Azért irtam, hogy "többnyire". Viszont olyan eset is van, hogy valakinek àllandòan (naponta) antibiotikumot kell szednie. 10 év utàn sejthetjük a következményeket. :(
Sok antibiotikum sedese ,tulterheli a szervezet, jo gombak es bakteriumok mukodeset..rossz gombak vagy a jo gombak tul szaporodasat idezi elo,ami megint rossz,a nok szenvednek tobbnyire a gombaktol, sok edesseg,helytelen dietak a sok megfazasok es mindjat gyogyszert szednek..ehelyet megelozesre van szukseg.
A ferifiak prosztataja ... nem oltoznek elegge es hidegre ulnek,idoben kialakitjak,a gyuladasok.Gomba hordozok a ferifiak,ok nem betegszenek meg,ezert ajanlatos ha nincs stabil partner hasznaljanak ovszert,mert megbetegitik a jovobeli stabilt ...
segítségre szorulnék: ha valakinek van a franciaországi liszt jelöléseket illetően tapasztalata, infója, nagyon megköszönném ha megosztaná velem. mert egyenlőre egyáltalán nem igazodom el és pl. fogalmam sincs, hogy itt melyik a rétesliszt, és a franciák nem értik mit jelent "rétes"liszt. persze itt délen magát a fantasztikus rétest, mint süteményt se ismerik. de majd fogják :-D
de a lényeg, hogl elmagyarázni is képtelenség nekik, mit keresek. RÉTESLISZTET AKAROOOOK! ;-) kellemes időtöltést kívánok mindenkinek a konyhában és zsebeljetek be sok dicséretet a tudományotokért cserébe ;-)
ja, olasz tapasztalat is jó lehet megoldani eme problémám, közel a határ, csak tudjam beszerezni vhonnan.
Mindenesetre nagy polémiàt vàltott ki ez a levél. Ma reggel hallgattam kicsit a ràdiòt - többek között - errôl is volt szò. Betelefonàltak emberek, hogy elmondjàk véleményüket, s lehetett szavazni is sms-szel arra a feltett kérdésre: Lustàk vagyunk-e mi franciàk? Amikor kikapcsoltam az aràny még ott tartott: 61 % IGEN !
Tudod abból lett elegem, hogy én tényleg nap mint nap ránézek erre a fórumra. Nagyon szívesen olvasok emberekről, nézek képeket, a zene is érdekel. De azt hiszem ami itt ment napok óta az már beteges. Ebből lett elegem! A gondolataim nem zavarosak és nem is uszítanak senkit semmire. Max arra, hogy hogy intézze el valaki a biztosítását vagy a carte vitale-t:-) hát ez is egyfajta uszítás:-)
A bánásmód nem érdekel, hiszen két olyan ember véleménye akiknek a gondolatai számomra elég szélsőségesek! A régi mondás szerint nem azt nézem mit mondnak, hanem hogy ki mondja. Még ha arc nélküli is számomra az illető!
Viszont ha most lenyugszik a topik és végre vége ennek az úgynevezett asszonyverős, iszlamista zsidózásnak, akkor már megérte!!!
Egyik itteni magyar ismerôsöm visszasirja Sarközyt. Azért a mondàsàért, hogy: "Travailler plus pour gagner plus". Ugyanis a Holland òta lényegesen kevesebbet keres, mert nem engedik plussz oràkat csinàlni.
Szerintem semmi olyat nem irtàl, amivel kiérdemelted volna alanti bànàsmòdot. Elméletileg egy forumon mindenki szabadon elôadhatja véleményét, betartva bizonyos szabàlyokat. Lehetne békésen is eszmét cserélni, ha a forumtàrsak a mondanivalòra koncentràlnànak és nem arra a személyre, aki a hsz. mögött talàlhatò.
Az àltalànositàs semmiképpen nem vezet jòra (sajnos néha én is beleesem ebbe a csapdàba, de én legalàbb küzdök ellene...)
Ahàny ember, annyi élet, annyi sors, senki nem tudhatja hogy viselkedne a màsik ember helyében annak a született adottsàgaival rendelkezve. Könnyû kivülàllòként megmondani, hogy kéne csinàlni valamit, de nehéz àtérezni a màsik szenvedését, megérteni ôt.