság klubon belül, ami elég komoly probléma! Ez minősíti a vezetőket, de keményen!

Kapust nem kellene igazolni! Tessék betenni Baloghot, annyi hibát még ő is tud véteni, mint Fekete. Viszont vele ellentétben Baloghból még lehet kapus is! A fokozatos fejlődésével hibái száma csökkeni fog! De a kispadon nem lehet fejlődni, ha Celeszkit idehozzuk.
Balhátvéd sem kell, hisz itt van Hanák. Viszont egy csapatát nem ismerő edző állítja be úgy Hanákot, hogy Szacsa előtt játsszon! Ez óriási szakmai hiba volt. Rendszeresen 4-5 játékosunk kóvályog a pályán, mert edzője egy általa megálmodott posztra akarja erőltetni, figyelmen kívül hagyva, hogy a játékos mit tud és mire képes! Pedig ebből a meggyengült állományból többet is lehetne kihozni, ha elméletben és gyakorlatban egyaránt felkészült, kockáztatni merő edző tevékenykedne. Ez az én nyílt titkom, ki lenne az! Sz@rból várat építeni még egyedül neki sikerült!
Szia Lecsó!
Merre evett a fene, mert bennünket itt hagytál az infomentes félhomályba!:)))
Próbálom értelmezni mondatodat:”… ha a nyáron az akkor még hivatalban lévő vezetőedző…”
Május 27-én fejeződött be a bajnokság, tehát az még papíron tavasz. Igaz ekkora már eldőlt, hogy a kövi évadban már más edzőnk lesz. Az „akkor még hivatalban levő” szófordulat azt jelenti, hogy az előző valakiről van szó. A nyár már időben továbbhaladva a következő edzőről szól. Tehát gőzöm sincs, kire gondolsz! Legalább egy kezdőbetűt leírhatnál, bár tippem szerint utóbbi lehet.
Meccsről. Azt hiszem siralmas játékunkat Fekete, azzal koronázta meg, hogy Kabátnak létra volt a mennybe menetelhez. Ha nincsenek ezek a komoly kapusbetlik a Vasas még most sem találna be a kapunkba. Támadó játékunk minden volt csak nem tudatos és kidolgozott. Továbbra is csak improvizálunk, ami néha bejön, néha nem. Függ a pontosságtól, ami ugye mostanában kihalóban van nálunk. :(

Rosbi!
16.30 a kupameccs kezdése!
Utána (zseniális húzással) 17.30-kor lesz a lányok meccse! Talán a végét elcsípem vhogy!

Vasasmano!
Vajon melyik a horda: mely 12-14 éves, még gyerekeket támad meg és az autójukat? A velük egy súlyban levőktől meg kikap?
A megfizetett, sárga mellényes, 120 kg-os „kőkemény” fiúk csak pislogtak a szünetben egymáshoz bújva, hogy mi történik a 60-70 kg-os hoolokkal. A VASAS PÁLYA NEM ALAKALMAS NB1-S MÉRKŐZÉSEK RENDEZÉSÉRE! EBBE BELETARTOZIK A RENDEZŐ KLUB TREHÁNY RENDEZÉSE IS! Ez a feltételteremtés a 70-s éveknek felel meg.

Hajrá Loki!

mash Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1109
Off topic:
Laci Papi használod, te egyáltalán az excel file-t, am it küldtem anno???
Előzmény: Laci-papi (1108)
Laci-papi Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1108
Mondjátok ezt azután, hogy Ők focizni hívtak minket a csarnokukba, mi sörözésre vártuk Őket itthon, de egy útközi megálló miatt nem csak a sörözést, de a meccs elejét is lekésték. Akkor hogy is van ez? Nem értek időben Debrecenbe, ezért Pesten megtámadjátok Őket? Miért nem kapust követeltek a csapatba? Abból több pontunk meg hasznunk lenne. Bár ha, jól meggondolom Robi a -nyírség kiesésével- Kelet-Magyarország "legjobb" kapusa lett.

Laci-papi

Előzmény: _Steve (1107)
_Steve Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1107
VasasManó_d

Szerintem meg mi voltunk a jobbak, mert amikor megindultatok felénk és mi megindultunk felétek, akkor a vasas tábor fele visszafutott.
És mi szerintem több pofont kiosztottunk. Én így láttam az eseményeket közvetlen közelről.

Steve

HAJRÁ LOKI!!!!!

