Keresés

Részletes keresés

Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3611
Hajnalig bulizni?
Vigyázz, mert szavadon foglak!:-)
Előzmény: Daniella (3609)
Laci-papi Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3610
Holnap győzni kell ez nem vitás. Az átigazolásokkal meg ráérünk még pár forduló múlva foglalkozni. Más a leányzó fekvése e témában, ha bent maradunk és más ha ne adja isten..... (le sem írom).

uff vagy off (?)
tippelni jönni az asztalhoz: ZOLCSI, Tócsa és vezérstr. urak !!
uff én beszéltem.

Laci-papi
Hajrá LOKI !!!

Daniella Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3609
Nekem igen. :-)) Azért próbálj meg odaérni. :-)
Bár felőlem meccs után is bulizhatunk akár hajnalig is. :-) Úgyis nagyon rámfér már.

Daniella

Előzmény: Té (3608)
Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3608
Abban csak az a ciki, hogy lehet hogy pont én nem tudom betartani, mert mint említettem vidéken leszek (és dolgozok!!!:-))
Mindegy kijelölöm az időpontot: 17.00.
Kijelölöm a helyszínt: Szikla (Kassai u. 30?).
Résztvevők: Szomjas szurkolók fehérvári és debreceni részről (habár van egy olyan érzésem, hogy a vidisek inkább csak meccs után csatlakoznak).

Így jó?:-))))

Előzmény: Daniella (3607)
Daniella Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3607
Akkor Té jelölj ki egy időpontot szerintem.
Előzmény: Té (3605)
Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3606
Köszi, de már leadtam a szakdogát (3519-es hozzászólás).
Azért még egyszer köszi!
Előzmény: ddt2001 (3603)
Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3605
Tócsa!
Nem akarok én senkire semmit ráerőszakolni, de a Szikla közel van a stadionhoz, ráadásul nem is vagyok meggyőződve róla, hogy pl. a Calicóban örülnének neki, ha betódulnánk vagy százan egy kicsit nótázni:-))
Holnap már nem vagyok gépközelben, ha akarunk valamit leszervezni, akkor azt ma tegyük!
Előzmény: Tócsa (3599)
Daniella Creative Commons License 2001.04.27 0 0 3604
Tócsa!
Bajzáttal nemsokára interjút fogok készíteni (lehet, hogy már a jövő héten), és ezt mindenképpen megkérdezem majd tőle.

Daniella

Előzmény: Tócsa (3601)
ddt2001 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3603
Milyen viszonyban áll a sporttal (nem csak labdarúgás)?

A. Csak érdeklődöm

Melyik csapatnak szurkol?

Milyen szempont alapján választotta ki kedvenc csapatát?

Hány éve jár meccsekre?
A. Nem járok

Milyen gyakran látogat labdarúgó mérkőzésekre?

Ha nem a kedvenc csapata játszik nemzetközi mérkőzést, melyik magyar csapatnak szurkol?

Volt-e a rendőrséggel, vagy más biztonsági szervvel összetűzése labdarúgó mérkőzés során?

A. Nem

Tagja-e valamilyen csoportnak a szurkolótáborán belül?

A. Nem

Van-e személyes kapcsolata csapatának valamelyik játékosával?

A. Nincs

Milyen az összefogás a szurkolótáborán belül?

A. Nincs

A szurkolókról - a média hatására – a társadalomban negatív kép alakult ki. Mi a véleménye erről?

C. Az újságírók elferdítik a dolgokat

Személyes adatok:

Neme?

A. Férfi

Legmagasabb iskolai végzettsége?

C. Felsőfokú

Életkora?

C. 20-30 között

Most kérem, hogy néhány szóban írja le, hogy hogyan lehetne megváltoztatni a szurkolókról kialakult negatív képet!

