Keresés

Részletes keresés

jinjang Creative Commons License 2005.02.11 0 0 655
Na jövök, és mondok megint tutit. :-)

Hogy Gandas szerint milyen az érett nő, azt persze nem tudhatom, de én, mint érett nő (naná, ofkóz, stb. hogy az vagyok! :-)) megmondom nektek édes, kedves t.ágytársaim.
Az érett nő az, aki:
1. tudja, hogy mit akar (az ágyban) (meg az asztalon, meg a hűtő tetején, meg a ...)
1.a. ebből következőleg azt is tudja, hogy hol akarja: az ágyban v. az asztalon v. a hűtő tetején (netán a bokorban)
2. tudja, hogy amit akar, azt élvezni fogja (és tényleg élvezi is aztán!)

Na, hát nagyjából ennyi. És aztán ha ezek megvannak, akkor érett már hamvas bőrű 23 évesen is, ha meg nem, akkor 53 évesen se az, akkor csak szimplán koros nő.
Előzmény: Évonya (652)
HomeLAB Creative Commons License 2005.02.11 0 0 654
"Nagy mell, nagy fenék?"

Jöhet! :-)

"Bokor utca, egy kis orállal????"

Miért "kis" :-))

"Mondj már valami kézzel foghatót!"

Bocs, de vizuális típus vagyok! :-))
Előzmény: Évonya (652)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.11 0 0 653
"a színvonal ettől függetlenül kb. azonos azzal, mintha én kipécézném a következő mondatod"

Nem szívesen pitiánerkedek, de ez max egy rosszul sikerült poénnak tekinthető az Ambrus Attilás erőlködéssel szemben de nem akarok mondat- és szövegelemzésbe fulladni.


"Az azonos mérce alapján a Bolygóhollandinak úgyis meg kell kérdeznie, mitől érzed meg nagyon hamar, hogy nem baszatlan kőpicsát fogtál ki, esetleg hogy mi számít kigyúrt felsőtestnek, ilyesmiket. Ez a számomra, nem tagadom, unalmas."

Majd ha Bolygóhollandi kérdez, akkor lehet hogy válaszolok. Mi az unalmas?

"A szórakozóhelyeken profibb lehetsz nálam"

Nem azért mondtam, mert bármilyen módon versenyezni óhajtok veled, vagy hozzád mérni magamat. Ez föl sem merült ha nem haragszol.

"Tehát Ambrus és én tökös gyerekek voltunk… vagyunk… leszünk? Remélem."

Lehet, hogy te nem vagy benne biztos, de én biztos vagyok benne hogy "tökös gyerekek" vagytok. Hogy egyeseknek miért ilyen kicsi az önbizalmuk? (Érthetetlen. 500 nő fölszedése sem elég a megfelelő magabiztossághoz úgy látszik.)


Évonya Creative Commons License 2005.02.11 0 0 652

Iszonyatosan magas lóról beszélsz....Tudod magasról lehet nagyot esni:))))

Még mindig fújod a magad igazát, de még mindig nem tiszta mitől, mikortól érett egy nő?! Követési távolság?

        Nagy mell, nagy fenék?

        Bokor utca, egy kis orállal????

Mondj már valami kézzel foghatót! Így teljesen szétmegy ez a topic! 

Előzmény: Gandas (645)
Róka69 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 651
Ezért nem kell bánatosnek lenned, maradj itt és hamarossan sokat fogsz tanúlni:))
Előzmény: Törölt nick (650)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.11 0 0 650
Akkor most bánatos vagyok. Pedig azt hittem.
Előzmény: RIPityom (649)
RIPityom Creative Commons License 2005.02.11 0 0 649

 

Nem.

Amíg ilyen hüjeségeket kérdezgetsz, semmiképp.

 

RiP

Előzmény: Törölt nick (647)
Róka69 Creative Commons License 2005.02.11 0 0 648
olvass vissza és hámozd ki, de szerintem igen is meg nem is...inkább nem:?)))
Előzmény: Törölt nick (647)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.11 0 0 647
Még mindig nem mondtátok meg, hogy ki számít "érett nőnek". Én, 23 és fél évesen lehetek "érett nő"?
ZR Creative Commons License 2005.02.11 0 0 646

"a lányt nem „kérni” kell, mert jön az magától"

 

Mielőtt elsikkadna a szóhegy alatt...:-)

Ez igaz minden nőre, kortól függetlenül. Racionális lények...

Gandas Creative Commons License 2005.02.11 0 0 645

Én sem szívesen bántanálak, mert legalább írtál valami konkréthoz közelit – mondhatnám, hogy nehezen hihetőt, mert errefelé ez a divat, de valami különös hangulati hóbortból most mégse ezt írom –, a színvonal ettől függetlenül kb. azonos azzal, mintha én kipécézném a következő mondatod: „Amikor megvan a kiszemelt áldozat, akkor meg oldalfegyvereddel lelövöd.” De tudod mit? Nem próbálok hozzáírni semmi szellemesnek hatót, mert most nincs kedvem az ilyen hülyeségekhez. Az azonos mérce alapján a Bolygóhollandinak úgyis meg kell kérdeznie, mitől érzed meg nagyon hamar, hogy nem baszatlan kőpicsát fogtál ki, esetleg hogy mi számít kigyúrt felsőtestnek, ilyesmiket. Ez a számomra, nem tagadom, unalmas.

