Keresés

Részletes keresés

Tócsa Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2291
Valahol azt olvastam, hogy a Vágóhídon lesz. Kimegyünk rá?

Hajrá Loki!

Előzmény: vezerstr (2271)
Tócsa Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2290
... erre=ezt ...
Tócsa Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2289
Igen meg volt az A4-s sőt az A3-s is!:)))
Az ellenörződbe, így utólag elárulom, nem írtam be semmit, mert úgy hallottam, hogy édesapád egy nagyon veszélyes alak! Gyorsan eljár a keze! Meg valamilyen focidrukker is! Hajaj! :))))

Szóval Argentinában sem minden papsajt! Szerintem erre a "söprögető" Ondrást még nem írjuk le a jelek szerint!
Off
Ma volt bent nálunk, az autószalonban, GyGy! Még szerencse, hogy a gyengébbik márka után érdeklődött! Hadd vigye a rosszat, a nagytudásu! Remélem jól megsz.pja a francia "minőséget"!:))
On

Hajrá Loki!

Előzmény: Zolika. (2288)
Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2288
Na, Tócsa!

Teccik?? Csak megvan 1 A/4-es oldal...:-))

Huhh...
Jóccakát! Nekem elég volt mára.

HAJRÁ LOKI!!!

Zolika

Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2287
A másik egy kis alacsony srác(rajta látszik, hogy argentin), ő jobban mozgott. Az elején csinált pár olyan cselt, hogy egyszerre hárman szálltak el. Nagyon akart, küzdött, hajtott, visszajött, szerelt, csípett, rúgott, ráncigált, de ma nem jött be neki semmi. Vagy rosszul találta el, vagy túl önző volt. Erőnlétileg 0, folyton elnyomták. Szeintem ilyen gyerek van az ifiben is, sőt!
Szóval ennyit az argentin csodáról...
Na befejezem végre. Hogy lehet egy ilyen meccsről ennyit írni?!

HAJRÁ LOKI!!!

Zolika

Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2286
A próbajátékosok: Sajnos Radojicsics nem játszott, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá.
A szlovák Ondrás megbízhatónak tűnt, biztos pont volt a védelemben (főleg amikor már Hanák is játszott:-) ). Ráadásul gyors is volt, és nem volt rossz megmozdulása. De hát Komjáti tudja, vagy nem tudja...:-((
A két argentin. Háááááát.....
Akirő azt mondták, hogy "hjajj, de jó", meg ilyen meg olyan neves kluboknál volt, ő a Bozzi. Engem Tobéra emlékeztetett! Nem nem a játéka (bocs Tobe!), hasonló a frizurájuk, meg a mozgásuk. Max ennyi a pozitívum a srácról. Az elején adott két rossz passzt, és utána elment a kedve a játéktól. Olyan volt, mint egy durcás óvodás, akinek semmi sem sikerül. Hát nem is sikerült utána semmi, be is jött helyette Csipa, és ettől kezdve újraéledt a balszárny.
Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2285
73.perc: Bal oldali Loki-támadás, száll be a labda, most Monsalvo jókor ér labdába, de, mivel alacsony, épphogy csak belecsúsztat a labdába - mellé. Ez már nem volt rossz!
74.perc: (Ezekben a percekben kicsit feltámadtunk.) Egy beadást a kis argentin kapásból, félfordultból rátűz, de a labda elakad egy védőben. Ez szép volt!
80.perc: Szolnoki szabadrúgás jobbról, a beívelést a jobb alsóra fejelik, de Robi leér, szögletre üti. Nagy védés volt!
Jön be a szöglet, átszáll a hosszúra, visszafejelik középre, lendületből jön egy srác, és "izomból" nem sokkal fölé fejeli. (Én már benn láttam...) Nagy helyzet volt!
81.perc: Kotula keresztbemozog a jobb oldalon megkapja a 16-oson belül leveszi, kicsit szögből lő, de Robi a helyén van.

Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2284
Mindjárt a 2. félidő elején (pont előttünk) Hanák kap egy labdát (kb. térdmagasságban) az oldalvonaltól 2m-re, és simán kipattan, de úgy, hogy csak a vonal után egy méterrel landol a labda. Nem semmi! Erre Ő: "Vazzeg ez a pálya!" (Mondani akartam vmit, de a hazaiak megtették helyettem.)

60. perc: MÁV támadás. Kiugratás, a gyerek ziccerben elhúzza Robi mellett, de kisodródik, és mellé lő.
A kontra támadásunk a jobb oladlon megy, jön a beadás, az első hullám túlszalad, de jön Zsombi második hullámban totál egyedül középen, 20m-es körzetben sehol senki, tisztán jön felé a labda (már kezdtünk félni, hogy ki fog lyukadni a háló), aztán egyszercsak visszalép az ötösről Monsalvo, elhúzza Zsombi elől, aztán szerelik.
61.perc: Monsalvo hozza fel a labdát középen 3 a 2 ellen, bal oldalon tök üresen jön Siki (ordibál, mint az állat), de a srác, a lefogot Zsombinak adja. Zsombi megoldja, vhogy Siki felé rúgja, de a kiscsávó megint közbelép, és mellé rúgja. (Már ketten akarják kinyírni...!)
65. perc: A gyengén muzsikáló Bozzi helyére Csipa állt be.

Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2283
33.perc: Támad a Szolnok a bal oldalon, beívelés, Alex lépéshátrányban volt, lerántotta a srácot. Tizenegyes! Kotula a jobb alsóba lőtt - Jani érezte, de nem ért oda. 1-1
38.perc: Szolnoki szöglet. Veszélyesen jön be a labda, az ötösön álló MÁV-os kapur pörgeti, Jani óriási reflexszel hárított. A kipattanót ismét rátűzték, Jani megint véd, most messzebbre pattant - lövés 12-ről, elakd egy védőben, még 1 kísérlet, de ez már les volt. Jó kis tüzijáték volt!
40.perc: Szolnoki kontra, a 11-es számú(láthatóan súlyfelesleggel küszködő) srác jól tolta meg a 16-oson belül, de az ötösön felpattant előtte a labda, és hatalmas lyukat rúgott, jött a segítség. de végül egy kis kavarodás után kirúgás lett a dologból.

A szünetben aszongyák a hozzáértők, hogy jól játszik a MÁV.
A Loki meg - szerintem - elég gyengén.

A kapuba bejött Robi, Szacsa helyett Hanák (jaj ne!), Csikar helyett Uli (jujj!), Szabó Zsolti helyett Turján (:-) )

Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2282
10.perc: A szolnoki kapus kijött a kapuból egy bedobáshoz, a felszabadító rugása elakadt vkiben, Zsombi éles szügből, kisodródva, egy gyertyával visszahúzta a labdát - pont befért volna, de visszaért a kapus.
Percekig semmi, a labda ide-oda pattog, feltűnően sokat beszélnek a játékosok. Siki a bíróval keveredett szóváltásba pont előttünk, de két mosollyal elintézték.Esemény!
25.perc: Egy visszagurított labdát Szabó Zsolti 20-ról 10-zel fölé lőtt.
26.perc: Frida jobbról megindul befelé, 1-2 emberen átmegy, 15-ről gyengén lő.
29.perc: Jobb oldali kontra, Frida bead, jön Monsalvo - 8-ról féfordulatból lő, de rosszul találja el.
30.perc: Szacsa egy visszagurított labdát 25-ről rátűzött, pont a kapus kezébe ment a labda, de nem merte megfogni (nem is öklözött), hanem leütötte maga elé - jött Zsombi és elrakta a kapus mellett 1-0

Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2281
A LOKI így állt fel: Balogh Jani - Frida, Alex, Ondras, Szacsa - Siki, Csikar, Szabó Zsolti, Bozzi - Zsombi, Monsalvo

Ahhoz képest, hogy február 6. van elég jó állapotban volt a pálya, de azért hozzá kell tennem (a szemléltetés végett), hogy azért tipikus falusi pálya volt.
Na akkor a krónika.
Egy bácsi (épp a kocsmából jött, le is maradt az első percről) azt mondta, ez olyan, mintha a Barca játszana a Honvéddal:-))) Azt ne kérdezzétek, hogy ebből melyik volt a LOKI! Az is lehet, hogy nem a mostani Honvédra gondolt, és akkor ez mondjuk egy BL döntő!:-))
Az első percekben vagdalkozás folyt csak a pályán, aztán annyira megszoktuk a helyzetet, hogy egy kontra után majdnem kaptunk egy gólt. Alex gyanús körülmények között szerelt - mondjuk egy Bede befújta volna tizinek.

Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2280
Hatalmas várakozás előzte meg a két rivális gárda találkozóját. Már a mérkőzés előtt nagyon feszült volt a hangulat. Hát még, amikor csapatok bevonulásakor a zsúfolásig telt arénában elkezdett tombolni a hazai B-közép mind a 12 "ingyenbuszozó" tagja - szinte izzott a levegő!
A meccs előtt elgondolkodtunk, hogy vajon a hazai szurkolókhoz(mármint a szolnokiakhoz), vagy a vendégszektorba menjünk. De egyértelművé vált a kérdés, mikor láttuk, hogy túlerőben vannak a "stadion" bejáratánál a vendégszurkolókra vadászó nyugdíjasok(persze ők vihettek be botot!! - szemétség!). Jobbnak láttuk megőrizni a békét, ígyhát, amikor elhaladtunk melletük, és ők vérmes szemekkel, gyanakvóan néztek végig rajtunk, egy "Hajrá Vasutas!" köszöntéssel elintéztem a dolgot, és így megúsztuk. Végül is semleges területen foglaltuk el a helyünket.
Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2279
Na akkor a meccs.
Először egy kis magánélmény: reggel nyugodtan olvasgatom az újságot, gyanútlanul lapozok a sportoldalra, és meglátom a meccs beharangozóját. A végére csak úgy odabiggyesztették, hogy helyszín: Rákóczifalva(!!) Micsoda?! Megnéztem - a mai újság. Suli előtt gyors kitérőt tettem a buszpályára, és megtudakoltam a lehetőségeket. Szerencsére elég sűrűn járnak a buszok arrafelé, és a sofőr is tudta merre van a pálya, ígyhát szerencsésen eljutottunk öcsémmel a "stadionba":-).

delta09 Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2278
Hírforrás: - NB1.hu

Debrecen, február 6.

A Loki 1-1-es döntetlent ért el a Szolnok ellen.

Komjáti András ezen az edzőmérkőzésen tesztelte utoljára a két argentin, illetve egy szlovák próbajátékost. A szakvezető elmondta, hogy a légiósok nem győzték meg arról, hogy leigazolásuk szükséges lenne a csapat számára. Így a már leszerződtetett szerb Radojicsicsen kívül nem igazol több külföldi játékost a Loki. A Szolnok ellen a Debrecen a Balogh – Frida, Alekszics, Ondras, Szatmári – Siklósi, Szabó, Sándor Cs., Bozzi – Kerekes, Monsalvo összeállításban lépett pályára. A második játékrészben szóhoz jutott még Fekete, Turján, Ulveczki, Madar illetve Hanák. A névsorból kitűnik, hogy Komjáti András csapatában sérülés miatt nem játszott Bernáth, Bajzát, Böőr, Vadicska, Flick és Schmidt. A tréner a szerényebb eredményt a felforgatott összeállítással magyarázta. Elmondása szerint csapata gyengén, elképzelés nélkül játszott. A debreceniek egyetlen gólját Kerekes szerezte.

Ennyit a Batigolokrol, pedig mar remenykedtem...

Milyen az uj jugoszlav gyerek?

Hajra Lokika!!!

Zolika. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2277
Na megjöttem. Mindjárt írom. Az A/4-es lapot nem garantálom, mert olyan hosszú szöveget nem tudok átküldeni. Nem enged a szerver...vagymi.
Batu. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2276
Batistutában a legjobb az, hogy lehet, hogy labdába is alig ér egész meccsen, mégis rúg egy mesterhármast. Nála van jobb csatár is, de ők más stílusuak(Shevcsenko és Leonardo a két igazi kedvenecem, Batigol csak utánuk jön, de ezek csak akülföldi játékosokra igazak, a Lokira nem :))

Üdv,

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Tócsa (2264)
Lecsó. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2275
1-1 a vege.
Az utolso perceket tekintve az eredmeny rank nezve hizelgo.