Előzmény: VasasMano_d (1097)
Batu. Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1106
Karkuszról sok utánanézéssel sikerült megtudnom, hogy bal oldali kp. Halmosit ismerjük, Balassával lenne exchange, kérdés, hogy belemegy-e a Hali. Két jugót figyelnek, őket nem tudom kik, de állítólag "már bizonyítottak". Hallottam még egy nevet, akit állítólag ide próbálnak csábítani: a "nemzetközi ballábú", free transeres Egressy, de szerintem ő túl sokat kér majd. Celeszki(állítólag őt tényleg megkerestük, a levlista szerint) nagyon kellene, meg Erdélyi szezon végén és Baloghot pedig addig is játszatni kell. Amit leírtam az igazolásokról csak pletyka, de gondolom van, akit érdekel.

Hajrá Loki!!!

Batu

robi25 Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1105
Bocs fiúk, hogy elvettem előletek az 1100-ast...
Előzmény: robi25 (1104)
robi25 Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1104
én nem sajnos
Előzmény: rosbi (1103)
rosbi Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1103
kérdezném megint: tudja valaki, hogy mikor van a kupameccs?
köszi!!!!
ZOLCSI Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1102
Manó

Nincs jelentősége, de hazai pályán "behátráltatok". A rendőri intézkedés késői, és egyoldalú volt. A rendezés pedig nulla.

Előzmény: VasasMano_d (1097)
robi25 Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1101
Hetek óta itt ajánlgatom nektek Celeszkit, de eddig lehurrogtatok...
Előzmény: ZOLCSI (1100)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1100
Róbertünk ismét bizonyította klasszisát. Celeszki mindenképpen jobb nála. A Haliból a négerek viszont, nem hiszem, hogy komoly erősítést jelentenének. Az látszik rajtuk, hogy a labdával varázslatos dolgokat tudnek, de küzdeni "harapni" nem tudnak. Már pedig tavasszal, ezekre a tulajdonságokra égetően szükség lesz.
Ha nem tudunk 2-3 minőségi igazolást csinálni, akkor el kell felejteni minden komolyabb dolgot (nemzetközi kupaszereplés stb.).

Lecsó!

Üdv, újra köreinkben, de rögtön "letámadlak" az utóíratodért, kicsit akasztják a hóhért jelleggel.
Ha nincs tíz milla az át igazolásokra, akkor az a naív aki hisz a komolyabb szereplésben.

rosbi Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1099
Lehet már tudni, hogy szerdán lesz-e kupameccs és mikor?
vezerstr Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1098
Úgy néz ki, hogy nekünk is kezd főváros-szindrómánk lenni. Gyáva volt a csapat, 10 percet leszámítva semmit nem tudtunk a Vasassal kezdeni. Róberttel kapcsolatban mindenkinek igaza van. Halovány ez a teljesítmény hétről-hétre, két gólban is benne volt.Talán Celeszkit sikerül megszerezni. Állítólag Karkuszért is bejelentkezett a Loki, a srác - legalábbis nekem - nem okozott felejthetetlen pillanatokat.
A Balassa dolgot továbbra sem értem. Megvettük - élő szerződésből - sok tízmilláért, az egész csapatnak nem ment az elején, s Ő lett az egyik "bűnbak". Mi van a dolog mögött ? Nem hiszem, hogy ne tudott volna Fridánál jobb teljesítményt nyújtani, s akkor Alekszics mehetne a középpályára.
A kupameccs mikor lesz ?
VasasMano_d Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1097
No azért az összetűzést annyiban módosítanám, hogy a debreceni horda az eredményjelző felől támadott ,és a komolyabb rendőri fellépés mentette
őket meg.Leginkább felelősnek a biztonságiakat tar
tom a töréntekért,mert nem voltak elválasztva a
debreceniek.

Sziasztok, szerintem jobbak voltunk:

VasasMano

Előzmény: marslakó (1096)
marslakó Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1096
Sziasztok.

Ma ket meccsen voltam. Az egyik teremfoci volt a Vasas drukkerek egy reszevel. A hangulat megfelelo, a jatek jo. A'di jo fej.

A masik eleg siralmas jatek volt. Es megis, amondo vagyok, hogy EZZEL a jatekosallomannyal ennel sokkal rosszabb is lehetett volna, realis eredmeny szuletett. Asszem errol mar eleget volt itt szo, peldaul kozzvetlenul elottem is, igy nem reszletezem. A fiuk probaltak hajtani, de valahol mindig hiba csuszott a jatekba. A birokra alapvetoen nem lehetett panasz.

A meccs legmozgalmasabb pillanatai a szunetben es kozvetlen azt kovetoen zajlottak. Incidens tamadt a ket szurkolotabor kozott, egy rendor leutott egy debrecenit, aki ajulva esett ossze. Kb. 10 percig nem hivtak/engedtek hozza mentot, amikor megis jott, akkor szep kimerten, bandukolva ment oda hozza. A szurkolotarsakat kozben persze a szektorba tereltek. Kis ido utan a szerencsetlent elengedtek, a szektorban a masodik felido elejen meg jo par percig alig lehetett vele mit kezdeni. Ekkor esett a golunk is. Akkor megugy nezett ki, talan tudunk forditani, de hamar jott a valasz.

