Vasbab, nagyon aranyos vagy, köszönöm kedves szavaidat!
Fantasztikus, mennyi gyerkőc született szinte egyszerre, óriási gratula nekik!
Belekukkantottam a táblázatba és hihetetlen, de dobogós vagyok... Igaz, már csak 10-13 napunk van egyben :-)
Mille, hogy vagy? Mi van veled?
Noncsi, igaza van Alliának, teljesen természetes az előtej, az is, ha nincs :-) és nem lehet arra következtetni belőle, hogy mennyi tejed lesz a baba születése után.
Tegnap sikerült mindent elintéznünk, de meg voltunk futtatva rendesen :-(
Először elmentünk a dokinő magánrendelésébe (Várfok u., Moszkva tér) a papírokért. Utána át a kútvölgyibe a laborba és EKG-re. Megint vissza a magánrendelőbe: CTG, beszélni a dokinővel. Végül vissza a kútvölgyibe, beszélni az aneszteziológussal.
Huhhh, mindezt a városi csúcsforgalomban, szakadó hóesésben .-((( Viszont képzeljétek, a rendelőintézetben belépéskor (regisztráláskor) kaptam csini arcmaszkot, amit végig viselnem kellett:-)
De sikerült mindent elintézni és az anesztessel altatás lett megbeszélve (rendes volt, alaposan mérlegelte a dolgokat és zöld utat kaptunk). Tudni kell, hogy nekem két nagy alapbetegségem van: az egyik az asztma (de szerencsére jól karban van tartva, így az altatás akadálya nem lehet), a másik a gerincbetegségem (doki csodálkozott is, hogy így is eddig már három műtétem volt spinális érzéstelenítésben), úgyhogy nem vagyok egyszerű eset...
Még nem biztos a 27-e, a héten kiderül, hogy 27, 28 vagy 29-e lesz a nagy nap. Bár addig ugye magától is megindulhat a szülés (főleg, ha azt nézzük, hogy várhatóan nagy baba lesz), ha Csanád olyan, mint Virág, akkor előbb - mondjuk egy hét múlva - kibújik, ha olyan, mint Tündi, akkor kivárjuk a tervezett időpontot. Egyelőre úgy tűnik, hogy jól érzi magát odabenn.
Igen sway, ezek szerint majdnem egyszerre készültek. :) De te előnyben vagy már egy gyerkőccel, nekem még ez a tapasztalat hiányzik. Ezért tudok minden új valamin kicsit parázni. Te milyen bogyókat szedsz?
Normális. Előtejnek hívják, a szervezeted készül a szülés utánra. Van akinek a terhesség első napjától kezdve szivárog, van, akinek csak a szülés után pár nappal, két héttel indul be. A lényeg, nem szabad nyomkodni a melled, mert az fokozza az oxitocin termelést, ami a szülés beindulásakor is felszabadul a szervezetben. Az előtej megjelenéséből nem lehet következtetéseket levonni a későbbi szoptatási képességre, mennyiségre. Ettől függetlenül természetesen tájékoztasd a terhesgondozó orvosodat is.
Először is gratula a kis Nellinek, és mindenkinek akinek még nem gratuláltam, és remélem mindenki jól van kinn és bent is.
Megint történt velem valami... Tegnap este a bal cicimből pár csepp átlátszó folyadék jött elő. Ez 22 hetesen normális? Nem korai kicsit? Szombaton megyek a dokihoz, de addig is mondjatok valamit. Ez olyan nem jó érzés volt hirtelen.
mikor pocakbavolt még Kornélom, jól meg lehetett figyelni ha front volt akkor nem volt alvás nekem sem,mert mindíg éjjel jött rá a rugdalózuhatnék.:))) Nekem is gyengém a front, így én meg még fiam vihánckodása mellett , még migrénes fejfájással is kínlódtam.....szóval csupa izgalom és boldogság volt egy egy fronthatás:)))
én is gratulálok, minden kellemeset és jót Nekik, no meg sok tejcit :)
Nem tudom, ki hogy van vele, de én 3-4 napja szinte semmit sem alszom. A kiscsaj egész éjjel mocorog, nyugtalan, "ki akarja rúgni a ház oldalát" persze tudom, hogy a hidegfront miatt van (nagyrészt) de Nektek is ennyire nyugtalan bent a bébi?
Miért félsz, két császáron már túl vagy és mindkétszer egy-egy gyönyörű egészséges kisbaba lett a vége. :-) Most sem lesz másként. :) Már tudod mi a dörgés, infúzió-hátbabökés, ellazulás, maszatos gyönyörű babasírás :-)))
December 27.-én gondolunk majd rátok, mi császárosok biztosan ;-)
A látogatózárlatot sajnálom, de pár nap és otthon lehetsz a családoddal, a vadiúj kisbabáddal együtt. :-)
Hi-hi... mi ugyanígy indultunk hármaskával. Előző este befeküdtem, még teljesen zárt méhszájjal, majd másnap reggel fájásokra ébredtem, én voltam az első császár és már egy ujjnyira nyitva voltam ;o))) ez az igazi ember tervez és Isten is úgy gondolja :o)
ennél szebb karácsonyi ajándékot , az ünnepek után 1 nappal nem is lehet kitalálni)))))))) , minden rendben lesz a szülészet valószínüleg messze van a fertőző osztálytól így a vírusnak esélye sincs , addig meg jöhetnek még fagyok amik amúgy is megállíthatják a járványokat ..... szóval nincs semmi gond:))))))))))) Ja és itt is sokan szorítanak majd ami megint nem lebecsülendő ám!)))))))))
Megy a drukk!!! ( Bent úgy sem marad! :-) A méretei meg már most jók!
Cserébe itt egy kép a 20.-án 6 hós Botond Kunóról! ( Aki nem emlékezne, 2150 g-al született, majd 3 héttel korábban. ) Most meg egy husigombóc, forog minden irányba, és minden kaját meg akar kóstolni, és boldogan meg is eszik...... 98%-ban anyatejes.