Saját maguk tudnák, ha kevesebb erőszakről hallanánk

Előzmény: Té (3176)
Tócsa Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3602
szintén az nb1.hu-ról:"Debrecen, április 26., 17.00

Makray szerint, a ZTE elleni győzelem óriási lökést jelent a számukra, így bizakodva várják a Videoton elleni meccset, annak ellenére, hogy Vadicska és Böőr nem léphet pályára.

Makray Balázs honlapunknak elárulta, a lehető legjobbkor jött számukra a ZTE elleni siker, mert így tovább él számukra a már-már elveszettnek hitt remény, mert a győzelemnek köszönhetően még nagyobb súlya lett a hátralévő meccseknek. Az ügyvezető szerint a játékosok és a vezetők és átérzik a helyzet komolyságát, ezért nagy elszántsággal készülnek a Videoton elleni meccsre. Pajkos János vezetőedző dolgát nehezíti, hogy a csapatkapitány Vadicska Zsoltra és Böőr Zoltánra eltiltás miatt nem számíthat. Jó hír viszont a hajdúságiaknak, hogy a csapat gólzsákjának, Kerekes Zsombornak lejárt az eltiltása, így ő már pályára léphet szombaton.
(simon z.)"
A vezetőkbe kik tartoznak bele? Mert a szakmainál elhiszem, a klubvezetőinél még nem sikerült 100%-osan meggyőzni erről! És ekkor nagyon cizellált voltam!:(

Tócsa Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3601
"www.nb1.hu: Budapest, április 26., 19.10

Információink szerint a tehetséges csatár a nyáron klubot vált.

Honlapunk értesülése szerint könnyen elképzelhető, hogy a Debrecen utánpótlás válogatott csatára a nyáron Újpestre igazol. A hírt Gyulay Zsolt egyelőre cáfolja, de nem lennénk meglepve, ha a nyáron Bajzát lila-fehér mezbe öltözne. Szintén nagy az érdeklődés Vadicska Zsolt és Kerekes Zsombor iránt, őket a Kispest kereste meg.
(hangay) "

Ha megy egy kicsit, már rögtön el kell kótya-vetyélni értékeinket! Ha ez igaz, nagyon szomorú leszek és akkor bánatomban megszeghetem igéretemet arról, hogy nem kritizálom élesen a klubvezetést!

Tócsa Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3600
@=& :(
Tócsa Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3599
Züfec!
Varrjon rá a kórboncnok! Ahogy írtam, nyelvtangyilkos pesti firkászok!
Áki!
Én benne lennék, de ennek megszervezésében Té a nagymester, mint ahogy kiderült!:) Nekem nem törzshelyem a Szikla, de ha cimbikről van szó, nem lehet akadály! A csocsó sem áll messze tőlem, igaz nem vagyok nagy spíler benne!

Hajrá Loki @ Vidi!

Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3598
Má' magyarul is elfelejtettél bammeg?:-)))
Előzmény: delta09 (3597)
delta09 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3597
Off,
BaZx, emil ment.

Hara Lokika!!!

petxa Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3596
május 2-án a Hódosban este 8 után csapra verünk egy hordó Bosrsodit! Szerintem a sikeresen megvívott elődöntő után jól fog esni! Nincs messze a Szikla.
Daniella Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3595
19-kor kezdődik a meccs, így szerintem kb. 5 körül jó lenne odamenni a Sziklába. De ez csak egy ötlet.

Daniella

Előzmény: Té (3593)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3594
Szerintem mi a meccs utan a kocsmaban leszunk. :) De nem kizart hogy ha korabban erunk oda, hogy akkor is. :> A kocsog rendoroket meg majd megint megszivatjuk. :)
Előzmény: Té (3593)
Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3593
Miért ne lehetne? Sajnos én vidéken leszek, (mert azért néha dolgozom is), és nem tudom mikor érek haza. Ezért lenne jó előre megbeszélni, hogy ki lesz, mikor és hol?:-)
Előzmény: Daniella (3592)
Daniella Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3592
Én is szeretnék menni, ha lehet.
Előzmény: isz-akos (3588)
Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3591
Mondjuk engem ez csábít a legkevésbé, de a helyi csocsómágusok szerint Ti félelmetes szinten űzitek ezt a "sportot".
Előzmény: Chip-TFF (3590)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3590
Te!