 

A szórakozóhelyeken profibb lehetsz nálam – a két kezemen össze tudom számolni, hány nőt szedtem itt fel. Járni ugyan járok ide igen jó nőkkel, ’92-ben pedig egy diszkóban félrészegen csókolóztam egy kidobó barátnőjével, úgyhogy kétszer is kihajítottak. (Visszamentem ugyanis, de aztán mégis találkozgattam a lánnyal, véletlenül akadtunk össze a városban utána). Tehát Ambrus és én tökös gyerekek voltunk… vagyunk… leszünk? Remélem.

Előzmény: prézlimájer (642)
Gandas Creative Commons License 2005.02.11 0 1 644

„…még mindig kételkedve, hogy mindaz igaz lenne (de ez nem is fontos) … kizárólafg azt szűrtem le belőlük (az olvasásuk okozta élvezeten kívül, természetesen), hogy minél többet dugni egész kellemes lehet! … ehhez nem kell 130 nőt lerángatnoi a piros hetesről…”

 

Ez is valami, mármint hogy leszűrted, mondhatnám azt is, amit a Heatcliff nevű hozzászóló, hogy „kettészarom azt ' érett nő ' című műfajt” (621. hsz.), ha én is ott tartanék majdan ötvenéves fejjel, hogy ilyen tanulságokat bogarásszak. Legközelebb szólni fogok a nőnek, hogy legyen tekintettel az ismeretlen úrra, aki az index.hu fórumon hitetlenkedve, de azért mégis szomjúhozva a tanulságra várja a valószínűleg költött elbeszélések folytatását, és csak akkor szálljon le, ha alkalmasnak érzi magát eme lélekbúvár vélhetően nagyon is testiségtől csöpögő vágyainak beteljesítésére. Gondolom, így már megfelel. Én adom az empíriát (eddig is így volt), te a filozófiai ürességet, meg a hitetlenkedést.

 

„Hol vannak a NAgy Titkok, a Bűvös Módszerek? … szeretnék részletekbe menő tanácsokat kapni a sikertelenségem okaira … Mikor kell a gólokat elkezdeni sorolni, előjáték alatt, utána …?!”

 

A sikertelenség oka lehet, hogy túl sokat foglalkozol az elmélettel. A továbbiakhoz javaslom a következő topicot: „Hangrögzítés szex közben”. Bár még nem nagyon töltődött fel a Petike nevű topicnyitó adattára.

 

„Ez csak egy kérdés, de sok száz merül fel az egyes beírások kapcsán. Arra sem kaptam még választ, miképpen fordulhat elő, hogy túl kell lépnie a zavarán annak, aki 5 perc alatt fűzött meg egy épületből kilépő nőt arra, hogy egy hamburger után vad csókolózással folytassa az árkádok alatt.... Szóval hogy kell a zavaron túllépni ilyenkor...meg egyáltalán, aki rutinos, miért kerül zavarba?”

 

A zavar valószínűleg még további 3-400 nő után sem fog elmúlni, de ez téged miért zavar? Úgy mondod, mintha a brazilok nem lőnének néha a kapu mellé. Csakhogy jobb a statisztikájuk, mint a Feröer-szigeteké. Meg lehet is benne valami gain and loss (szabad fordításban: húzd meg, ereszd meg) hatás. Tessék, egy újabb gyakorlati tanács. Leszűrheted: a nőknek néha imponál, ha a férfi a szemük láttára érik „nagykorúvá”. Vagy valami ilyesmi.

 

„…ha észreveszem, hogy akit követek, azt egy egész falka kíséri, miképpen lehet lerázni a falkát, hogy végre egyedül maradhassak...?”

 

Az említett kettőn túl még egy esetre emlékszem határozottan, egy egrire, amikor ilyesmi történt (csak nem egy falka, hanem egy másik férfi követte velem együtt a nőt, mint ahogy a Mekiben is a menü fagyi és nem hamburger volt, a csaj nem az épületből jött ki, hanem az utcán volt, amikor megláttam stb.). Az Uránia mozitól mentem utána, és már ott toporgott mögötte egy rövidgatyás gyerek – egyre inkább úgy tűnt, hogy nagyon egyezik az ízlésünk. A zebráknál valóban egyik lábáról a másikra kellett állnia, hogy megmaradjon a követési távolság, nekem meg persze körök, mert csak kézen fogva tudok lassan sétálni. Jó nagy seggű nő volt, hatalmas dudákkal. Odafönn a laktanya utcájában megtörtént a leszólítás, úgy láttam, nem sok sikerrel. De mielőtt még odaléphettem volna, a csaj találkozott a barátnőjével, és csak annyit hallottam, hogy azt mondta: „…megkérdezte, mennyi az idő”. Egyik esetben sem volt szó falkalerázásról, én pedig mindörökre szem elől tévesztettem az utóbb említett leányzót.

 

„Na, szóval ott tartunk, megkérdezem, mennyi az idő - ezt ugye akár több nyelven...(testem kigyúrt)...és aztán?”

