Holnap győzni kell ez nem vitás. Az átigazolásokkal meg ráérünk még pár forduló múlva foglalkozni. Más a leányzó fekvése e témában, ha bent maradunk és más ha ne adja isten..... (le sem írom).
uff vagy off (?)
tippelni jönni az asztalhoz: ZOLCSI, Tócsa és vezérstr. urak !!
uff én beszéltem.
Abban csak az a ciki, hogy lehet hogy pont én nem tudom betartani, mert mint említettem vidéken leszek (és dolgozok!!!:-))
Mindegy kijelölöm az időpontot: 17.00.
Kijelölöm a helyszínt: Szikla (Kassai u. 30?).
Résztvevők: Szomjas szurkolók fehérvári és debreceni részről (habár van egy olyan érzésem, hogy a vidisek inkább csak meccs után csatlakoznak).
Tócsa!
Nem akarok én senkire semmit ráerőszakolni, de a Szikla közel van a stadionhoz, ráadásul nem is vagyok meggyőződve róla, hogy pl. a Calicóban örülnének neki, ha betódulnánk vagy százan egy kicsit nótázni:-))
Holnap már nem vagyok gépközelben, ha akarunk valamit leszervezni, akkor azt ma tegyük!
szintén az nb1.hu-ról:"Debrecen, április 26., 17.00
Makray szerint, a ZTE elleni győzelem óriási lökést jelent a számukra, így bizakodva várják a Videoton elleni meccset, annak ellenére, hogy Vadicska és Böőr nem léphet pályára.
Makray Balázs honlapunknak elárulta, a lehető legjobbkor jött számukra a ZTE elleni siker, mert így tovább él számukra a már-már elveszettnek hitt remény, mert a győzelemnek köszönhetően még nagyobb súlya lett a hátralévő meccseknek. Az ügyvezető szerint a játékosok és a vezetők és átérzik a helyzet komolyságát, ezért nagy elszántsággal készülnek a Videoton elleni meccsre. Pajkos János vezetőedző dolgát nehezíti, hogy a csapatkapitány Vadicska Zsoltra és Böőr Zoltánra eltiltás miatt nem számíthat. Jó hír viszont a hajdúságiaknak, hogy a csapat gólzsákjának, Kerekes Zsombornak lejárt az eltiltása, így ő már pályára léphet szombaton.
(simon z.)"
A vezetőkbe kik tartoznak bele? Mert a szakmainál elhiszem, a klubvezetőinél még nem sikerült 100%-osan meggyőzni erről! És ekkor nagyon cizellált voltam!:(
Információink szerint a tehetséges csatár a nyáron klubot vált.
Honlapunk értesülése szerint könnyen elképzelhető, hogy a Debrecen utánpótlás válogatott csatára a nyáron Újpestre igazol. A hírt Gyulay Zsolt egyelőre cáfolja, de nem lennénk meglepve, ha a nyáron Bajzát lila-fehér mezbe öltözne. Szintén nagy az érdeklődés Vadicska Zsolt és Kerekes Zsombor iránt, őket a Kispest kereste meg.
(hangay) "
Ha megy egy kicsit, már rögtön el kell kótya-vetyélni értékeinket! Ha ez igaz, nagyon szomorú leszek és akkor bánatomban megszeghetem igéretemet arról, hogy nem kritizálom élesen a klubvezetést!
Züfec!
Varrjon rá a kórboncnok! Ahogy írtam, nyelvtangyilkos pesti firkászok!
Áki!
Én benne lennék, de ennek megszervezésében Té a nagymester, mint ahogy kiderült!:) Nekem nem törzshelyem a Szikla, de ha cimbikről van szó, nem lehet akadály! A csocsó sem áll messze tőlem, igaz nem vagyok nagy spíler benne!
május 2-án a Hódosban este 8 után csapra verünk egy hordó Bosrsodit! Szerintem a sikeresen megvívott elődöntő után jól fog esni! Nincs messze a Szikla.
Szerintem mi a meccs utan a kocsmaban leszunk. :) De nem kizart hogy ha korabban erunk oda, hogy akkor is. :> A kocsog rendoroket meg majd megint megszivatjuk. :)
Miért ne lehetne? Sajnos én vidéken leszek, (mert azért néha dolgozom is), és nem tudom mikor érek haza. Ezért lenne jó előre megbeszélni, hogy ki lesz, mikor és hol?:-)
Ciao!
Már csak 2 és fél nap és találkozunk!
Remélem arra is hideg a sör és baráti hangulatban eliszogatunk pár korit:-)
Ami a lényeg az az hogy ma délután beszéltünk Várhidivel és felvázoltuk neki hogy a két szurkolótábor elég joba van és nem kéne balhéznia. Ő megigérte hogy normális lesz, ezért kérlek Benneteket hogy Ti se provokáljátok Öt!
Baráti üdvözlettel.
DZsen!
Azt hiszem hosszas eszmefuttatás helyett egy rövid tőmondattal kell elintéznünk a Zombi-féle jelenségeket: Kapják be!
Az, hogy a zöldsport fejléce piros az egy sima skizofrénia, de az hogy a Sport1-en a a stúdió beszélgetésekkor a "Győr-FTC" felirat egy piros-fehér hátterü körben volt benne, faterral majd szétröhögtük az agyunkat!:)
Jut eszembe a kazikat, hogyan adhatom vissza?
Zolcsi!
Egyet kell hogy értsek Züfeccel, mert nekem is megviláglott, hogy is néz ki egy szívinfarktus a ZTE meccsen! Képzeld, faterom a félidőben HAZAMENT!!! Ilyen még nem volt! Egyszerüen nem bírta! Falfehéren, dadogva az idegtől nem bírta tovább! Lehet, hogy ha maradt volna, most árva lennék!:((((((( Amit Dragan csinált a tizinél, biztos lefordult volna a székről!
A Vidi ellen szintén nagyon húzós lesz, hisz a ZTE elleni győzelem csak a remény tovább éltetéséhez volt elég! Azt hiszem, egy újabb szívrohamos meccs elé nézünk!
Off
Dancsinak : lábtekerészeti tovalöködi (kerékpár), a nyaktekerészeti mellfekvenc tényleg a nyakkendő!
On
Droli!
Ha minden igaz 18.00-kor! De ez még változhat.