Gólunkról: szögletből Dragan első lövése kipattant, de másodjára már utat talált magának a kapuba! Nyomjuk a Győrt, teljesen behúzódott, arra rúgják ki a labdát amerre az orruk van. A korai gól okozta sokkból kilábaltunk, tényleg a 3 pontért játszanak a fiúk! Csak így tovább, mindent bele!
Itt vagyok!
Mindenesetre úgy nézki, hogy a DZsen-Tócsa press is feltámad poraiból a Lecsó-Tócsa press mellett!:) Két hírforrás, már tuti hírek!
Eddigi eredmények:
ZTE-Vidi 2:1
Tbánya-Vasas 1:4 (!)
DFerr-Sopron 1:0
Amikor azt írtam, hogy vezetőink is küzdjenek a csapatért, ne csak a játékosok, edzők, nem pont olyanra gondoltam, hogy egy baráti klubot hozzunk ilyen helyzetbe az óvással. A Sóthy-Dubraviczki ügy többet érdemelt volna, mint egy sima beletörődés. Kiváncsi lettem volna, ha itt a Kispestet hagyja elverni az a szlovák roma, akkor látnánk-e egy ilyen sorozatot a Honvédtól? Mindenesetre valahol igazuk van Makrayéknak, ahogy BaZx írta, de ezt nem most kellet volna elkezdeni, hanem jóval hamarabb! Esetleg azzal, hogy minőségi és mennyiségi igazolás lett volna télen.
Hat eleg ha csak elolvasod az eddigi 10 hozzaszolasat. Provokator...
Viszont nekunk minel hamarabb el kell kezdeni a felzarkozast, pontokat kell szereznunk. A szamolgatast meg hagyjuk a szezon vegere! Csak maradjunk benn!!
Tudom, nem kell ezekre regálni, de egy ilyen gyökér nick-kel idejön szórakozni a nyomorúságunkon ez a buta tahó köcsög! Az állami pénzen összevásárolt aljas Fradijával henceg..., olyan bosszantó!
A Vidi vezetői úgy gondolják hogy iagzukat az MLL már bebizonyította és a további jogi csatáktól függetlenül a meccset meg lehet rendezni...és erről tud az MLSZ is és eddig nem szólt azzal kapcsolatban hogy nem lehet megrendezni a meccset...
Egy érdekes mondta amit Sziglitől hallottam:
"az egyik ügyvéd a Vasastól a tárgyalás után megkérdezte társát: Most akkor milyen alapon is óvunk?"
Szóval ami itt történik az nevetséges és amagyar futball megalázása lenne ha elfogadná valaki is azt az óvást amit már 3-szor elutasitott az MLL és MLSZ...
A Vasast jól meg kéne büntetni emiatt...
Ennyi erővel az összes csapat akivel játszunk megóvhatja majd a meccset és a vezetők illetve Korsos edzés helyett az MLSZ ben dekkolhat...
Öszintén! Kell ez a magyar focinak? amugy is van nekünk más gondunk is (pl: idén még nem játszottunk kétszer ugyanabban a felállásban...a sérültjeink száma meg lassan meghaladja a 11-et)
a 26-os keretből:(
Megóvtuk a Vidi meccset!Miért?! Elég egyértelmű lehet a válasz. A biztonság kedvéért! Ha ugyanis a LIGA, majd az MLSZ elnöksége véletlenül mégiscsak elfogadja a Vasas óvását, akkor Korsós nemcsak a kupában, hanem a bajnokságban is jogosulatlanul szerepelt. Ebben az esetben ott is pontelvonás járhat, abban az esetben, ha van 8 napon belüli óvás. Ha nincs, akkor nem. Nekünk a hét végén lejár a 8 nap ezért dönthettek úgy, hogy beadják az óvást. A liga hétfőn tárgyal újra a Korsós ügyről. Ha nem fogadják el a Vasas bedványát, akkor tárgytalan a DVSC óvása is. Ha viszont elfogadják és mi nem óvtunk, akkor lehet, hogy azért anyáznánk vezetőket, mert nem voltak körültekintőek és pont az a megkapható +2 pont hiányzott a bennmaradáshoz. Szerintem is meg kellett ezt lépni, mindamellett nagyon bízom benne, hogy újra elutasítják a Vasas óvását.
Kedden a Vidi már kupaelődöntőt játszik, tehát dönteni kell a Ligának hétfőn. Bár azt nem értem, hogy ha további jogorvoslatra lehet menni az MLSZ elnökségéhez, akkor hogyan lehet kedden a meccs?
HAJRÁ LOKI!
Ugyebár ezt a bizonyos ügyet a Vasas robbantotta ki, miután megóvta a Videotonnal szemben elvesztett Arany Ászok-kupa-negyeddöntõ mérkõzést. Az angyalföldiek szerint a székesfehérváriak korábban Ausztriában légióskodó játékosa, Korsós Attila jogosulatlanul szerepelt a Fáy utcai mérkõzésen, amelyet a fehérváriak 2--0-ra nyertek. A Magyar Labdarúgó Liga elnöksége a napokban dönt arról, hogy igazuk van-e a fõvárosiaknak, és ha igen, akkor esélyük lehet a debrecenieknek is arra, hogy két bajnoki ponttal gazdagodjanak, menekülvén így a kiesés elõl. A DVSC vezetõi tehát úgy döntöttek, hasonló okok miatt szintén megóvják a Videoton elleni bajnoki találkozójuk eredményét. A Loki csak döntetlent (1--1) ért el az Oláh Gábor utcai stadionban a fehérváriak ellen, ám a zöldasztalnál az egy pontból akár három is lehet.