 

Aztán… a szabad belátásodra bízom, hogy folytatod-e az ismerkedést, vagy elmégy a „kedvenc topicodba” filozofálni.
Előzmény: bolygohollandi (635)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.11 0 0 643
Nna, akkor elmondok egy részletezést, amely nem buszon, metrón, villamoson történt hanem szórakozóhelyen. Először is a kigyúrt test megvan ugyebár. Na most ezt a kigyúrt testet a lábaid segítségével elszállítod egy táncos szórakozóhelyre. Amikor megérkezett a szállítmány, a kigyúrt testről leválasztod a kabátot amit beadsz a ruhatárba. Ezután izmos testedet nekitámasztod valamelyik alkalmas ajtófélfának, oszlopnak stb, esetleg körbemész vele. Magyarul fölméred a terepet. Amikor megvan a kiszemelt áldozat, akkor meg oldalfegyvereddel lelövöd.
Na most az áldozat kiszemelése és a lelövés között a következők vannak. Fölkéred táncolni (többször is). A nő beindul rád mert kigyúrt tested baromi jól mozog. Megvárod amíg lesz egy lassú zene, ott peniglen áramlani kezdenek köztetek mindenféle energiák - jó esetben - vagyis ha nem egy baszatlan kőpicsát fogtál ki, de ezt úgyis megérzed nagyon hamar. Még a lassú szám előtt. Tehát te egy tüzes, elvált, minimum 1 gyerekes bombanőt fogtál ki, aki nagyon vágyik egy kis szeretetre, és szexre. A lassú szám közben már akár le is smárolod. Közben lehet neki olyanokat mondani, hogy milyen csinos, meg hogy milyen gyakran jár ide, megy hogy hogy hívják (ezeket annyi nyelven kell elmondani amíg meg nem érti, de én a magyarral szoktam kezdeni nem a japánnal mert általában így hamarabb végzünk). Ezek után már megkérdezheted tőle, hogy "mennyi az idő". Például.

A vonatos, békávés, parki bokros, belvárosi sétálóutcás, focipályás és egyéb módszereknek Gandas kolléga a szagértője azt mongya el ő.
Előzmény: bolygohollandi (635)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.11 0 0 642
"El ne hidd, hogy jó nő volt, az olyanokra én egyébként nem is utaznék a világ minden kincséért."


Jó nő volt? És ezt te honnan tudod? Csak nem láttad a nőt saját szemeddel? Ha esetleg igen, akkor hogy jön a képbe Ambrus Attila ízlése? Most Ambrus Attila ízlése szerint választasz nőt, vagy a sajátod szerint? Na, szóval ez az "Ambrus ízlésében meg lehet bízni" duma kb olyan röhejes volt, mint amikor egy 3 éves gyerek tart előadást a G pontról (bocsáss meg, nem bántani akarlak, nem rád mondom hanem a dumára).
Gandas Creative Commons License 2005.02.11 0 0 641
„Láhet, hogy a világ legrondább nője de az Ambrus Atillának ízlése van, és áz egy fontos dolog. Ha az Ambrus Atilla belédugta a fütykösét, akkor ez a nő belül is jó köll hogy legyen és akkor Gandas is félreteszi a bizalmatlanságot - no - és akkor mögdugja.”

 

Onnan jöttem rá, hogy az Ambrus nője volt, hogy három körömreszelőt próbált egy kisebb cipóba belegyömöszkölni, közben a hosszabbítózsinórok kilógtak a miniszoknyája alól. El ne hidd, hogy jó nő volt, az olyanokra én egyébként nem is utaznék a világ minden kincséért.

Előzmény: prézlimájer (634)
Gandas Creative Commons License 2005.02.11 0 1 640
Azt előre elárulhatom, hogy nem fogok tudni annyi mosolyjelet (emoticont) a szövegembe rakni, mint te. Egyszerűen azért, mert komoly téma ez, az érettség meghatározásának és „a dugás körüli” gondolataimnak az esete forog fenn. (Gandas „minden gondolata a dugás körül forog”.)

 

Másrészt be kell ismernem, hogy a becsületes foglalkozásom pinabubus. Mindent bevallok. A tüzes billogot már ne hozzátok, elég volt mára a nyújtókerék…!

 

„…van egy ideális nő típusod, de ez nem akadályoz meg abban, hogy mindenféle nővel lefeküdj. Ha az általad írt típus lenne az ideálod, akkor az ahhoz hasonló nők között hajtanál, de te nem ezt teszed…”

 

Én is úgy tudtam eddig, hogy én vagyok az egyedüli, akinek csak ideálja van, de jó nője egy szál se, nem is értem magam, minek rohangálok keresztül-kasul a városon különböző birinénik után.

 

„…csak egy pinabubus vagy …a leírásokban szereplő hölgyeket figyelembe véve, eléggé minimál szint felett,  teljesen mindegy, hogy kivel fekszel le…”

 

Ettől függetlenül megnyugtatlak, hogy a leírásokban szereplő hölgyekről ezután sem küldök fotókat. Hallgatólagosan egyetértve megkíméljük a barátnődet attól, hogy a farkadra ismételten vizes borogatásokat hordjon.

 

„…téged ezt hajt előre, mint drogost a napi adag…”

 

Tényleg… Ma hogyan oldjam meg a búgatóport… oszlassak szét 0,000034 milligrammot a tejeskávémban, vagy szipkázzam föl tubákos szelencéből, mint a narkósok?