Lecso

Lecsó. Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2274
A felidoben
Szolnok-LOKI 1-1
gollovo: Zsombi

Az Argentinok halovanyak, a masodik felidoben javithatnak meg.

A meccs nem is Szolnokon van.
A helyszin Rakoczifalva

udv

Lecso>>>HAJRABB LOKI!!!

rosbi Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2273
Itt vagyok én elég gyakran, de csak olvasok, nem írok. Tudod, baj van a stílusommal...:-)
Egyébként köszi. Azt is hallottam, hogy Újvárosban lesz, nekem mindegy, az is útba esik, igyekszem ott lenni.
Előzmény: vezerstr (2271)
vezerstr Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2272
Holt=hol... bocs
Előzmény: vezerstr (2271)
vezerstr Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2271
Szombat 1/2 11, szerintem az Oláh Gáboron. (Vagy nem...)
Off: Holt voltál eddig ?
Előzmény: rosbi (2270)
rosbi Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2270
Tudja valaki pontosan, hogy mikor lesz a hétvégi Tiszaújváros elleni edzőmeccs? És hol?
Köszi!
ZOLCSI Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2269
A mai naplóban volt egy cikk Komjátival. A mester azt nyilatkozta, hogy ez az Ondras nevű játékos jó még söprögető szerepkörben is? Féléreértés, vagy gyarapodik a védekezési variációk száma?
ZOLCSI Creative Commons License 2001.02.06 0 0 2268
Ez csak egy vicc:

A szűlészeten:
Doktor: Asszonyom, biztos nem volt az elmúlt időszakban a férjén kívül mással alkalmi kapcsolata? Csak azért kérdezem mert olyan furcsán viselkedik ez a gyerek.
Az anya: Doktor Úr! csak nem nyerít?

Tócsa Creative Commons License 2001.02.05 0 0 2267
MICSODA?! Te képes vagy bennünket kínozni a késői beszámolóval? Na kisfiam, hozdd csak az ellenőrződet! Kíváncsi vagyok mit fog szólni apád ehhez?!:)))))))))))
Előzmény: Zolika. (2265)
Tócsa Creative Commons License 2001.02.05 0 0 2266
Bízom benne, hogy egy A4-s lapot betöltesz vele!:)))
Előzmény: Zolika. (2263)
Zolika. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 2265
A gyorsaságra viszont nincs garancia, mert a meccs 3/4 négyig tart, nekem meg fél ötkor edzésem van. Nem nagy város Szolnok, de azért mégis...
Kb. holnap ilyenkor, ha lesz időm, akkor írok egy tudósítást.

Zolika

Előzmény: Zolika. (2263)
Tócsa Creative Commons License 2001.02.05 0 0 2264
Batu!
Láttad a Parma-Roma meccset a Sport1-en? Batistuta a legtrébb csapatjátékos, de a két zseniális megmozdulása 3 pontot ért a Romanak! Azt sem bánnám, ha valamelyik argentín ilyen lenne, csak győzzünk!

Hajrá Loki!

Zolika. Creative Commons License 2001.02.05 0 0 2263
Hát, nem tudom, hogy ez a brazi/argentin gyerek, meg a focicipő, hogy megy náluk, de ha jól emléxem jött mostanában a Haliba egy pár brazil, és annyira azért nem voltak jók...

Persze lehetnek a "mieink" fel nem fedezett aranylabda-esélyesek is.

BaZx, Tócsa!

A teremtorna óta várom a holnapi napot...! Meg is vettem elővételben a jegyet:-))
Természetesen számíthattok ránk!

HAJRÁ LOKI!

Zolika

Tócsa Creative Commons License 2001.02.05 0 0 2262
Nem bánom én, ha 4-k ligás is, csak a Loki hasznára legyenek! Remélem jó spílerek!

Hajrá Loki!

Előzmény: Chungaro (2261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!