Lehet, hogy en vagyok a mumus, de az elmult 8 evben vagy otszor voltam a Fay utcaban, es egy dontetlenunk volt. Maskor mindig kikaptunk. Akkor inkabb megvarom, amig negy egymast koveto meccsbol legalabb ketszer nem kapunk ott ki, es majd csak utana megyek ismet oda Loki meccsre. Addig, asszem, hogy nem. Az A'diekkal valo sorozest meg majd megoldjuk maskor.

Ennyi.

marslakó

Lecsó. Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1095
Lecsó bácsi újra itt van és rossz szájízzel konstatálja, hogy Kabát zakót szabott nekünk.
Egyébként tudnotok kellene, hogy Zsombi ékpárja Kabát lenne, ha a nyáron az akkor még hivatalban lévő vezetőedző veszi a fáradságot és felhívja, közli vele, hogy a kezdőben számol vele.
Utána haragszom rád következett, ha te nem hívod én sem hívom stb stb.

Nem került volna semmibe, ha a mai meccsen Balassával számol az edző és végre Alexicset a középpályán vette volna számításba.
1-1 után nagyon jól jött volna, ha valaki megtartja a labdát a pálya középső harmadában.
Kapus az tényleg kellene. A Celeszkit én is javasolnám, nagyon tuti.
Kinn voltam a Nyíregy meccsen és ő volt messze a mezőny legjobbja. 7-8 totál ziccert fogott meg, nagyon meggyőző volt az öt kapott dugó ellenére is.
Lehet, hogy az NBI b-s Nyíregy meccsre sok Lokista fog átjárni Gara kedvéért.
Igaz, hogy kiesés esetén helyi szakembert akarnak szerződtetni, de ha valóban vissza akarnak kerülni az élvonalba akkor lutri lenne ismeretlen kezdőre bízni az együttest. És akkor jön Gara!!

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX
Ps: ha valaki elhiszi, hogy több 10 milla jut igazolásra az nagyon naiv!!!

Előzmény: sixx69 (1094)
sixx69 Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1094
hat uraim, ez szornyu volt.
Fekete helyett venni kell egy kapust - Celeszki? - mert ket gol egyertelmuen az ove volt...
Turjan a szokasosnal gyengebben jatszott, Alexics is. Frida nem a posztjan szerepelt, eppen ezert ertheto, hogy nem talalta a helyet. Boor hajtott, kuzdott, de egyedul ugye nem megy...Vada, Szacsa es Csikar egyforman szarul jatszott, kulonosen Vada volt forman kivul - egyenletes formahanyatlason ment at ebben az evben -, Siklosi pedig mar 4 eve nem kepes fizikalisan utolernie magat. Ulveczki rugott egy golt, mas semmi, bajzat a szokasos verekedesen kivul csak harom ziccert hagyott ki, Horvath Pista nem valtotta meg a vilagot, Hanak es Flick sem.

Kell:
- egy kapus
- ket vedo (balhatved illteve jobbhatved)
- egy iranyito kozeppalyas es egy jobbszelso
- egy/ket csatar

javaslatok:
Halmosi, Somfalvi, Alex, Nelio, Celeszki, Csernyijenko

Ezzel szemben ugy tunik, hogy osszesen ket jatekost veszunk, egy vedot, es egy jugo kozeppalyast. Ha igy folytatjuk, orulni fogok a 10. helynek.

Laci-papi Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1093
A kézilabdáról inkább nem mondanék véleményt (egyenlőre). Még megvárok egy-két meccset. Egyébként tényleg csak a kapusaink érdemelnek említést (Irina is). A bírók velünk voltak. A szerencse, hogy most a Halas jön, aztán hátha leszünk jobbak is. (ettől a mércétől nem nehéz jobbnak lenni)

Foci. Én estére a döntetlennek is örülnék. Remélem holnap kishitüséggel vádolhattok.

A szerdai meccseket időben tényleg szétváaszthatnák! Ezt a baromságot elég nehéz lehetett így összehozni. A közönsége mindkét csapatnak nagyából ugyan az. Miért kell így kiszúrni velünk?

Laci-papi

HAN Solo Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1092
Hi Srácok!
Mondjatok gyorsan egy helyet Debrecenben,ahol van SPORT 1 és nézni fogják a Vasas-Loki-t.
Gyorsan mondjátok,mert indul a vonatom Db.-be!

Hajrá LOKI!