Előzmény: atlantisz2004 (625)
Gandas Creative Commons License 2005.02.11 0 0 639
„…félreértettél. hogy csak cseszegetni akarlak, irigykedem, ilyesmik…”

 

Nem zavar, ha csak cseszegetsz vagy irigykedsz. Nem vesz ki a pénztárcámból, személyesen nem ismerlek. Lehet, hogy a Llywelin nevű hölgy vagy régebbről, de ez sem izgat. Essünk túl rajta, mit szeretnél még az irigykedésen, cseszegetésen kívül?

 

„Pedig nem, abszolút nem zavarnak a dugásaid.”

 

Visszautalhatnék egy korábbi válaszomra (Hogyan élik ezt meg az érett nők?, 56. hsz.). Ezek szerint megint békésen hajthatom le a fejemet. Hálám örökké üldözni fog toleráns hozzáállásodért.

 

„…miért nem keresel/találsz valaki értékeset?”

 

Már megint kitől hallottál ilyen oktondiságot? Indítsatok már egy külön topicot, ahol megbeszélhetitek egymással, miért voltak értékesek vagy sem a Gandas női, érettek voltak-e vagy sem, és ha igen, milyen százalékban, és a többi, és a többi. Ígérem, nem fogok közbeszólni, nehogy zavarjam a tisztánlátást.

 

„…mi a jó ebben a sok megaláztatásban?”

 

Az aszketikus hajlamom visz rá, régi betegség ez nálam, ez az igazság. Sosem beszéltem róla szívesen, de itt, névtelenül, az ADSL hullámain át, eljött az idő, hogy kiöntsem a lelkem. Egy picit el kell fordulnom… mindjárt elmúlik… Most már oké… könnyeket csalt a szemembe a sok szenvedés… Mert szenvedek, ez az igazság! Elárulhatok egy nagy titkot, csak nektek és csak most. Már óvodáskorban elkezdődött, már ott tetszeni akartam… a nőknek… ők is tetszettek… és… magam sem hittem, hogy a dolgok idáig fajulnak! Mért nem elég nekem egy-kettő, tíz vagy… jó, legyen húsz vagy harminc hódítás…?! De hiába… hiába éreztem… A casanovai 130-asnál ARÁNYAIBAN UGRIK MEG a szám!… Még egy visszautasítás, és… és… komolyan mondom… elkérem tőled egy szakrendelés telefonszámát.

 

 

„A másiknál érdemben nem is reagáltál, ha csak azt nem, hogy döntő többségben nem kapsz elutasítást kapásból. De én nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy az »esetek többségében«. Nálam a döntő többség kb 90 %, a többség meg 55-60”.

 

Ezúttal tényleg nem dicsekedni akarok, de már a matematika tagozat 5. osztályában valószínűleg meg tudtam oldani ezt a feladványt. Sőt, lehet, hogy már 1.-ben. De lehet, hogy még előbb. 100 százalékot véve alapul, a döntő többség azt jelenti – Gauss, Bólyai és a többiek is alighanem egyetértenek velem, de még a sarki fűszeres is talán, sőt, lehet, hogy már az USA-ban is tanítják –, szóval azt jelenti, hogy meghaladja az 50 százalékot. Előfordulhat (nem tudom), hogy túl sokat politizálsz, ott tényleg van egyszerű meg kétharmados többség, meg ilyenek. Ez mind döntő többség, mert eldönt valamit. Mindegyik több 50 százaléknál, és elérheti a száz százalékot. De egyébként is, miért pont 90, és mért ne, mondjuk, 70 vagy 87 százalék legyen a döntő többség? Ez a szerencseszámod, vagy ennyi évig akarsz érett bölcsességben őszülni? Nem mintha érteném, miért 55-60 százalék nálad a többség. Azt írtam az ominózus 519. hozzászólásban: „az esetek döntő többségében nem kapok teljes elutasítást”. A kérdés így hangzik tehát: hány százalékban kaphat akkor Gandas az utcán az érett és kevésbé érett nőktől elutasítást? A feladványhoz jó szórakozást kívánok.

 

„Nálam a döntő többség kb 90 %” – írod. Nem a Goldbach-sejtés összeadási műveleteivel kell ezek szerint odamennem hozzád az aluljáróban. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudhatod te látatlanban (az én konkrét eseteimet nem ismerve), tapasztalatok nélkül, hogy „többségé”-ben kapok-e vagy nem kapok elutasítást, jelentsen bármit is a „többség”.

 

„Én is láttam figurákat, akik mindent megtettek, hogy megkapják a nőt, de soha nem értettem, hogy bírják ezt a kuncsorgást. Nekem ez soha nem ment volna. Nekem a kérés nagy szégyen, adjanak úgy is, ha nem kérem.”

 

Én sem értettem ezeket a fura figurákat, meg az ő aberrált hozzáállásukat a világhoz. Sok ezer éven át nem tudták felfogni, hogy a lányt nem „kérni” kell, mert jön az magától, ahogy az elszemtelenedett töltött galamb is berepül a Blahán a prédára leső gandasok szájába – meg a bolond tyúk is magától szédül a cefrébe.

