Amikor a Subi a hülyeségét is megmagyarázza. Pedig ha lista 33% os lenne meg távolsági pontos akkor csattogóssal is elverne mindenkit. Szokta írogatni.
Voltam Belgiumban és Németországban galambászni antenna beugrón volt kint..... amennyi időt vered a billentyűket az alatt dolgozhatnál és vennél órát értelmesebb lenne mint a sok maszlag amit összehordasz és elhiszed saját magadnak....
Ha meg is venném(majd ha nyerek a lottón)nálam akkor is "ducon belül" belül lenne az antenna(ugye nem mint kishazánkban!).Mint pl a Kanári szigeteki Derbi Aronán is!Mert ugye eddig ami filmekert láttám a világ bármely pontján is készitették,ott mindenhol egyértelmüen ducon belül vannak elhelyezve az antennák,és abban a pillanatban "foghatóak" a galambok mikor blokkolva vannak,és nincsen rá adva 5 perc a bemutatásra!Persze ugye mi Magyarok vagyunk és találékonyak!
Befejeztem a versenyzést.Ezen okból eladó egy darab Tauris versenyóra, adapter, óratartó tok, 4 db antenna, 2 db hosszabitókábel ( 5 m), csipgyűrű tartó doboz.Érdeklődni: Gáspár András ( Mezőkövesd)Mb: 70-9355269
erre még válaszolok aztán tényleg váltsunk témát. nekem nincs problémám csak leírom egy, egy dologról a véleményemet. még a telefont sem veszem fel annak érdekében, hogy rábírjak bárkit is mondjuk, hogy maradjon a seggén és ne járja körbe, körbe a környék elérhető egyesületeit vagy ne menjen a Derbybe, mert a vége mindig az, hogy ha elmúlt az új szerelem lehajtott fejjel kunyerálja vissza magát a faszi az anyaegyesületébe, persze ha visszaveszik. ezt orvosolni nem lehet. az eddigi tapasztalat ez volt, úgyhogy nektek is csak azt tudom ajánlani, hogy nem kell a fürdővízzel együtt a gyereket is kiönteni. gondolni kell a Derby utáni időszakra is, mert egyszer eljöhet az is.
Azért maradjunk annyiban,hogy a két Laci által adott adott több 10millát,nem nektek kell megfizetni.Amig az MPS-nek nincs ilyen mentora,marad minden igy.
A Derbyt nem okolni kell hanem tanulni tőle.....Az én autóm 12 litert eszik öreg elavult 15 éve nálam van és már használtan vettem.. viszont szomszéd vett egy olyan autót ami csak 6 litert eszik újabb model több extra van benne stb... Mekkora egy mocsok ez a szomszéd hogy volt mersze váltani....hallatlan!!!
na persze. viszont ezzel komolyabban csak a versenyzők kisebbik fele foglalkozik. a nagy többségnek az egyesületében elért eredmény a legfontosabb. sokaknak van ,,titkos" jelöltje akit nagyon szeretne eldángálni, ha mód van rá hetente:-)))
Igazad van nem érint bennünket!De hallunk ám azért épp eleget!Igaz titeket meg nem érint egyes kerületek "kis átrepülési távolsága"!:Nálunk a ker-ben volt mikor több volt ,mint a nagyobbik szám amit leirtál!(197km!)
az egyik legrégebbi egyesület a miénk. fennállása alatt kétszer feleződött le a közösség. mind a két esetben választás elé került a tagság. első alkalommal megjelent a kerületi mellett egy másik versenyszervező, aki egy rövidtávú ,,B"program röptetésének lehetőségét kínálta fel a főversenyek mellé. ezen úgy összeveszett a társaság és úgy el fajult a dolog, hogy az egyik fele elment és új egyesületet alapított. majd ez a Derby megjelenésével évek múlva sajnos megismétlődött. a különbség csak az, hogy akik átmentek oda többségükben nem tagok sehol és ugyanúgy használják az egyesületünk nevét és a szövetségtől kapott régi kódjukat. egyébként vannak akik nem úszták meg ennyivel. egyesületek szűntek meg
és amit nagyon sajnálok még a B-III kerület is. azért írtam le ezt mert ahogy látom 80-150 KM távolságból másként látják
a történéseket azok a galambászok akiket ez közvetlenül nem érint.