Tócsa Creative Commons License 2000.10.23 0 0 1091
Látod Zolika, pont ezen akadt fenn a szemem! Hanák legközelebb a megsérült Fekete helyett lesz lehetséges kezdő? Sz@r, trehány pesti újságírók! Egyébként én is Horváthra szavaztam volna a kezdőben, mint Bajzátra!

Hajrá Loki!

Előzmény: Zolika_d (1090)
Zolika_d Creative Commons License 2000.10.22 0 0 1090
És a Horváth Pistivel mi van?
Miért kell Bajzát? Megérdemli? Szerintem a Horváth gyerek jobb lenne. Nem jobb, mint Bajzát, de nem is rosszabb. Viszont hajt amíg bírja.

Hanák mióta csatár? Én úgy tudtam védő... Javítsatok ki, ha tévedek!

Remélem holnap sokan leszünk!

Zolika
Hajrá Loki!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.10.22 0 0 1089
Bajzát. H nélkül, szokjátok meg! Bocs!

Hajrá, Loki!

Előzmény: Tócsa (1088)
Tócsa Creative Commons License 2000.10.22 0 0 1088
Láttam már kedvezőbb előjeleket is egy meccs előtt, mint a miénknél.
A Vasasnál nincs sérült, eltiltott játékos. Nálunk meg Kerekes és Bernáth eltiltott, Tégla ismét megsérült. Bajzáth melett Schmidt a lehetséges kezdő a csatársorban. Érdekes, hogy a NS Jörg helyett Hanákot tartja még lehetséges csatárnak?????? Így aztán, csak azt tudom mondani innen szép a győzelem! Remélem nem lesz olyan kínkeserves, mint amilyenek az előjelek!

Hajrá Loki!

marslakó Creative Commons License 2000.10.21 0 0 1087
Bocs, felig OFF:

En pont a masik iranybol, Thokoly felol, ha elcsipem Besztercebanyarol a reggei vonatot. De meccs elott szeretnek labdaba rugni a Vasas drukkerek ellen, ha valoban sor kerul a talalkozora! Ha elmarad a tornatermes buli es elerem a vonatot, akkor termeszetesen a Loki-szektorban leszek.

ON:

Teremfoci szervezkedes ugyben Lokis oldalrol kit lehet hivni? Aki tudja, legyszi irjon magant ma (szombat) reggel 9-ig vagy izenjen a 06-30-251-0923-ra! Elore is koszi. E-mailt a szlovak oldalrol sajna nem olvashatok, egyebkent is duplan latnam a betuket :)

Előzmény: Gustav_ (1083)
BaZx Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1086
Szerdán a lányok meccse talán átkerül 18.30-ra!
HAJRÁ LOKI!
Tócsa Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1085
DVSC-Valdor - Orosháza 22:20 (10:8).
A meccs nagyon gyenge szinvonalu volt, sajnos. Széleink sok kontrát elhibáztak, felállt védelem ellen is kínlódtunk. Ez a meccs csak bosszankodásra volt alkalmas. Vagy a nívó még mindig magasan van és nem vesszem figyelembe a realitásokat? A 6.hely az idény végére nem tudom mennyire reális, de ha nem javulunk helyzetkihasználásban, veszélyben fogom érezni még azt is. A mai meccsen csak BZSOLI "zasszonykáját" tudnám kiemelni:) Te Bzsoli! Nem volt anno (egy pár évvel ezelőtt) egy kicsit soványabb a zasszony? Vagy az emlékeim elmosódtak?:)))
Azt hiszem a bírók működése is szót "érdemel". Szétfújták a meccset, előnyszabályt rendre nem alkalmazták. Vagy ha alkalmazták nagyon rosszul. 1.félidőben a vendégeket, 2.-ban minket szórtak meg 2 percesekkel. Számomra érthetetlen, hogy a szegedi bíró miért utazott együtt a szegedi ellenőrrel? Így aztán, hogy készüljön esetleges elmarasztaló minősítés a bírópárosról.
Összességében csak a 2 pontnak lehet örülni, a többi remélem javulni fog a meccseken.
Egy újabb adalék a rendezési hülyeségekről. Szerdán a fiúk 16.30-tól kupameccset, a lányok 17.30-tól bajnokit játszanak! No comment!:((((((

Hajrá Loki!

Gustav_ Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1084
Tócsa, hívni foglak. "Kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba..." Hátha most jobban is szereplünk, mint az MTK ellen!

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (1079)
Gustav_ Creative Commons License 2000.10.20 0 0 1083
Én az Árpád-híd budai hídfőjétől zötyögök az 1-essel. Előtte meg egy kis HÉV... Te merről?

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: marslakó (1078)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!