 

Ereszkedjünk azonban barátságosabb vizekre, ezúttal nemesebb trófea után:

 

„…említed Széchenyi Zsigmond vadászkalandjait, hogy hát ő se állhatott meg az első bivalynál. A példa eleve nem jó, hisz egy trófea megszerzése, megírása nem egyenértékű egy emberi kapcsolattal, kivéve, ha ez utóbbi esetben is tudatosan csak »trófeára« hajtasz, ez esetben viszont elmondhatjuk, nem is keresel értéket…”

 

Minden hasonlat sántít, mint a Rónaszegi bölénye. Van, aki kiteszi a trófeát a falra, másokat az agancs kifejezetten idegesít. Én – már csak agglegény mivoltomnál fogva – nem tartozom az utóbbi kategóriába. Lehet, hogy ez meg baklövés a részemről, de szégyenkezni talán mégse fogok miatta.

 

„…nem találhatod meg az »értéket« csupán egy próbálkozás alapján. Ezt nem is kívánja tőled senki. Még azt se, hogy 6,8,10 nő után hagyj fel a keresgéléssel. Na dehát te naponta dugsz meg új nőket, tehát ki tudja, hány száz, hány ezer próbát tettél már…”

 

És ez mivel ártalmasabb, mint az, amikor éretlen fővel – magát érettnek hazudva – ugrik a házasságba az ember, hogy aztán a mátkával esetleg már a templomból hazafelé menet – elnézést az újabb mohikán-hasonlatért – kikaparják a csatabárdot? Mint ahogy a „szerzeményeim”-ről, úgy a válási statisztikákról sem vezetek pontos kimutatást, de a számokkal itt is lehetne dobálózni.

 

„…mivel Attila tökös gyerek volt, ezért megbízol az ízlésében …Nekem valószínűleg pont nem volna jó, ami neki jó volt. Nyilván dögös cicababa, de ennyi.”

 

Honnan ismered ilyen jól Ambrust? Nekem nem volt vele személyes találkozóm.

 

„…nem kizárt, hogy egyszer, ha lesz hozzá energiám, írok majd ide pár »érett nős« sztorit az utóbbi évekből, csak hogy nehogy az legyen, hogy irigykedem a tieidre…”

 

Addig fölkészülök a Nikomakhoszi éthikából. A történeteket szeretettel várjuk.

Előzmény: prüntyőke (631)
freesleep Creative Commons License 2005.02.11 0 0 638

és ha 1 nő a vevőkörödbe tartozik, bármivel odamehetsz,sőt, gandas szerint minél érettebb, annál inkább lehet a puszta ürügyet félrerakni.

egyébként mint érett nő teljesen egyetértek ezzel - csak épp még sose voltam annyira vevőkör, mint gandas nőtsapatja.

Előzmény: bolygohollandi (637)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.02.10 0 0 637

:))

:))

 

Aha...egy "érett nő" váleménye számomra mindig mérvadó!

 

..akkor tehát ha jól értem...tanulok, tessék nekem segíteni, nem ledorongolni, buzog bennem a tudás- és (baszás)vágy, én tapasztalatlan vagyok, tessék nekem elmondani, miképpen is kell - csak hogy tanulságul szolgáljon számomra...:))

 

Szóval akkor tehát hogyaszongya ("in medias rés" - csak hogy én is felmutassak valami latinos ingyombingyomot):

 

- Mennyi az idő?

- He?

(erre át kell menni nemzetközibe)

- Vieviel time is it?, Szkoljko császi - erre lehet, rosszul emlékszem, de nálunk ugyis az ukrán sztájl dívik, azt meg nem tudom (de gondolom, lehet mutogatni), én csak arra emlékszem, hogy a kulcsmondat: "já nye szmog prigátovityszjá k étámú uróku pá sziméljnyim ábsztájátyilsztvijám" - mármithogy: erre az órára nem tudtam fekészülni családi okok miatt"

 

...szóval hagyjuk a dumát (orosz főtanács, parlament, mittudoménmi).....értem, szóval az időkérés sem kell.

 

Elég inteni a hetes busz csuklójából, csuklóból?

Esetleg farkakat lengetni (szintén csuklóból)?

Ha egy érett nő akar, akkor akar, akkor úgyis megszerez engem?

Akkor várjak tétlenül?

 

Jó!

 

Aszondod, "ha egy nő vevő"

 

Ezt értem, ez tetszik; erre képeztek 20 éve, 5 éven keresztül!!!

 

Akkor építek egy rendes rezgőkört - no meg egy adót hozzá, és ha a banya rezeg.... vagymi.... akkor tudom, mehet a méta....

..szóval ha vevő a nő...én meg adó vagyok..és ugyanazon a frekvencián....értem...ahá!...ezért a kérdés tehát: mennyi az idő?!....

Előzmény: jinjang (636)
jinjang Creative Commons License 2005.02.10 0 0 636
Nem, nem, te teljesen el vagy tévedve. :-) Méghogy mennyi az idő? Miért fecsérelnéd azt a bizonyos időt ilyesmikre??
Megmondom én neked a tutit. :-)

Anno, amikor online az icq-n lógtam (azon beszélgettünk a kollégákkal munkaközben, de ez most off), szóval akkoriban ''be-bekopogtak' hozzám pasik ismerkedési céllal. No, az egyik beköszönő szövege azóta is szállóige itthon. Ennyi volt:

Szex? Yes or no?