Szerintem szuper hely! Van csocso is! :>

Előzmény: Té (3589)
Creative Commons License 2001.04.26 0 0 3589
isz-akos!

Abba a baráti sörözésbe én is benevezek. Jó nektek a múltkori helyszín (Szikla)?

Előzmény: isz-akos (3588)
isz-akos Creative Commons License 2001.04.25 0 0 3588
Ciao!
Már csak 2 és fél nap és találkozunk!
Remélem arra is hideg a sör és baráti hangulatban eliszogatunk pár korit:-)
Ami a lényeg az az hogy ma délután beszéltünk Várhidivel és felvázoltuk neki hogy a két szurkolótábor elég joba van és nem kéne balhéznia. Ő megigérte hogy normális lesz, ezért kérlek Benneteket hogy Ti se provokáljátok Öt!
Baráti üdvözlettel.

Tócsa!
Egy kori sör meccs elött lecsuszhat?:-)

züfec Creative Commons License 2001.04.25 0 0 3587
Tócsa, nem akarok itten irodalmárkodni megint, de Knézy a magyar-finn 55. percében aszonta: ezek a bírói döntések is VÉLEMÉNYESEK...

Na erre varrjál gombot!

Züfec

Előzmény: Tócsa (3585)
Daniella Creative Commons License 2001.04.25 0 0 3586
Tócsa!
Köszi. Minden ilyet felírok magamnak. :-)
Jön valaki a chat-re? :-)

Daniella

Előzmény: Tócsa (3585)
Tócsa Creative Commons License 2001.04.25 0 0 3585
DZsen!
Azt hiszem hosszas eszmefuttatás helyett egy rövid tőmondattal kell elintéznünk a Zombi-féle jelenségeket: Kapják be!
Az, hogy a zöldsport fejléce piros az egy sima skizofrénia, de az hogy a Sport1-en a a stúdió beszélgetésekkor a "Győr-FTC" felirat egy piros-fehér hátterü körben volt benne, faterral majd szétröhögtük az agyunkat!:)
Jut eszembe a kazikat, hogyan adhatom vissza?
Zolcsi!
Egyet kell hogy értsek Züfeccel, mert nekem is megviláglott, hogy is néz ki egy szívinfarktus a ZTE meccsen! Képzeld, faterom a félidőben HAZAMENT!!! Ilyen még nem volt! Egyszerüen nem bírta! Falfehéren, dadogva az idegtől nem bírta tovább! Lehet, hogy ha maradt volna, most árva lennék!:((((((( Amit Dragan csinált a tizinél, biztos lefordult volna a székről!
A Vidi ellen szintén nagyon húzós lesz, hisz a ZTE elleni győzelem csak a remény tovább éltetéséhez volt elég! Azt hiszem, egy újabb szívrohamos meccs elé nézünk!
Off
Dancsinak : lábtekerészeti tovalöködi (kerékpár), a nyaktekerészeti mellfekvenc tényleg a nyakkendő!
On
Droli!
Ha minden igaz 18.00-kor! De ez még változhat.

Hajrá Loki!

petxa Creative Commons License 2001.04.25 0 0 3583
Tisztelt szurkolósereg!

Mindenkit szeretettel várok a Hódos Imre Városi Sportcsarnokba a II. Egyetemi Kupa küzdelmeire, illetve az azt követő bulira.

Az időpont május 2., szerintem a sikeresen megvívott elődöntő után remek helyszín az ünneplésre.

Mirrmurr Creative Commons License 2001.04.25 0 0 3582
Sajna nekem napközben sansztalan az ilyen, mert egy hatalmas tűzfal tornyosul előttem:-(
Előzmény: Daniella (3581)
Daniella Creative Commons License 2001.04.25 0 0 3581
Már 4-en vagyunk a chat-en, gyertek még. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!