Nem is ez a vita téma,hanem ennek az egésznek a Fair-play-e és az etikussága!Pont ez az !Oda teszi ahová akarja és még majd a leblokkolt galambot még ráér 5 perc mulva bemutatni.Szerintem már a blokkoláskor be kellene tudni mutatni(vagyis foghatónak kellene lenni).Persze értem én!Magyarok vagyunk és mások előtt akarunk "sikeresek"lenni,bármi áron!Ezt egyébbként az FCI-nek kellene szabályzatban rögziteni!Mert egyszerüen már röhely ami e körül forog!Legalábbis egyes országokban!
Egy fenéket!Elhiszed,sőt tudod azt te is ,hogy igy bizony nem fair,és nem etikus a dolog.Csak te is hajtod a saját érdekedben az ellenkezőjét!Még ha ezt az egészet a versenyszabályzat szabályozza,ami természetesen neked jó,mert előnyt jelenthet másokkal szemben!
előtte. ezzel kezdem az évet. ez ami megmaradt a múltból. porrá zúzom a tablettát (10 gal/ tabl.), és ráragasztom a kajára. szezonba mi is a Sluis, Chevita, de Weerd Tichomonas elleni cuccait használjuk.
Amikor a Subi a hülyeségét is megmagyarázza. Pedig ha lista 33% os lenne meg távolsági pontos akkor csattogóssal is elverne mindenkit. Szokta írogatni.
Voltam Belgiumban és Németországban galambászni antenna beugrón volt kint..... amennyi időt vered a billentyűket az alatt dolgozhatnál és vennél órát értelmesebb lenne mint a sok maszlag amit összehordasz és elhiszed saját magadnak....
Ha meg is venném(majd ha nyerek a lottón)nálam akkor is "ducon belül" belül lenne az antenna(ugye nem mint kishazánkban!).Mint pl a Kanári szigeteki Derbi Aronán is!Mert ugye eddig ami filmekert láttám a világ bármely pontján is készitették,ott mindenhol egyértelmüen ducon belül vannak elhelyezve az antennák,és abban a pillanatban "foghatóak" a galambok mikor blokkolva vannak,és nincsen rá adva 5 perc a bemutatásra!Persze ugye mi Magyarok vagyunk és találékonyak!
Befejeztem a versenyzést.Ezen okból eladó egy darab Tauris versenyóra, adapter, óratartó tok, 4 db antenna, 2 db hosszabitókábel ( 5 m), csipgyűrű tartó doboz.Érdeklődni: Gáspár András ( Mezőkövesd)Mb: 70-9355269