Rövid, tömör és nyilvánvalóvá teszi a szándékot. Nem kellenek felesleges körök, meg hátulról jövés. Nem lehet félreérteni, belemagyarázni semmit. Csak szép, letisztult formája a szándéknak.

Ha a nő vevő, hát vevő. Egyébként meg technikázhatsz, úgyse azt kapja egyikőtök se, amit akartok.

:-))
Előzmény: bolygohollandi (635)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.02.10 0 0 635

Még mindig fenntartva azon véleményemet, miszerint Gandas kollega beírásai - ha éppen nem mások szövegeit vesézi ki kicsit epésen - nem nélkülöznek némi szellemességet, s bár még mindig kételkedve, hogy mindaz igaz lenne (de ez nem is fontos), két dolgot azért áruljon el nekem valaki, aki szerint a beírásokkal bármire is lehet tanítani a tisztelt olvasóközönséget, esetleg válaszoljon nekem az, aki szerint tanulságosak a közreadott esetek!

 

Mit is lehet ezekből tanulni, illetve mi is lenne a közltekből levonható tanulság?

 

...én ugyanis kizárólafg azt szűrtem le belőlük (az olvasásuk okozta élvezeten kívül, természetesen), hogy minél többet dugni egész kellemes lehet!

 

Na már most ez olyan "tanulság", amelyet még azok is képesek levonni maguktól akik az első próbálkozásaikkal kísérleteznek s ehhez nem kell 130 nőt lerángatnoi a piros hetesről, hogy aztán a legközelebbi bokorban meghágjuk őket.

 

Hallottunk itt paraméterekről, a szűk puncitól a nyak barázdáltásának fokáig, de mit lehet ebből tanulni?

Abból, hogy sikerült valakinek állítólagosan 130 nőt megszereznie, mi vonható le belőle tanulságként?

 

Hol vannak a NAgy Titkok, a Bűvös Módszerek?

 

Eddig egyet hallottunk: oda kell menni és megkérdezni, "mennyi az idő".

 

Jó, eddig OK, de utána hogy tovább?

 

Az úgy nagyon kevés nekem, hogy tanulhassak belőle, hogy "bizonyos nők nagyon csípik" - már ugye azt, ha a focivébé összes góljáról tudom, melyik kapusarokba rúgták őket...szóval ennél többet kellene elárulni, hogy aztán tömegestül  fektethessem le az érett nőket!

 

Tekintettel arra, hogy ezzel az általam eddig ismert (nem érett, nem művelt, nem szép, nem könnyen a bokorba rángatható - értsd: baszatlan kőpicsa) nőnél nem értem volna el semmiféle sikert, én tényleg szeretnék részletekbe menő tanácsokat kapni a sikertelenségem okaira!

 

Mikor kell a gólokat elkezdeni sorolni, előjáték alatt, utána, vagy technikailag kell "az érett nő lefektetése" projectet úgy intézni, hogy hol jobbról szúrok be egyet, hol balról és közben mondom, ki mikor melyik sarokba rúgott egy isteneset - csak hogy technikailga is, no meg szellemileg is lenyűgözzem egyszerre,...szóval hogy kielégítsem az érett nőt?!

 

Ez csak egy kérdés, de sok száz merül fel az egyes beírások kapcsán.

Arra sem kaptam még választ, miképpen fordulhat elő, hogy túl kell lépnie a zavarán annak, aki 5 perc alatt fűzött meg egy épületből kilépő nőt arra, hogy egy hamburger után vad csókolózással folytassa az árkádok alatt....

Szóval hogy kell a zavaron túllépni ilyenkor...meg egyáltalán, aki rutinos, miért kerül zavarba?

Meg aztán ha észreveszem, hogy akit követek, azt egy egész falka kíséri, miképpen lehet lerázni a falkát, hogy végre egyedül maradhassak...?

(Uzi, Skorpio?)

 

Megannyi kérdés...

 

...részleteket, kérem, részleteket!

 

Na, szóval ott tartunk, megkérdezem, mennyi az idő - ezt ugye akár több nyelven...(testem kigyúrt)...és aztán?

prézlimájer Creative Commons License 2005.02.10 0 0 634
"(és tudod, az igazán jó nő nem attól az, hogy Ambrus Attilának jó volt - ezen egyébként tényleg csak mosolyogni tudtam, hogy mivel Attila tökös gyerek volt, ezért megbízol az ízlésében. :) Nekem valószínűleg pont nem volna jó, ami neki jó volt. Nyilván dögös cicababa, de ennyi.)"

Prüntyő! Ez egy humor volt. De hát értyük mi a humort no! Az Ambrus Atillának, egy illen hírös és tiszteletreméltó embörnek az ízlése az azért mégiscsak ízlés ugyebár, abban meg láhet bízni. A nőt mág sem köll nézni, akár egy lyukon körösztül is mögdughattyuk, mert hát az Ambrus Atilla is mögdugta annak meg jó az izlése így hát a nő rossz nem láhet. Láhet, hogy a világ legrondább nője de az Ambrus Atillának ízlése van, és áz egy fontos dolog. Ha az Ambrus Atilla belédugta a fütykösét, akkor ez a nő belül is jó köll hogy legyen és akkor Gandas is félreteszi a bizalmatlanságot - no - és akkor mögdugja. Hiába no, aki igazi nőcsábász az igazi nőcsábász.