-- A klub felelõs vezetõjeként nem tehettem mást, mint hogy döntést hozzak arról, hogy megóvjuk a mérkõzést, hiszen ha a vitatott két pont jár nekünk, akkor elképzelhetõ, hogy azzal marad élvonalban a DVSC -- indokolt Makray Balázs, a DVSC Futballszervezõ Rt. ügyvezetõje. -- Ha a nyolcnapos határidõ lejárta elõtt nem nyújtottuk volna be az óvást, akkor egy esélytõl elestünk volna, és a debreceni szurkolók joggal haragudhatnának, hogy nem tettünk meg mindent a bentmaradás érdekében. Mi nem szeretnénk botránykeltõek lenni, azaz nem a Videoton ellen, hanem a DVSC-ért tettük meg ezt a lépést. Beszéltem egyébként a székesfehérvári klub vezetõivel, és nekik is elmondtam, hogy miért óvunk.
A kupa döntõjébe jutott debreceniek soros ellenfele még nem ismert, de a debreceni szurkolók már készülnek a fináléra, és azt találgatják, hogy hol rendezik meg a döntõt. Makray Balázs elmondta, a két évvel ezelõtti kupasiker miatt is szívesen játszanák le Vácott a döntõt, bár az a hír járja, hogy az ottani stadionnak már nem a legjobb a gyepszõnye. Felmerült az is, hogy esetleg Kecskemét, avagy Akasztó, a Stadler-pálya lehetne a házigazda, ám a városban nincs villanyvilágítás, míg Akasztóra vonattal és busszal nehéz eljutni.
Szigli István, a Videoton sportigazgatója érdeklõdésünkre azt mondta: õ nem tud a DVSC óvásáról, és amíg hivatalos értesítést nem kap, azt nem is akarja kommentálni... "
Minden elismerésem a vezetőitek felé akik MINDENT megtesznek azért hogy benntmaradjon a Loki de szerintem mégiscsak sportszerübb lenne ha a pályán dölne el a bajnokság sorsa...
Amugy érdekes ez az egész azért mert a Vasas ovását 3-szor utasitották el és bár végleges döntés nem szuletett de jövöhét kedden mi lejátszuk a BKV elleni meccset...
Nahh mind1 ezek a tények, megtörtént a dolog nem lehet rajta változtatni...
Szatmári Csaba ismét a fináléban játszhat
Debreceni mámor
A „Szép volt fiúk!" kiáltástól zengett szerda este a debreceni Nagyerdő. Végre felszabadultan ünnepelhettek a Loki-drukkerek, hiszen kedvenceik bejutottak az Arany Ászok-kupa döntőjébe, és ezzel ideig-óráig feledtették az igencsak gyenge bajnoki szereplést. A Lombard elleni meccs egyik hőse Szatmári Csaba volt, aki mindvégig remek formában, kirobbanó erőben futballozott, és kis híján góllal tette fel a koronát teljesítményére, látványos emelése után azonban a kapufa mentett. Az olimpiai válogatott egykori tagja már második kupadöntőjét játszhatja majd.
-- Gondolom, ön különösképpen örül annak, hogy döntős lett a csapat...
-- Így van, hiszen két évvel ezelőtt a váci fináléban sajnos nem lehettem kezdő, mert a térdem és a bokám is fájt, és be volt fáslizva a lábam -- mondta a futballista. -- A végén azért csereként egy rövid időre szóhoz juthattam. Remélem, a mostani kupadöntőt már végigjátszhatom, és ugyanúgy örülhetünk majd, mint Vácott.
-- A szerdai mérkőzésen miben múlták felül a Lombardot?
-- Kevéssel ezelőtt néztem meg a találkozó videofelvételét, és úgy érzem, jogos volt az első félidei produkciónk miatt a kritika. Úgy gondolom, a meleg viselt meg kissé bennünket, de azt hiszem, hogy a szünet után már úgy játszottunk, ahogyan azt joggal elvárják tőlünk. Úgy érzem, a játék minden elemében, de főként akaratban, küzdőképességben nőttünk az ellenfelünk fölé. A pályán is úgy éreztem, hogy ezt a meccset csak mi nyerhetjük meg.
-- Félve kérdem: hogyan ünnepeltek?
-- Nem volt nagy dáridó, hiszen a kupában csak akkor érhetjük el célunkat, ha a döntőben is győzünk.
Mindenképpen szeretnénk elhódítani a serleget, már csak azért is, mert a gyenge bajnoki szereplés miatt eddig szinte semmit sem kerestünk. Persze az anyagiakon túl az is fontos lenne, hogy a Loki ne csak a nemzetközi kupában indulhasson, hanem megkapaszkodjon az élvonalban is.