" Nálam a döntő többség kb 90 %, a többség meg 55-60.
az is épp elég megaláztatás. "

Megaláztatás? Dehogy. Erre is van egy vicc, valami ilyesmi belőle a lényeg:

- Mondd te hogy csinálod hogy annyi nőd van? Hogy szeded fel őket?
- Hát odamegyek és megkérdezem, hogy " nem dugunk?".
- És nem vágnak pofán?
- De időnként.
- AKkor te biztos sok pofont kapsz.
- Sokat, de sokat is kefélek.
Előzmény: prüntyőke (631)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.10 0 0 633
Bár nem nekem írtad, én is becsülettel próbáltam értelmezni hozzászólásodat. Az első fele nem sikerült, biztos bennem van a hiba. Nekem zagyvaságnak tűnt (de mondom, biztos bennem van a hiba).

"Illetve, Casanováról hallottam szélsőséges lélektani elemzést, amely szerint a méltán ismert és elismert csábító valójában látens homoszexuális, aki ugyanis minden női hüvelyben a nemrég ott járt előző hímvessző melegét keresi."

Ehhez meg csak annyit tennék hozzá, hogy én meg azt hallottam, hogy Casanova nem látens homoszexuális volt, hanem tulajdonképpen nő. A férfit úgy hívták, hogy Casanov.
Előzmény: RIPityom (628)
prézlimájer Creative Commons License 2005.02.10 0 0 632
"Gandas kolléga még ma is szokott a „gyenge” lábaival libabőrös gólokat lőni. Néha egy kis humorérzék szoruljon belétek."

Gandas kolléga nagyon ügyes hogy gólokat lő, bár nem vagyok benne biztos hogy ez alatt mit kell érteni. Tehát értjük mi a humorát. Titokban amikor nem veszi észre senki, jó nagyokat is röhögünk rajta. Legalábbis én.
Előzmény: Gandas (623)
prüntyőke Creative Commons License 2005.02.10 0 0 631

 Úgy látom, félreértettél. hogy csak cseszegetni akarlak, irigykedem, ilyesmik.

 

 Pedig nem, abszolút nem zavarnak a dugásaid. Tudom, látom, hogy sokakat igen, engem nem.

 

 

Mindösszesen felmerültek bennem kérdések.

Szórakoztatóak a hozzáfűzéseid, kár, hogy szinte egyáltalán nem reagálnak az előttük - dőlt betűvel - tőlem idézettekre.

 

Én ugye két dologra kérdeztem rá:

                                    

                                          - 1. miért nem keresel/találsz valaki értékeset?

                                          - 2. mi a jó ebben a sok megaláztatásban?

 

 

  Az elsőnél említed Széchenyi Zsigmond vadászkalandjait, hogy hát ő se állhatott meg az első bivalynál. A példa eleve nem jó, hisz egy trófea megszerzése, megírása nem egyenértékű egy emberi kapcsolattal, kivéve, ha ez utóbbi esetben is tudatosan csak "trófeára" hajtasz, ez esetben viszont elmondhatjuk, nem is keresel értéket.

  Persze értem, mi volt a lényeg, hogy nem találhatod meg az "értéket" csupán egy próbálkozás alapján. Ezt nem is kívánja tőled senki. Még azt se, hogy 6,8,10 nő után hagyj fel a keresgéléssel. Na dehát te naponta dugsz meg új nőket, tehát ki tudja, hány száz, hány ezer próbát tettél már. Ha ezek után sem találod meg azt, aki mellett a többi nem érdekel, akkor vagy nem az igazán jó nőknél próbálkozol, vagy ...

 

(és tudod, az igazán jó nő nem attól az, hogy Ambrus Attilának jó volt - ezen egyébként tényleg csak mosolyogni tudtam, hogy mivel Attila tökös gyerek volt, ezért megbízol az ízlésében. :) Nekem valószínűleg pont nem volna jó, ami neki jó volt. Nyilván dögös cicababa, de ennyi.)

 

 

 A másiknál érdemben nem is reagáltál, ha csak azt nem, hogy döntő többségben nem kapsz elutasítást kapásból. De én nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy az "esetek többségében". Nálam a döntő többség kb 90 %, a többség meg 55-60.

az is épp elég megaláztatás. Ezért is voltam kíváncsi ennek a lelki hátterére. Én is láttam figurákat, akik mindent megtettek, hogy megkapják a nőt, de soha nem értettem, hogy bírják ezt a kuncsorgást. Nekem ez soha nem ment volna.

Nekem a kérés nagy szégyen, adjanak úgy is, ha nem kérem. :)

 

 

 egyébként nem kizárt, hogy egyszer, ha lesz hozzá energiám, írok majd ide pár "érett nős" sztorit az utóbbi évekből, csak hogy nehogy az legyen, hogy irigykedem a tieidre. :)

Előzmény: Gandas (519)
Róka69 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 630
Stilusa az biztos van, ezt senki nem vitatta, értelmes is ezt sem vonom kétségbe:))
Előzmény: Campi (622)
Róka69 Creative Commons License 2005.02.10 0 0 629
sz*****k a helyesírási hibákra, nem azt tartom a lényegnek:))
Előzmény: Gandas (619)
RIPityom Creative Commons License 2005.02.10 -1 0 628

 

 

rapid kis sztori:

 

...akkoriban azon vitatkoztunk, melyik csábítási módszer a hatékonyabb. A nyers, { » Kivel... nane, hagyjuk ezt. Vkivel csak kúrsz? « }  vs. szerelmetes szarszöveg stílus. { » Van vmi észvesztő a tekintetedben... egyszerre őszinte, egyszerre sodró... stb. « } Ennek tekintetében zajlott tevékenységünk; s akkori vitapartnerem a mindent elsöprő szerelem jegyében működött. Jól jelzi képességeit, a 2gyermekes családanya első randin a kedvenc kávéházunk mögötti parkolóban szopta le --
[ szerelem első látásra, nyilván ]
míg én aktív tárgyalásban voltam. Szóba került mennyire féltékeny az akkori barátnőm, ill. neki félőrült katonaférje van; tudja kezelni, csak inkorrekt lenne a  rizikófaktort elhallgatni... ill. minimálisan ér csak rá heti bontásban - és akkor is csak de.!-  továbbá, helyet nekem kell biztosítani. Még nekem is illuziórombolónak tűnt -
dehát az empíria, az empíria.
Nos, indult a project, tél, 30centis hó, piros aató. Közölte, pirosnapos ünnepek, hittem-is-meg-nem-is, de eszembe se jusson csalódottnak lenni, természetesen megoldja. Nem volt könnyű, mire találtam vmi félreeső városszéli aatós parkolót
[ egy kiváncsi trabi el is pöfögött mellettünk ]
és elkezdett orálisan. Előtte persze rutinosan felhívta a figyelmem, eszembe ne jusson a szájába élvezni, mert lehány. Nem viccel, tényleg lehány. Bújkált bennem a kisördög, de inkább mégis úriember maradtam.
Azért nem volt ennyire egyszerű, mert akció közben megrótt, hogy markolásszam a seggét, mert különben az az érzése, hogy nem is kívánom... na mindegy, ez volt a kevésbé lelombozó.
Az volt súlyos, hogy amikor vittem haza -jelzem tehát, ez az egész a legkevésbé rólam szólt- kjött belőle a közönséges mivolta. Elég szabadszájúként kisérleteztem, amire ő is rákapott, és kocsisokat megszégyenítő útszéli kifejezésekkel illette saját, terhesség alatt megnőtt naturális szexuális étvágyát.

 

 

* * *

 

 

Kedves Gandas!

 

Kérlek ne ülj fel a női PR hintaszövegnek.
Attól lesz egy nő érett, hogy megtanulja kezelni saját vágyait, és ezt diszkréten le tudja ügyezni, úgy hogy az senkinek se fájjon. Ehhez remek kirakat pölö a HUSz, vagy akár ez a topic.
Nyomjad a tanítást, sztorival megfűszerezve.

 

Ami azonban továbbra is aktuális:
ha mondjuk megvan az anya-lánya bőségzavarának máguskirálysága... míg

 

(hamvas/kellemes, feszes/árnyalatnyit, félénk/kihívó, szőke/fekete, stb.)


a kérdés csak az marad ezek után: meddig tudnál hű maradni egy ennyire komfort felállásban?

 

Ugyanis az én vélemény szerint, Te mozaikból rakod össze az aktuális élményeid. Itt filigrán bokát, ott a pirosas dúzatt mellbimbót, emitt finom metszésű szájjal csókolsz, amott lengő mellekben gyönyörködsz. A vadászat az, ami az adrelanin szinted borzolja. Ehhez csak színpadi kellék a nő. S ezért lennél szerintem képtelen monogámiára, még überszituban sem.

 

 

* * *

 

 

Sokan vannak, akik fogást keresnek Gandas nicken.
Figyelmükbe ajánlanám Sade Márki  Justine - avagy az erény meghurcoltatása c. rendkívül sematikus és kiszámítható történetét, ahol az ember az első 50 oldal enyhén szólva unalomba fullad. Illetve, Casanováról hallottam szélsőséges lélektani elemzést, amely szerint a méltán ismert és elismert csábító valójában látens homoszexuális, aki ugyanis minden női hüvelyben a nemrég ott járt előző hímvessző melegét keresi.


RiP

 

ps.:  a hsz. elején említett 2gyermekes -érett!- családanyát egyszer heccből telefonon lerendeltük... este kilenc után. A családi fészekből, tűzhely melege mellől. Megoldotta. Azt mondta apának, nem is tudja miért, de úgy lenne kedve egyet egyedül aatókázn. És így is tett, skoda, padlógáz... és igen, igen, természetesen aznap este is leszopta szerelmetes szeretőjét.

Előzmény: Gandas (623)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.10 0 0 627
off
azért még lehet, hogy titokban reménykedik egy közös villamosozásban / buszozásban ... :)))
bezzeg Neked, a kerek popsid alatt autó duruzsol ... :)
Előzmény: Anus (626)
Anus Creative Commons License 2005.02.10 0 0 626

Aggodalomra semmi ok!

 

Nyilván számodra is értelmezhető volt a  válaszom, hogy nem szeretnék találkozni veled.

 

Előzmény: Gandas (619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!